מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם שכן שלי מחפש לקנות מסך , אחרי שהמסך הקודם CRT שבק חיים ( עם צבעים מוזרים ) בכל אופן , התקציב של הוא 700 שקלות . זה מה שידוע לי כרגע .. מצאתי מסך ב-IQPC של ACER שעולה כך : http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=6471 השאלה אם זה שווה קניה . וממה כדאי להיזהר בקניה של LCD כזה בעניין הפיקסלים וכו' .. אני מעדיף לקנות משם ( מ-IQPC ) *השימושים שלו הם : שימושים רגילים , אינטרנט , צפיה בסרטים פה ושם , ופחות משחקים -המפרט שלו אם זה הכרחי הוא AMD ATHLON X2 245 GA-MA78LM-S2 הוא משתמש כרגע באונבורד אז משחקים זה לא הכיוון שלו כרגע אולי בעתיד .. תודה ולל"ט .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הVP950 הוא המחליף החדש של הVP930? מה שגם הוא נראה יפה ממנו. Viewsonic LCD 19 VP950b נוסף לחנות בתאריך: 2008-04-07 11:35:46 יצרן: VIEWSONIC מחיר: 1,790 ש"ח לפי זמן התגובה, צריכת החשמל והנתונים הטכניים אני מניח שמה מדובר במסך בעל פאנל TN . (סוג הפאנל לא כתוב באתר flatpanels). אז באמת מדובר במסך בעל פאנל TN? והנה המסכים בעלי הפאנלים האיכותיים אט אט נעלמים מהשוק? זה התחיל ב971p, עכשיו ה930vp, הלנובו הקסרוקס ועוד מעט הדל?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שווה לנסות להשיג אותך? כמה הם צריכים לעלות בארץ?
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך מחשב בגודל 21 אינץ', לעבודת טקסט, עדיפות לחיבור HDMI. ממה שראיתי עד עכשיו יש את U2212HM ב940 ש"ח http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/msk-dell-u2212hm-ultra-sharp-ips-panelled-usb-hub-pivot-p-12798?language=he אך הייתי רוצה גם אופציה יותר זולה בכיוון 600-700 ש"ח, אולי אפילו תוך התפשרות בפאנל. או סתם המלצה למסך טוב אחר בגודל הזה עם HDMI... (בהתחשב שגרסת 23" עולה 100 ש"ח פחות המחיר קצת מעצבן)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מה יותר טוב מסך מחשב או מסך טלוויזיה? אני צריך מסך לחדר שיהיה בגודל 26-30 אינץ', שיעבוד כמסך מחשב וכטלוויזיה. אני מאוד מתלבט ומבולבל.. מצד אחד אני רואה שהזמן תגובה והניגדיות במסכי המחשב הרבה יותר טובים, מצד שני בטלוויזיה יש יותר חיבורים חיצוניים למרות שלדעתי חיבור HDMI מספיק בהחלט. בבקשה עזרה.. מה דעתך על המסך הבא? (מסך 24', לא מצאתי יותר טוב מזה.. ) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3378 אני רואה שיש לו 1:50000 ניגדיות ו2ms עם חיבור HDMI. ועל איזה מסך או טלוויזיה אתם ממליצים לי ? *עד 3000 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טלויזיה "32 עם פאנל IPS שתשמש גם כמסך מחשב. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שחשוב שטלויזיה תתמוך גם ב CHROMA SUBSMAPLING 4:4:4 יש כאן מישהו שיודע איזה דגם טלויזיה מהדגמים שיש היום בא עם פאנל IPS וגם תומך ב CHROMA SUBSAMPLING 4:4:4? התקציב הוא לא בעיה. תודה מראש, ציון
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, חבר שקנה מסך חדש (כי התחשק לו להתחדש) הביא לי את המסך הישן שלו (מסך של LG) והיו לי 2 מסכים קודם לכן (עוד אחד של LG ואחד של סאמסונג) וחיברתי את המסך שהביא לי למחשב בעזרת מתאם DP לHDMI שהיה לי בבית וכבל HDMI-DVI (אני מאמין שכאן הבעיה) השאלה איך אני מסדר את זה ככה כשאני משחק אני אראה את המשחק על שלושת המסכים. מפרט המחשב: מעבד:i7 6700K לוח אם: asus maximus viii hero זכרונות:kingstone fury ddr4 16GB (2x8GB)2600MHZ כרטיס מסך:gigabyte gtx 980ti xtreme תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
המסך החדש של היצרנית בעלת הזכויות למותג הגרמני מספק את אחד מהשימושים המשתלמים והמעניינים לטכנולוגיית הנקודות הקוונטיות כבר שנים אנחנו שומעים על ה-Quantum Dot, הנקודות הקוונטיות שעשויות לבצע פלאים במגוון תחומים טכנולוגיים – כולל באמצעי תצוגה, תודות למאפיין פיזיקלי ייחודי שמאפשר להפוך את ההארה האחורית הלבנה והבסיסית שקיימת בכל LCD ל"עשירה" יותר, ובכך לשדרג את הניגודיות ומגוון הצבעים שהיא מסוגלת להפיק בעלות נמוכה יחסית. עד היום פגשנו לא מעט יישומים של שכבות נקודות קוונטיות בשוק הטלוויזיות, אז זה קרה לרוב במוצרים יקרים ומתקדמים והפך לחלק מבליל טכנולוגיות גדול שנועד לשיפור איכות התמונה – כעת, יש לנו יישום בו ניתן לראות את היתרון היחסי של הטכנולוגיה זורח, באופן אשר חו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך גיימינג 144MHZ ועדיפות לGSYNC ראיתי את הAOC G2460PG אבל כבר הפסיקו למכור אותו איפה שלא חיפשתי!! אודה להמלצה או עם מישהו יודע איפה כן אפשר לרכוש את המסך הנ"ל אני אשמח מאוד
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מסך (עד תקציב של 2500) שחוץ מהשימושים הרגילים של סרטים, משחקים ואינטרנט, ישמש גם לצורך קריאת PDF-ים רבה. מחפש מסך שיהיה נוח לקרוא בו ותהיה אפשרות ל PIVOT, וגם שיהיה אפשרות שבלחיצת כפתור יהיה אפשר להוריד את הבהירות למינימום לקריאה נוחה (עם עייפות מינימלית לעיניים), וכמו-כן שהטקסט שם יראה בצורה טובה ולא קטנה מידי. כרגע אני מתלבט בין הדל הוותציק דגם 2209WA לבין היותר חדש ה U2311H. (יש לציין שאני קורא רק במצב PIVOT). על איזה מהם אתם ממליצים בתור אחד שמתאים לקריאת טקסטים מרובה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
מי שמעוניין שיכתוב, ברגע שיהיו 5-10 איש אני אפנה לכמה חנויות במקביל (startpc plonter) ונראה מה יציעו, המחיר כרגע עומד על 4700 במזומן startpc ו4995-4800 באשראי בפלונטר.
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6304 אני קונה בסוף את זה איך הוא ?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
התקציב הוא בסביבות ה2,500 ש"ח. והייעוד הוא משחקים וסרטים בעיקר - כפי שכתבתי בכותרת. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
היי, אני מתלבט בין שני המסכים האלה ולכן שאלתי איזה מסך יותר טוב CHIMEI 222H או CHIMEI 228D? איזה מסך מציג יותר טוב HD זה CHIMEI 222H או זה CHIMEI 228D? תודה למגיבים!
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
אני שוקל להחליף את ה-17 אינץ' שהוא גם לא רע בכלל.... אבל איך הוא יהיה למשחקים? לסרטים ברור לי שטוב.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מאמין כי הכותרת מספיק עיניינית, תשובה קצרה עם הסבר / מידע יעזור מאוד, תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
כבר בדקתי הרבה reviews באינטרנט ואני לא יודע מה לבחור, בבקשה תנו המלצות עוד שאלה, איך אני יודע מתי המסך יצא לשוק? אני לא מוצא פרטים כאלה באתרי היצרנים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה למסך דק 19 אינטש LCD של חברה טובהבמחיר של 1500-1700 ש"ח. עדיף שתביאו כמה דגמים, אין לי עדיפות כרגע לחנות. אם זה משנה אז אני קונה מחשב חדש intel core 2 due E6300, כרטיס מסך Geforce 7300GT. אין לי שימוש מיוחד למסך פשוט שיראו טוב קראתי את הסטיקים פה ואין לי העדפה למשהו, פשוט משהו טוב במחיר הזה. עד עכשיו התרגלתי כל החיים שלי למסכי CRT ואני מקווה מאוד שהאיכות לא תרד. (יש לי samsung syncmaster 753dfx) תודה.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
קניתי ב-KSP מחשב מדגם Lenovo 720S-14IKBR : https://ksp.co.il/?uin=42834 להפתעתי הגיע עם מסך מבריק במקום מסך AntiGlare . (ב-KSP אמרו לי "זה המט של לנובו") מה אתם חושבים, האם הוא AntiGlare או Glossy? מי שמעוניין לראות את כל הטיפול הקלוקל של KSP מוזמן להציץ בפוסט (מתעקשים שזה AntiGlare כמו שרשום במפרט אצל KSP באתר) :
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מסך 226bw ויש כמה בעיות 1. רואים במשחקים כזה בהיר כמעט שחור לבן ושאני מסתכל בזוית אחרת נגיד מלמטה אז רואים יותר חד 2. אני חיברתי את המסך לps3 והגדרתי בps3 שיהיה 720p אבל עדיין רואים כמו בטלויזיה רגילה 3. ובps3 אין לי סאונד מכיוון שבמסך אין רמקולים ושחיברתי את הכבל av לרמקולים שלי לא שמעו בps3 כלום מה אתם ממליצים לי לעשות שיהיה לי סאונד כאילו מה לחבר למה? 4. בpes2008 אין את הרזולוציה שהמסך תומך בה ואז אני רואה את התמונה על חצי מסך 5. בut3 אני לא רואה את היד שמחזיקה את הנשק כאילו חסר שטח ראיה למעלה ולמטה
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
חשוב לי לידע את אלו שלא יודעים מכיוון שאנשים רבים חושבים שגודל הממסך שלהם הוא שונה מהגול האמיתי של המסך... לדוגמא לי יש מסך LG 796FD2 17 אינצ'... 17 אינצק כביכול... אבל בתוכנה לניתור המערכת כגון Everest או PC Wizard גודל המסך שלי הוא למעשה 16 אינצ'.... קצת פיקפקתי בזה לכן לקחתי מטר ומדדתי, והתוצאה באמת הייתה 16. גם לחבר שלי היה כביכול היה מסך 17 אינצ', אבל אצלו המסך בכלל היה 15 אינצ'... ואת המסך הקלאסי הישן שהיה לנו, זוכרים אותו? ???, 15 אינצ' לא? ממש לא, גודלו הוא בכלל 14 אינצ' חלקם אפילו 13 אז לכן תבדקו טוב את המסך שלכם לפני שאתם מחליטים באיזה גודל הוא... מקווה שזה יעזור לכם עריכה: כמו שציינוו בפורום חשוב לי לציין שהמסכים שרשמתי פה הם מסכי CRT
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב - אני כבדת ראייה (בעיקר עם פגיעה בראיית הקונטרסט) המשתמשת בתכנת Zoomtext להגדלת טקסט (אם מישהו מכיר את התכנה). אני מחפשת לקנות מסך מחשב (לצרכי גלישה באינטרנט בעיקר ואולי מדי פעם סרט) ואני ממש לא מבינה בשלל הנתונים הטכניים - כרגע אני מתלבטת בין שני המסכים שבכותרת או לחילופין ב- LG W2253TQ - איזה מהם לדעתכם יבליט את הצבעים בצורה הטובה ביותר? ובאיזה מהם ניתן להגדיל את הטקסטים הכי טוב כך שהם יישארו ברורים? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
אם אני קונה מסך שיש לו הרבה המלצות בפורום, האם זה בגדר חובה לראות אותו בעיניים, לדוגמא שאני לא יוכל לעבוד בו או משהו? יבגני
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-