עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Richardsmith,

התחלתי עם הדיון הזה. יש לי כרגע את Samsung SyncMaster T220P אני בסך הכל מרוצה ממנו. לאחר חמש שנות תצוגה, הוא עדיין כמו חדש. אבל לסרטים... חשבתי בהתחלה לרכוש 27" של סמסונג. Samsung T27B300MA 27'' LED TV אז עברתי ל-24" של LG. LG - 24EB23PM - 24 INCH 1920x1200 (16:10) IPS - 5ms - VESA - VGA, DVI - PIVOT LG.com אני תוהה האם שווה להשקיע 1150 ש"ח בערך בעוד שני אינצ'. אולי אוכל למכור את המסך הנוכחי בכ-500 ש"ח, בערך. אולי כדאי להשקיע את הכסף במקרן ואז השאלה צריכה להשאל בפורום השכן. אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הנושא הזה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by yohaish,

אני מחפש מסך לסרטים, משחקים, עריכת תמונות סרטים וכו' לא מסך יקר, אגב כרטיס המסך שלי הוא [h=1]Gigabyte NVIDIA GeForce GTX760 OC 2GB GDDR5[/h] אני מתלבט בין המסכים הנ"ל : http://ksp.co.il/?uin=13765 או http://ksp.co.il/?uin=19905 או http://ksp.co.il/?uin=17953 מה אתם חושבים איזה מסך עדיף תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ElectRoulette,

שלום, אשמח לקבל המלצות למסכים יחסית גדולים (30 אינץ' ומעלה) לעריכה, אני בעיקר רוצה להשתמש בו כמוניטור עליו אני רואה את הסרט שאני עורך בגודל מלא, במקום לעבוד בחלונות קטנים. אין לי העדפה לחברה, אם יש מסכי טלוויזיה שיתאימו, גם הולך, כל דבר תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. השימוש שאני צריך את המסך משחקים וסרטים

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום אני מכווה שאני בפורום הנכון אני מתלבט בין שתי מסכי מחשב עבור עבודה גרפית (עריכת תמונות) אני מתלבט בין שני הדגמים: הראשון Dell U2312HM והשני Envision P2473WL מה שחשוב לי זה איכות תצוגת הצבעים מדויקת וחדות התמונה. תודה רבה עמיר

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום לכולם. יש לי מסך 24' של אסוס (לא בטוח לגבי הדגם - splendid כתוב על המדבקה אבל בטוח שזה לא זה) עד אתמול הוא עבד מעולה והחיים היו יפים. אתמול פתאום הוא התחיל להבהב ולבסוף כבה (בדקתי אותו גם על מחשב אחר) כשאני מנתק ומחזיר אותו לחשמל רואים תמונה לשניה והמסך שוב כבה. שאלה אם ניתן לתקן דבר כזה (ואם כן כמה עולה בערך ?) או שזו דרכו של הטבע להגיד לי שהגיע הזמן להתחדש. אודה למגיבים. תומר.

7. Started by CptNoRi,

איך אני יכול לחבר מסך שני ?

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  8. Started by Peri228,

שלום לכולם, היום לפי המון המלצות שקראתי בפורום, התחדשתי במסך Dell 2312. חיברתי אותו עכשיו ללפטופ ובנקודות מסוימות, טקסט שחור מופיע עם נקודות ירוקות מרצדות עליו. זה לא קורא בסרטים למשל, אבל טקסט, אייקונים וכו' מלאים בשחור. המסך מחובר בכבל HDMI>DVI אל הלפטופ - Asus UX31A. רעיונות יצירתיים לפני שאני ניגש לחנות להחליף?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by cznmuh,

מחפש מסך איכותי לטלויזיה / ומחשב ... אבל שיתמוך בכול הרזלוציות ולא יעשה לי no signal חחח מרחק צפייה מטר וחצי ...תקציב .. 1500 ש"ח תודה רבה אנשים

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  10. Started by utz,

כיום עובד על מסך של דל 2007FPB שהוא מצוין!!! 20.1'' והיחס של 4:3 (אצלי למעלה מ-8 שנים) אני עובד שעות ארוכות על המחשב עם תוכנות עריכת מוסיקה, ופוטושופ וקצת מלחיץ אותי המעבר ל16:9/10, אבל ראיתי שאין היום מסכים 4:3 - לפחות לא של דל... אציין שאני יושב דיי קרוב למסך, כחצי מטר. אשמח לעזרה מתלבט בין שני הדגמים של דל: 2312UH או U2412M

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  11. היי. ירדתי מהרעיון של 24 24 24 ועברתי ל מסך מרכזי 27 ומסכים בצד 19 בתצורת portrait (אני חושב שהגודל הנכון למסכים בצד הוא 19, תקנו אותי אם אני טועה) אני יודע שהמסך המרכזי שאני רוצה הוא u2713hm, אבל אני לא יודע איזה מסכים לשים בצד. אני אשמח לחוות דעת.

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  12. יש לי dell 2709 ישן (בן 5) בעל קורא כרטיסי זיכרון מובנה בצד הצג. כיצד הוא מחובר למחשב? יש לי את חיבור ה USB בין המחשב למסך והוא תקין ועובד אך בלוח הבקרה (WIN7) לא מופיע לי שום קורא כרטיסים. האתר של dell הוא זוועתי ולא נותן סיוע או דרייורים, הם מציעים להתקין תוכנה משלהם ל"סיוע" בהורדת הדרייורים ובשלב הזה ברחתי משם...

13. Started by yogevzak,

aoc i2252vwh יש לי אפשרות לקנות אותו יד שניה במחיר של 400 ש"ח עם אחריות לשלוש שנים,נרכש במרץ האחרון ואין לו שימוש בו. אשמח למענה מהיר בבקשה. הדרישות למחשב סטנדרטי ובעתיד למשחקים וסרטים. תודה

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  14. Started by barry,

האלן, אני מחפש לשדרג הגודל של המסך שלי מה ה-23 שיש לי היום לאזור ה 27 אני חושב שזה יהיה נהדר, בכל העניין של רזולוציה זה קצת פחות משנה עם זה יהיה 1440 או 1080P עיקר החשיבות זה לבן.... או לכל הפחות צבע אלומיניום מתכת מבריק שכזה התחלתי כבר להחליף הכול ללבן מאז שיש לי את ה R4 לבן ככה שנשאר עכשיו רק מסך ומקלדת (בעיה אחרת) בכל אופן מה שבעיקר מעניין אותי זה שיהיה לבן ולכן חשבתי על מסך קוראני מאיבי YAMAKASI CATLEAP למשהו יש דעה על המסכים של החברה הזו?צפוי מכס מעם? חשבתי גם על אפשרות לרכוש 2 מסכי 22-24 שראיתי שאפשר להשיג בארץ אבל אני חושב שזה לא יהיה הכי נוח מה דעתכם?ובכלל המלצה על מסך אחר תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. אני מחפש מסך 2560 על 1440 חשבתי על הדגם הזה LG 27EA83R הוא די יקר בארץ ולכן חשבתי על אופציה לקנות אותו ב 3100 באיביי השאלה אם זה אמין וזה לא סיכון להזמין כזה מוצר באיביי? הציעו לי גם את הדגם הזה של DELL http://www.tms.co.il/product/12025 האם יש עוד הצעות ואיזה מבין המסכים האלו איכותי וטוב יותר והאם ההבדל משמעותי בניהם ששווה להוסיף את הכסף? כמובן השימושים שלי הם משחקים כבדים כמו CRYSIS 3 BF3 וכל אלו וכמובן משחקים עתידיים לצאת. כרגע אני עם כרטיס יחיד 760 גרסת ה OC מה שהבנתי שיוריד משמעותית את הביצועים ולכן כנראה אוסיף עוד כרטיס כזה

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  16. אני לא כ"כ מבין בזה ואני צריך קצת עזרה לפני שאני קונה איזה מהמסכים הבאים עדיף? http://www.ebay.com/itm/CROSSOVER-NEW-27QD-LED-BLADE-2560x1440-DVI-D-Dual-LG-S-IPS-27-Speaker-Monitor-/120972653693?pt=Computer_Monitors&hash=item1c2a88347d http://www.ebay.com/itm/QNIX-QX2710-LED-Evolution-ll-Matte-Perfect-Pixel-27-2560x1440-PC-Monitor-/111088789065?pt=Computer_Monitors&hash=item19dd686649 http://www.ebay.com/itm/PERFECT-PIXEL-Yamakasi-Catleap-Q270-SE-LED-S-IPS-2560X1440-WQHD-DVI-D-Monitor-/300926445080?pt=Computer_Monitors&hash=item46109d2618 http://www.ebay.com/itm/CROSSOVER-NEW-27QD-LED-BLADE-2560x1440-DVI-D-Dual-LG-S-IPS-27-Speaker-Monitor-/111000620008?pt=UK_C…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני עומד לקנות מחשב חדש לצורך גיימינג באפשרויות גרפיות גבוהות, לא כולל ציוד היקפי. כיום יש לי מסך s22a300b של סמסונג בעל רזולוציה של 1080X1920 ואשמח לשמוע ממביני עניין האם המסך הזה מתאים לצרכים שתיארתי ולא יהווה צוואר בקבוק למשחקים באפשרויות גרפיות גבוהות. אם כן אשמח לשמוע על מסכים מומלצים יותר במחירים סבירים. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by xcalibur,

אהלן, במשך 3 שנים היה לי את ה-240PW של פיליפס שאני מ-א-ו-ד מרוצה ממנו. לאחרונה התקלקל לו ה-DVI וחשבתי שהגיע הזמן לשדרג. המסך מיועד בעיקר למשחקים ויש גם שני 7970 לייטנינג שיתמכו בו. הדבר הראשון שהמליצו לי עליו הוא DELL U2713 שלפי האתר של DELL ראיתי שהוחלף ב-U2713H. מבחינת ביקורות הוא נשמע ונראה מעולה. מישהו מכיר ויכול להמליץ או אולי על מסך אחר? תודה!

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  19. Started by Eyal-Style,

רוצה לדעת איך כדאי לשחק משחקים? אני הרבה שומע אנשים משחקים יל 1080p או על איכות hd ? כשאומרים את זה, מתכוונים להגדרה כלשהיא שגורמת למשחק להיראות באיות hd או שזה קיצור לרזולוציה מסויימת? יש לי מצך שהרזולוציה ההטבעית שלו היא 1920*1200, כדאי לי לשחק על הרזולוציה הזאת? או שכדאי לשחר על 1080p ? אשמח רגע להסבר ..

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by spider272,

שלום לכולם מחפש מסך FHD עד 1000 רצוי לא לנצל את כל התקציב והאם המחשב הזה יריץ סרטי HD ומשחקים חלק? מפרט: 4850 hdmi e7500 @3.30 ocz 1066 2x2gb ep45 ud3lr enermax naxn 550w תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, ברצוני לקבל המלצה למסך מחשב בגודל של 22-24 אינצ', עם פאנל איכותי ככל הניתן, בעל חברה ומותג אמין ומוצלח, חשובה לי חדות המסך, נוחות הקריאה, איכות החומר. המטרה שהמסך ישמש אותי הינו לשימוש משרדי בלבד, מיילים, דואר, אינטרנט, וורד. נמצאים ועובדים במשך היום זמן רב וממושך מול המסך . התקציב 1500 עד 2000 ש"ח תודה רבה ליאור

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  22. איך יכול להיות שלמסכים בגדלים שונים יש את אותה רזולוציה לדוגמה מסך 21" ומסך 24" עם רזולוציה 1920X1080 זה אומר שבמסך הקטן יראו יותר טוב ביגלל שיש את אותה כמות פקסלים על פחות מקום אז הפיקסלים יותר קטנים. ואיך יכול להיות שיש שינוי ב PPI במסכם באותם גדלים ?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  23. היי יש לי שתי מסכים 1 dellu13h ואחד samsung שניהם בגדלים של 27 אינץ כול אחד. ה דל מחובר כ dvi והשאלה שלי איך אני מחבר גם את הסמסונג כי יש לי רק dvi 1 בכרטיס מסך.כמו כן יש לי hdmi אבל ניסיתי וזה לא עבד,אשמח להמלצות לעזרה. תודה מראש :party0023:

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. http://www.viewsonic.com.au/products/lcd/VA1928wm.php היי, ברשותי המסך הנ"ל ויש איתו בעיה שברגע שמחברים אותו אל המחשב הוא מציג אך שניה לאחר מכן כבה, לאחר כמה דקות שוב נדלק לשניה ושוב כבה. ניסיתי לחבר אותו עם כבל אחר/בכניסה אחר/למחשב אחר והבעיה נמשכת. הנחתי שהבעיה היא בחיבורים, אולי משהו קצת רופף שם בפנים, וחיפוש העלה שאולי גם יש איזה קבל בעייתי שצריך להחליף, אך אז נתקלתי בבעיה אחרת - אני לא מצליח למצוא כיצד בכלל פותחים את פאנל החיבורים של המסך, אין שום ברגים או משהו בסגנון שנראה כאילו הוא לשמש לפתיחת המסך. אז 2 שאלות בעצם: 1. יש למישהו במקרה את המסך הנ"ל ויש לו מושג כיצד פותחים אותו? באחת מהתוצאות בגוגל נאמר שיש שני שקעים בתחתית הפאנל שיש ללחוץ אותם פנימה ואז המסך ייפתח א…

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  25. Started by aviatawil,

שלום, ברשותי מחשב עם יציאת VGA בלבד. אני רוצה לחבר אותו למסך שאין בו כניסת VGA. הבנתי שאני צריך לקנות ממיר, (אלא אם כן יש למישהו רעיון אחר, אשמח לשמוע) ראיתי שיש ממיר שממיר ל HDMI או RCA. מה עדיף? מה ההבדל בינהם? (יש פער במחיר של 150 ש"ח). תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים