מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
המסך שלי הוא:AOC LED E2043F זאת אומרת מסך 20 אינץ' והרזולוציה המקסימלית שלו היא: 1600x900 על איזה רזולוציה הכי כדאי לי לשים אותו? ועל איזה קצב רענון לשים אותו?כרגע הוא 60
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
קנית לא מזמן את המסך 206BW ורציתי לדעת על איזה רזולוציה כדאי לשים?
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
http://www.hitachi.ae/eng/products/consumer/products/tvs/l32s02a.html זאת הטלויזיה שיש לי . השאלה איזה רזולוציה לשים בה כשאני מחבר אותה למחשב
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
-
יש לי את המסך 2007wfp 20" רחב + כרטיס 8800 עכשיו יש משחקים שבהם אין רזולוציות רחבות או שאין רזולוציה טבעית, מה הרזולוציה הכי עדיפה מבחינת איכות ושטח? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קיבלתי מסך LM2230W DAEWOO 22 - טוב ברור לי שזה לא מסך בין הטובים ל 22 אבל שמקבלים זה מה יש , בסה"כ מסך יפה ורואים מצויין. השאלות? 1.האם ממולץ\צריך לשים על הרזולוציה הגבוהה ביותר ? 1050*1680 2.איזה קצב רעינון מומלץ? 3.האם זה נורמלי שאתרי אינטרנט נצפים באותו גודול כמו ב 19 רק שהשטח הלבן בצדדים רק גודל ? 4.האם רזולוציה גבוהה עשויה לגרום להאטת קצב המשחק ? (כרטיס 9600XT 256 תודה על התשובות !
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שאלה יש כרטיסי מסך ישי להם יציאת HDMI וגם יציאת DVI וכמובן שיש מסכים שיש להם גם זה וגם זה אז השאלה שלי היא מה עדיף? איזה חיבור יותר איכותי?? ולמה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני לא מתאפק מלהוציא את עצבי על המקלדת... :pissed: תשמעו למה, היום בצהרים ביקרתי באייבורי והתעניינתי לגבי ה samsung 2333 : המוכר: אין בעיה זה במלאי. אני: כמה זה עולה? מוכר: 890 ש"ח אני: יפה, לא מזמן קניתי אחד במקום אחר ב 940 ש"ח. תביא אחד. מוכר: אינבעיה, קח. אני: תגיד יש בפנים כבל HDMI? מוכר: אין חיבור HDMI במסך אני: סליחה התכוונתי DVI , פשוט קניתי לא מזמן במקום אחר והביאו לי רק כבל VGA מוכר: לא, ודאי שיש בפנים כבל DVI. אוקי, הלכתי בששון לדרכי עם המסך. ויהי ערב, אני פותח את האריזה, ויהי חושך! אין למסך כלל וכלל חיבור DVI! רק החיבור המיושן הגמלוני והאנלוגי VGA.... 2011, ואייבורי מוכרים לי מסך מודרני עם פאנל מקצועי (אנחנו גרפיקאים) 23' אינץ' עם חיבור שעבר זמנ…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך סמסונג 710n. ויש עליו מלא ליכלוכים\כתמים. אייך אפשר לנקות אותו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המסך החדש של אייסר הוא גדול, רחב, קעור, איכותי ותומך FreeSync, אבל גם יעלה לנו ממש לא מעט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a1%d7%a8-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%93%d7%9d-%d7%a9%d7%92%d7%9d-%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%94/
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אני קונה מסך 22" השבוע, אני הייתי כבר ממש סגור על 2243 של סמסונג אבל ראיתי שכבר פחות מוכריםו אותו באזור שלי ואיפה שכן מוכריום זה ביוקר, מה שכן ראיתי זה את המסך 2233... לפי מה שקראתי פה בדיון עם אותו נושא כמו שלי (שלא נענה), ל 2233 אין פיבוט והעיצוב שלו שונה, אבל חוץ מזה זה אותו מסך, לא ? מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
חבר'ה החלטתי להחליף את הCRT שלי בגלל חוסר מקום בשולחן וגם בגלל שהוא די ישן ושרוט.. ראיתי את המסך הזה בנעה - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080 וזה נראה מחיר מעולה יחסית למוצר!! מסך "19 עם זמן תגובה של 2MS.. במחיר כזה.. הבעיה שאני לא ממש מבין במחירים ובמוצרים מתחרים.. לכן אני פונה אליכם. האם זה כדאי? האם המחיר טוב? האם אפשר למצוא משהו יותר טוב במחיר הזה? אשמח לשמוע תגובות (ולינקים אם אפשר).. המסך ישמש בעיקר למשחקים ובנוסף לגלישה באינטרנט.. סרטים לא ממש כי אני רואה על הטלויזיה.. תודה
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש מסך בסיבות ה 2000 שקל, פאנל IPS ולפחות 2K ומה שראיתי שהכי עומד בתנאים האלה זה ה Dell U2715H איך הוא למשחקים? כי ראיתי שהזמן תגובה שלו לא משהו. הולך להתחבר ל 1070ti
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לחבר שלי את המסך (קנה לפני חצי שנה), ואני חושב לקנות אותו ממנו - המסך טוב למשחקים\סרטים? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
לפני כשנתיים קניתי את המסך T220P של סאמסונג, לפני כחודש הוא החליט להשתגע וכל כמה שניות להתכבות והידלק. לקחתי אותו למעבדה הראשית של סמסאונג ואחרי חודש הם החזירו לי קופסא גדולה. מבלי להתיחס יותר מידי לקופסא פתחתי את הקופסא כי חשבתי שמדובר במסך הישן פשוט בקופסא אני מגלה שהם הביאו לי מסך "חדש", הP2350. למישהו יש ניסיון עם המסך? הביקורות באינטרנט דיי חלוקות.
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
היי האם זה מסך איכותי?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
איך אני בודק אם יש פיקסלים שרופים במסך LCD .?
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני יוש מול המחשב ואני מרגיש שנאי רואה פחות טוב היתה לי ראייה 6 6 אבל רק מהזמן האחרון אני מתחיל להשתמש במשקפיים ואני מפחד שזה בגלל המסך
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח שמחוברים אליו 3 מסכים... איך אני יכול לבחור באיזה מסך יוצג המשחק? (כל משחק...פיפא, 2K...) תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי שלום אני קצת בור בעניין אבל אם לא נשאל לא נדע בכל מקרה הבנתי שמסך רצוי שהוא יהיה "מט" ולא "מבריק"... איך אני יודע לפי הדגם האם הוא מט או מבריק?.. למעשה אני מעוניין לקנות מחשב נייד ורציתי לדעת איך אני יודע מה איכות המסך... תודה למגיבים
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-