צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית מהדיוטי פריי (כנראה) במחיר של עד 200 דולר. אני לא בקיא במיוחד במה היא צריכה לכלול ומה הם הפיצ'רים החשובים לכן אני פונה אליכם. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את ה S1 ב 2700~ ש"ח ויש לי שתי שאלות: 1) כדאי לקנות בארץ? 2) האם הS1 היא בחירה טובה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עד היום צילמתי במצלמות סטילס ואני די אוהב ודי משקיע בתחביב הצילום אולם אחד הנושאים שאני אוהב לצלם הם צילומי ברקים וכדי לצלם ברקים המצלמה חייבת להיות במצב חשיפה ארוכה וכמובן בתנאי חושך(צילומי ברקים הם כמעט תמיד בלילה) אני רוצה לעבור למצלמות דיגיטליות ורציתי לדעת לאיזה מצלמה דיגיטלית יש חשיפה ארוכה של יותר מחצי דקה וכמובן מסנן רעשים דיגיטלים כדי שהתמונה תיהיה ברורה. בתודה מראש אבי
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית Fuji FinePix A210 מה אתם אומרים על המצלמה הזאת????? שווה את הכסף???? עריכה: מה זה ISO ואיך זה משפיע בצילומים????כמה מומלץ שיהיה במצלמה ISO????
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קיבלתי מצלמה דיגיטלית OLYMPUS C310 והשתמשתי בבטריות A4 הרגילות... תוך רבע שעה נגמרה הבטריה. עכשיו שמעתי שצריך בטריות יותר חזקות כמו GP2200 רציתי לדעת על מה אתם ממליצים? אני צריך בטריות נטענות היות ואני טס לחול. וגם בטריות שיחזיקו מעמד. מה אתם אומרים על הGP2100\2200? עוד שאלה מישהו יודע אם ניתן לקבוע את החשפיה לאור במצלמה הנ"ל? תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. אני צריך עצה. חבר שלי מתכנן לקנות לכל המשפחה מצלמה דיגיטלית טובה שתשמש אותם כמה שנים.. (הוא לא צלם מקצועי ועובר כרגע מפילם למצלמות דיגיטליות...) חשבתי להציע לו מצלמות עם MP גבוה, כדי שלא יצטרך להחליף עוד כמה שנים מצלמה כיוון שהעתיד משתנה, אבל מצלמות עם MP גבוה ומחיר נמוך בד"כ לא שוות את ההשקעה.. אני מאוד אוהב לצלם (לא מקצועי) אבל אני לא הוא (הוא צריך את זה בעיקר למאורעות משפחתיים וכו'...) ולי יש OLYMPUS D520 מתוקה של 2MP.. האם תוכלו להמליץ לי (ולחבר שלי) על מצלמה בסדר גודל מחיר כפי שציינתי? (עד 800-850 ש"ח גג!).. תודה רבה... ;D
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צריך המלצה למצלמה דיגיטלית ב2100 שקל מקסימום, עם זום של לפחות 4X ומינימום 3MP( אבל ממש עדיף שיהיה יותר). לא מצלמות פוינט אנד שוט כמו הA80-70.
-
- 21 תגובות
- 4k צפיות
-
-
לפחות 2 מגה פיקסל , פלאש וכמות זכרון כלשהיא . מטרת המצלמה היא לצילום יומיומי עם איכות מספקת ולא צריך משהו מדהים. אם יש אפשרות להשתמש בה בתור מצלמת אינטרנט זה יהיה מצויין.. ואם יש לה מסך חיצוני זה גם כן יהיה מעולה. על פי ת'רדים קודמים פה הבנתי שבמחיר הזה יהיה לי די קשה למצוא מצלמה איכותית , אז בואו נאמר שהתקציב ניתן להימתח עד 700 אולי טיפה יותר אבל ממש עדיף להישאר בתחום ה 500 . חבר"ה רק מי שבמבין ויכול להמליץ על מצלמה איכותית , מצאתי מלא בזאפ אבל אני לא רוצה לקחת סתם משהו מעפן , המלצה תתקבל בברכה.. תודה מראש אגב תגידו לי מה אתם חושבים על המצלמה הבאה פשוט האם שווה להשקיע את התוספת http://zap.co.il/model.asp?model_id=17777
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מצלמת סטילס דיגיטלית במחיר מקסימלי של 3000 שקל? כמות הזיכרות לא ממש חשובה פה (כאילו ברור שרצוי ויהיה אפשר להרחיב..)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי לב שעכשיו הOLYMPUS C-750 ירדה למחיר של קצת יותר מ2000 ש"ח. בן דוד שלי קנה אותה לפני איזה שלושה חודשים והיא עלתה לו כמעט 3000! חשבתי כבר הרבה זמן לקנות מצלמה דיגיטלית והחלטתי ללכת על הCANON A70. אבל עכשיו שהמחיר של הC-750 ירד נראה לי שאני אקח אותה. כדאי לי? תודה מראש ;D
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כן אני יודע שהטווח גדול, ואני מעדיף גם שיהיה זול. מה אני מחפש: 3MP - נראה לי מספק ביותר. זום אופטי X3 - כנ"ל, נראה לי מספק נוחות הפעלה מחירי זיכרון לא מוגזמים מקסימום איכות יחס למחיר אני מטלבט בין ה HP 735 NICON 3100 והCANON A70 כשהמחירים הולכים ועולים בהתאמה כמובן.... כמו כן, יש גם את הHP720 המזדקנת... יש טעם להכניס אותה להשוואה? המחיר שלה חצי מחלק מהאחרות.... מה אתם אומרים? למישהו יש המלצה? (תזכרו, אני לא רוטשילד...)
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה. האם Ms pro משפיע על מהירות צילום או העברת מידע במצלמות דיגיטליות של סוני..? ??? ומה ההבדל בין הזיכרונות האלו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המצלמה הזו... http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=1951631 מה דעתכם עליה ומה בדיוק טוב ו/או לא טוב בה?
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום ! 2 שאלות - 1. יש לי NIKON 2100 עם בעיה - כשאני מדליק אותה אני מקבל הודעה LENS ERROR שלפעמים מתחלפת ב SYSTEM ERROR - ניסיתי החלפת סוללות, כרטיס זכרון ולנסות להוציא קצת את העדשה - היא תקועה - אבל כלום לא עזר ... מישהו מכיר את התופעה או מקום שאפשר לתקן את זה ? 2. מה דעתכם על קניית מצלמה דיגיטלית מחודשת - REFUBRISHED ? אני לא מוצא כל כך חסרונות בעניין - אולי תחדשו לי ... ! תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי שאני הולך על קנון S400 עכשיו בארץ הכי זול זה 2200 שקל בארה"ב זה הכי זול בסביבות 300 דולר בחלק אתרים ולכן החלטתי לנסות לקנות שם, בן דוד שלי נוסע שבוע הבא לארה"ב וקונה גם לעצמו דיגיטלית. עכשיו השאלה היא, האם שווה לי לקנות שם כשהמחיר הרישמי ומה שבטח הוא ימצא בחנויות RETAIL בניו יורק הוא 400$ ובנוסף באתר של המכס ראיתי שהם רוצים על זה גם מע"מ כלומר 308 ($68)מע"מ + 1809 ($399) על המצלמה שבחישוב מהיר זה יוצא כבר כמעט 2200 שקל כמו המחיר הכי נמוך בארץ, שלא לדבר על זה שזה בלי אחריות בלי תשלומים וגם בן דוד שלי יסתובב עם החבילה ולך תדע מה יהיה (למרות שבטח לא יקרה כלום) עכשיו רציתי לשאול אם מישהו מכיר תנושא יותר טוב ויכול לתת עצות וטיפים ואולי אפילו מקומות טובים בניו יורק סיטי …
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המצלמה שנראית לי הכי טובה במחיר הכי טוב היא Fuji Finepix A210 במחיר של 900 שקל , 3.3 מגה פיקסל ובלה בלה בלה כל הנתונים אתם יכולים לראות כאן http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=87&cID=33 עכשיו דבר אחד ככה קצת גורם לי לחשוד זה הכרטיס זכרון ה x-d picture card אני ממש לא מבין בכרטיסי זיכרון , אבל על פי השם אני מניח שזה כרטיס שאפשר להכניס בתוכו רק תמונות , זאת אומרת שאני לא יוכל להשתמש בכרטיס זכרון שבמצלמה ככונן נייד קטן. אז רציתי לדעת אם זה באמת ככה ומה ההבדלים בין כרטיסי זכרון שונים. ובכלל , המצלמה שאני מעוניין לקנות תספק אותי ? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אבא מתכנן לקנות מצלמה דיגיטלית. התקציב הוא אמנם די דל - 1200-1300 שקל אבל זה לא צריך להיות משהו רציני. סתם שתהיה מצלמה בבית בבקשה הציעו דגמים ואל תדחפו לי סתם שם של מצלמה ומפרט כי אני לא מבין בזה כלום אז אם אפשר גם להסביר קצת.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בעזרת השם בקרוב ארכוש מצלמת קאנון A60.. מהאתר הזה ואני אשמח לקנות גם את המטען והבטריות משם, אבל לא חובה, אפשר גם בכל חנות אחרת (עדיף לא אנטרנטית..) כעקרון, רוצה בטריות חזקות, ומטען מהיר. עכשיו, המותג שהולך הוא GP.. http://www.camera4less.co.il/categories.asp?cID=70 שם יש כל מיני דגמים, בעיקר פשוטים.. נראה לי שהדגמים עם המטען המהיר של שעה שעתים, עולים הרבה מאוד.. אם יש מקום שמוכר את המקום עם המטענים המהירים פחות ממתאים שקל.. שיכתוב... כי לא מצאתי.. המטען הכי מתקדם שם הוא 3-8 שעות... מוגזם.. ראיתי עכשיו גם מטענים, שם, מהירים, אבל לא GP... יש שם אחד TurboPower - שהוא מטען מהיר, של שעתים. ויש גם של Sakal Electonics שהם בטריות 2300! חזקות מאוד! בקיצור... אני בהתלבטות... איזה…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אבא שלי נוסע ללוס אנג'לס והוא רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית טובה איזה מצלמה כדאי?? צריך מצלמה שתהייה מצלמה טובה ביתית + כזה עם זום אופטי טוב- זום אופטי יותר מ 4 זום דיגילטי לא חשוב לי כמה לפחות 3 או 3.5 מגה פיקסל של חברה טובה בקיצור מצלמה טובה לא פשוטה ביתית כזאת משהו קצת יותר טוב מה כדאי??? אין הגבלה של כסך כי אנחנו לא יודים בדיוק את המחיר של המצלמות בלוס אנג'לס אז אם תמליצו על דגמים אבא של יראה אותם שם תודה רבה לכם אאאאאאאאה וחשבו מאוווווווד שהמצלמה תמכר גם בארץ! כי אם משהו יקרה למצלמה או איזשהו חלק יהרס ונצטרך להחליף אותו ולקנות חדש אם המצלמה לא נמכרת בארץ אז לא נוכל לקנות את החלק או משהו אז בקיצור שהמלצה תימכר גם בארץ אני חיפשתי ולא ראיתי ה Z2 נימכרת בא…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך יוצאות הדפסות ממצלמה דיגיטלית של 3 מגה פיקסל אם מגדילים אותם לנייר A4 (שלם) ברור לי שזה לא אידאלי, אבל האם ההגדלות יצאו באיכות סבירה או שיהיו מאוד גרעניות ולא באיכות שניתנת להצגה באלבום ( אני קונה מצלמה ב2000 ש"ח ואני חייב זום גדול מ-3X, ובמחיר כזה אין מצלמות 4MP, אני עומד לקנות אולימפוס 720C ULTRA ZOOM שהיא 3MP, 8X )
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
באתר של מצלמת וידאו מדגם DV3500 של חברת Mustek לא כתוב על כמות הזיכרון שמגיע עם קנייתה. תנו לי פרטים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר התשובות שקיבלתי בפורום לפני כמה ימים ועשיתי גם שעורי בית החלטתי על שתי אפשרויות. יש לציין שאין כוונות מקצוניות אלה המצלמה לצרכים ביתים וטיולים. 1 .Fuji FinepixA210 http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=87&cID=33 2 . Canon A60 http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=37&cID=30 בהשוות התכונות והמחיר FUJI נראת הרבה יותר כדאית.קראתי את הביקורות הרבות ב-ZAP אבל נראה לי שחלק מהכותבים שם הם אנשי החברות היבואניות ואני לא ממש מאמנין להם. הבנתי שיש כמה יבואנים של FUJI ו-CANON. האם יש חשיבות ! מה אתם אומרים ! תעזרו לבחור את המצלמה הכדאית ! תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן כן, הצלחתי לקלקל את הסוני 3מגפיקסל שלי לפני כמה חודשים ומאז עסקתי בחיפוש תחליף ראוי. בהתחלה נורא התלבטתי אם לקנות 2 או 3 מגפיקסל (קנון A60 או A70) כי פחדתי שגם החדשה תתקלקל, אך אמרו לי לא להתקמצן ושאף אחד לא קונה 2מגפיקסל בימינו. אח"כ התלבטתי אם לקנות 3 או 4 מגפיקסל (A70 או A80).... בסוף פתאום שמתי לב שאחת המצלמות המדהימות של קנון (ה-S50 שהיא מצלמה 5מגפיקסל) נפלה לה במחיר באופן ניכר בשבועות האחרונים. גם מחיר הזיכרון המהיר עבורה נפל! שלפתי את חת'כת הפלסטיק מהארנק והחלתי לתקתק...
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז ככה...כבר כתבתי פה הודעה בקשר להטלבתות למתנה מהדודים שלי שמגיעים אז אני חושב שאני בסוף ילך על מצלמה דיגיטלית וראיתי כמה מצלמות והכי אהבתי היא ה canon a80 יש לך איכות מאוד טובה ותמונות מאוד איכותיות. מה אתם אומרים? האם יש משהו יותר טוב באיזור המחיר שלה? אולי איזה מצלמה חדש ? עכשיו ראיתי עוד מצלמה שאהבתי Olympus D-565Z
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במצלמות הישנות אני מבין מספיק אבל כנראה שצריך ללמוד הכל מחדש. אני רוצה לקנות מצלמה לצריכים ביתיים רק עבור תמונות STILL כי יש לי כבר מצלמה וידאו דיגיטלי (דרך הגב אני מוציא תמונות STILL סבירות מתוך הסרט אבל הם לא ממש איכותיות) בעיקרון לא הייתי זורק סתם כסף, אז הייתי הולך על מצלמה מתחת ל-1000 ש"ח, אולי פחות (אלה אם תגידו שלא לא שווה לקנות במחיר הזה) אז להלן השאלות: 1. האם יש חשיבות לסוג כרטיס הזיכרות (על הגודל אני מבין אבל ראיתי שיש הרבה סוגים...) אני שואל על האיכות והמחיר שלהם ) 2. האם מצלמות של 2 מיחיון מגה פיקסל מספיק טובות או צריך יותר 3. האם המותג חשוב - אז מה הכי כדאי במחיר הכי סביר (מצלמה וידאו לדוגמה קניתי SAMSUNG שהיה ב-30% זולה יותר מ-SONY ותאמינו לי שהי…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-