עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום חברים! אני מחפש מסך 24" ברמה של Dell U2412M אבל עם חיבור HDMI. התקציב 2000 ש"ח, רצוי פחות. המסך ישמש למשחקים, טקסט, גלישה ולפעמים גם עריכת תמונות. הכרטיס מסך שיש לי כרגע ' , 2xGTX260 SLI , אולי אחליף בעתיד למשהו יותר טוב בשביל המשחקים. המלצות מישהו?? תודה!

• 29 תגובות
    • 5k צפיות
  2. Started by tsr,

שלום חברים, אני מחפש כבל כמו בתמונה: מישהו יודע איך זה נקרא או מאיפה אפשר להשיג כזה? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  3. Started by david2k,

שלום לכולם וחג שמח! קרוב משפחה שלי נמצא כרגע בחו''ל ובקשתי ממנו שיקנה לי את אחד המסכים. שאלה ראשונה. מאיזה סכום משלמים מכס היום על מוצרים. וכמה משלמים מכס על המוצרים הספציפיים האלה אם בכלל. שאלה שנייה. איזה מסך מבין שניהם הכי כדאי לקנות? במידה ולא משלמים אליו מכס כמובן.. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Mics,

באיזה רזולוציה אקבל חווית משחק מייטבית?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by dp92,

קראתי עליו קצת ודיי ממליצים עליו יש למשהו נסיון עם מסך מסוג זה? אני מתלבט ביו 2 דגמים QH270-IPSI http://www.ebay.com/itm/Tempered-Glass-New-ACHIEVA-Shimian-QH270-IPSI-LED-27-2560x1440-S-IPS-Monitor-/140853514715?pt=AU_comp_monitor&hash=item20cb8611db QH270-Lite http://www.ebay.com/itm/New-ACHIEVA-Shimian-QH270-Lite-27-LED-S-IPS-2560x1440-HD-6ms-Computer-Monitor-/120988281502?pt=Computer_Monitors&hash=item1c2b76aa9e#shId מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בינהם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by efimz5201,

שלום לכולם, מבקש המלצות על מסך מחשביזיה של סמסונג 27'' דגם T27B300MA. לצורך חיבורו למחשב ובנוסף לממיר של יס לצפיה בטלויזיה. ראיתי אותו כרגע הכי זול ב- 1500 ש"ח. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=824439 תודה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by dudi.lankri,

שלום , אני צריך עזרה בבחירת מסך מחשב, המחשב ישמש בעיקר למשחקים . אני מתלבט בין שני מסכים . הראשון: DELL U2312HM השני: LG IPS231P-IPS תודה.

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  8. הי מצאתי את המסך ב 830 שח ואני ממש מעוניין לקנות אותו הדבר היחידי שמלחיץ אותי קצת זה זמן התגובה הגבוה שלו (8) זה באמת יפגע לי במשחקים?

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  9. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. הרגשתי צורך לפתוח ת'ארד חדש כדי להזמין יותר אנשים שבבעלותם המסך הנ"ל. קניתי את המסך הנ"ל אך אני לא מרוצה מהצבעים, כיוון שיש לי שלושה מסכים שמתי לב שלמשל כיתוב בצבע כחול/תכלת פה בפורום, נראה במסך של DELL אפור ובמסכים האחרים שלי כחול/תכלת המסכים האחרים מדגם סמסונג 2243BW. אפילו באייפון ובמסך של הנייד זה נראה כחול/תכלת ופה זה נראה נוטה יותר לאפור. מישהו יכול לבדוק ? העליתי תמונה לא הכי טובה אבל אולי תשימו לב להבדלים כך.. חוץ מזה רציתי לעדכן שעשיתי חיפוש בגוגל לצבע הכחול ונפתחו לי המון תמונות כחולות, שמשום מה במסך של DELL נראות סגולות ובמסכים אחרים כחולות, גם לצבע הכתום יש נטייה ב-DELL להצהיב. בקיצור אין לי מושג אם אילו הצבעים של המסך הזה או …

• 55 תגובות
    • 7.5k צפיות
  10. חובה יציאה hdmi בנוסף שיראה טוב באותו מידה מכל הזוויות אני את המסך מול המיטה כטלווזיה וגם משתשמש בו מחשב מקרוב על כיסא תודה לעוזרים שאלה המסך הזה בעל זויות צפיה טובות? T27A950 samsung

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by Guy950,

טוב, קראתי כמה וכמה נושאים בקטגוריה הזאתי אבל לא מצאתי משהו שממש עונה על השאלות שלי. אני רוצה להיפטר מאחד המסכים שלי שבגודל 19" ולהוסיף עוד מסך בגודל של 23-24". כמובן שאני שם לב שהמתחרה הבולט פה הוא הDell LED U2312HM, ואני מבין שבמחיר שלו (900 ש"ח) הוא המסך הכי משתלם בשוק, אני צודק? אז יש לי כמה שאלות לגביו ולגבי מסכים באופן כללי: 1) יש לי מסך Samsung 2333HD שידוע בפאנל נחות יותר, אבל הוא גם משמש לי כטלוויזיה ואני מרוצה מהצבעים שלו. למרות שבטלוויזיה יש לו צבעים פחות נוחים וטבעים מאשר כשהוא עובד על המחשב. השאלה שלי היא מאוד פשוטה, עד כמה ההבדלים יהיו בולטים אם אוסיף פה את המסך של דל? שניהם יראו אותו הדבר או שלדל יש צבעים הרבה יותר חדים וברורים? ובנוסף, אם אני מסלק …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. בעיקר לעבודות הנדסה, תיכנות ומסמכים? http://ksp.co.il/?uin=17953 תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. asus vg248qe benq xl2411t שני מסכים מעולים בעלי 144HZ מישהו יודע איפה ניתן להשיג אותם בארץ חוץ ממשלוח מאמזון?

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. שלום רב חברים יקרים! אני סטודנט למדעי המחשב בעל מחשב נייד בגודל מסך סטנדרטי של 15 אינץ' כאשר אני מעוניין לחבר לו מסך חיצוני בDVI/HDMI לטובת שטח עבודה גדול יותר במסגרת החיפושים שמתי עין על 2 מסכים מעולים מבית DELL 1.u2713h - ההתלבטות לגביו נובעת מאחר ואני נמצא במרחק צפייה של 60 ס"מ ואני חושש שמא שזה יהיה גדול מדי ולא פרקטי 2.u2410 - רב מכר קלאסי לרגע לא מתעלם מעצם העבודה שקיים פער משמעותי מבחינת תמחור המסכים מתקשה להחליט וזקוק לעזרתכם האדיבה... בנוסף אני מעוניין להרכיב את המסך הנרכש על קיר גבס כיצד והאם ניתן לעשות זאת? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכם... קורה משהו מוזר במחשב של חבר כאשר המסך מחשב נכנס למצב שינה (לא המחשב עצמו) בגלל הגדרות חסכון בחשמל, והוא חוזר למחשב לאחר כמה שעות שהמסך במצב הזה אז לוקח למסך להידלק חזרה בערך 5 דקות. לא משנה מה קורה בזמן הזה, גם אם מפעילים מחדש, המסך פשוט לוקח את הזמן ומתעורר גם אם המחשב בביוס או במערכת הפעלה. אם אני משנה לשם הבדיקה את הגדרות צריכת החשמל ל2 דקות ומחכה למסך שייכבה ואז מזיז את העכבר, המסך נדלק כמעט מיד. המחשב חדש, מריץ windows 8 מקורי. (בנתיים ביטלתי את האפשרות של כיבוי המסך) מחיפוש ברשת הרבה אומרים שאולי המסך בסוף חייו..מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. אהלן , אני רוצה לשדרג את מסך ה 21.5' למשהו יותר רציני , ועל הדרך לכלול בוא TV .. חשבתי התחלה על טלוויזיה רגילה 32' , אבל זה גדול לי מידיי.. לכן אני סגור כרגע על 27'. התקציב הוא עד 2000 ש"ח ... אני לא מחפש פנלי IPS מטורפים למרות שהיה נחמד אם יהייה כזה. השימושים הם בעיקר לקריאת טקסטים , סרטים , ממש קצת משחקים , וטלוויזיה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by itaybl,

המלצה למסך מחשב - 1000- 1200 ש"ח המסך בעיקר לסוני 3 וגם סרטים ברמה גבוהה... מחשב ירכש בעתיד ככה שפחות רלוונטי עכשיו רצוי פאנל IPS (הבנתי שזה יותר טוב) 23-24 אינץ' צריך עזרה מאנשים שמבינים בתחום..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by mestido,

אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש וחשבתי ללכת על מסך עם 120hz. יש בכלל הבדל משמעותי בין 60hz ו 120hz? מזה נותן? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10129 על איזה מסך אתם ממליצים עם 120HZ? לא אכפת יש 3D או לא

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by idanmal,

היי חברים.. יש ברשותי מסכים מהדגם הנ״ל ורציתי לדעת איך אפשר לסובב את התצוגה למצב אנכי כאשר המסך עומד, האם דרך תוכנה של המסך או דרך קטליסט?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by rafy_2218,

תקציבכם: 1500 חריגה: 2000 מה השימושים שלכם?: גיימינג וסרטים מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם / האחד שאתם עומדים לקנות?: Sapphire AMD Radeon HD 7850 OC 2GB GDDR5 גודל מסך רצוי:24'' מחו"ל או מהארץ? מהארץ. הערות: אני רוצה את המסך הכי טוב שאפשר להביא בסכום הזה, ואם אפשר לפרט לי מה מיוחד בו, תודה.

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by ddjjsegev,

שלום רב, שאלה קטנה שאני מקווה שכאן זה המקום בשבילה. אם יש לי ממיר רגיל של הוט ואני קונה כבל מ RGB ל VGA ואני מחבר באמצעותו את הממיר למסך מחשב ישן האם אוכל לראות ערוצים כמו בטלויזיה? אם כן מה לגבי הקול? תודה שגב.

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  22. היי, משום מה שמתי לב כשאני גולל בדפים פה בפורום לדוגמא בדפדפן פיירפוקס. אז כשאני גולל אז אני רואה שיש מריחה של הטקסט הכוונה כשאני גולל למטה אז אני רואה את אותו טקסט כמו GHSOT כזה.. החלפתי לכבל DVI חדש. התקנתי דרייברים אחרונים של NVIDIA ניסיתי לשחק עם ההגדרות של color. גם חיברתי את המחשב הנייד שלי עם כבל VGA ו.. נראה קצת יותר טוב אבל עדין לא משהו. ממה יכולה להיגרם התופעה? תודה מראש ***תיקון*** ביטלתי בפיירפוקס את האופציה של Smooth Scrolling למרות וזה כן עוזר אבל עדיין זה מציק לי

23. Started by Shual,

שלום, קניתי את המסך Dell u2312hm - מסך טוב מאוד! אין מילים יותר מזה. לפני הקנייה פתחתי פה פוסט אם כדאי לי לקנות אותו [מחשש לקצב רענון נמוך] נכון קצב הרענון נמוך, וזה לא כמו לשחק על 85Hz אבל באמת שלמסך יש את היתרונות שלו והם עולים על החסרונות. לשאלה - המסך בצורה טובה מאוד על כל המשחקים שאני משחק [1980X1080 widescreen 16:9] במשחק אחד שאני משחק [CS 1.6, אני יודע שהוא ענתיקה וחלף מהעולם ] לשים widescreen לא הולך [קשה להסביר, עושה איזה מרחק מהתצוגה ומשנה את כל המשחק]. -האופציה השנייה היא normal, הכוונה נראה לי זה תצוגה 4:3, שאני שם את זה אז המסך כאילו מדמה מסך 4:3, ובצדדים [בצודה שווה] יש אזור מת שחור, שזה בסדר[למרות שהייתי מעדיף שייתפרס על כל המסך, כמו שהמסך עושה במשחקים …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by BloodyW,

לאחי יש את המסך הנ"ל, ובחודשים האחרונים הוא הפסיק להדלק ישר והיו צריכים לנתק את הכבלים ולחברם. לבסוף הוא לא נדלק יותר. המסך מזוהה במערכת ההפעלה ב Screen resolution, אבל לא מגיב, והאור הכחול שהיה בכפתור ההדלקה לא פועל גם כן. הוא נקנה ב 2007 אז כמובן שאין אחריות, אז האם ניתן לגרום לו איכשהו לחזור לעבוד?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. האם מישהו יודע על איזשהי קנייה קבוצתית של הדגם הזה? :s05: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=04&l=en&s=bsd&sku=320-9567&redirect=1

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים