עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by jingo09,

היי אני מתלבט אם לקנות את הדגמים VG259QM/VG249Q אבל ראית כמה ביקורות לא טובות לגבי backlight blead או dead pixel אני מבין שזה נחשב לנורמלי אבל במקרה שזה מגיע למצב שזה ממש מפריע כמו שראיתי בתמונות האם ידוע לכם אם הם מחליפים או מתקנים מסך על דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by ilstockman,

מישהו יודע אם יש/אין אחריות??? אם אני מביא מחו"ל את המסך...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by arik1967,

שלום לחברי הפורום, רציתי לשתף אתכם בחוויה שעברתי היום ולשמוע את דעתכם. ניגשתי היום לחנות המוכרת מסכי דל של היבואן הרשמי (בכוונה לא אציין את שמה על מנת לא להסיט את הדיון), בכוונה לרכוש מסך 2007fp. הכל היה נפלא, המסך נראה נהדר, Rev A05 עם פנל S-IPS וללא פיקסלים שרופים כלל. אמנם המחיר קצת גבוה ~2300שח אבל מה לא עושים בשביל השקט הנפשי של 3 שנים אחריות של היבואן הרשמי... התכוונתי כבר לשלוף את כרטיס האשראי ולשלם אבל אז נזכרתי ושאלתי מהם תנאי האחריות ובמיוחד לגבי מדיניות החלפת המסך במידה וישרפו בו פיקסלים. להפתעתי ענה לי המוכר כי למסך לא מצורפת תעודת אחריות אלה קוד המסך מוקלד לתוך בסיס הנתונים של דל והמסך מקבל אחריות על פי תנאי דל העולמית, וכי מדיניות החברה היא החלפה של המסך רק…

• 17 תגובות
    • 4.2k צפיות
  4. Started by rubin 37,

שלום לכל מודאגי האחריות. לפני שקניתי את ה 2209WA פניתי במייל לדל ישראל עם הרבה שאלות בקשר לסוגית האחריות. בהמשך למייל שלי, התקשר אלי מר אשר צורף מיעל פתרונות משולבים ואמר שנתבקש ע"י דל ישראל לתת לי את התשובות. http://services.yaelsoft.com/ מר צורף אמר לי : 1. פונים לתמיכה של דל טל' 1-809-444-688. 2. מוסרים את מספר השרות=SERVICE TAG (המספר שמופיע בכרטיס הנישלף וגם במדבקה שעל האריזה). 3. איש התמיכה מנסה לעזור טלפונית או פותח כרטיס/מספר שרות ומעבירו ליעל פתרונות. 4. יעל פתרונות יוצרים קשר כדי לתאם ביקור בבית. זה מה שאני הבנתי. מקווה שלא יהיה צורך. אני פעלתי לפי שני הסעיפים הראשונים ואמנם המסך אותר ואושר ככזה שנמצא באחריות. מאחר והמסך בסדר ואין לי צורך בשרות כלשה…

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  5. אני מעוניין במסך 22" רחב ראיתי שני דגמים שנראים לי מעולה האחד של viewsonic והשני של סמסונג שניהם עולים 400 דולר וכולל מע"מ כולל הכל ייצא לי כ-560 דולר להביא אותם [2400 ש"ח] כאשר הסמסונג לא מיובא לארץ וה viewsonic עולה 3400 ש"ח שניהם בעלי נתונים דומים ונראים לי מצוין, אבל אליה וקוץ בה... אחריות אני רוצה אחריות ולא ממש מתאים לי לשלוח לארה"ב במקרה של תקלה האם יש דרך, הסכם או כל דבר שיוכל לעזור לי עם הבעיה? חיון או זד או היבואן/יבואנים של ויוסוניק יספקו לי אחריות? אולי חלקית אפילו? משהו? האם יש לי פיתרון אפשרי? או שזה סיכון לקחת ובלי אחריות לקנות?

6. Started by moshe.sherf,

היי בפברואר 2020 רכשתי מסך DELL דרך אמזון. לפי המספר הסידורי ובדיקה באתר DELL הוא באחריות עד מרץ 2022, אבל תחת county כתוב united states. הבעיה היא זליגת אור בקצוות שהתחילה היום. יש מצב שיסכימו לממש לי את האחריות בארץ? למי אפשר לפנות בנושא? תמונה: https://ibb.co/9GQGMwy תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by OutRaGe,

במסכים דקים LCD\TFT האחריות 3 שנים ולגבי נקודות בלתי תקינות מכל סוג שהוא, במסך חדש, ברגע מסירת ללקוח חלים הכללים הבאים: לגודל מסך "19 מותר שיכיל עד 4 נקודות לא תקינות. לאחר מסירת המסך ללקוח ובמהלך תקופת האחריות חלה אחריות למסך הלא תקין רק מעל 10 נקודות לא פעילות. תקנון של חנות כלשהיא, מה אתם אומרים(לי נראה לא משהו, השאלה אם זה הסטנדרטים בתחום)? עדיף באג או אופיס דיפו על פני החנות הזו?

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  8. Started by gilush,

מישהו אולי יכול להגיד לי מה כוללת האחריות למסכים של LENOVO יש לי מסך L171 ואני לא מוצא כלום!!

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  9. אהלן חברים, רכשתי 2253BW לפני איזה שבועיים שלושה מבאג, והיום פתאום צץ לי פיקסל שרוף אחד די מעצבן במרכז המסך, מה אומרת האחריות בנושא? האם יש מצב להחלפה בחדש מטעם החברה או החנות?(אם נגיד קניתי לפני שעברו 21 יום, אך אין לי עדיין את האריזה) אני פשוט די בור בנושא, עד עכשיו מניסיון עם 8 מסכי סמסונג אף אחד לא עשה בעיות.. תודה

• 10 תגובות
    • 6.7k צפיות
  10. קניתי לפני שנה וחצי את המסך s24f350fh המסך עובד טוב אבל לפני כמה ימים צצו להם 3 פיקסלים מתים השאלה אם סמסונג נותנת אחריות ל 3 פקסלים תודה יש פה תמונה של המסך אני בספק אם זה 2 או 3

11. Started by Frequency,

שלום, כנראה שאלך על ה DELL. אני דיי מודאג לגבי נושא האחריות. DELL ישראל אמרו לי בטלפון שרק מ 5 פיקסלים הם מחליפים. RSM שעובדים איתם אמרו לי שבחודש הראשון גם על פיקסל אחד הם יחליפו. אני יודע שהסיכוי שדבר כזה יקרה הוא דיי נמוך אבל איזה מן דבר זה לקנות מסך חדש ושבמידה וישרפו לך עד 4 פיקסלים אתה תתקע איתו? יש יבואנים אחרים שהמדיניות שלהם שונה? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by oded6188,

מישהו במקרה יודע מהי תקופת האחריות שסוני נותנים למסכי ה LCD שלהם? לפי כמעט 3 שנים (32 חודשים) קניתי מסך LCD של סוני - SDM-HS75D. במעמד הקנייה נאמר לי שהאחריות היא 34 חודשים. אבל אין לי תעוד לכך המסך התקלקל ואמור להיות עדיין תחת אחריות. אבל בגלל שמדובר במסך של כמעט 3 שנים, אז ברור לי שלא יהיו להם חלקי חילוף, והם יתחילו לשגע אותי עם כל מיני תירוצים מפגרים מה עושים במקרה כזה?

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  13. Started by gsk,

שלום רב אני שוקל לרכוש את המסך המומלץ של הפורום 2209WA DELL. ראיתי שהוא זמין ב SKYPC, COBRA PC ועוד חנויות. שמתי לב שבפנדה הם מדגישים שההאחריות היא של היבואן והם מתחייבים על אחריות לחודש על פיקסל שרוף. במקומות אחרים לא מצויין כמה זמן האחריות על פיקסל שרוף. השאלה היא מי נותן את האחריות בחנויות האחרות? האם אחריות של החנות ולא של היבואן הרשמי שווה פחות?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם, לאחר ברור בכמה חנויות, התמקדתי בחנות המציעה אחריות של "תיקון מסך LCD" או החלפתו למחודש, במקרה ויש בו מעל 3 פיקסלים שרופים למשך 3 שנים. האם האחריות הוגנת לדעתכם ? או שעלי לדרוש החלפת מסך לחדש במקרים אלו או אחרים. (כגון בשנה הראשונה לקנייה..) המדיניות זהה עבור מסכי Samsung ו Viewsonic בחנות זו. האם מישהו יודע מה מידיניות היבואנים של Samsung ו Viewsonic המספקים אחריות לכל החנויות הוירטואליות ברשת ? בתודה מראש,

• 13 תגובות
    • 4.9k צפיות
  15. Started by chatin,

איזה חברה עדיפה באחריות לדוגמה - על כמה פיקסלים שרופים מחליפים מסך בלי בעיות ???

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  16. Started by skywalker27,

לפני כחצי שנה רכשתי מסך DELL 2407WFP-HC . לפני כחודש שמתי לב לתופעה מוזרה, כאשר הייתי מדליק את המסך הצד השמאלי שלו היה מהבהב. התופעה נראתה לאורך כ חצי דקה עד שמסך היה "מתחמם". בנוסף החלק הימני היה כהה יותר מהצד השמאלי של המסך. יצרתי קשר עם יעקוב מנקסטופ. בן אדם שלח UPS למקום העבודה שלי ולקח את המסך לתיקון. כעבור שבוע כשהיתברר שלא ניתן לתקן את המסך קיבלתי מסך חדש גם עם השליח של UPS. ממליץ לכל ספק/חנות לאמץ פוליטיקת אחריות שלהם. ממש נהניתי. ושוב תודה ליעקוב. אני לא עובד בנקסטופ ולא בכוונתי לעשות להם פרסומת. הכוונה היתה להודות על השירות הטוב ולהעביר מסר לחנויות אחרות.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  17. Started by Borat,

שלום אני מחפש לקנות מסך Lsd לאחותי ליום ההולדת (יש לה crt) וחשבתי על Chimei 21.5 LCD 22QD 5ms המסך עולה 700 שקל והוא תומך full hd ובאתר של החברה כתוב שלמסך הזה יש אחריות רק של שנה והשאלה שלי היא: יש מצב שהוא יתקלקל אחרי שנה? או ששווה לקנות מסך עם 3 שנות אחריות? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. http://ufu.co.il/files/lri8p3frrqd12x9rvd6t.png 2 השואוות שמצאתי.זה אומר שה- 2209wa יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. ראיתי הרבה דיונים בפורום אבל ללא תשובה חד משמעית: מסך 19", ~1500ש"ח לשימוש רב תכליתי כולל מולטימדיה (סרטים ומשחקים). מי לוקח? הBenQ או הSony?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שבוע טוב קהילה תמיכה אין לי אפשרות לבחור קצב רענון מעל 60HZ במסך שלי יש לי מסך SAMSUNG 760BF 4MS הינה תמונה להמחשת הבעיה : האם מישהו יודע מה הבעיה? תדה רבה

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. חזרתי לאחר שבוע חופש למשרד ואני רואה שבמסך שלי (Viewsonic VA712) - יש מין ארטיפקטים שחורים מרצדים (במקום הצבע האפור ובפסים של הדיונות בעיקר) בדקתי בהגדרות ואיזה דביל שינה לי את הRefresh rate ל- 85MHZ במקום 60 החזרתי ל60 והבעיה פחתה קצת - אבל עדיין קיימת ונראה לי שהמסך נדפק עדכון דרייבר לא עזר עדכון - הבעיה נפתרה משום מה אחרי שחיברתי את המסך למחשב אחר ואז חזרה אליי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  22. יש לי כתם קטן שאני אפילו לא יודע ממה על המסך.... ואני לא ממש יודע איך להסיר אותו.... טיפים? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. במסגרת בקשתי להמלצה על מסך 19'' בתקציב 1000-1500 לצרכי משחקים ועבוד תמלילים, הומלץ לי כאן על הסמסונג 943bm. בחנות (שלא מכרה משום מה סמסונג) המליצו לי יותר על ה-viewsonic vg930m. איזה מסך מומלץ יותר מבין השניים? מדוע? עליי לציין, כי מרבית השימושים הם דווקא לעיבוד תמלילים, לצערי פחות למשחקים (יהיה בעיקר פיפא/NBA, קצת משחקי הרפתקה וכמה שיותיר הזמן ). כמובן, אם יש לכם הצעות נוספות אשמח לשמוע. תודה רבה! איל

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  24. Started by SweeT_EviL,

החלטתי לקחת 26" שתומך ב720P , כלומר 1366x768. המסך מיועד למשחקים, סרטים, עבודה(נגיד WORD, תיכנות וכו') וטלויזיה כאחד. הסתקלתי בזאפ מתוך המגוון ה"עצום" שיש שם נראה לי אני ילך על אחד משני אלה: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=581930 http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=411591 עכשיו בראשון רשום תמיכה בHD 1080P ובשני תמיכה מלאה בHD(כלומר 1080P) - איך זה יכול להיות? וחוץ מזה על כדי לי ללכת, אחד משני אלה או בכלל משהו אחר?

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  25. הכרטיס מסך שאני קונה הוא geforce 7600 gs 256 ddr רציתי לדעת מהי החשיבות של המסך שאני יקנה בהתחשב שזה הכרטיס שלי והאם המסך של אחי יתאים? הLCD שלו שהוא7 1 אינטש של proview 8ms

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים