עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by תינוק22,

http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/consumer/LS23B550VS/XK?subsubtype=series-5-led 1190 שקלים חדשים דנדשים, שווה ? שוקרם

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by woming,

אני רוצה לקנות מקרן ומסך חשמלי. הוא ישמש במקום טלויזיה וסרטים, זאת אומרת שאת הממיר 5 ערוצים נחבר אליו (אולי נשדרג ל HOT/YES) ואת המחשב נחבר אליו. אין לי עוד תקציב בגלל שאני לא יודע מה המחירים הממוצעים של מקרנים ומסכים חשמליים. אין טופס בשביל זה אז אני שואל מה אני צריך להגיד לכם? את המקרן אני רוצה ברזולוציית FHD, שאת הסרטים שאני מוריד יראו הכי טוב(סרטי FHD) המרחק צפייה הוא 5 מטר המסך יהיה בסלון את הגודל של המסך אני משאיר לכם כי אני לא יודע בדיוק מה היחס הכי טוב בין הגודל לרזולוצייה. בנתיים חשבתי עליו : http://www.viewsonic.com/products/pro8200.htm http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=785975 עולה היום - 6,300 אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי …

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  3. Started by loler19,

אהלן חברים! אני מתעניין ברכישת טלוויזיה כבר תקופה (כנראה משהו בסגנון - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791906). עכשיו, מה שחשוב לי בעיקר זה שאני אוכל להשתמש במחשב דרך המסך הקיים (19 אינצ') שלי וגם דרך הטלוויזיה החדשה, ושהטלוויזיה החדשה תשמש גם כטלוויזיה לכל דבר. כלומר - מסך גדול = ממיר+מחשב, מסך קטן=מחשב. רציתי לדעת - האם זה אפשרי? אם כן, מה אני צריך לקחת בחשבון? האם אני צריך לבדוק בחיבורים משהו מיוחד? האם משהו בכרטיס המסך שלי? תודה רבה מראש! (:

4. אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון ... האם למישהו יש את המסך הנ"ל או שיצא לו לפחות לראות אותו המציאות באחת החנויות ? אם כן איך הוא ? והאם הוא שווה את ה 900 שקל ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. ידוע כבר מתי תגיע לארצנו? ואם יש טעם לחכות עם שידרוג או שהמחיר יהיה מופקע?

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  6. שלום ! אני מזמין מחשב עכשיו בתוך ההצעה למפרט הציעו לי גם מסך והמסך הוא Dell 23" Ultrasharp U2312HM השימוש העיקרי זה למשחקים ולסרטים . הכרטיס מסך הוא GTX 660 TI אני צריך חוות דעת על המסך והאם רואים בו טוב ? תודה לעוזרים !

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by yuval-ofer,

יש לי מסך יחסית ישן שמציג full hd 1080p אבל אני לא יודע איך לבדוק מה המקסימום fps שלו. איך בודקים דבר כזה?

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  8. Started by Harbi,

אני מחפש עכשיו מסך חדש בסביבות ה1000 ש"ח להחליף את הLG23 הישן שלי וכבר מזמן רציתי לקנות את הDELL אבל ראיתי שהזמן תגובה שלו זה 8MS, זה לא המון ? אמנם המסך לא מיועד למשחקים אבל אם אני אשחק מדי פעם זה יהיה מורגש הזמן תגובה האיטי הזה?

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by online,

צריך לקנות מסך זול. חושב לקחת MAG R15L ב-KSP או אייבורי. לא כי אני מחבב את מאג, אבל בין המעטים שנותנים 3 שנות אחריות בקטגוריית הזולים. מישהו ראה את המסך הזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by RGod,

אתמול קניתי 2312HM ,חוץ מזה שהמסגרת שלו בצבע כסף הוא נראה מעולה (חשבתי שיהיה ב שחור ) עובד אחלה ,לא בדקתי האמת פיקסלים שרופים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Checker,

היי, יוצא לי לקרוא המון טקסט כשאני על המחשב. שמתי לב שבלפטופ (DELL INSPIRON) אני קורא במשך שעות ממושכות ללא בעיה, ובמסך המחשב (MAG 19'w) אחרי מספר דקות כבר קשה לי לקרוא טקסט ונהייה לי כאבים בעיניים. אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב, שיאפשר לי לקרוא ללא בעיה. על מה אתם ממליצים? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by alonz1,

אני מעוניין לקנות מסך חדש, כרגע יש לי מסך ישן של 19'. חשבתי ללכת על ה Dell U2312HM ואז ראיתי שאין לו יציאה של HDMI. מה ההבדל בין לחבר את המחשב והמסך עם כבל HDMI או כבל DVI והאם זה משמעותי מספיק בשביל לתת לגיטימציה לוותר על הדגם הזה ולקנות דגם עם יציאת HDMI? תודה וחג שמח

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  13. Started by lee.,

המסך הנ"ל http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/msk-ips-235t-led-ips-panel-height-adjust-p-13881?language=he זול בכ-60 שקל מהדל המומלץ (ומקבל כמוהו 50 ש"ח הנחה בקניית מחשב בחנות) מישהו מכיר בעיות כלשהן של המסך? העדפה לכאן או לכאן באיכות? בשירות? בארגונומיה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by gggilad13,

אני רוצה לקנות שלושה מסכי DELL U2312HM מה המקום הזול ביותר שבו מוכרים את המסך? אני גר באיזור חיפה ככה שחנויות מאיזור המרכז לא באות בחשבון (כי המשלוח יעלה כנראה יותר מהחיסכון במחיר)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by RonCohen,

אני מחפש מסך מחשב 27 אינצ' ברזולוציה גבוהה הכוונה לא ל1080P ולא את הדל יש איזה המלצות? ראיתי את המסכים של סמסונג PLS החדשים אני חושב על הסדרת 800 כי 900 יקרים אבל עדיין אין אותם בארץ אז אני צריך המלצות אחרות

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by i004i80,

טוב, אז המסך הנכחי שלי (daewoo l957dm) , שאהבתי מאד, התחיל להציג את הbrightness באופן קבוע על מהסך, מה ש"קצת" מפריע להשתמש בו(וכל מנ שניסיתי כדי לפתור לא עזר- אם למישהו יש רעיונות אשמח לשמוע). אני מחפש מסך חדש שיחליף אותו. מבחינת שימושים אין משהו מיוחד(סרטים ודומיהם אני רואה בסטרימר ולא במחשב). נראה לי שאני מעדיף להישאר עם 4:3 אבל אולי הגיע הזמן לעבור למסך רחב(לא רואה יך זה עוזר אם לא רואים בזה וידאו). תקציב 700 + - אשמח להמלצות. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by swisaman,

היי, מתכנן לשדרג את הDELL 2209WA שלי למסך FHD חדש וחשבתי על הDELL 23 אינץ'. איך השידרוג בכללי?(איפה אני אראה שיפור?)

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by קלוקיי,

שלום , אני מחפש מסך מחשב בגודל 24 אינצ'. ראיתי את המסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=818414 , הוא נחשב למסך טוב? או שיש טובים ממנו ?.. תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ToMeRv32,

קיבלתי את המסך הנ"ל ורציתי לדעת עד כמה הוא טוב בהשוואה למסכים אחרים, למשל הDell שכל הזמן ממליצים עליו.. ואני גם לא מצליח ממש למצוא הרבה מידע על המסך הזה באינטרנט מבחינתי רואים מעולה, אני עובר אליו אחרי שהייתי עם מסך 32" HDR ככה שהשיפור עצום. ויש סיבה שלא מקבלים אפילו כבל חשמל עם המסך הזה? מה פיליפס חשבו לעצמם.. חשבתי אני אקבל גם כבל DVI-HDMI אבל אפילו חשמל לא..

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  20. Started by ronzilca,

ברשותי מסך benq FP93GX+ (כן הוא עתיק).. היום בבוקר ניגשתי למחשב והמסך לא הסכים לפעול. לוחץ על כפתור ההדלקה שלו, המנורה שלו נדלקת, אחרי שניה נחלשת ואחרי עוד שניה נכבת. כל העת אין רעש מהמסך, גם אין שום נסיון הדלקה של המסך.. מה זה יכול להיות? החלפתי את כבל החשמל שלו. החלפתי נקודת חשמל, כלום לא עוזר. באם לא שווה תיקון האם יש מצב להמלצה למסך לד hd בתקציב של עד 1000?

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  21. Started by Greenburger,

אהלן, ידוע כמובן ש- IPS הוא הכי טוב ואיכותי ו- TN לא משהו. השאלה היא כמה זה באמת משפיע, למשל למשחקים. לדוגמה, המסכים של ASUS ידועים כמסכים ממש טובים למשחקי מחשב, אבל לרוב אין להם פאנל IPS. גורם נוסף הוא שלפאנל IPS יש זמן תגובה גבוה יותר מלפאנל TN וזה משפיע. וספציפית- יש למישהו מושג איזה פאנל יש במסך ASUS VE248H? אפילו באתר היצרן לא רשום.

22. Started by husky,

מישהו מכיר את המסך LG הזה ? האם הוא חד לקריאת טקסט ? יש לו TILT אפשרות לשנות זווית ? איזה עוד מסכים מומלצים בגודל 20-22 " בתקציב של עד 700 ש"ח הכי חשוב בישבילי שיהיה חד תודה HUSKY

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, רכשתי היום את המסך הנ"ל ושמתי לב בבית שבין הפנאל למסך יש רווח בכל הפינות, שאם אני לוחץ טיפה אז הפנאל מתקרב למסך. האם זה אמור להיות ככה? תודה רבה לעוזרים זה חשוב לי מאוד

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  24. מה ההבדלים בניהם והאם הDell U2412M שווה את התוספת במחיר עליו? השימושים הם בעיקר משחקים וסרטים\סדרות

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אשמח לדעת איזה הגדרות שמתם למסך שלכם. אם זה צבעים בהירות ושאר הדברים תודה רבה לכל מי שיגיב.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים