עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Sting,

היי חבר'ה, אני מחפש מסך חדש ומתלבט מה יותר איכותי מבין אלה, את ה 2340 אני יכול להשיג בסביבות ה 720 שקל ואפילו פחות, השני עולה קצת יותר, אך חשוב לי יותר האיכות, כמו כן אם אני מבין נכון, מסך 23 אינץ' יהיה עדיף על 24 בעניין גודל הפיקסל שהוא יותר קטן מה שייתן חדות יותר גבוהה, אכן כך? אם כן, כן מה הוא המסך העדיף מבניהם או אולי מסך אחר? התקציב לא בעייתי אפשר למתוח אותו מעבר כל עוד זה בטווח השפוי תודה!

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  2. Started by DORAZABI,

רציתי לדעת מה זה בדיוק הMS של המסך והניגודיות שלו? ומה נחשב איכותי?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ggg123,

קניתי מחשב חדש שהחיבורים בו הם: 1XHDMI 1XDVI 2XMini-DisplayPort אני רוצה לחבר מסך מחשב ומסך טלוויזיה. המסך טלוויזיה יכול להתחבר רק ב VGA. יש לי מתאים DVI-VGA כך שזה לא בעיה לחבר ל DVI במחשב. הבעיה עם המסך מחשב. אין לי HDMI במסך (רק VGA ו DVI) אז איך לחבר אותו?

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  4. Started by elad216,

fujicom fj2430 led ראיתי אותו בחנות ורואים מעולה יחסית למחיר של 750. מה שמרתיע אותי זה החברה.. איך החברה הזאת?? אמינה?

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. אני די אוהב את מסכי DELL ו HP ועיקר התלבטות היא בין שני מסכי DELL, אז ככה ... לשימוש כללי (כולל גיימניג) אני מתלבט אם להשקיע ולקחת את ה U2713HM או להסתפק ב U2412M,אני יודע שזה לא אותו סדר גודל של מחיר אבל אני רוצה להבין האם ההבדלים באיכות המתקבלת היא משמעותית,ז"א האם הU2713HM הוא איכותי יותר לעומת ה U2412M בלא קשר לגודל הפיזי. בנוסף האם לדעתכם יש יתרון למסך 27" על מסך 24 בהקשר של בעיקר בפוטושופ וגיימיניג כאשר הישיבה היא בערך 80-100 ס"מ מהמסך. ישודך למחשב חזק יחסית עם כרטיס GTX770 או 7970/50

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום, לא מזמן קניתי מחשב גיימינג חזק (נייח). כרגע אני משתמש במסך יחסית ישן שקניתי לפני כמה שנים. אני רוצה להחליף אותו במסך ברזולוצית full hd (אם יש לכם המלצות לרזולוציה שונה כתבו מדוע לדעתכם רזולוציה זו עדיפה לגיימינג על פני full hd. ההעדפות שלי הן חברות ידועות כמו:Samsung, LG וכו.... בנוסף אומרים שככל שקצב הרענון של המסך גבוה יותר כך זה יותר טוב ובנוסף גם רואים יותר fps (פריימים) האם זה נכון ואם כן מומלץ לקנות מסך תלת מימד (קצב רענון 120). בנוסף אני רוצה מסך עם חיבור hdmi דרך אגב כרטיס המסך שלי תומך בתלת מימד). סליחה על החפירה. ותודה רבה לעוזרים!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yogevzak,

מישהו מכיר את המסכים של AOC..? ראיתי בחנות את איכות התמונה וממש אהבתי יחסית לשאר,ויחסית למחיר הוא ממש זול ביחס לאחרים. אשמח לתגובות אם שווה לקנות.ואשמח להצעות נוספות בבקשה. תקציב עד 1000 וכמה שיותר גדולה אם אפשר.תודה

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  8. Started by חיקיים1,

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236338&nm_mc=OTC-FroogleNEW&cm_mmc=OTC-FroogleNEW-_-Monitors%20-%20LCD%20Flat%20Panel-_-ASUS-_-24236338 אסוס החלה לקבל הזמנות למסך 4K במחיר 3499$ 31.5" שזה מחיר גבוה מאוד לטכנולוגיה לא בשלה ( HDMI 2 לא הגיע ולכן המסך יתמוך בקצב רענון 24HZ ) אך דרך Displayport1.2 cable ניתן לקבל 4K בקצב 60HZ ( הבעיה זה למצוא כבל שתומך בקצב זה , הכבלים שאני חיפשתי תומכים בפועל עד 6GBPS ( פחות או יותר ) שימו לב ש-HDMI2 יעבוד על 600 MHZ ולא 340 MHZ כמו Displayport1.2 או HDMI 1.4 ויביא שיפורים חדשים . HDMI2 אמור לצאת עד סוף החודש . http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI המסך גם לא תומך 3D ,שזה חסר זמן תגובה 8ms שזה זמן ת…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by liad88,

שלום, יש לי מסך Flatron w1943e של LG. הוא אצלי כשנתיים ואין לו אחריות. מידי כמה ימים המסך מתחיל להבהב. לעיתים זה מסתדר בעצמו ולפעמים רק כיבוי והדלקה של המסך מרובים עוזרים. אשמח לעצות ותודה מראש, ליעד.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום. אני צריך עזרה בקניית מסך שיהיה הכי איכותי שיש עד 1800 ש"ח. המטרה של המסך שהוא יהיה איכותי לסרטים ולמשחקים. ושיהיה טוב לדפדפן וכו'. חיבור HDMI חובה ואם יש 2 חיבורים HDMI גם טוב! תודה מראש. (אם אפשר מKSP מעולה כי יש לי סניף 5 דקות מהבית)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by הלווין,

זה מסך מחשב LED דק, שאני ניסיתי לשנות בו את הרזולוציה ליותר גבוהה, אני הרגשתי תוך בערך 4 דקות, צריבות בעיינים, האם זה פגם מהמסך ?

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  12. Started by abirdh2,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך מחשב 32 אינטש כמובן גם כטלויזיה האם יש הבדלים באיכות בין הדגם הזה של סמסונג: ua32eh5000 http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22971599&af=2055&bid=true לבין: ua32es5600m http://www.pompa.co.il/pl_product~UA32ES5600~58~350.htm חשוב לי לציין שממש לא מעניין אותי סמארט TV אלא רק האיכות של המסך. בנוסף האם יש לכם המלצה אחרת למסך 32 אינטש טוב למחשב וטלויזיה במחירים של עד 2500ש"ח תודה.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  13. שלום, המחשב שלי הוא נייד עם מסך של 15.4". כרטיס מסך Mobile Intel® GMA 4500MHD יש לי אפשרות לקנות מסך 24" BenQ GW2450 בכ-500 ש"ח. מסך LED עם פאנל VA, רזולוציה 1080P קישור לפרטים: http://www.benq.com/product/monitor/gw2450/specifications/ האם המסך יהיה טוב לשימוש בvisual studio וצפייה בסרטים האם הוא משתלם במחיר הזה? לפי הפוסטים בפורום נראה כי אלה המסכים הכי טובים: DELL U23.../U24/U27... / כל מסך עם פאנל IPS. האם לשימושים שלי שווה להשקיע בפאנל IPS?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, רכשתי את המסך apple cinema 27" (הוא עדיין לא ברשותי) אני עובד עם PC בעל כרטיס מסך GeForce 660ti האם צפויה לי בעיה בחיבור המסך ? הבנתי שהמסך מתחבר בחיבור mini Display Port ובכרטיס המסך שלי יש כניסה שנקראת Display Port (בלי mini), זה אומר שלא תיהיה התאמה? ואם לא, איזה מתאם אני צריך והיכן ניתן לרכוש? תודה!

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  15. Started by RayZ,

אני אוהב את ה-2209WA שלי, הבעיה היא שהוא לא FULL-HD (פעם זה לא היה משנה לי משהו), פלוס ה-Aspect Ratio מציק לי. אני ופסים שחורים לא מסתדרים. מה שכן, האיכות תצוגה שלו בהחלט מהפנטת. מסכי ה-DELL IPS החדשים אהובים, אבל משיטוט בגוגל עדיין לא ברור אם הם נופלים מאיכות התצוגה של ה-2209WA או משפרים אותה. כל אחד אומר משהו אחר לגמרי. הנתונים בפועל מראים פאנל של 8 ביט ב-2209WA אל מול 6 ביט בחדשים. אם האיכות תצוגה נחותה יותר בדל החדשים זה דיל ברייקר מבחינתי. יש כאן מישהו שעבר מהמסך הזה לאחרים או ראה את האיכות של שניהם ויודע לתת לי דעה אישית על ההבדל בינהם? השימושים הם מקצועיים כגון גראפיקה (דיוק צבעים הוא קריטי למדי בשבילי) אבל מן הסתם גם משחקים ומדיה. תודה.

16. Started by Gidi Shealtiel,

שלום לכולם. אני מעוניי לקנות מסך ואשמח לקבל המלצות מכם. כרגע אני עובד על המסך של הmacbook pro 13 אינץ שאני מרוצה ממנו. בהמשך אני מעוניין לחבר את המק למסך החדש. התקציב שלי עד 2500 ש"ח נכון לעכשיו מצאתי שdell u2413 הכי מתאים עבורי לעריכה ועיבוד תמונה. יש לציין שאני סטודנט לצילום. אשמח להרחיב את הידע או לשמוע על ההחלטה שלי. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  17. Started by guychabra,

היי חברים, קניתי את המסך LG ips224 רואים פצצה, ברזולוציה של FULL HD. הבעיה היחידה היא שהכל קטן מידי וקשה לקרוא דברים בעיקר באתרים. כשאני משנה רזולוציה או שהיא לא מתאימה ונשאר "שחור" בדפנות או שלא רואים חד ויפה. מישהו מכיר? פיתרון כל שהוא?

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  18. Started by Loui1410,

מה ההבדל בין כניסה דיגיטלית ואנלוגית במסכי LCD? האם הוא ניכר?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Access Denied,

מבצע דיי נחמד על מסך IPS 29 אינצ' ברזולוציה של 2560x1080 של חברת AOC - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824160162 עם קופון NEWCUSTOMER06 שנותן 10 דולר הנחה. עדיף כנראה על רוב המסכים הקוראנים.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by merrav,

שלום, אשמח להמלצה על מסך 27" עם רמקולים מובנים, כניסת USB, HDMI שישמש לצפייה בסרטים באיכות HD. בתודה מראש, מרב.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by GMTK,

שלום לכולם אני צריך מסך לגימינג רציף וצפייה בסרטים גודל מקסימום 23 אינץ כמובן שפנאל ips fhd חשוב לי היום אני נוסע לקנות חנות מממ לא משנה לי tms ivore ksp ועוד פשוט לא משנה לי חייב להיום אני אחרי שיפוץ החדר הבאתי שולחן ואני הולך לחרוש תחיים שלי אז מי שיכול לעזור תעיפו עליי מסכים תודה רבה לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by א,

מקווה שזה תת הפורום הנכון, לא מצאתי מקום יותר טוב. כאמור, אני מחפש פתרון לחיבור 4 מסכים במקביל. המטרה היא לא לקבל 4 תצוגות זהות, אלא שולחן עבודה מורחב. יהיה בשימוש למסחר בשוק ההון, כאשר בכל מסך יהיה חלון אחר מתוכנה מסויימת. אני לא יודע מה הדגם המדוייק של כרטיס המסך, אם זה קריטי אבדוק וארשום. מה הפתרון האידיאלי? תודה מראש!

23. Started by קובידון,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש מסך, שיתחבר למחשב הנייד שלי - לו יש יציאת dvi. יחד עם זאת, אני מעוניין גם שהמסך הזה ישמש אותי כטלוויזיה. אציין כי הייעוד הוא קודם כל כמסך מחשב לצורך עבודות סטודנטיאליות, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים וכו' ורק אחרי כן כטלוויזיה (צופה בה לעיתים רחוקות אבל רוצה שתהיה לי את האופציה). מה אתם ממליצים לקנות ? מה אני צריך לחפש שיהיה במסך כשאני מחפש מסך כזה כדי שיהיה לו את שתי האופציות ? אמרו לי שלעבוד עם טלוויזיה כמסך מחשב זה קשה ומוציא את העיניים. בנוסף, אשמח להמלצות על מסך מסויים שעונה על הדרישות שלי. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by danshimsh,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מסך 19'' מרובע. היה לי עד עתה מסך 9'' מרובע של סמסונג (SyncMaster 943) אבל הוא התקלקל ואין אחריות. אני מאוד הייתי מרוצה ממנו. אני לא רואה בכלל סרטים וכו' במחשב וצריך אותו לעבודה אני בפירוש לא רוצה מסך רחב. לקרובים שלי יש ואני לא אוהב כזה מסך למישהו יש מושג אם מסכים מרובעים של 19 '' נמכרים בכלל בחנויות ? מחיפוש שעשיתי באינטרנט ספיציפית לגבי הדגם הזה כל התוצאות מראות שהמוצר לא במלאי. בברכה דן

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by alon92,

הדגם: LG D2342. היום קניתי אותו, חיברתי אותו למחשב והוא עבד בצורה מעולה. חד, ברור, נקי. למסך צורף דיסק התקנה של תוכנת לצפייה בתלת מימד (או כך היא מתיימרת לעשות, ובכל אופן- בדיעבד לא ממש צריך אותה) ואחרי ההתקנה משהו בתצוגה פשוט השתבש. הרזולוציה אותה רזולוציה, מחקתי את התוכנה, התקנתי מחדש, עשיתי ריסטרט למחשב.. הכל.. אבל משהו לא בסדר. קצת קשה להסביר אבל התצוגה משום מה נראית מפוקסלת ובהירה מדי ברמה שמבט של כמה שניות למסך והעיניים מתחילות לכאוב. אני ממש ממש מבואס מזה.. מסך חדש, הכל עבד פיקס והתוכנה הזאת שגם לא ממש הכרחית (TriDef 3D) דפקה הכל. מישהו נתקל בבעיה/יודע מה לעשות? תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים