מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים, היום בערב אני רוכש מסך חדש למחשב. האם זה משנה איזה מסך אני רוכש למחשב, או שאין דרישות קיימות מסוימות. בנוסף, אם תהליך החלפת המסך הינו פשוט? בבעלותי מערכת ווינדוס 7 שמותקנת במחשב, האם יש רק לחבר את המסך? אשמח לתשובות נרחבות. המשך יום נעים, ירין.
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שאלתי פה בעבר לגבי מסך מחשב במקום זה שהתקלקל לנו - LG W226IV מאז המסך הקודם הספיק לחזור לחיים ולהתקלקל שוב וגם אנחנו הספקנו להחליט שאנחנו רוצים להוציא לכל היותר 650 שקל, ולכן חזרתי להמלצה נוספת. אני יודעת שזה לא הרבה כסף, אבל בכל זאת - מה הדגם הכי איכותי שאתם יכולים להמליץ עליו בטווח המחירים הזה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הי חברים, אני שוקל לקנות את המסך dell ultrasharp u2713hm אבל אני לא מוצא מקום שמציג אותו פועל. מישהו אולי יודע מכיר? בנוסף, אם מחברים אותו עם HDMI לממיר ניתן לראות טלויזיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
לכולם קיבלתי עכשיו את הDELL U2711 - עכשיו אני משתגע ! קודם כל - האייקונים נראים מפוקסלים !!! עכשיו אני מבין שהטקסט לא נראה טוב אלא אם כן אני מגדיר בהתאמה אישית את גודל הטקסט ל200% הבעיה היא שהאייקונים בשולחן העבודה גם כן גדלים ! ואז נהיה לי פחות מקום מהמסך הקודם שלי (שהיה FHD). גם פה הטקסט נראה זוועה אלא אם כן אני מגדיל בצורה משמעותית. מה אני עושה לא נכון ? האם WINDOWS פשוט לא מתאים מעל לרזולוציה של FHD ? ולמה על FHD הכל נראה עדיין חרא ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקשיבו, יש לי התלבטות בין שתי חברות, Dell ו Samsung. הגודל הרצוי הוא 23-24 אינץ', התקציב נע בין 850-1000 שקל. השימוש העיקרי במסך הוא צפיה בסרטים באיכות ממש טובה ומשחקים.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום אני זקוק לעזרתכם בבחירת מסך. הכיוון שלי הוא מסך לד בגודל 23 אינט חשוב לי גם שיהיה אייפיאס. בנוסף רציתי לשאול מה ההבדל ין חיבור HDMI לבין חיבור dvi מבחינה פרקטית, כי זה מייקר קצת את העסק. יש כמה דגמים שאני קצת מתלבט ביניהם ips236v Ips231p Ips235tbn כולם של LG תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני כשבועיים רכשתי שני מסכי Dell 2312HM(t). גרסת אוגוסט, כיתוב ברוסית. אחד תקין (מחובר כרגע בVGA). בשני, המחובר לgtx660 בחיבור DVI (מחשב אחר), מופיעות שתי נקודות של זליגת אור כאשר התצוגה כהה, העיקרית מביניהן בחלק התחתון במרכז, המשנית בפינה הימנית למטה. בנוסף יש זליגות אור פחות משמעותיות מסביב לכל המסגרת, וחוזקן תלוי בזווית הצפיה. רוב הזמן אני על Preset: Game אבל חד משמעית מופיע גם בPresets אחרים. המסך בעל 3 שנים אחריות ונמצא פחות משבוע אצלי. מה אתם ממליצים לעשות? תודה, b-or.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז סוף סוף מת לו הCRT המזדקן של סבתא והיא צריכה מסך חדש. תקציב לא הצלחתי לחלץ ממנה. ״מסך טוב״ היא אמרה. אז האם יש מסכים טובים? לא להתפרע במחיר, לעבודה משרדית. הכי משתלם שיש. גודל מ20 עד 23״ בגלל שהיא עובדת על המחשב כבר מחר הולכים לקנות, לכן עדיפות ל-ksp או אייבורי תודה
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני כרגע עובד על מפרט חדש בפורום הרלוונטי יחד עם הנ"ל הגיע הזמן למסך חדש אשמח לשמוע את דעתכם על: SAMSUNG S23A700D (זה 23 יש מקביל ב 24?) או Dell U2412M LED או כל המלצה אחרת תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! אני מעוניין במסך למטרת גלישה באינטרנט ומפייה בסרטים בנוסף כתיבת עבודות בוורד ככה שאני צריך מסך טוב ויציב של חברה מובילה בתחום ושיהיה נוח לקריאה ולא מסנוור הצקציב הוא עד 1000 שקל
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך של apex 22 אינץ והוא היה מחובר לכרטיס מסך ישן יחסית עם כבל dvi והיה מקבל רזולוציה מקסימלית 1600x1050 בצורה מצוינת החלפתי כרטיס מסך ati 6670 ורק בחיבור VGA אני מצליח לקבל את הרזולוציה הזו בחיבור dvi המקסימום הוא 640x480 התקנתי דרייברים עדכניים מעבר לכך גם חיברתי מסך אחר שיש לי והוא מקבל את כל הרזולוציות בצורה תקינה מישהו יודע אולי מה הבעיה? תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני מזמין את המסך הזה ( Asus VG278HE ) מאמזון הוא יפעל פה בארץ? אני שואל כי יש דברים שצריך לבדוק כמו אם אתה קונה DVD בחו"ל לא תמיד הוא עובד פה בארץ
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. היום בבוקר קניתי לאחי מסך סמסונג לד s23b300. לצערי הרב שכחתי בחנות את השנאי שדרוש להפעלת המחשב, במתח 2.14a dc 14v. אני משרת בצבא והפעם הבאה בה אוכל לגשת לחנות תהיה בעוד שבועיים, ואני רוצה שהמתנה לא תאבד את הרלוונטיות שלה מאחר שיום ההולדת חל מחר. במקרה מצאתי בבית שנאי במתח 15v 1.2a. החיבור מתאים למסך ואף מדליק אותו.. רציתי לדעת האם יש סיכון בשימוש בשנאי הספציפי הזה. תודה רבה לעונים !!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה למסך מחשב בגודל 23-24" +(מעדיף 23" לדעתי), לשימוש משרדי, סרטים, אינטרנט וכו' (אין צורך במשהו שמתאים למשחקים). עדיפות בתקציב היא למשהו טוב עד 1000 ש"ח אבל אם יש משהו מומלץ שחורג מהתקציב, אז אפשר לחרוג. הכרטיס מסך על המחשב הוא nvidia geforce 210, והמסך כרגע הוא samsung 2243ewx. אני מתכנן להעביר את המסך שלי להורים, ולהשתמש במסך החדש בעצמי. כרגע חשבתי על Dell U2312HM, יש הערות, המלצות למשהו אחר? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך IPS בגודל 23-24 LED. כרגע יש לי AOC E2437 בגודל 24 עם תאורת LED ו-CONTRAST גבוה , אך לצערי פנאל TN עם זווית צפייה מוגבלת. בעבודה משרדית הכל בסדר אך בצפייה בסרטים צריך לשפצר זווית נוחה. יש לי כ.מסך HD7850 . http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&keyword=IPS+&orderby=price עדיף עד 1000 ש"ח. להן כמה דגמים : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9732 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5167 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/dell-u2312hm-ultra-sharp-ips-panel-usb-hub-pivot-p-12573?language=he http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=PHILIPS-241E1SB&Cat2Cat1ID=20&Cat2ID=95&aff=Zap〈=he http://wellcom.co.il/catalo…
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום אנשים, קניתי לא מזמן dell 2312HM (כן, גם אני לא קיבלתי כבל חשמל ). המסך נראה נהדר, אבל יש לי בעיית רזולוציה. אני עובד כרגע עם VGA, כי עוד לא קניתי מתאם, אני מניח שב HDMI הכל יהיה בסדר אבל זה עדיין מפריע לי. אני לא מצליח להפעיל רזולוציות גבוהות מ 1280x1024 בווינדוס 7. כל דבר מעל נותן לי מסך שחור. ברור לי שזאת בעיית תוכנה, עקב הבדיקות הבאות: 1. מחשב אחר מחובר למסך ב VGA נותן FHD. 2. המחשב שלי עם VGA, בלינוקס כן נותן FHD. מה שמעלה את המחשבה לכיוון של דריברים. אני עם לפטופ עם כרטיס מסך GT330M, עדכנתי לדריברים הכי חדשים של ניווידיה. התקנתי את הדריברים של המסך, ניסיתי גם את אלו שהגיעו איתו בקופסא וגם מהאתר של היצרן. משהו נתקל בתופעה, או יכול לחבר אצלו ב VGA ול…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בא עכשיו למחשב המסך עבר לרזולוציה נמוכה הודעה שהמחשב לא מוצא את הצג,ויש לי גם תוכנה MAGICTUNE שרושמת שהמחשב לא תומך בה שלפני שהלכתי הכל היה בסדר..מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם,ברצוני לשדרג את המסך הנוכחי שלי ולפנק את עצמי במסך חדש 27 אינץ'. מטרת המסך הוא בעיקר למשחקים ושנית לסרטים,אני מחפש מסך אשר תומך ב3D. עשיתי סיור קצרצר ברשת ונתקלתי ב2 מסכים שהרבה נוטים להמליץ, והנה הם לפניכם : Asus VG278H - שלוקח מקום ראשון ברוב הסיקורים, אבל משום מה אין למצוא אותו בארץ! וקצת כבד להזמין אותו מחו"ל בתשלום אחד. Samsung T27A950 3D LED - מהסיקורים הבנתי שיש לו בעיה בעיקר עם משחקים. יש ברשותי מחשב חדש עם כרטיס מסך חזק. מאוד חשוב לי שרמת ה3D תהיה טובה, למרות שבעיקר אני אשחק במשחקים 2D וזה מה שהכי חשוב בשבילי. אשמח לראות תגובות בקשר למסכים שהצגתי, ואני פתוח להצעות וחוות דעת! תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה קניתי את u2412m לאבי והוא מרוצה עד השמיים. בעקבות הקנייה צצו לי כמה שאלות: 1) אחריות היא בגדול 14 יום עם החנות ולאחר מכן ישירות מול היבואן/יצרן? 2) האם ניתן לכבות את האור של הנורה שמראה שהמסך דולק, ממה שחיפשתי בהגדרות ובאינטרנט לא הצלחתי למצוא למרות שאני זוכר שכן היה אפשר..? 3) האם הפאנלים השונים משפיעים על מאמץ העיניים. אינני מדבר על זוויות צפיה, נוחות או איכות אלא נטו האם פאנל tn מאמץ יותר את העיניים, קרי, יותר בריא לשבת מול מסך ips מאשר tn? 4) מה ההבדל בין לחבר מסך עם vga אל מול dvi. מה השוני בין החיבורים ומה עדיף לצופה מבחינת "איכות" צפייה תודה
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אז זה מה שמופיע ויותר מאשמח לעזרה http://www.up2me.co.il/images/27804657.jpg
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום יש לי מחשב בעל כרטיס מסך ATI Radeon HD 4800 Series המסך שאני משתמש בו מהסוג הישן (זה עם התחת הגדול) גדם SAMSUNG ומשתמש בו 14 שנים. המסך עדיין עובד אבל לאחר שרכשתי לאשתי מחשב לפטופ שמתי לב להבדלים באיכות בין המסכים. אז באמת שהגיע הזמן לשדרג ולעבור למסך מתקדם ואיכותי (אולי ל-14 שנה הבאות), הבעיה היא שאינני מבין מאום במסכי מחשב, מה שאני יודע זה שהמחשב מיועד לגלישה, סרטים ולפעמים משחקים שונים. תקציב המיועד לרכישה 900 – 700 ₪. ואני מתלבט איזה גודל מסך לרכוש, המסך הנוכחי (הישן) בגודל 40 ס"מ (15.7 אינטש), האם כדאי לרכוש 18.5 אינטש, 19 או 21 אינטש? ואיזה יחס גובה-רוחב כדאי, אני רגיל ליחס 4:3 אבל כנראה מדובר ביחס שכבר אינו מותאם למצב הנוכחי כי בעת…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מסך ישן שמתחיל לעשות בעיות... המסך חי משהו כמו 6-7 שנים בלי קשר למצבו תסכימו אית שהגיע הזמן להשתדרג.. אני צריך שתמליצו לי על מסך שיהיה טוב לגיימינג וכמובן שיהיה נוח לגלוש איתו ולעבוד איתו באופן כללי. יש לי עדיפות לLG או סמסונג אבל אשמח לקבל גם הצעות אחרות... מחיר 1200 פלוס מינוס, כמובן שעדיף מינוס. כרגע יש לי מסך 21 של LG אני חשבתי על מסך בכיוון של 23-24 אינץ' כמובן שיהיה FULLHD LED.. הבנתי גם שיש פאנל IPS שנחשב טוב בגלל זווית הצפייה הרחבה, האם הפאנל הזה טוב גם מבחינות אחרות בהשוואה לפאנלים אחרים? ושאלה:הכרטיס מסך שלי הוא GTX 275 ואני מריץ עכשיו את Battlefield 3 על HIGH ברוזלוציה של 1680X1050 בצורה טובה מאוד. שינוי לרזולוצית Full HD תוריד את הביצועים משמעותית?
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי, שני המסכים של DELL, אחד בעל לוח IPS עם זמן תגובה 8MS והשני לוח TN בעל זמן תגובה של 2 MS, מה עדיף לי מבחינת ביצועי משחק ואיכות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
קניתי מסך 2209wa של דל לפני כמה שנים בנוטבוק-קלאב. המסך עדיין באחריות. אני עורך וידאו והייתי מאד מרוצה מהמסך, באמת מושלם. לאחרונה הופיע קו צהוב ברוחב פיקסל על המסך כל כמה שעות לפרק זמן של בין חצי שעה לשעה. אמנם תקלה מינורית , אך משום שחששתי שהתקלה תתגבר פניתי לדל. לאחר מספר ימים הגיע שליח עם אותו דגם מסך, רק מחודש. לאחר שהשליח עזב החלו הפרעות ממש קשות במסך המחודש, השליח חזר והחזיר לי את המסך הקודם. למחרת הגיע שליח נוסף, מסך מחודש נוסף מאותו דגם, כעבור חצי שעה המסך מת- לא מציג תמונה. דל מפנים למעבדה של "יעל", המעבדה מפנה לדל, הנציגים אומרים שהמסך לא במלאי. הסכמתי לקבל דגם שונה של מסך, אך כעבור יום גם הוא לטענת דל לא במלאי. בינתיים כל הסיפור נמרח, ואין לי ברירה אלא ללכת לק…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני חדש פה, ולכן אשמח לעצתכם בנוגע לבחירה בין שני המסכים הנ"ל : הLG הוא 21.5" והDELL הוא 23" . ההבדל מחירים ביניהם לא משנה לי כל כך. ה-LG הוא 2ms , עם ניגודיות 1:10,000,000 , בהירות 250cd/m² וחיבורים DVI-D, HDMI , VGA (לא שמאוד משנים לי החיבורים) ה-DELL הוא 8ms (gray to gray) , בהירות 300 cd/m² , ניגודיות Typical: 1,000:1 Dynamic: 2,000,000:1 , וחיבורים 1 x DVI-D, 1 x DisplayPort, 1 x VGA, 5 x USB 2.0 . נראה שה-LG טוב יותר מהDELL מבחינת מפרט, אבל חיפוש באינטרנט הוביל אותי למסקנה (אולי מוטעית) שמבחני הביצוע של DELL הם הקפדניים ביותר ולכן בפועל ייתכן שאין בכלל הבדל בין שניהם. האם תוכלו לסייע לי בבחירה? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-