עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי,אני מעוניין לחבר 4 מחשבים למסך אחד כדי שהוא יציג לי 4 מסכים מפוצלים. איך אני עושה זאת?

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by xcalibur,

אהלן, במשך 3 שנים היה לי את ה-240PW של פיליפס שאני מ-א-ו-ד מרוצה ממנו. לאחרונה התקלקל לו ה-DVI וחשבתי שהגיע הזמן לשדרג. המסך מיועד בעיקר למשחקים ויש גם שני 7970 לייטנינג שיתמכו בו. הדבר הראשון שהמליצו לי עליו הוא DELL U2713 שלפי האתר של DELL ראיתי שהוחלף ב-U2713H. מבחינת ביקורות הוא נשמע ונראה מעולה. מישהו מכיר ויכול להמליץ או אולי על מסך אחר? תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by tintin,

אני רוצה לקנות מסך LCD המטרות שלי הם בעיקר משחקים ועריכת סרטים ב AVID. דבר שמצריך שטח עבודה של 2 מסכי 19 צמודים כמו שאנחנו עובדים בצבא. יש לי תקציב ל2407 אבל אני לא יודע אם הפאנל שלו יותר מתאים לי מה2007. מה אתם אומרים? שמעתי שב2407 יש בעיות עם סרטים רחבים בגלל שהוא 16:10 ולא 16:9 ועוד כמה בעיות עם גירסת הHC או בלי HC לא הבנתי מה זה אומר כל כך הHC הזה ואם מה שמוכרים בארץ זו גירסה מתוקנת בלי הבעיות הללו. מישהו יודע בקשר לזה משהו? והאם יש חנות זולה ואמינה שתיתן אחריות טובה על פיקסלים מתים ? תודה על העזרה! נ.ב. יש לי 8800GTS 320 האם הוא יספיק ב2407? מקסימום אני קונה את כרטיסי המסך של הדור הבא.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Homies,

שלום לכולם, היום במקרה ראיתי את המסך הבא: Acer Value Line AL2416WAs אשר זול בטירוף ועולה כ-2400 ש"ח ומכיל פאנל PVA. הוא בגודל 24" וזמן תגובה של 6ms, בהירות 300, זוויות צפיה 178°/178° ופאנל PVA. מה דעתכם, שווה או לא שווה? השימושים הם גלישה באינטרנט, כלומר צפיה בדפי HTML המכילים תמונות וטקסטים, משחקים (כדורגל, PES) וסרטים. ..מחכה לתשובה...

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by SomeoneUknow,

אני מחפש מסך HD , לא חשוב LED או LCD . אין יעוד אחד למסך (כמו רק גיימינג או רק צפייה בסרטים) או אמור לשמש להכל , תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  6. Started by matan147,

שלום רב אני מעונין לרכוש מסך גודל 27 לחדר מפאנל IPS התקציב הוא עד 3500 אלף שקל לא יותר איזה מסכים ממולצים? והאם אפשר להתפשר על םאנל TN ולחסוך ת1000 שקל אלו או שזה היה בלתי נסבל? חשבתי על DULL U2711 ושמעתי שהוא מדהים וראיתי סרטונים האם יש לו מתחרה אין לי בעיה להזמין מחול אז תנו לי המלצעות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  7. היי, אני מתכנן לקנות את המסך ASUS ROG Swift PG279Q, מסך שנחשב מעולה כשהוא עובד כמו שצריך. אבל לפי ביקורות ותלונות שראיתי, מגיע הרבה פעמים עם פיקסלים שרופים ובעיות תצוגה וגאמה אחרות. אני לא מתכנן לקבל מסך עם תקלות בייצור ולכן אני רוצה להכין את עצמי מראש לפני הרכישה. מה המדניות של אסוס לגבי פיקסלים שרופים? אם יום לאחר שקניתי את המסך אני מחבר אותו בבית ומוצא פיקסל שרוף, אני אוכל להחזיר אותו לחנות ולבטל עסקה? יש חנויות שיסכימו לבדוק איתי את המסך במעמד הרכישה? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by g-a-l,

אני מחפש מסך LCD בעל פאנל איכותי כבר המון זמן חשוב לי במיוחד שיהיה אפשר לקרוא בו טקסט ולא ייצא לי העיניים מהחורים בגלל זה משיטוט בפורום ראיתי שעדיף מסך בעל פאנל איכותי, 971P יענה על צריכותי להפתעתי נכנסתי היום לאופיס דיפו וראיתי שגם בו רואים חרא הטקסט מרוח כמו כל שאר הLCD בימינו אז אני שואל בשביל מה להשקיע כל כך הרבה כסף על מסך שנותן אותו תמורה כמו כל השאר חוץ מהקטע של זוויות צפייה...במיוחד שאני סטודנט, כל שקל הולך על דלק אז אני מבקש המלצה על מסך שיהיה אפשר לכוונן אותו לגובה ולצדדים ויהיה תומך ב PIVOT ושייהיה עם כמה שפחות טקסט מסריח כזה הבנתי שבכולם זה בערך ככה אבל איזה מסך הוא עם הכי פחות ראיתי איזה LG אחד שיש בו פחות טקסט מטושטש אבל הוא לא תומך בכיוונון או…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by KL-xXx,

שלום רב אני מחפש מסך LED, רצוי בגודל 20", אבל אפשר עד 22", שיהיה עם פאנל IPS שיהיה איכותי, לא למשחקים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Igor Smigor,

רציתי לחבר מסך על זרוע שיש לי והיה עליה מסך אחר בעבר (ראו תמונה מצורפת) לא שמתי לב, וכנראה שהיה מתאם שהשארתי במסך הקודם שזרקתי בין הזרוע הזו והמסך. אני רוצה לשים שם מסך חדש, ולא בטוח איך. האם מדובר במתאם סטנדרטי? אני יכול להשיג אותו באמזון/איביי, או שאבוד לי ואני צריך לזרוק את הזרוע?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי שתי שאלות 1.) ל-LG יש אפשרות להגביה את המסך כמו שאפשר אצל ה-DELL ? לא צריך שיהיה אפשר להפוך אותו למצב מאונך ,מספיק שיהיה אפשר להגביה אותו לפי הנוחות שלי ראיתי שב-LG IPS236V אפשר לשחק עם הזווית למעלה ולמטה ,אבל זה לא עןזר לי אני צריך שהוא ממש יוגבה כמו שאת הדל אפשר להגביה יש את האופציה הזאת ב-LG ?? ואפשרות להפוך את המסך למצב מאונך יש בו? 2.) אם יש לי מסך עם רמקולים, ולמסך יש חיבור displayport ,ואני רוצה לחבר את המסך ללוח האם ,ובלוח אם יש חיבור HDMI ,אז אני רוצה להשתמש בכבל displayport TO HDMI , השאלה שלי היא האם כשאני אשתמש בכבל הזה אני אשמע סאונד דרך הרמקולים שבמסך? אם מישהו יודע תשובה רק לשאלה אחת שיענה לי גם ,תודה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום רציתי לשאול אם יש סיקור על המסך שלי T220 .?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by Mikey12,

שלום, לאחר המלצות פה בפורום, התחדשתי במסך Dell u2312hm. כאשר חיברתי את המסך לDVI הכל היה טוב ויפה. לאחר הפעלה מחדש, המסך נכנס לsaving power ולא הציג תמונה. רק חיבור הVGA עובד כשורה. מדי פעם כשאני מנתק ומחבר את הDVI הוא מציג לי תמונה 800X600. כשאני נכנס להגדרות רזולוציה הוא מזהה לי עוד תג לא ברור משום מה. אם אני מנסה לסדר משהו הוא שוב נכנס למצב Saving Power. בדקתי 3 כבלים שונים שעובדים טוב ובכולם הייתה בעיה. מישהו נתקל או מכיר את התופעה?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Anonymous1,

שלום רב, הוצע לי מפרט מחשב שמותאם למסך 144Hz, ועד היום השתמשתי למחשב במסך טלויזיה. דגם המסך טלויזיה 48H6400, וראיתי במפרט שלו באתר סמסונג שרשום ערך 400 ל Clear motion rate. האם זה בעצם תדר המסך? במידה ולא, אבקש המלצה למסך מחשב.

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  15. כמה הוא טוב למשחקים וכמובן עם יש הצעות למסכים טובים יותר שהם "21-22 בגבולות התקציב שלי התקציב הוא 1900 ש"ח

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  16. Started by ליניר זמיר,

שלום לכולם, רכשתי היום מסך חדש. המסך יכול לעבוד על 144HZ, ורציתי לדעת האם זה נכון להשאיר אותו על 144 כל הזמן? (כלומר גם שאני סתם גולש באינטרנט). תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שאלה קצת מוזרה אני יודע, אבל זה נותן אנלוגיה טובה למה שאני צריך. אז ככה, חודש הבא אני קונה מחשב וחדש ואיתו אני צריך מסך (בעתיד אני אקנה מסך נוסף, מן הסתם את אותו הדגם). אני מחפש את המסך שנותן את המקסימום ביצועים מול תג המחיר הכי נוח, מה שנקרא הSweet spot. רצוי שכל מסך לא יעבור את ה1000 ש"ח. תודה

18. Started by xmatanx,

מעוניין לקנות מסך מחשב למשחקים וסרטים כרטיס מסך ‏HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E אני כרגע מתלבט בין LG W2486L DELL 2209WA SAMSUNG F2380 על כולם שמעתי ביקורות טובות חוץ מהLG שעליו שמעתי המון רעות אבל מי שקנה אותו ממש מרוצה אם יש לכם מסך אחר להמליץ גם מתקבל תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  19. Started by omertgm,

שלום, המסך הישן כנראה יצא משימוש בקרוב. אני רוצה להשתדרג בשטח העבודה (כרגע 'FHD 21.5) UWM ~29`-2560*1080=2.76MB QHD 27`-2560*1440=3.68MB שימושים- משחקים ועריכת סרטים\תמונות (לחובבים, לא מקצוע) ברור של-QHD יש יותר שטח תיאורטי, השאלה היא האם עדיף מסך יותר ריבועי או יותר מלבני מבחינת נוחות עבודה עם חלונות מרובים והאפקט של משחקים. מעדיף פאנל IPS אבל הייתי רוצה גם G-sync (כדי לא להזדקק לכרטיס מסך יקר מדי). הבנתי שהם לא הולכים יחד, יש סיכוי שבעתיד ישלבו בינהם? בכל מקרה IPS יותר חשוב לי. אין לי צורך או עניין ביותר מ- 60HZ. מוכן להשקיע הרבה כסף בכך, מחפש לקנות מהארץ. עד 3K.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. מסך ה- CRT שלי עומד להחזיק נשמתו לבורא. מבקש עצתכם למסך LCD 17 (לא שולל גם 19). המסך מיועד בעיקר למשחקים ומעט עבודה. כרטיס המסך שלי הינו 7600GT EXTREME. הבעייה היחידה שלי היא התקציב, לא יותר מ- 1600 ש"ח. תודה

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  21. מעונינת בסרטי HD באיכות טובה בעיקר פרט לשימוש לגלישה ומעבדי תמלילים וגם כטלויזיה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  22. מחפש מסך דואלי למחשב ולטלוויזיה בגודל 22 "פחות או יותר למישהו יש המלצה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. כרגע ברשותי מסך DELL 2007WFT 20.1' עם פאנל S-IPS רכשתי אותו לפני כ 4 שנים חשוב לי לציין שהמסך משרת אותי באופן כמעט מושלם ( אפס תקלות, איכות צפייה מעולה,אין פיקסלים שרופים) הבעייה היחידה זה הגודל, ברצוני לשדרג ל24 אינץ(עם עדיפות ל 16:10, הבנתי שזה הרבה יותר טוב) ופה נכנסת השאלה האם קיים כרגע מסך באותה הרמת איכות( או לפחות מתקרב) בגודל של 24 ובתקציב של 2K-+? ןכמובן אני רוצה לחבר אותו ב HDMI למחשב אז גם כניסת כזאת חשוב שתהייה במסך הייתי רוצה לקבל המלצה ועם קצת מידע למה דווקא המלצתם על המסך הנ"ל. ( ומבדיקה חפוזה קפץ המתמודד הזה : DELL U2410 24" Wide איך הוא?) תודה רבה מראש!

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by nimrodon,

הי, קניתי אתמול מסך והוא מזמזם. זה רעש רקע כזה שממש מפריע. הזמזום נעלם שאני קצת מטה אותו או לוחץ עליו עם היד, ואז הוא חוזר אחרי כמה זמן. הזמזום הוא לא אחיד, קצת נשמע כמו זרם חשמלי לא יציב. האם זה משהו בכבל חשמל, או אולי זה עניין של הארקה, או פשוט הצג מקולקל? אגב, אין קשר בין הזמזום לתצוגה. יש זמזום, אין זמזום - התצוגה לא נפגעת. אשמח לקבל עזרה, נמרוד.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by avidan28,

שלום הזמנתי את המסך אחרי חודש כמעט בלי מחשב (המסך CRT שלי נשרף) ידוע לי שהוא TN שכל כך אוהבים להשמיץ ובחרתי בו אחרי התייעצות עם חבר שיש לו את הסמסונג 226BW שאמר לי שאם אני לא הולך לשרטט וכדומה אין לי כל הצדקה ללכת על ה 2007FP עם ה IPS בעל תגובה של 16 לעומת 5 של ה TN.ונוסף על כך גם קצת יותר גדול. האם זו היתה החלטה נבונה?? ראיתי אצלו את ה TN והוא ממש חד ויפה לעין.אינני מבין מה הרעש סביב ה IPS (וכן ראיתי את ההבדלים בתמונות בדיונים פה לפני חצי שעה עשיתי סיור) אבל מלבד זה - זה מצדיק כזה הפרש??.קצת בהירות תמונה שאפשר לכוון בכיוונים ידניים?? המסך שאני הזמנתי עולה 1620 ואילו מה שרציתי עולה 2250 דל 228 פנל TN במחיר של 1620 שח מהירות 5 MS דל 2007FP פנל SIPS במחיר 2250 שח מהירות…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.