מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לראות את היחס בגדלים, אבל חשוב לי לדעת כמה אינץ' כל מסך אחרת לעולם לא אוכל לדעת... תודה..
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שאלה נורא בסיסית שלא בטוח שיש לה תשובה טובה בארץ: האם מישהו מכיר מקום שבו יש מבחר גדול יחסית של מסכים בתצוגה כך שניתן יהיה להתרשם מהם (והוא לא אופיס דיפו...)? עם כל הכבוד לסקירות באינטרנט, בבחירת מסך אין כמו התרשמות אישית ונראה שקשה לעשות את זה בארץ.
-
- 0 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
ואהם יש הבדלים בין הירסא הרגילה לHC?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי חברים, מבחינת שירות ואפשרות החזרה במידה של חוסר שביעות. איפה הכי הייתם ממליצים לרכוש? ידוע שKSP עושים בעיות במידה ומחזירים למרות שיש חוק לטובת הצרכן. המון תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איפה העיניים שלכם פחות עייפות LCD או CRT?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום במסך הבא, כתוב שיש לו 2 רמקולים. http://www.colbo.co.il/FUJITSU-B23T-6-LED/p-454.htm אבל בתמונות, לא ממש רואים איפה הם למישהו יש רעיון איפה הם? העמוד באתר היצרן: http://www.fujitsu.com/fts/products/computing/pc/displays/advanced/b-line/b23t-6-led/index.html תודה card
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
מתלבט לפני קנייה ואני רוצה לראות אותו לפני שאני קונה. עוד שאלה - ראיתי את ה MultiSync 20'' 20WGX2 PRO שהוא באמת מדהים. ב 2007 רואים אותו הדבר? הבנתי שלשניהם יש את אותו הפנל. על מה אני משלם עוד 700 שקל?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
איפה יש אותו בתצוגה כדי שאוכל לראות את האיכות שלו לעומת tn ?? לפני שאני משלם על משהו פי 2 אני רוצה לראות האם זה שווה את זה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זו ממש בושה וחרפה איך שמתייחסים אלינו. "שלום, יש לכם את X בתצוגה?" "לא, אנחנו רק משרדים" "אז איך אני יכול לדעת אם המסך, שעולה 2800 ש"ח, מתאים לי?" "תסתכל באתר, הכל כתוב שם" פקצות מפגרות. ככה חנות אחרי חנות. תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני רוצה להצטרף לקניה הקבוצתית של הDELL 2007FP בעקבות כל הדברים הטובים ששמעתי עליו אבל לפני זה הייתי רוצה לראות אותו פיזית וחיפשתי בהרבה חנויות ברחובות יבנה וראשון ולא ראיתי אותו באף חנות בתצוגה. מישהו מכיר חנות באיזור רחובות שיש בה את המסך בתצוגה?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
-
-
מישהו מכיר מקום שבו ניתן לראות יחסית הרבה מסכים 20-22" בתצוגה? הייתי מואד רוצה לראות את המסך עובד לפני שאני קונה אותו... תודה, פבל.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך איכותי בנוסף למחשב שאני אקנה. השאלה אם ההבדל בין המסך הזה למסכי המיינסטרים כלכך מורגש ובמה? האם ההפרש שווה? השימושים שלי: משחקים, סרטים וטקסט. איפה אפשר לראות אותו בתצוגה באזור המרכז? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה מסכי "24, בנתיים עיקר ההתלבטות שלי נע סביב Philips 240PW9EB , LG W2442PA , DELL 2408WFP. ואולי גם ה "22 שכולם מדברים עליו 2209WA אבל כמי שלא מבין יותר מידי באלמנטים הטכניים אולי הכי טוב לי זה לראות את המסכים, לראות את ההבדלים בינהם, לנסות לקרוא איזה מסמך על כל אחד מהם במשך כמה דקות ואז להחליט האם כדאי יותר "22 או "24 והאם מספיק TN או שכדאי להשקיע וכו'. יש מקום שמציג את המסכים האלו כדי שאוכל להתנסות בהם? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מאיזור המרכז ומחפש חנות טובה שאפשר להזמין דרכה.. או לחלופין לבוא לקחת ממנה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ניסיתי במלא חנויות אף אחד לא שם בתצוגה את המסכים של דל , המסכים יושבים בתוך קרטון ומחכים למי שיקנה חתול בשק. מישהו יודע איפה יש תצוגה של המסכים האלו?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעונין 99 אחוז סגור על הדגם הזה S1931H בלי הרמקולים - בקניה חכמה 2697 ש"ח http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=464562 ויש את זה S1931SH בקניה חכמה 2829 ש"ח http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=464563 שאם זה כל ההבדל של הרמקולים אני הולך על ההוא בלי הרמקולים ולעניינו דיברתי עם מישהו בפרטי , שקנה את הS1931H פה > http://www.infoservice.co.il/info/hebrew/default.asp כמו שתראו יש הבדל במחיר של כמעט 300 ש"ח והאמת שזה דיי מחשיד מבחינתי , לא רואה אותו במקומות הברורים כמו זאפ וכו... אז איפה לקנות ?
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
רוצה לנסוע לראות איך רואים במסכים קעורים בכל מיני גדלים, ואפילו לנסות משחקים עליהם, מישהו יכול להמליץ מקום ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הזוי, התקשרתי לכל חניות ואין להם במלאי T220 ואמרו יש T220P אז איפה מוכרים בכלל את T220 ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי אחד עם חוות דעת טובות, אבל הוא עולה 200 ש"ח מאמזון.. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה ב- Samsung 710T שלי. כמעט בכל פעם שמשנים רזולוציה או מחליפים Source (DVI-VGA) המסך מתחרפן ומופיעים עליו המון פסים דקים בכל מני צבעים. בשביל שהוא יחזור לעבוד צריך לנתק אותו מהחשמל ולחכות כ-20 דקות עד חצי שעה. אני די בטוח שאין הרבה איך לתקן את הבעיה, ושצריך לממש את האחריות. כשקניתי את המסך נאמר לי שאחריות ממשים רק אצל היבואן. עכשיו אין לי מושג מי היבואן של Samsung בארץ (מצאתי אחד אבל הוא רק של טלוויזיות, מקריים וכו). מצורפת תמונת דוגמה לבעיה: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
ראיתי דבר כזה בזמן שהיו בחירות לקדימה וזה עבדתי שמה היו שם מסכים רגילים לגמרי, והיו מדביקים עליהם מין מדבקה עם חיבור USB שהופכת אותו לטאץ' האם אפשר להשיג דבר כזה בשוק ?
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הלך לי השנאי חשמל של המסך (LG L1900R) ואני לא מוצא איפה לקנות אחד חדש , השירות לקוחות של "ח.י אלקטרוניקה" מסנן אותי כבר שבוע ! :-\ בבקשה תעזרו לי אני כבר שבוע עם מסך 15" CRT מלפני שהמציאו את הגלגל
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, לפני שאני רוכש את המסך הנ"ל, רציתי לראות אין הוא נראה, איזה איכות תמונה הוא מציג? איך נראים המסכים השונים במסך רחב. מישהו יודע איפה ניתן לראות את המסך הזה לא בקופסא אלה מחובר? מישהו מכיר חנות שתסכים להראות לי אותו מחובר? אני גר באיזור המרכז. ת"א. תודה.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-