עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Silol,

רציתי לדעת איך המסך UltraSharp 2407WFP 24 של דל, והאם הוא טוב למשחקים וסרטים בלי מריחות וכאלה.. תודה.

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  2. Started by yuvaliat,

אני צריך את המסך לטובת עבודה במחשב וצפייה בסרטים (לא למשחקים). האם מומלץ? תודה, יובל

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  3. Started by oOtalOo,

יש לי מסך FLATRON L1732S שסיפק את הסחורה בזמנו (לא הרגשתי מריחות) והוא בעל זמן תגובה 8ms (לא יודע אם שחור ללבן או אפור לאפור) וקצב הרענון אני לא יודע .. עם מידע זה בידיכם ,נראה לכם שה- U2311H יספק אותי בביצועים עם משחקים? אם נראה לכם שהמסך לא מתאים למשחקים אז יהיה יפה מצדכם להמליץ על מסך שכן מתאים למטרה זו ולא עובר את המחיר של ה- U2311H תודה עריכה: משחקים מהירים ששחקתי בעבר (ולא היו לי בעיות עם המסך הישן) - UT2004 , cs:s (כן כן .. יש לי פה מחשב עם וותק של 7 או 8 שנים)

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by yaronkle,

שלום, יש למישהוא ניסיון עם ה- VG2230wm? המסך לא גדול מדי למשחקי FPS? תודה.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by mc_elad,

בהשוואה למסכי ה-24 הזמינים בארץ בבקשה תגיבו.... דוגמה: באשוואה ל- Dell 24" 2408WFP Wide Ultrasharp Black Only הDELL הרבה יותר טוב?? אם כן -במה?? האסוס יותר טוב?? אם כן - במה??? דיי שווים בביצועיהם!!? עזרה

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  6. Started by wow,

בלי קשר למחיר תודה.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Viewsonic 19" LCD VX922 2MS+DVI מחירו היום 2110 ש"ח במידה ואתם ממליצים על משהו אחר...תרשמו פה ואם אפשר לינק זה יהיה מצויין [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. (אני די בטוח שהשאלה נשאלה כבר, חיפשתי כמה עמודים אחורה ולא מצאתי, והחיפוש עדיין לא עובד, אז אם כבר שאלו, מצטער.) http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7686&perur=2&t=19&c=408 המסך הנ"ל עולה 999 שקלים בבאג. בטוח שיש טובים יותר, אבל לא בא לי להשקיע יותר מדי, השאלה אם הוא יתן תמורה טובה למחיר? מיועד למשחקים וגלישה בלבד. אם יש משהו טוב יותר בסדר גודל מחיר הזה, מה שלא ניראה לי, אני אשמח לשמוע. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  9. Started by Digtaly,

שני המסכים הם בעלי פאנל TN-(האם הוא מספיק לי לגלישה באינטרנט וסרטים? ופעם בכמה חודשים איזשהו משחקון?) לLG יש יתרון בזווית הצפייה בזמן התגובה וברמת הניגודיות והוא גם עולה קצת יותר. בכל זאת, שמתי עין על שני המסכים האלה, איזה מביניהם עדיף? תודה!

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by asaf_azar,

http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=520858 מישהו התנסה איתו?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  11. Started by Shlomi XD,

של סמסונג.. אני אשמח לשמוע חוות דעת עליו.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by nitsan17,

בשביל משחקים

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by A.Iniesta,

ברמת המחיר שלו (690), אני לא חושב שיש לו מתחרים, 21.6" FHD. על הנייר נראה מעולה, יש למישהו ביקורת \ חו"ד? גוגל לא עזר לי. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by mx-3,

קראתי כמה המלצות על הCMV 221D.. הוא זול מאוד יחסית לשאר מסכי ה22'.. מה דעתכם?? (למרות שכבר דיי נסגרתי על הסמסונג 226BW) שאלה נוספת היא, יש דרישות מערכת מסוימות בשביל להחזיק מסך כזה?? GTS320/640 יחזיק אותו???? תודה

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by swisaman,

היי, מתכנן לשדרג את הDELL 2209WA שלי למסך FHD חדש וחשבתי על הDELL 23 אינץ'. איך השידרוג בכללי?(איפה אני אראה שיפור?)

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1GWLTW42DV

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  17. Started by pergola,

איך המסך LCD הזה LG LCD 19 L1970HR ?? השימוש בעיקר למשחקים כבדים אבל גם סרטים וסדרות אבל אני רוצה שיראו בו באיכות ממש טובה זה התפריט שלו LCD 19ואינטש שטוח לחלוטין 2 מילי שניה 1:1600 1280x1024 0.294 מ"מ גודל נקודה 300וcd/m²

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Y-T-M,

איך ה LG W2261V ? לא מצאתי עליו ביקורות חיפשתי בפורום וגם ראיתי שאין עליו ביקורות.. אז למישהו יש אותו?כי לפי התכונות שלי אני רואה שהוא צריך להיות מסך פצצה

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  19. שלום חברים. איך הNEC LCD 20 LCD20WGX2PRO S-IPS בהשוואה לDELL2007 מבחינת : *דיוק צבעים וכיול מהיצרן. *זמן תגובה, האם יש מריחות במשחקי FSP? *התרשמות כללית מהמסך ופיצ'רים נוספים. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2698_2700&products_id=19834

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אני חושב לקנות אותו אבל קראתי שמסכים עם wide gamut מדגישים יתר על המידה צבעים וגורמים להם להיראות מוגזמים תהייתי אם למישהו כאן יש בעיות בתחום הזה וניסה לחבר אותו לxbox 360 או לצפות בו בסדרות מהאינטרנט באיכות בינונית?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  21. אין ספק שרבות סופר ותואר על התמורה הגבוהה שנותן הצג בהצגת תכנים ברזולוציות גבוהות. השאלה שלי היא איך הוא "ישתלט" על סדרות וסרטים באיכות נמוכה הנפוצים לרוב באתרי שיתוף הקבצים? בתודה ערן

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  22. הם מתאימים למשחקים ולסרטים ובכלל לעבודה שוטפת? הם טובים או שיש הרבה יותר טובים מהם?

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  23. Started by gil13,

האם שווה לקנות את הדגם הזה? הוא מסך טוב ל-20 אינץ'? הוא עדיף מזה: 2043BWSamsung?

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  24. יש לציין מסך מדהים הT220 לא יודע מה אמרו על בעיות כיול הוא מגיע עם כיול מצוין מהקופסא. איך אני בודק אם יש לו פיקסלים שרופים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by J0n1,

חיפשתי הרבה זמן את המסך Samsung 943BM ולא מצאתי אותו במלאי בשום מקום. עכשיו אני נוטה לכיוון המסכים הבאים: AOC 919Va2 - לא מצאתי על המסך/חברה טיפת מידע ברשת, אבל בחנות המליצו לי עליה ואמרו שהמסך לא פחות טוב מהסמסונג Viewsonic VA703M - אני זוכר שלחברה יש כמה דגמים מוצלחים בפלח שוק היקר יותר, אבל מה לגבי המסכים הפשוטים? LG L1742S - החברה מוכרת, השאלה איך המסך ביחד לשתיים מעליו. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים