מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, ברשותי טלויזיה של Panasonic כבר כמה חודשים שעובדת מצוין והכל היה בסדר עד עכשיו. בהתחלה שקניתי את הטלויזיה לא הבנתי למה התמונה הייתה מטושטשת עד שאמרו לי לכבות את ה OVERSCAN בהגדרות של הטלויזיה ובאמת זה עבד והתמונה הייתה בסדר. היום הדלקתי את המחשב והבעיה חזרה. כמובן שמיד בדקתי אם מישהו בטעות שינה חזרה את ה OVERSCAN ונסיתי לכבות אותו ולהדליק, כמו כן גם עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (NVIDIA 560TI) ושום דבר לא עזר. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
כמו שאומרת הכותרת אני מחפש מסך עם 16:10 ו IPS. יש כמובן את הDell U2412M, שנמכר בארץ ב1200 ש״ח (=330$). אבל האם יש אופציות אחרות במחיר דומה (אחרי משלוח לארץ)? הדל כנראה מספק אחלה תמורה למחיר והוא פופולרי ברשת, אבל הוא כבר בן שנתיים ואולי יהיה לו ריפרש בקרוב. חוץ מזה אם כבר usb hub שיהיה usb 3 יש למשל את הasus pa248q ב290$ לפני משלוח. יש עוד אפשרויות? מה לגבי המסכי noname? יש כאלה עם 1920x1200? איפה מחפשים כאלה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה מסך מחשב (אם אפשר כמה שיותר דק..) מסך full HD ו- LED ואם אפשר אז גם מחשביזיה (אבל לא חייב) ואני משתמש בו בעיקר לגימינג אז צריך שהצבעים לא ימרחו והתמונה תהיה חדה. במחיר סביר של עד- 1050 ש"ח משהו כזה..
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי אנשים, כרגע אני נאבק עם מסך LCD "17 ישן מאוד של סמסונג כמו כן, יש לי כרטיס מסך Nvidia GTX560 1GB, חיבור DVI, ומשתמש עם TrackIR-5 רציתי לשאול אם יש פה מישהו שיש לו את המסך הזה: Dell UltraSharp U2312HM 23'' With LED IPS ויכול לתת חוות דעת איך הוא מתפקד עבור סימולטורים כמו Falcon BMS, DCS, IL2 במידה והמסך לא מומלץ, אז מה כן מומלץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
1) http://ksp.co.il/?uin=13765 2) http://ksp.co.il/?uin=15424 3) http://ksp.co.il/?uin=18601 תודה לכל העוזרים :-)
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקציב שלי הוא מקסימום 1,000 ש"ח. המטרה העיקרית של המסך הוא גיימינג כבד. רצוי מאד שהמסך יהיה FULL HD רזוליציה 1920X1080 המסך יכול להיות בין 20 ל-23 אינ'צ מקסימום. אשמח לקבל המלצה/קישור למסך באתר של KSP תודה :-)
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לא יודע אם נהוג פה להעלות מבצעים חריגים , אבל וואו! מי שלא מכיר זה המסך 120HZ שמשתמשים בו בתחרויות CS וכאלה, כולל BLACK EQULAIZER , זמן תגובה 1MS ... http://www.amazon.com/BenQ-XL2420T-Professional-Gaming-Monitor/dp/B006HIKIG0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1373807986&sr=8-1&keywords=XL2420T אין משלוח ישיר לישראל מה שכן. דרך BUY2USA למשל זה יוצא 2000 עם משלוח אווירי, אפשר לראות פה: http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/amazon
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות 3 מסכים כדי ליצור מערך למשחקים. (ועבודה שוטפת, אבל לזה אין צרכים מיוחדים אז נתייחס רק למשחקים..) דרישות: - מכיוון שהיעוד הוא למשחקים, כמובן שיש צורך במסך עם שוליים דקים ככל הניתן. - ה-MS לא משנה כל כך בימינו, אבל נאמר ש-8MS זה המקסימום. - אם יש אופציה לתלייה על קיר זה מאוד יעזור! - ישמש גם לצפייה בסרטים אז זווית צפייה רחבה לא תזיק, אם כי לא חובה. (כמובן שלא מסך עם זווית ישרה בלבד) - מחיר מקסימלי ליחידה: 1,000 ש"ח Dell U2312HM - מה דעתכם? יש אותו לבן משפחה שלי ונראה שהוא נותן הרבה תמורה בהתאם למחיר. הצעות נוספות, הערות והארות יתקבלו בברכה! תודה מראש, כפיר
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה, כמו שהנושא מרמז אני מחפש (בהוראת אימי היקרה) מסך 32 אינטש שישמש לטלוויזיה והמחשב, כמובן FULL HD ובקשר ל - LED או ל - LCD אני פתוח להצעות (בזמנו שמעתי שטכנולוגיית ה - LED לא הייתה בשלה כל כך אבל זה היה די מזמן). בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
יש לי dell 2709 ישן (בן 5) בעל קורא כרטיסי זיכרון מובנה בצד הצג. כיצד הוא מחובר למחשב? יש לי את חיבור ה USB בין המחשב למסך והוא תקין ועובד אך בלוח הבקרה (WIN7) לא מופיע לי שום קורא כרטיסים. האתר של dell הוא זוועתי ולא נותן סיוע או דרייורים, הם מציעים להתקין תוכנה משלהם ל"סיוע" בהורדת הדרייורים ובשלב הזה ברחתי משם...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, נהייתה לי היום בעיה ממש מוזרה במסך, המסך מושחר ולא משדר תמונה אך מזוהה על ידי המחשב (הוא משמש כהרחבה של המסך הראשי שלי..) הנורה שלו בנוסף מהבהבת בירוק. ניסיתי לנתק ולחבר מהחשמל ומכבל הVGA אך ללא הצלחה. אם אפשר עזרה אעריך את זה מאוד. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי מה נשמע? אני די חדש ויש לי שאלה קטנה לגבי מסכים, יש מסכים שתומכים עד 60HZ ויש מסכים עד 75HZ וכאלו גם 120HZ וכו'. השאלה שלי איך זה משפיע בדיוק בגיימינג? מה ההבדל בין מסך 60HZ לבין 120HZ בגיימינג? איפה זה בא לידי ביטוי בדיוק?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי חבר'ה, אני מחפש מסך חדש ומתלבט מה יותר איכותי מבין אלה, את ה 2340 אני יכול להשיג בסביבות ה 720 שקל ואפילו פחות, השני עולה קצת יותר, אך חשוב לי יותר האיכות, כמו כן אם אני מבין נכון, מסך 23 אינץ' יהיה עדיף על 24 בעניין גודל הפיקסל שהוא יותר קטן מה שייתן חדות יותר גבוהה, אכן כך? אם כן, כן מה הוא המסך העדיף מבניהם או אולי מסך אחר? התקציב לא בעייתי אפשר למתוח אותו מעבר כל עוד זה בטווח השפוי תודה!
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מסך מחשב לשימוש ב-90% מהזמן בתוכנות office וכן קצת לסרטים ואלבומי תמונות (לא למשחקים) הגודל חשוב אבל האיכות יותר כי אני מתכוונן להחזיק את המסך כמה שנים טובות (אני ממש לא מבין את ההבדלים של הביצועים והשונים והאם רלוונטי לגבי ...). * אולי זה לא חשוב אבל המחשב הוא מחשב פשוט שקניתי לפני שנתיים ב-1500 ש"ח עם מעבד AMD בעל 4 ליבות, לוח אם של series , וכרטיס גרפי של gigabyte. אודה לכם מאוד אם תקדישו לי כמה דקות ותמליצו לי מניסיונכם מה לקנות. תודה רבה הראל
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה זה בדיוק הMS של המסך והניגודיות שלו? ומה נחשב איכותי?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש שהחיבורים בו הם: 1XHDMI 1XDVI 2XMini-DisplayPort אני רוצה לחבר מסך מחשב ומסך טלוויזיה. המסך טלוויזיה יכול להתחבר רק ב VGA. יש לי מתאים DVI-VGA כך שזה לא בעיה לחבר ל DVI במחשב. הבעיה עם המסך מחשב. אין לי HDMI במסך (רק VGA ו DVI) אז איך לחבר אותו?
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני די אוהב את מסכי DELL ו HP ועיקר התלבטות היא בין שני מסכי DELL, אז ככה ... לשימוש כללי (כולל גיימניג) אני מתלבט אם להשקיע ולקחת את ה U2713HM או להסתפק ב U2412M,אני יודע שזה לא אותו סדר גודל של מחיר אבל אני רוצה להבין האם ההבדלים באיכות המתקבלת היא משמעותית,ז"א האם הU2713HM הוא איכותי יותר לעומת ה U2412M בלא קשר לגודל הפיזי. בנוסף האם לדעתכם יש יתרון למסך 27" על מסך 24 בהקשר של בעיקר בפוטושופ וגיימיניג כאשר הישיבה היא בערך 80-100 ס"מ מהמסך. ישודך למחשב חזק יחסית עם כרטיס GTX770 או 7970/50
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236338&nm_mc=OTC-FroogleNEW&cm_mmc=OTC-FroogleNEW-_-Monitors%20-%20LCD%20Flat%20Panel-_-ASUS-_-24236338 אסוס החלה לקבל הזמנות למסך 4K במחיר 3499$ 31.5" שזה מחיר גבוה מאוד לטכנולוגיה לא בשלה ( HDMI 2 לא הגיע ולכן המסך יתמוך בקצב רענון 24HZ ) אך דרך Displayport1.2 cable ניתן לקבל 4K בקצב 60HZ ( הבעיה זה למצוא כבל שתומך בקצב זה , הכבלים שאני חיפשתי תומכים בפועל עד 6GBPS ( פחות או יותר ) שימו לב ש-HDMI2 יעבוד על 600 MHZ ולא 340 MHZ כמו Displayport1.2 או HDMI 1.4 ויביא שיפורים חדשים . HDMI2 אמור לצאת עד סוף החודש . http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI המסך גם לא תומך 3D ,שזה חסר זמן תגובה 8ms שזה זמן ת…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
fujicom fj2430 led ראיתי אותו בחנות ורואים מעולה יחסית למחיר של 750. מה שמרתיע אותי זה החברה.. איך החברה הזאת?? אמינה?
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסכים של AOC..? ראיתי בחנות את איכות התמונה וממש אהבתי יחסית לשאר,ויחסית למחיר הוא ממש זול ביחס לאחרים. אשמח לתגובות אם שווה לקנות.ואשמח להצעות נוספות בבקשה. תקציב עד 1000 וכמה שיותר גדולה אם אפשר.תודה
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מחשב גיימינג חזק (נייח). כרגע אני משתמש במסך יחסית ישן שקניתי לפני כמה שנים. אני רוצה להחליף אותו במסך ברזולוצית full hd (אם יש לכם המלצות לרזולוציה שונה כתבו מדוע לדעתכם רזולוציה זו עדיפה לגיימינג על פני full hd. ההעדפות שלי הן חברות ידועות כמו:Samsung, LG וכו.... בנוסף אומרים שככל שקצב הרענון של המסך גבוה יותר כך זה יותר טוב ובנוסף גם רואים יותר fps (פריימים) האם זה נכון ואם כן מומלץ לקנות מסך תלת מימד (קצב רענון 120). בנוסף אני רוצה מסך עם חיבור hdmi דרך אגב כרטיס המסך שלי תומך בתלת מימד). סליחה על החפירה. ותודה רבה לעוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך Flatron w1943e של LG. הוא אצלי כשנתיים ואין לו אחריות. מידי כמה ימים המסך מתחיל להבהב. לעיתים זה מסתדר בעצמו ולפעמים רק כיבוי והדלקה של המסך מרובים עוזרים. אשמח לעצות ותודה מראש, ליעד.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-