מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
תראו את זה לדוגמה - http://www.bestbuy.ca/catalog/proddetail.asp?logon=&langid=EN&sku_id=0926INGFS10086668&catid=23244&test%5Fcookie=1 איך אתם מסבירים את זה שפה בארץ מסך כזה היה עולה הרבה יותר? יצא לי לדבר עם הרבה אנשים בחו"ל והם טוענים שמחירי המסכים ירדו דרסטית בזמן האחרון וכל אחד עכשיו קונה לו איזה 32".
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=505474 הוא עולה 1400 לעומת LG L1970HR או לעומת ה LG L1900R שעולים 1650 ומעלה והנתונים אותו הדבר, איך זה? יש עוד נתונים שבגללם ההבדל?
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
איך עדיף לנקות אותו? כי יש בו לכלוכים וכל זה.. מה אפשר לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לנקות את המסך שלי - U2515H. כמובן מבלי לפגוע בו בדרך כלשהי, ורצוי גם שלא יהיו סימני ניקוי. יש גם על המסך מעט לכלוכים גם חוץ מהאבק עצמו. איך כדאי לנקות?
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני רוצה לירכוש משך עד 4000 שקל .בקושי צופה בכבלים רק כדורגל , וגם כחה עוד חצי שנה גג יהיה ממירים של יס שיציגו 720p כך שלא תהיה שום בעיה גם בכבלים בקרוב. ורוצה שיראו טוב במישחק pes מהמחשב עד שאקנה xbox או ps3 דרך אגב האם מישהוא יודע איך benq 3232 אמרו לי שיש שם כול מה שאני צריך והיא יודעת לעבוד אם 1080p וגם טובה למחשב ביגלל שביכלל הם התחילו כיצרני משכי מחשב ב 3700 שקל, אם אחריות מבית הלקוח ומישלוח חינם תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
פעם היה לי אתר שמוצא את הפנאל לפי דגם. יש למישהו קישור לאתר כזה? תודה...
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני יודע זה נחרש , אני הולך לקנות היום בערב 2007WFP רציתי לקנות מIQPC אבל אז ביקרתי אצל SKYPC והם יותר קרובים והכל עכשיו כדי לדעת שהמסך הוא REV A04 והפנל S-IPS מה אני צריך לראות חיצונית לקופסא ופנימית? הבנתי מהאינטרנט שצריך לחפש איפה שהוא בשהמסך פועל RT803 וש סוף הבר קוד יהיה L ולא S מישהו שיש לו תמסך אולי רואה סימנים או משהו שאפשר לזהות , ולמי שיש שירשום תבר קוד
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך לשימוש ב PS3 בלבד. האם לקנות טלוויזיה, או מסך מחשב? הבעיה שלי היא שיש לי פה מסך שעבד עם הממשק של ה PS3 כשכוון ל 1080i, אבל משחקים עולים אוטומטית ב 720p ולכן לא יכלתי לשחק בהם. אני חושב שמסך מחשב יהיה פתרון יותר זול מטלוויזיה (אני גם מדבר על 19-22" - לחדר עבודה, לא לסלון) ולכן אני רוצה ללכת לכיוון של מסך מחשב. איך אפשר לדעת אם מסך מחשב תומך ב 720p? במפרטים כתובה רק הרזולוציה, לדוגמא מסך שמצאתי במחיר זול: http://www.samsung.com/au/consumer/pc-peripherals/monitor/everyday/LS22C300BSV/XY-spec כתוב רק 1080x1920, שאני יודע שזה FHD אבל מה עם 720p? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לשם הבהרה זה מסך full hd 1920X1080, המרחק צפיה עליו מדובר הוא כמטר - מטר וחצי. האם משחקי המחשב יראו טוב(עם ה ps3 הבנתי שהוא מתפקד מצוין), כי כל הבנצ'מרקים הם עם רזולוציה של 1920x1200, כלומר הוא יצטרך לבצע scaling כלשהו, או שאתם יודעים כי משחקי המחשב החדשים תומכים ברזולוציה הזאת? והאם אני אוכל לעבוד עליו בoffice, בגלישה באינטרנט מהמרחק הזה? ואחרון חביב, אבל אולי זה לא לפורום הזה, איזה כרטיס גרפי מומלץ לי? האם זאת נחשבת רזולוציה גבוהה כך שצריך כרטיס מסך חזק כמו ה radeon 4870 x2 או מספיק ה 9800 gtx ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עומד לקנות את הPg32ucdm ואני לא יודע איך לתלות אותו אם זה הסטנד, זרוע,או על הקיר? וגם תכנסו להאם כדאי לקנות מסכי מחשב משניים? שם אני שואל האם כדאי לקנות מסך שני
-
- 10 תגובות
- 700 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם אני מעוניינת לרכוש מסך יד שנייה, בגודל של 19" לפחות, אם לא קצת יותר. מבחינה תקציבית אני לא יכולה להרשות לעצמי מסך דק ( אני לא מעוניינת להשקיע יותר מ 300-400 ש"ח), ולכן הולכת על מסך CRT. גם ככה מדובר במחשב קצת ענתיקה שיוחלף ברגע שיימצא התקציב (או ברגע שהוא יקרוס, מה שיבוא קודם... ) המטרה היא צפייה בסרטים, וקצת משחקים. באתרי יד שנייה אני רואה מסכים מתאימים מוצעים למכירה, אבל אני חוששת מקנייה של חתול בשק. אשמח לעצות בנוגע לבדיקת המסך לפני הקנייה. האם ישנה חנות שמוכרת מסכים יד שנייה ונותנת עליהם אחריות ? תודה מראש :-)
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי כולם וחג שמח רציתי לדעת,איך בודקים לפני שקונים את המסך 2007fp איזה פאנל יש לו? אני לא רוצה להגיע הביתה ולראות שסוג הפאנל שקבלתי איתו הוא TN ולא S-IPS.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים אשמח לעצה לפני רכישת מסך. השימושים שלי הם רק בניית אתרים ואקסל, לא סרטים, לא משחקים. מחפש המלצה על מסכים שנוחים לצפיה, עם ניגודיות וחדות נעימים. שהשחור יהיה שחור והצבעים מאוזנים :-) לדוגמה - בד"כ בניידים של LENOVO מאוד נוח לי לצפות. המסך הנוכחי שלי הוא זה ואני לא מת עליו, אבל הוא סביר. חשוב לי גם מחיר סביר, כלומר אין לי בעיה להתפשר על מגוון טכנולוגיות כל עוד רואים נוח לעבודה ממושכת. אני לא מחפש משהו יקר ואיכותי מדי, רק שמתאים לצרכיי. יש המלצה על דגם?? (אני ארכוש שניים, לעבודה זה ליד זה) תודה!
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
היי, אני לא מבין גדול במסכים ובטכנולוגיות שלהם, מה שכן אני מבלה המון זמן מול המסך. אני סטודנט לתואר שני במדעי המחשב, מה שאומר שאני מבלה המון זמן בקריאת מאמרים ובתכנות, שני דברים שדורשים לבהות במסך וגם להתרכז בו וגם דורשים שטח תצוגה גדול, לכן החלטתי לקנות מסך "24 עם אפשרות לסיבוב PIVOT ארגונומיה מאוד חשובה לי, בנוסף מאוד חשוב לי שקריאה ועבודה רצופה מול המסך תיהיה כמה שפחות קשה לעיניים. בקשר לכל השאר (משחקים, סרטים, גרפיקה וכו') זה לא כל כך רלוונטי. כרגע אני עובד עם מחשב נייד ואני רוצה להקים לי פינת עבודה בבית אליה אחבר את הנייד. המסך של הנייד ממש מעייף לי את העיניים, אני רוצה משהו שיהיה יותר "בריא" ופחות מעייף. לא הצלחתי להבין האם אני צריך מסך עם פנל חדיש ויקר, כמו ה…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לבצע O.C לתדר התצוגה של המסך שלי. כרגע אני על רזולוציית FHD (ז"א 1920X1080) ומוגבל עד ל- 60HZ. אני רוצה להריץ אותו על 75HZ. זה לא בדיוק OC שכן המסך שלי תומך ב- 75HZ רק ברזולוציות נמוכות יותר. זה המפרט הטכני של המסך: http://www.hdtvreview.com/BenQ-T2200HD-hdtv.html אשמח לקבל הנחייה איך לעשות זאת ועדיף בלי תוכנה צד שלישי (או מה- WIN או מהדרייבר כ.מסך). כמו כן האם זה מסוכן וייפגע בביצועי משחקים שרצים על סביב ה- 30FPS? אגב יש לי HD6850 שמתחבר כמובן דרך DVI.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מבין הרבה במסכים ורציתי לדעת על מה צריך להסתכל כשמשווים בין מסכים? איזה סוגי פנלים יש ומה ההבדל ביניהם, ms, contrast ration- 1:higher or lower, led והאם זה משנה 5ms או 2ms. תודה לעוזרים פשוט זה מעניין אותי לדעת כדי להבין על מה אני מסתכל.
-
- 24 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
ככה, ממש היום קניתי מסך LCD SyncMaster B2230 של samsung 22 אינץ' הכל סבבה ויפה.. המסך רחב, הכל פועל פיקס... אבל... הכפתורים במסך הם כפתורי מגע, ואני חושבת שהם אמורים להיות מוארים איכשהו, כי כדי לראות על מה אני לוחצת אני צריכה להתקרב עדכדי לדפוק ת'ראש במסך... עכשיו, מתוך היגיון הגעתי למסקנה שיש דרך שהם יהיו מוארים, שיש אפשרות כזאת במסך, אני פשוט לא יודעת איך להפעיל את זה. יש מצב מישהו עוזר לי??? =\ אני נואשת תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. אמא של חברה שלי קנתה לא מזמן מסך מחשב LCD. הבעיה שברזולוציה טיבעית של המסך הטקסט מאוד קטן גם כאשר הגדלתי DPI. וכאשר אני עובר לרזולוציה אחרת הכתב יוצא מאוד מתושתש. האים יש לכם רעיון איך ליפתור את הבעיה. המון תודה אני
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך עם יחס 16:9 ומסך עם יחס 4:3 ואני רוצה להגדיר אותם לתצוגה אופקית, אבל אז המסך הרחב יותר נראה מרוח ואילו המסך השני בסדר גמור. האם יש דרך לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
היי לכולם, אני צריך לחבר כ10-20 מסכים למחשב אחד ולהעלות מצגות power point שונות בין המסכים. בנוסף כל כמה דקות צריך לעדכן חלק מהמצגות, כך שshare של וידיאו או תמונות לא יעזור פה. מסכי FULL HD. עדיפות גבוהה לעשות את זה איכשהו דרך רשת LAN קווית או WIFI, אבל אם יש פתרון לפצל HDMI גם טוב. אין צורך להתחשב במגבלות תקציב, מדובר בעסק. אשמח מאוד אם למישהו יש רעיון, או מכיר שירות כזה.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים שבוע טוב, אני עובד במשרד, עובד עם מחשב נייד ועוד מסך באופן קבוע. אני רוצה להחליף את העבודה עם המחשב נייד ולחבר למחשב 2 מסכים (שבכל מסך רואים תצוגה שונה, בגדול כמו שאני עובד היום - שבמסך 1 רואים שולחן עבודה, ובמסך 2 אני יכול לעבוד ולהעביר לשם דברים, והמחשב נייד שישב בצד) קניתי עד עכשיו מפצל 2 HDMI ל HDMI אחד ואני מחבר את זה למחשב וזה לא עובד (אני מצליח לחבר את 2 המסכים למחשב אבל אני רואה ב2 המסכים אותו דבר, אז זה לא פותר לי את הבעיה) קניתי ממיר HDMI ל USB ואז ניסיתי לחבר מסך אחד עם החיבור HDMI ומסך אחר עם החיבור של ה USB, גם לא עבד אני רוצה לדעת אם יש בכלל דרך לעשות את זה ואם כן אז איך עושים את זה? תודה !!!
-
- 8 תגובות
- 12.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אני רוצה לחבר את הממיר למסך מחשב שיש לי. הממיר הוא ממיר ישן של הוט (Thompson) המסך הוא Samsung 2333T האם יש אפשרות לעשות זאת? במידה וצריך - אני מוכן "להקריב" מחשב לצורך העניין. תודה.
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לחבר שלי מסך 24" של AOC לא זוכר דגם מדויק אבל זה לא חשוב כרגע, יש לו כניסות VGA, HDMI, AUDIO IN ו-USB עכשיו הוא רוצה לחבר רמקולים למסך, הוא ניסה לחבר אותם לאודיו IN אבל הם לא עבדו כנראה שהכניסה הזאת היא לחבר נגן או משהו... בכל מקרה איך אפשר לחבר להם רמקולים והאם יש רמקולים עם חיבור USB? הוא משחק ב-XBOX והוא רוצה סאוד איכותי, הרבה מעבר לרמקולים המובנים. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב שלי לוח אם P8H77-M PRO עם החיבורים הבאים: 1 x DVI 1 x D-Sub 1 x DisplayPort 1 x HDMI חשבתי לשדרג את המסך שלי (LG L2000CP) לשני מסכים U2312HM של דל על מנת ליצור שטח עבודה גדול, אבל אני לא בטוח איך לחבר שני מסכים למחשב שלי :confused: באופן טבעי חשבתי לחבר אחד עם DisplayPort ואת השני עם DVI. האם זה יעבוד חלק? בתודה,
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי שני מסכים samsung 206 bw ו asus ve248h איך אני יכול לחבר את שניהם שיציגו תמונה אחת שמחולקת לשני המסכים יש לי gtx 560 ti אם שתי כניסות dvi וכניסת hdmi
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-