מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
היי כולם אז ככה קניתי לא מזמן מסך מחשב קעור של סמסונג מדגם Samsung LCD 27" C27FG73FQM Curved כל כך מרוצה מהמסך באמת! אני יודע שאין למסך הזה רמקולים מובנים אבל כן יש מאחורי המסך חיבור 3.5mm Audio Jack לאוזניות. כשאני מחבר את האוזניות לשם אני לא שומע כלום באוזניות בכלל. לא כשאני מחבר את המסך למחשב בDP או בHDMI, ולא כשאני מחבר את המסך לסוני 4 לדוגמא. בנוסף צד ימין של המסך טיפה מתחמם... ממש ממש טיפה אבל עדיין רק הצד ימין מתחמם כל השאר בסדר גמור אשמח לעזרה או כיוון בנושאים האלו.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
הי חברים, אשמח לקבל המלצה למסך מכויל לעריכת וידאו. רזולוציה רצוייה למסך הינו 2k חשוב 10 ביט ולא 8. גודל מסך עדיפות ל 27 ומעלה אבל גם 24 יהיה בסדר. דיוק הצבעים מאוד חשוב לתיקוני צבע. התקציב שלי הינו עד 1500 ש"ח אפשרי לחרוג במעט אבל אשמח לשמור על תקציב. אשמח להמלצות רלוונטיות. אני מקווה שישנו מסך כזה במסגרת התקציב שלי. תודה מראש לכל עושי המלאכה בפורום הזה... 😊
-
- 11 תגובות
- 8.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עומד לקנות לבן שלי מחשב למשחקים בעיקר ברמה של 2400 ש"ח - מעוניין להשתמש במסך שכבר קיים אצלו מסך FLATRON L1932TQ מה המגבלות ? שיש להתחשב בהן בבניית מפרט המחשב ? כיוון שאני לא איש מחשבים אבקש תשובה מסבירה. תודה מיקי
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
ראיתי סרטון של חברת TigerDirect ב- YouTube וחשבתי שזה יהיה נחמד, האם יש דבר כזה בארץ? הסרטון:
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
של מסך מחשב Mag T906W המדבקה על החלק: E236805 0632 JS-B9 ER2819-AD1700A 730-102-170DTLA-AH היבואן 'אמטל' לא מוכנים למכור חלקים - ולא מצאתי כלום באינטרנט.. מישהו פה מתמחה בחיפוש חלקים באינטרנט? או מכיר איזה מעבדה לתיקון שיש בה חלקים ממסך מקולקל..? כל פתרון/רעיון יתקבל בברכה, תודה! גיא.
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
אז ככה, עד היום ממש לא הבנתי מה רוצים מגוסטינג (Ghosting) יש לי מסך 15 אינץ' LCD כבר כמה שנים (למעוניינים בדגם מדובר ב-Acer FP553), הוא לא משמש כמסך עיקרי למשחקים אבל השתמשתי גם בו ומעולם לא ראיתי שובלים או איך שלא תקראו לזה ולפיכך הנחתי שגוסטינג זה משהו שמפריע לאנשים מסויימים ולי אישית הוא לא מפריע - מיותר להגיד שטעיתי נכון?! התלבטתי רבות אם לרכוש את ה-VP930 ולבסוף לאחר שיחות עם הרבה אנשים וקריאת מאמרים רבים קניתי אותו, בהתחלה התאכזבתי אבל כעבור כמה שעות ראיתי שבאמת יש לו צבעים מדהימים אבל מה, קניתי אותו עבור משחקים (בעיקר). לא יצא לי לשחק בו עד אתמול (קניתי אותו ביום שני) ובעת משחק ב-Swat 4 פתאום ראיתי הילה מוזרה סביב אחד החשודים בהם יריתי, הסתכלתי ביותר תשומת לב ובאמת…
-
- 25 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אבא שלי מתעקש שהוא רוצה מסך עם מצלמת אינטרנט מובנת ושיהיה באיכות טובה קיים חיה כזאת?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הבנתי שיש כמה פאנלים למסך הספציפי הזה וגם כל מיני מודלים ואחריות ופיקסלים והכל אז בתכלס איפה הכי שווה לרכוש אותו? באזור המרכז תודה
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD רחב 19" לעריכת וידאו. התקציב שלי הוא בין 1000 ל- 1200 ש"ח. מה מומלץ? איך CHI MEI? יש אותו ב1090....
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
רציתי חוות דעת על מסך שקניתי של AOC 22' 2217PWC http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=374
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
הוא טוב, איכותי, יהיו איתו בעיות של INPUT LAG? המסך בעיקר למשחקים וגם לסרטים והיה תחליף לטלוזיה
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי, הציעו לי הצעה על מסכי סמסונג מטעם העבודה (מצורף קובץ). רציתי לדעת אם ההצעה שווה משהו? האם המסכים והמחיר בסדר? רוב השימוש לי במסך יהיה לגלישה ומדי פעם למשחקים ולקצת סדרות שאני רואה.... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך מחשב שישמש לעריכה גרפית של תמונות, ובעתיד מקווה שגם לעריכת וידאו. לכן נורא חשוב לי הדיוק בכיול המסך, וגם שיהיה נוח לעבוד איתו שעות מרובות. התקציב הוא כ1500, אני יודעת שהוא נמוך.. קראתי הרבה באתר ובפורום, ויצאתי מבולבלת למדיי. גם חלק מהמסכים לא הצלחתי בכלל למצוא איפה מוכרים אותם וכמה הם עולים כמובן שלאחר הבדיקה, הבנתי שהמסך חייב להיות מפאנל VA. גם הבנתי ש20'' הכי טוב מבחינת היחסי צירים לעריכת תמונות מDSLR (ששם יחס הצירים הוא 3:2), אבל שבתקציב שלי עדיף לדבוק ב19'' ;D. גם הצלחתי למצוא כמה דגמים נבחרים! viewsonic vp930b eizo s1910 lg l2000cp אבל בחיפוש באינטרנט אחר חנויות שמוכרות את המסכים, מצאתי רק את הLG. בכל מקרה אשמח לשמוע אם יש בכלל מסך …
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD 19 אינץ הכי טוב שאפשר להכניס בתקציב -עד 1400 בלי חריגה אם אפשר. המטרה היא כללית- עבודה מרובה מול המסך, סרטים, משחקים לפעמים וכו'. הכרטיס מסך הוא מובנה על הלוח 965G-DS3 של גי'גה בייט..אבל יהיה כרטיס מסך תומך 10dx בעתיד. האם הכרטיס המובנה שבלוח יפגע באופן משמעותי את התצוגה על המסך? עדיף מסך רגיל ולא רחב. חשבתי על המסך הזה: LG 19" LCD L1919S איך המסך הנ"ל? ..יש יותר טובים ממנו בתקציב? תודה.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי, בתור אחד שהיה לו מסך פשוט של סמסונג 22 אינץ במשך 4 שנים עם פאנל פשוט שבחיים לא נגעתי בו, עד כמה זה באמת משנה איזה פאנל יש למסך אם אני בכלל לא נוגע בו? האם לקנות מסך עם פאנל TN זה אומר שאני אראה פחות איכותי משחקים מאשר במסך עם פאנל IPS למשל?
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש והמסך הזה נראה לי ממש טוב למחיר (סביבות ה500 ש"ח) אבל לפי מה שהבנתי זה מוצר מדבקה אז אני לא יודע אם כדי...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך 19' של חברת CTX בן 3-4. לאחרונה הפסיק המסך המסך לעבוד (נדלקת נורית בקרה ירוקה וזהו). מסרתי אותו לתיקון, והטכנאי שבדק אותו אמר שמדובר ברכיב שרוף על הלוח ושתיקון שלו יעלה כ-500 ש"ח והוא לא ממליץ. לדבריו כדאי פשוט לזרוק אותו לפח. שאלתי: האם נשמע סביר שמסך כזה מושבת אחרי 3-4 שנים? האם זה המוצא הכי כלכלי? תודה, אריק
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
אלן אלן למרות שאני רשום פה הרבה זמן זה פוסט ראשון. ברוך הבא לי. אני עובד על שני מסכים תקופה ארוכה כך שאני כבר לא יכול אחרת. יש לי כרגע מסך 17" דק (1280/1024) ולידו 19 CRT גוסס. חשבתי שבמקום לקנות שטוח נוסף - לקנות שטוח שהוא גם wide. כרטיס המסך שלי - GIGABYTE RADEON 9600 PRO. יציאה רגילה + DVI לפני שאבצע את ההחלטה (אני קשה בקטעים האלו) אני רוצה לברר מספר דברים. 1 - האם יש בעיות בהינתן כרטיס המסך הזה, להניח את 2 המסכים אחד ליד השני ? האם יכול להיות מצב שאני לא מצליח להגיע עם ה wide לרזולוציה הטבעית שלו ? 2 - בהנחה שה wide הולך להיות המסך הראשי - עד כמה זה מציק (אם בכלל) בסרטים לראות גם סרטים בפורמט wide וגם רגילים ? האם בכל הרצה של פורמט שונה מההרצה האחרונה יש …
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לרכוש מסך גיימינג לכרטיס RTX3080TI בתקציב של עד 2000 שח. המסך הוא עבור ילד בן 10. דרישות מינימום מהמסך: גודל: 27 ומעלה (אפשר גם קעור וגם שטוח) 144Hz ומעלה קצב רענון: 1ms ומטה רזולוציה: 2K - QHD ומעלה תודה מראש, רונן.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
- 1 follower
-
-
זה אולי המסך המשתלם מסוגו כרגע ברשתות - 1079 עד 1059 ש"ח למסך 32 אינץ' (31.5), עם רזולוציית 2K (או 2560X1440), וריענון של יותר מ-60 הרץ (75). גם זמן תגובה של 4 מילישניות ותמיכה ב-FREESYNC על פניו מחיר נהדר לערכים האלה; במציאות זה לא מה שחשבתם... הפאנל נחות - מזכיר מסכים מלפני עשור; צפיה במרכז המסך (בתאורה נמוכה - הכרחית לקריאה) מראה שוליים כהים, כי הזווית גדולה יותר מכמה מעלות: סטיה של 3-4 מעלות שמאלה או ימינה מנקודת הצפיה, מכהה את התצוגה. חשבתי שכבר אין כאלה פאנלים, אבל כנראה שלנובו החליטה להיפטר מהמלאי (המסך יצא לשוק ב-2019), וכמו עם מוצרי משנה אחרים שלה (כמו סט מקלדת-עכבר), גם כאן היא הוסיפה את שמה למוצר נחות, וחבל. כמו כן, אין תוכנה ייעודית לשליטה בפרמטרים של ה…
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
- 3 followers
-
-
ממש לא מסכים עם חלק מהאמירות במאמר (בעמוד הראשון) אבל ניתן ללמוד ממנו רבות. פנו לכם 15 דקות ותקראו אותו (21 עמודים): http://www.tomshardware.com/2007/03/08/four-wide-screen-19-monitors-compared/ שורה תחתונה, בהתייחס לדגמים הקיימים בארץ (כולם מבוססי TN): * למסך הסביר ביותר במחיר הזול ביותר - BENQ FP92W שעולה פחות מ-1200 ש"ח. * המסך הכדאי ביותר בקטגוריה זו - SAMSUNG 940BW שעולה כ-1400 ש"ח ונותן ארגונומיה טובה יותר וכיול צבעים מרשים מאוד ביחס לפאנל ולמחיר. אישית הייתי מוסיף קצת ל-SONY X95F או לוקח CRT מעולה 19' במחיר של 1300 ש"ח - אבל הם לא רחבים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה מחשב לגימינג טוב אני חלש במסכים בבקשה תמליצו לי על אחד טוב תודה
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
זה התחיל לפני כמה ימים שכיביתי אותו מהכפתור כמו תמיד והלכתי לישון ושקמתי הדלקתי אותו והוא לא הראה לי תמונה והנורה של המסך התחילה להבהב עכשיו אין לי את השמירת חשמל או שומר מסך במחשב פועלת ככה שזה לא זה כמובן אבל זה ממשיך לקרות גם שהוא לא מחובר למחשב (צריך להיות NO SIGNAL אבל אין), יש גם קולות סטטים מהמסך כאילו הוא מנסה להדליק אבל לא יכול אין לי מושג.. אבל ניסיתי לחליף לו כבל ואותה בעיה.. חיברתי מסך חלופי למחשב באותו שקע חשמל והוא עבד בסדר, אני לא יודע מה לעשות אם לקנות חדש או לתקן (אין לי אחריות). כל עזרה תתקבל בברכה. ד"א: היה לי את זה אתמול ונתתי לו זמן והוא פעל אחרי שעתיים אבל היום הוא לא נדלק בכלל רק מהבהב.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה lcd חדש למחשב בשביל משחקים ואניטרנט: מה עדיף או שיש לכם הצעה אחרת? LG L1752TQ LG L1753TR LG L1732TQ
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין חריגה... יש לי עכשיו מסך 22'' 1680*1050 של lg, אז בפורום מפרט מחשב אמרו לי שיהיה לי overkill עם המסך הזה. אז רציתי חדש אבל אני צריך חיבור hdmi לps3 ואם יש עוד חיבור לטלויזיה יהיה יותר טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-