עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Balan!,

שלום לכולם אשמח לקבל המלצה על מסך מחשב לעבודה ממושכת . יש לי העדפה לחברת dell - מקבל הנחה משמעותית לגבי גודל המסך - אין לי דרישות מסוימות נראה שכיום לא שווה לקחת פחות מ23 אבל לא מחפש תחליף לטלויזיה .. תקציב - נראה לי מגביל את זה באזור ה1K אם יש משהו חריג מעבר אפשר גם לציין בתודה מראש ליאור

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. במסך דל U2412M הנייד, לא נותן רוזולוציה 1200 על 1920 , הוא נותן לי עד 1080 על 1920 . אז יש לי מחשב נייד סמסונג סדרה 9 , עם כרטיס גרפי HD 4000 הדגם הוא NP900X3F המסך הוא DELL U2412M עם רוזולוציה טבעיות של 1200 על 1920 . והוא נותן לי בהגדרות , רק עד רוזולוציה של 1080 על 1920 וככה רואים רק באופן חלקי , ואני צריך למסך 1200 על 1920 , כי ככה יראו מלא. יש לציין שעדכנתי דרייברים להכי חדשים . מה עושים? אני ממש רוצה להפעיל את המסך כבר באופן מלא! אשמח לעזרה, אני עובד עצות . תודה ויום נעים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Animor,

שלום, ברשותי מסך של ''Dell 24. עד היום הייתי עם Dynamic Contrast אבל רק לאחרונה הבנתי שזו הסיבה שהבהירות משתנה לי מעצמה בנסיבות מסוימות ובאופן מעצבן למדי. בכל אופן, ביטלתי את זה ועכשיו יש לי שליטה ידנית על הבהירות והניגודיות של המסך. רציתי לדעת אם יש כמה כללי אצבע איך לעשות זאת, או אולי איזה benchmark או תוכנה כלשהי שעוזרים לכייל את זה. המטרה שלי היא תמונה אופטימלית למשחקים. אגב, במסך יש אפשרות להגדיר כל מיני מצבים, אני הגדרתי לגיימינג. אני חושב שזה משנה קצת את החום והקור של הגוונים, אבל לא בטוח בקשר לכך. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by michroyt,

היי, אני מרכיב מחשב חדש ואני צריך מסך 23 אינץ'. המליצו לי פה בפורום על: https://www.tms.co.il/product/10845 אבל אני יודע שלסמסונג יש טכנולוגיית PLS שמרחיבה את הIPS: http://ksp.co.il/?uin=17953 מה עדיף לדעתכם? תודה

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  5. Started by alergic,

בהתחשב בזה ששוק מסכי המחשב לגיימרים בארץ לוקה בחסר עצה לגבי מסך מחשב חדש. האם לקחת את המסך שכרגע מומלץ ע"י HWOZNE: Dell U2312HM 23" (IPS Panel) או לקנות מחול את אחד המסכים הנ"ל: Asus VG248QE ASUS VS239H-P Asus VH238H BenQ XL2420T תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by aka_katz,

מחפש מסך עד גודל 24 שיהיה לו רמקולים, מתקן תליה לקיר וממיר DVB מובנה לשידורים הדיגיטליים. יש כזה חיה

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  7. היי חבר'ה, אני הולך לקנות מסך ואני צריך את עזרתכם בהתלבטות הסופית : P2414H החדש מבית דל בעל פאנל הIPS-AH או ה U2412 המומלץ והמעולה השימושים שלי הם בעיקר לגיימינג ועבודה גרפית (פוטושופ, עריכת סרטים וכו') על מה כדאי ללכת? (אם יש למישהו הצעה אחרת, שלדעתו יותר עדיפה מהמסכים הללו מוזמן לומר ) בבקשה בתגובות לנמק למה ללכת על המסך שהמלצתם ולא רק לומר "קנה את הראשון!! " או משהו בסגנון... תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by DIPSET,

אהלן, אני רוצה לקנות מסך השבוע, כרגע יש לי DELL 2209WA והוא נראה לי טוב, אבל אני צריך עוד אחד, איזה מהמסכים הנ"ל עדיף? השימוש יהיה לחבר אותו ללפטופ קטן, לעבוד איתו בעיקר בקריאת טקסטים רבים, ומדי פעם שימוש לצורך תוכנות גרפיקה, עריכת וידאו (לא באופן מקצועי), וצפייה בסרטים. הבנתי ככלל שהפאנל של ה 24 הוא יותר עדכני ואמור להתגבר על כמה בעיות קודמות, וגם שהוא לא משתמש ב PWM כך שסביר פחות שהוא יכביד על העיניים. לגבי ה U2312HM קראתי שרק בגירסת החומרה של A06 (שקשה לברר אותה מראש) ייתכן שאין PWM. אני רגיל ל 22" ולכן לא בטוח שיהיה לי קל לעבור ל 24", אני עובד על שולחן סטנדרטי בעומק של כ 75 ס"מ. אז מה אתם אומרים? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Zeev86,

אהלן. יש לי 2 קונסולות, מחשב נייח בחדר. יש לי טלוויזית 40 אינץ וכל פעם אני צריך לטפס למעלה ולהחליף כבלי HDMI. אני רוצה לקנות מAMAZON (כל עוד יש את המבצע של CYBER MONDAY) מיתוג/KVM (או איך שלא תקראו לזה) לטלוויזיה הגדולה כך שלמעטה על השולחן תשכב לי קופסא ואליה אני יכול בקלות לחבר כל כבל HDMI שארצה (וכמובן שיהיו 3-4 כניסות). http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_1?url=node%3D172456&field-keywords=hdmi+switch&rh=n%3A172282%2Cn%3A!493964%2Cn%3A541966%2Cn%3A172456%2Ck%3Ahdmi+switch תקציב: עד 50-60~ דולר. כמובן אם יש משהו יותר זול אשמח לשמוע. אבל אני רוצה גם משהו איכותי, אבל לשימוש ביתי. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  10. Started by elibadra2,

שלום חברים. מה דעתכם על המסכים של mag : h2202 ו - h2402 שניהם עם פנל ips הם ברמה של ה דל . תודה על העזרה.

11. אהלן. יש לי screen tearing (פס באמצע מסך) כשאני מנגן סרטוני youtube וגם בnetflix. היתה לי בעיה דומה בניגון סרטים לוקאליים (במחשב עצמו) ב75 הרץ אבל זה נעלם עם מעבר ל60 הרץ. עכשיו יש לי בעיה דומה ב60 הרץ רק עם סרטונים וסרטים בסטרימינג מהרשת. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  12. שלום לכולם, מחפשת מסך מחשב בגודל של 21'' עד 23'' לצורך לימודים ומדי פעם צפייה בסרטים. יש לציין שבלימודים (אני סטודנטית להנדסה) אני מבלה המון המון זמן מול המחשב, לכן רצוי שהמסך יהיה מותאם לישיבה של שעות מרובות. המסך אמור להתחבר למחשב הנייד. תקציב נמוך, מוכנה להשקיע גג 600 ש"ח. רצוי שלא יתפוס הרבה מקום על השולחן (לפחות מבחינת העומק כולל המעמד). אשמח להמלצותיכם. חג שמח!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yehonatan28,

שלום לכולם, (אולי זה לא קשור לכאן אז אני מצטער מראש אם טעיתי) אני רוצה לקנות בקרוב או את ps4 או את Xbox Oen אבל אז הבנתי שבשביל באמת להנות מהמשחק אני צריך מסך גדול וטוב שעושה את העבודה. עכשיו בכל מקרה אני קונה מסך טלוויזיה לצפייה רגילה בלי כל קשר אבל אז חשבתי שאני אקנה כבר מסך אשר ישרת את צרכי בנושא הקונסולה. אז אני רוצה מסך גדול יחסית (בערך "45) שיהיה full HD ו- LED. אם אפשר במחיר סביר של עד בערך 2000 ש''ח. אם מישהו יוכל לעזור לי ולתת לי דגמים טובים ומאיפה לקנות אותם אני מאוד אעריך את זה... תודה רבה וחג חנוכה שמח לכולם.

• 21 תגובות
    • 4.4k צפיות
  14. Started by yigael_o,

http://www.touchscreen.co.il/productTemplate.php?catalogNum=23ET83V-Wהיי, אחרי תקופה שאני עובד עם מסך מגע בנייד שלי חשבתי לבדוק את האופציה להחליף את המסכים במחשב הביתי שלי (יש שני מסכים) בכאלה עם מסך מגע. האופציה היחידה והלא אפשרית מבחינת תקציב: יש למישהו אופציה יותר ריאלית?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by pxst17,

אני מחפש מסך.. רצוי שהוא יהיה בבלאק פריידי.. מה תציעו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by zivgev,

שלום, אני מעוניין לחבר 2 מסכים שישמשו כמסך אחד. ברשותי כל החומרה המתאימה, השאלה היא האם יש אפשרות נניח לצפות בסרט על 2 המסכים ושלא אצטרך לשחק עם החלונות (שיראו משהו אחד במסך אחד ובמסך השני משהו אחר..) תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המסך שלי. כרגע אני על סמסונג T260HD זבל כימי מצטער על המילים אבל איכות תמונה אני חושב מהגרועות שיש, עשיתי טעות גדולה שקניתי אותו לפני מספר שנים. אני רוצה מסך איכותי, עם צבעים נורמליים, שיתאים לי למשחקים ושיהיה גם נוח בעבודה רגילה . מבחינת תקציב אני לא רוצה לעבור את ה-3000 שקל. תדוה לכולם. אם פיספסתי איזשהו פרט אשמח להוסיף במידת הצורך.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ranrubin1,

http://ksp.co.il/?uin=19908 יש עליו מבצע של "השבת השחורה" המסך שלי הוא כרגע 1600X900 וכרטיס מסך R9 280X .. "אוברקיל"

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by roi13489,

היי, אני סטודנט ומעוניין לקנות מסך איכותי שיתחבר למחשב נייד שלי (Dell Inspiron n5110). השימוש יהיה במסך זה בלבד ללא שימוש במסך המחשב הנייד והגודל הרצוי הוא 23". (יש חיבור VGA וHDMI) משיטוט נרחב בפורום ראיתי שהמסך המומלץ הוא U2312HM. הצורך העיקרי שלי הוא קריאת טקסטים בכמויות. בנוסף, איכות הצפייה בסדרות/סרטים חשובה לי מאוד. לעיתים רחוקות מאוד אני משחק במחשב ואשמח אם המסך יתאים גם לשימוש זה, אך הדבר אינו קריטי. עניין מהותי מאוד עבורי שיהיה אפשר לשחק עם גובה המסך בנוחות וקלילות. ראיתי בKSP מבצע על המסך של סמסונג Samsung S23C650D ב750 ₪. נראה שהוא תואם לדרישות לעיל, אך לא מצאתי ביקורות נורמליות עליו ברחבי האינטרנט. אשמח אם מישהו יוכל להשוות ביניהם ולהמליץ על אחד מהם לשימו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by @ALeX.NeT,

מה יכול לקרות למסך LED מנגיעה בו בצורה עדינה/רגילה/אגרסיבית מהם הנזקים היכולים להיגרם לו? תודה לכל העונים!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by alexsajno,

שלום לכם, תעזרו לי בבקשה (אנשים שמבינים) לבחור בין 3 מסכי מחשב http://ksp.co.il/?uin=18797 http://ksp.co.il/?uin=18602 http://ksp.co.il/?uin=19094 אני רוצה מסך מחשב שחייה שיהיה LG וLEG וכמובן עם הטכנולוגיה IPS החדשה יותר. אני מתלבט בין שני דברים (גודל) לא רוצה שיהיה גדול מדי כי זה יושב בשולחן עבודה ואני יחסית קרוב לכן אני אשמח לשמוע מאנשים שיש להם מסך גדול מה הם חושבים? ויש לי בכרטיס מסך חיבור HDMI (שכבר תפוס לטלויזיה) ורק חיבור DVI פנוי. השאלה אם אני שם מחבר באמצעות מתאים HDMI לDVI במחשב ואז מחבר לHDMI זה אותה איכות כמו DVI ל DVI. כי אם כן אז יש מסכים בלי חיבור HDMI (רק DVI) ב200-300 ש''ח זולים יותר. אם האיכות HDMI טובה יותר עם מתאים אז לא אכפת לי כי למסך אין רמקולים ב…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by avinatbezeq,

חיפוש בגוגל של "dell u3014 site:newegg.com" (בלי המרכאות) מעלה את זה: מחיר של $850! לא מצוין refurbished ולא open-box. אני מכיר את כל הטיעונים נגד קניית מסך בחו"ל (אחריות, עלויות הובלה ומע"מ) ובכ"ז זה מפתה... - - - תגובה אוחדה: - - - בדקתי עוד קצת. יש בארה"ב מס של $50. באתר Buy2USA מחיר כולל מיסים ושילוח אווירי $1254. עם שילוח ימי $1170. זה אומר מחיר בארץ של כ-4500 ש"ח, לעומת מחיר בשניידר של כ-7190 ש"ח עם שלש שנות אחריות. - - - תגובה אוחדה: - - - אסף משניידר אמר לי שהמחיר אצלם הוא 7100 כולל מע"מ. אומר שהמכס מחייב על זה גם כטלוויזיה ולכן זה יהיה יותר יקר. יהיה לי היום עדכון מ-mustop כולל שירות של "קונים בשבילך" (כי אי אפשר לקנות ישירות ב-newegg בגלל שהם רוצים כתובת pa…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אני משחק המון במשחקי מחשב. תמיד השתמשתי במסך בינוני. העניין הוא שאני מחפש מסך טוב לגיימינג עם קצב רענון גבוהה והכי חשוב - אם זה קיים, מסך הכי "בריא" לעיניים. ראיתי שהתפרסמה כתבה באתר על מסכי מחשב: http://hwzone.co.il/hardware/news/142177 אבל בשום מקום אין קישור מאיפה ניתן לקנות את המסכים, לא בארץ ולא בחול. אז אשמח להמלצות ולקישורים (עדיפות לקניה בחול - ואם כבר אז ניצול מבצעי black friday אם ניתן) תודה מראש לעוזרים!

24. Started by abr328,

שלום רב, אני מתלבט בין מסכי המחשב הבאים 21.5 אינץ שמרבית תכונותיהם דומות וכך המחיר, נראה לי שהשוני מתבטא בעיקר בניגודיות: [TABLE] [TR] [TD=width: 41, bgcolor: transparent] מס. [/TD] [TD=width: 142, bgcolor: transparent] תוצרת [/TD] [TD=width: 123, bgcolor: transparent] דגם [/TD] [TD=width: 113, bgcolor: transparent] יחס ניגודיות [/TD] [TD=width: 149, bgcolor: transparent] מחיר [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 41, bgcolor: transparent] 1 [/TD] [TD=width: 142, bgcolor: transparent] Philips [/TD] [TD=width: 123, bgcolor: transparent] 226V4LAB LED [/TD] [TD=width: 113, bgcolor: transparent] 1:10…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by pxst17,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5193 היא תהיה טובה לניקוי מסך המחשב שלי? הוא LED.. וה-LCD בסלון?

• 0 תגובות
    • 996 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.