מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מאוד מאוד התרשמתי... ברשותי כמה שאלות מאוד מאוד חשובות: כיצד אני יכול פשוט לשמור על המסך?, כלומר לא לפגוע באריכות ימיו של המסך. הבנתי שאני אמור לבדוק פיקסלים שרופים במסך, אז ברשותי התוכנה: DPT, איך אני משתמש בא? לא הבנתי את השימוש, ועם ה"זכוכית מגדלת" איך זה עובד? האם אני אמור לכבות את המסך כל פעם שאני קם מהמחשב? גם אם זה ל-10-15 דקות ואולי גם קצת יותר? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי..הוא TN..אין לו יציאה/כניסת HDPC אבל DVI יש לו? יש VGA יש לו? יש הוא גדול? כן הוא זול יחסית? בהחלט.. זה בערך מה שאני צריך. וברצינות - מסך לשימוש משרדי רציני בואו נקרא לזה..הוא לא מתאים לזה?
-
- 31 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אז מה הכי איכותי? oled,SED or the old crt זמן תגובה רזולוציה (native or not) black levels בהירות
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למסך שלקחתי יש Viewing Angle 160°(H) / 140°(V). אתם חושבים שזה יהווה בעיה כלשהי?
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
רציתי רק להיעזר בכם פעם נוספת במציאות הגדרות אופטימליות במסך. תודה!
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
חלק מהתגובות פה לא ממש עזרו לי ורק ביבלו אותי חשבתי לקנות את הסמסונג 931BF אבל אמרו לי שלא כדאי אז אני אשקיע עוד 100 ש"ח ואקח את ה VIEWSONIC VX922 שווה או לא שווה ?? עולה לי 1950 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
חשבתי שזו תהיה אזרחות טובה להזהיר קונים פוטנציאליים אחרים מלרכוש את המסך P2415Q (ולמעשה גם את האח הגדול שלו P2715Q) של Dell המסך המדור אינו מסוגל לתמוך ברזולוציה של (4K (3840x2160 למרות שזו אמורה להיות הרזולוציה הטבעית שלו ב 60hz מעבר לכך שכל פעם שהמחשב ירדם המסך יתעורר ברזולוציה של 2500 ומשהו (לא זוכר בדיוק) ותצטרכו לכבות ולהדליק אותו כדי לחזור, המסך מהבהב כל מספר שניות דקות כלומר המסך נכבה לשנייה-שתיים ואז חוזר, אני רוצה להדגיש שרק המסך נכבה הכרטיס מסך ממשיך לשדר כרגיל (אפשר לראות את זה אם אתה מקליט וידאו דרך התוכנה של נווידיה ששם אינו נכבה) פניתי לתמיכה של Dell והם מודעים לבעיה, הם לכאורה בסדר הם מוכנים להחזיר את מלוא הכסף בחזרה כי הם יודעים שאין להם איך לפתור את העני…
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
זה אולי המסך המשתלם מסוגו כרגע ברשתות - 1079 עד 1059 ש"ח למסך 32 אינץ' (31.5), עם רזולוציית 2K (או 2560X1440), וריענון של יותר מ-60 הרץ (75). גם זמן תגובה של 4 מילישניות ותמיכה ב-FREESYNC על פניו מחיר נהדר לערכים האלה; במציאות זה לא מה שחשבתם... הפאנל נחות - מזכיר מסכים מלפני עשור; צפיה במרכז המסך (בתאורה נמוכה - הכרחית לקריאה) מראה שוליים כהים, כי הזווית גדולה יותר מכמה מעלות: סטיה של 3-4 מעלות שמאלה או ימינה מנקודת הצפיה, מכהה את התצוגה. חשבתי שכבר אין כאלה פאנלים, אבל כנראה שלנובו החליטה להיפטר מהמלאי (המסך יצא לשוק ב-2019), וכמו עם מוצרי משנה אחרים שלה (כמו סט מקלדת-עכבר), גם כאן היא הוסיפה את שמה למוצר נחות, וחבל. כמו כן, אין תוכנה ייעודית לשליטה בפרמטרים של ה…
-
- 3 תגובות
- 394 צפיות
- 3 followers
-
-
היי, אני רוצה לקנות מסך 22" במחיר סביר. בעקבות הבדיקה שלכם הלכתי לחפש את אזוס MW221C בחנויות. שמתי לב שלרוב החנויות אין אותם במלאי. ואז שמתי לב שיצא מסך שנראה כמו הדור הבא: אזוס MW222C. האם יש לכם מושג לגבי המסך השני? ובכלל, האם מאז שנכתבה הביקורת יש חידושים ששווה להכיר? התקציב שלי עומד על 1800 שח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
טוב קודם כל נראה לי מוכר לכם העסק עם הקצוות הכהים במסכי TN ולפעמים גם באמצע כמה נקודות גדולות כהות יותר שנראות במיוחד על רקע אפור (כבר ראיתי מקרים שהמסך נדפק יותר מפיקסל מת בגלל זה) ששמתי לב לאחת תודות לרקע של הפורום למטה במסך שלי הקיצר קפצתי לפוטושופ שמתי את הגוון האפור שגורם לה להראות הכי בולטת(בעצם היא מעין עיגול -- צ\מישהו נגע לי במסך בזמן המשוח.ייצור כ"כ חזק שזה השאיר סימן? הגודל תואם אאצבע... אם כי שוב היא לא קופצת לעין וזה במעיקר בקונטרסט-בהירות סופר נמוכה שאני אוהב למדי AKA 0 ו20~ ב2243BW של סמסונג בסדר הפוך) הקיצר לקחתי גוון אפור טיפה מעל לעסק וניסיתי לעבור על זה באופן מדוייק וזה עבד דיי טוב והפך את הכתם לבלתי מזוהה והרקע לחלק יותר גם במצב הנ"לואני מניח שזה יכול…
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
איזה מסך מחשב הכי מומלץ היום ? 1400-1600 שקל אפשר קצת יותר ......... מסך LCD 22 אינז'
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אוקיי, בזמן האחרון הMAG 15 אינצ' (LCD כמובן) עושה בעיות קשות עם מסכים שחורים ולאחר הרבה נסיונות עם מספר מחשבים וסידורי חשמל ומתאמים הוא לא עבד ונגמרה האחריות, החלטתי ללכת בתומי על 1970HR... אני מתקשר לבאג לבקש שישמרו לי אחד בצד ואני כבר מגיע, ולהפתעתי הרבה, אזל המלאי שלהם חוץ מ2 אחרונים בצפון !-!-! אני מתקשר לכל החנויות וכולן אומרות שהמלאי יגיע לארץ רק מ10 באוקטובר, די מבאס אני יכול לחכות איזה שבוע (ככה לפחות באג אמרה שיגיע המלאי אליה לאחר יום כיפור) אך הנני שואל אם לא עדיף כבר לקחת את הגירסת 17 אינצ', או ששוווה לחכות? חוץ מזה, הרבה אנשים אמרו לי ש19 זה מוגזם אז אני צריך ללכת לראות במציאות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סמסונג איננה לבד בעולם מסכי המחשב הקעורים והאולטרה רחבים - גם ליריבה העירונית LG יש כמה דגמים חדשים, אשר מבטיחים חוויית צפייה ומשחק ש\"תשאב\" אתכם פנימה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a0%d7%a9%d7%a7-%d7%92%d7%9d-%d7%9c-lg-%d7%99%d7%a9-%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%a7%d7%a2%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%90%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%99%d7%99/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שבועיים קניתי מKSP מסך דגם AW3418DW ומסתבר שיש לו בעיית ריצודים ב120 הרץ. ביום ראשון ב9 בבוקר התקשרתי לדל פתחתי קריאה שלחתי להם שני סרטונים שהעליתי לגוגל דרייב קבעו טכנאי ליום שני עד שעה 5 בערב.בסביבות 16:30 בא טכנאי עם מסך חדש החליף את המסך הישן והלך. אני פותח Speccy ורואה שבמקום הדגם 2018 קיבלתי את הדגם החדש ביותר 2020 שאפילו בחנויות קשה מאוד להשיג אותו למשל בפלונטר הוא ברגע זה רק בהזמנה מוקדמת עם 21 ימי אספקה ואני קיבלתי אותו תוך יומיים.וקבלו את זה אני שילמתי לKSP סכום של 3792 שקל בלבד כולל 22 שקל משלוח וקיבלתי מדל באחריות מסך של 5990 שקל.... https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=AW3420DW Enjoy.:)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=3yZ_sjezob4
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! יש בבעלותי Asus ROG PG279Q. המסך ניקנה מ קי אס פי ו יש לו כ 4 שנים אחריות. אני חוזר לסימולטורי טיסה, ומחפש מסך 21:9 34 אינץ 3440x1440. בגדול אני מוכן לוותר על רפרש רייט, זמן תגובה, ו gsync, על מנת לקבל מבט פנורמי יותר. במידה והתעכזבתם מתמיכה ברזולוציה זו במשחקים רגילים, זה הזמן והמקום. ;D
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם יש אחראיות בארץ על מסכי ASUS שנקנו מחו"ל, אמזון?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מאוד מאוכזב מהמסך הנ"ל ( 931c של סמסונג ) אומנם יש בו מעט מריחות ולא מורגשות כלל במשחקים אבל הצבעים מאוד מעצבנים ומציקים לעין שלי. ובנוסף יש לו דיליי בין בהיר לכהה... החלטתי שאני מעביר את המסך למחשב השני שיש לי ולמחשב החדש שאני אקנה אני אביא מסך חדש בתקציב של עד 2300 ש"ח. על איזה מסך תמליצו לי ? רצוי שהמסך יהיה מאוד איכותי ויציג צבעים טובים המסך ישמש בעיקר למשחקים ולסרטים. ( לא רוצה להתקל במריחות או דברים מסוג אחר ). לא משנה אם המסך רחב או לא ... העיקר שיעמוד בתנאים שלי. אני יודה לכם מאוד. תודה ויום נעים.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר בירור קצרצר, החלטתי בכל זאת ללכת על מסך ה dell 2407WFP. למישהו יש המלצה על חנויות שאני יכול: א. לראות אותו. ב. לקנות אותו.
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
מחובר גם לטלויזיה LCD ושם אני רואה סרטים.. אני מחפש מסך טוב ,התחלתי להתעניין במסכים 22 אינטש אבל קראתי תגובות שהפנאל שלו TN לא איכותי כמו המסכים 19 אינטש.. חברה אני מבקש בבקשה המלצה למסך 19 או 22 אין לי מושג מה עדיף רחב או רגיל.. אבל חשוב שיהיה איכותי לא פחות מהsamsung 793df(מסך שמן) שיש לי כיום. נ.ב אני חייב להוריד את ההורים שלי מהווריד כבר שנתיים הם רוצים שאני אקנה מכספם מסך דק בגלל שאין לי מקום על השולחן (כדי ללמוד "בטח"). תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דבר ראשון, עלי להזהיר את כולכם ממסך Samsung 19" 997MB CRT שזו פעם שנייה שמסך כזה נשרף לי ואני מחליף אותו , הפעם אני הולך לקבל זיכוי כי נמאס לי מהמסך הזה! פעם ראשונה היה לי FLYBACK והוא נשרף אז הביאו לי חדש ..פעם שנייה אני מפעיל האף לייף 2 אחרי עדכון וזה ניסה לעשות הרצים וקילוהרצים שלא מתאימים לו אז הוא פשוט נשרף ממש הסריח!!!!!!! אז החלטתי שאני רוצה לקנות מסך LCD איכותי, תקציב עד 1800, עדיף 17 אינץ' כי אני יודע ש19 במחיר כזה אי אפשר למצוא מציאה אז מה כדאי?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחר שקיבלתי המלצות ל 19" של ViewSonic VP930 אני עכשיו מבקש המלצה למסך רחב דווקא (לא משנה לי כמה אינצ'ים). מיועד למשחקים, סרטים, עבודה עם טקסטים (וגלישה באינטרנט), צפייה בתמונות. תקציב כ 1700 ש"ח. אם אין מסכים רחבים טובים בתקציב הזה, אז תגידו לי ואני פשוט אקנה את ה 19" VP930
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
-
קיבלתי הצעה מחנות מחשבים לרכוש מסך מחשב חדש במחיר זול בכמעט 50% מהמחיר בזאפ. למרות שכל החנויות האחרות מספקות 3 שנים אחריות לאותו מסך, החנות הזאת נותנת רק שנה אחת, 3 שנים אחריות עולה עוד כסף. - זה הגיוני? יתכן שחנויות יתנו אחריות שונה (הרי כולם נותנים לי אחריות מהיבואן). האם בד"כ מקבלים טופס אחריות רשמי של היבואן או שמספיק להגיע ליבואן עם החשבונית מהחנות? חוץ מזה, כמה חשובה האחריות במסכי LCD?
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-