מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
בתקציב של בסביבות ה-1200 ש"ח מחפש מסך מחשב בגודל 24" לביצוע עבודות תכנות. אני די אוהב את מסכי הDELL בגלל הצבעים שלהם והמתקן של המסך המתכוונן, עד כה ראיתי את הדגמים הבאים: Dell UltraSharp U2417H 23.8'' LED IPS - FULL HD Dell UltraSharp U2414H 23.8'' LED IPS - Full HD Dell P2416D 23.8'' LED IPS - 2560 x 1440 "24.1 Dell UltraSharp IPS LED U2415 אני למען האמת קצת מבולבל מכל הדגמים של DELL, אני רואה חלק עם מסגרת דקה, אבל שאר השלושה נראים אותו הדבר, אפשר טיפה הסבר בהבדלים? ועוד מסך 4K בגודל 28" במחיר מחשיד של Samsumg: Samsung LED 4K U28E590D - רק 1,245 ואני תוהה מה הקאץ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.haier-israel.co.il/mytec/product.asp?f=61&p=39 עולה 900 ש"ח בשופרסל. נשמע מגוחך למדי, ומה שנקרא, מי שקונה זול משלם ביוקר. האינסטינקט הראשוני שלי היה להגיד לחבר שלי להתרחק מזה, אבל הוא התעקש וביקש ממני להשיג לו קצת מידע על זה. למישהו יש מושג איך המסך הזה ? אני יודע שHAIER חברה איכותית בכל הנוגע לפלאזמות שלהם, אבל המחיר הזה ועוד מ..שופרסל גורם לי לתהות.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אבא שלי התחדש במחשב משרדי חדש, ועל הדרך גם החליף מסך. הוא החליט שהוא לא רוצה להשאיר אותי גלמוד וקנה גם לי מחשב. קנינו בחנות "אש מחשבים" בכפ"ס, שהם אולי לא הכי זולים אבל השירות שלהם ברמה אחרת מכל החנויות בשוק. יש לציין שעל כל מוצר הם מתחייבים להחליף בלי שאלות במידה ואנחנו לא מרוצים. כולל על פיקסל אחד שרוף. אז ככה: 1. המסך שאבא שלי לקח בהמלצתם - AOC 2216VA, אני יודע שAOC לא חברה מי יודע מה... השאלה היא, לשימוש משרדי בלבד, לא להרבה שעות, לצרכן הכי פחות בררן שיש. איך המסך? 2. המסך שאני לקחתי בהמלצת הפורום בעיקר - סמסונג 2243BW, יש משהו שאני צריך לדעת לפני ההתקנה? כיול? שימוש בPIVOT? המחשב שלי די מיושן אבל אני לא מתכנן בזמן הקרוב להריץ משחקים. תהיה בעיה בעבודה שוטפ…
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב שמתאים לכרטיס מסך geForce GTX 1060 6GB. התקציב עד 1500 שח אפשר גם לקנות מחו"ל. מעדיף גודל של 27 אינץ'. השימוש היחידי הוא למשחקים, הכי כבדים שאני משחק זה gta v ,arma 3 וסימולטורים. האם מסכי 4k כמו ASUS MG28UQ או LG 27UD58 מתאימים לכרטיס המסך הזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מבין כל מסכי 22 צמצמתי את המבחר ל2 מסכים Samsung 2243bw Asus MW221C ההבדלים העיקריים שמצאתי בייניהם הם: - באסוס איכות צבעים ודיוק יותר טובים, והשאלה שלי האם זה הבדל משמעותי או לא? -באסוס 2MS וסמסונג 5MS אבל הבננתי שההבדל לא מורגש -באסוס ישנו פאנל מבריק ועלול להפריע. -הסמסונג יותר זול זה לא ממש משנה לי אבל עדיין. -בסמסונג יש ארגונומיה יותר טובה. -בסמסונג 1:8000 אסוס 1:3000 הבנתי שזה גם לא הבדל מורגש. איכות צבעים ודיוק מאוד חשובים לי אך לא כמו הארגונומיה לכן אחריי הטלבויות קשות בחרתי ללכת על הסמסונג אבל זה עדיין לא סופי אשמח לדעת את דעתכם המקצועית תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז אחרי שקניתי אותו, הגיע מסך עם פיקסל שרוף. החליפו לי למסך חדש. במסך החדש כאשר יש תמונה שמתעדכנת שהרקע שלה שחור - רואים פיקסלים כאילו שרופים רצים מישהו מכיר את הבעיה הזאת? חשוב לציין שהבעיה מופיעה רק ברזולוציה של 1650X1050 ולא ב 1440X900
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה ראיתי את המסך הנ"ל מוצע למכירה בבזק סטור תמורת 400 שקלים. יחסית למחיר, הוא משתלם לקנייה? קישור לעמוד המוצר באתר Benq. המסך מיועד לגלישה באינטרנט ועבודות משרדיות. (מדי פעם משחק פשוט, או צפייה בסרט). יש כדאיים ממנו בהנחה ואני מגדיל את התקציב ל- 500 ש"ח? תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לשדרג את מסך הCRT שיש לי כיום - IIYAMA Vision Master Pro 454. הצרכים הם hardcore gaming - בעיקר משחקי רשת מהירים (UT, COD, CS וכו') אני מאוד, מאוד פדנט בכל מה שנוגע לזמן התגובה של המסך (זה למה אוטוטו 2010 ואני עדיין עם CRT) ולמען האמת אם הוא היה גדול יותר ותופס פחות מקום על השולחן שלי הייתי נשאר איתו ממה שהבנתי אני אמור לחפשים מסכים עם INPUT LAG נמוך ככל האפשר, האפשרויות שראיתי בינתיים: Benq G2400WD Asus VK246H אפשרות נוספת שחשבתי עליה היא אחד ממסכי ה120HZ שלצערי באים רק בגודל 22" וגם נדרש לייבא אותם אישית מחו"ל: Samsung 2233RZ Viewsonic VX2265wm התקציב אמנם הוגבל ב2000 ש"ח, אבל אם יש מסך יוצא דופן שיצדיק השקעה גבוהה יותר, אני מוכן לכך. אשמח לע…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המסך לפני איזה שנה ובחצי שנה האחרונה (לא קרה משהו חריג) אני פשוט לא יכול לשבת מול המסך יותר מאיזה שעה וחצי שעתיים רצוף (אין לי בעיות עיניים בצבא אני על המחשב גם כל היום ואני בסדר גמור) לקחתי את המחשב לחנות לראות אם הם יש בעייה ולאחר ששכב שם יממה קיבלתי תשובה שלילית ,חיובית מבחינתם, המסך תקין אז אני פונה אליכם אולי אתם יודעים מה עלול לגרום לתופעה כי אני יושב מולו ומרגיש שהוא בוהק שהקרינה שלו חזקה יתר על המידה ואני פשוט לא יודע איך לסדר את זה תודה מראש אלעד.
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 4 מסכים במחירים קרובים. 1. Samsung T220 2. Samsung 2253BW 3. Samsung 2243BW 4. LG W2242T כל המסכים האלה ניתנים לי בהנחה של 5% בחנות KSP כי אני קונה שם מחשב. האתר: www.ksp.co.il איזה מסך הכי משתלם? המטרה העיקרית שלי היא משחקים+סרטים. אם אתם צריכים את המפרט של המחשב שהזמנתי אז הנה הוא: http://www.siz.co.il/up.php?i=ghzm45mmnvgn.jpg * אם אפשר לציין יתרונות וחסרונות של כל מסך ואפילו לתת לו ציון אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך מחשב עבור עבודה מהבית, גודל רצוי 27״. תקציב - 1500 שח עם חריגה קטנה. בעבודה אני עובד עם 2 מסכים של דל בגודל 27״ וזה מעולה. מפאת מקום בבית (ותקציב), לא אקנה שני מסכים. אשמח להמלצות תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי את המסך Lg L1760TR 17". בחלונות הייתי יכול לבחור בין 4 רזולוציות 640x480, 800x600, 1024x768, 1280x1024, בתדירות של 60HZ. עם המעבר ללינוקס אני מסוגל לבחור כרגע כל רזולוציה החל מ 640x480 עד 1280x1024(מקסימום שהמסך תומך) אך איני יכול לקבוע תדירות. לדוגמא עבור 1024X768 אני מקבל תדירויות של 55-57HZ כאשר ככל שאני עולה למעלה התדירות יורדת ועבור 1280X1024 אני יכול לבחור רק 50HZ. מהאתר של LG הוצאתי את המידע הבא: Horizontal Frequency 30~83kHz Vertical Frequency 56~75Hz זה לא אומר לי הרבה אבל אני מסיק מכאן שהתדירות המינימלית שהמסך יכול לעבוד בה היא 56, כאשר אצלי הוא עובד על 50. השאלה שלי האם זה מסוכן למסך? מקצר את חייו? והאם הרצת רזולוציות לא סטנדרטיות כגון 1280X960,…
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מחברת KSP http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8737 בנוסף, אשמח לקבל הצעה לעוד מסך לשימוש משרדי בתקציב של עד 600 ש"ח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
על מה אתם הכי ממליצים בתור מסך ייעודי לגלישה ועבודה על המחשב וגם למשחקים?( 65% גלישה וכו'- 35% משחקים ) בין 3 המסכים: LG L1970HR SAMSUNG 941BW SAMSUNG 931BF אני אשמח לשמוע עוד הצעות כמובן. ואם אפשר אז אני גם אשמח לשמוע על כרטיס מסך מומלץ. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מה אתם אומרים...אני רואה סרטים במחשב...וגם משחק... איזה מסך עדיף?.. האם ה203B הוא רחב או רגיל....בכל אתר רשום משהו אחר....
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, המסך שברשותי עכשיו הוא 730B הישן והמצוין של סמסונג, 17". עכשיו, בגלל שאני רואה שהמחירים של כל המסכים ירדו משמעותית אני מחפש לקנות מסך חדש. שמעתי שישנם מסכים בגדלים של 22" - 24" במחירים נורמלים אבל הבנתי שהם מתאימים יותר למשחקים מסיבות מסוימות שלא כל כך הבנתי אותם. אם מישהו יכול לתת לי הסבר קצר זה יהיה נהדר. כמו כן, האם יש מסכים טובים לצרכים הנ"ל באיזור המחיר שציינתי? (ניתן לחרוג לכאן או לכאן). תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך בקרוב ואני רוצה לדעת מה יותר טוב מבין שתי הדגמים האלו: הדגם הזה של סמסונג: http://www.skypc.co.il/pl_product~226BW~9~0.htm או הדגם הזה של ל.ג': http://www.skypc.co.il/pl_product~L226WTQ~9~0.htm לא יודע מה לקחת.. זה בשביל הביצועים של ה-8800GT 512MB
-
- 13 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מישהו אמר לי שיש סרטון כלשהו שמתקן פיקסלים במסך LCD שנתקעו, יש דבר כזה? אם כן, איך אני מגיע לסרטון הזה בדיוק? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני קונה מחר כרטיס חדש למערכת שלי יש לי איזה בעיה עם הכרטיסים של NVIDIA אז רק כרטיסים של ATI עובדים. אז ככה חשבתי על 2 דגמים שבטוח מחר אני לוקח הבית HD5750 עם 1GB זיכרון 256BIT רוחב פס, GDDR5 לדעתי כרטיס דיי משתלם והמחיר סבבה לגמרי HD5770 עם 1GB זיכרון 256BIT רוחב פס, GDDR5 לדעתי כרטיס גם דיי משתלם המחיר שלו קצת מופרז אבל כרטיס עוצמתי עכשיו אני קונה את אחד מהם בRSM.CO.IL ורק שם אז לא להציע יותר כלום, יש גם מחשבה ליקנות אולי HD4870/ HD4890 המחיר דיי דומה לHD5770 עכשיו יש לי עוד שאלה עד כמה הכרטיסים האלו יותר טובים מי HD4850 VAPOR X 512MB נגיד בהשוואה לHD5750 ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי כמו שהבנתם הזמנתי את המסך וקיבלתי אותו ,הבטחתי לעדכן ...במקום לעדכן בכמה נושאים אני אעדכן כאן שכולם יוכלו לראות ולהפיק מזה תועלת...אני יודע שלי היה מועיל מאוד נושא שבערך מסכם את כל הנושא הזה בצורה ברורה . בכל מקרה,אני ממש מרוצה מהקנייה,ולמען האמת גם מהשירות בחנות שממנה הזמנתי...המסך הגיע אליי יומיים לאחר ההזמנה ,כנראה דגם אחרון בחנות אחרי שעברתי המון חנויות באזור הצפון כולל חנויות בזאפ ולא מצאתי את הדגם ואחרי שנאמר לי מפורשות שגם ליבואן נגמר ואני פשוט יכול ללכת...הבנתם.... בכל מקרה המסך מצויין...הבנתי שעשיתי חכם עם ההשקעה,כי אני עובר מסיארטי ועדיין לא התרגלתי לגמרי לעובדה שזה אלסידי,מה שכן הופך את המעבר הזה לדי חלק זה המסך,שכאמור לא זול בכלל,אבל לדעתי שווה את המחיר,נת…
-
- 37 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
קודם כל רציתי לידע כי ה EIZO S2431WE זמין כרגע בארץ. רציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין EIZO S2411W-U שנבחן אצלכם ויקר יותר. השימושים שלי הם פוטושופ (חובב). CAD ושימושים רגילים אופיס ואינטרנט מעט סרטים ומכט מאוד משחקים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך 27 ' 1080p המסך נראה טוב חוץ מהעובדה ש הכול נראה גדול לי מידי עליו... יש דרך לגרום לווינדוס 8 להציג הכול בקטן יותר? שיניתי את שורת התכונות לקטנה יותר אבל זה לא מספיק... בחיפוש קטן בגודל ראיתי שיש אפשרות לשנות בהגדרות התצוגה אבל האפשרות הזאת לא קיימת אצלי. מישהו יכול לעזור?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, האם QHD זו רזולוציה מומלצת לגודל כזה או שצריך רזולוציה גבוהה יותר? (אני זוכר שרציתי לרכוש מסך FHD של 27 אינץ' וקיבלתי המלצות לא לרכוש פחות מ-QHD)
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בעיקר קוטר ואורך ... תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-