צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
יש לי מישהו שיכול להסיג לי את המצלמה Olympus C-740 ב 1300 שקל ( חדשה לא מתצוגה ולא מחודשת) אז אני מבקש את חוות הדעת שלכם אם כדי או לא ( אם לא אז למה) אני קראתי את הביקורות בכמה אתרים ( עשיתי גם חיפוש באתר אבל המצלמה רק מוזכרת כדרך אגב ללא פרטים) , אני יודע שהזיכרון הוא אבל לדעתי ב 1300 זה די שווה לא? חוץ מזה אני לא מוצא ממש חסרונות חזקים אז אם תואילו בבקשה לקחת מזמנכם ולהמליץ לי ( בין אם זה בעד או נגד ) תודה מראש!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך המצלמה הזאות 5.1MP SONY דגם DSC-P93 היא היא טובה בשבילי או זה סתם זריקת כסף עריכה קטנה וגם הדגם הפחות טוב איך הוא Sony DSC-P92 Cyber-Shot Digital Camera וגם האם יש את המצלמה DSC-V1 בשם Cyber- בארץ
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה מצלמה שמצלמת תמונות באיכות טובה, וגם ווידאו טוב עד כמה שאפשר... מה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלומות, אני מחפש מצלמה דיגיטלית , יש לכם המלצות ? מיועד לתמונות רגילות + העברה למחשב , לא סטילס... תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב שזה רעיון טוב לעשות סטיקי של מצלמות דיגיטיליות מומלצות במקום שכל הזמן אנשים ישאלו את אותן השאלות. ולציין את המחיר לצידן (המחיר ששמתי לא משקף את המציאות) אז מה אתם אומרים? 2MP Canon A60 1000 NIS Nikon 2100 1000 NIS 3MP Canon A70 1500 NIS Nikon 3100 1500 NIS 3MP With High Zoom Olympus C740 1800 NIS Minolta Z1 2000 NIS 4MP Canon A80 2000 NIS Nikon 4300 1700 NIS 4MP With High Zoom Olympus C750, 765 2500 NIS, 2700 NIS Minolta Z2
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש הצעות בשבילי למצלמה דיגיטלית בסכום הנ"ל ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם זה לא הפורום המתאים תעבירו. בימים הקרובים אני הולך לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה, אני מתלבט בין הSony DCS P92 לבין הFuji S3000, אנשים המליצו לי יותר על הסוני, על מה אתם ממליצים? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז אחרי שבועות של התלבטויות ושעות של חיפושים וקריאת ביקורות אני החלטתי לקנות מצלמה של OLYMPUS . אני יודע שיש בטווח מחירים הזה עוד לא מעט אופציות מצויינות אבל הייתי חייב לצמצם אפשרויות כי נדפק לי כבר הראש מה לקנות (: קיצר 2 המצלמות הן : http://www.photoone.co.il/emall/product.asp?pc=44805 וזאת : http://www.photoone.co.il/emall/product.asp?pc=44530 לגבי הראשונה אני יודע שיש ים של המלצות עליה ברחבי האינטרנט אבל מה שמטריד אותי זה שהיא בשוק כבר כמעט שנתיים.. לגבי השנייה היא דגם חדש לגמרי שאמור להיות טוב יותר מ 750C המצויינת. אבל לא מצאתי עדיין שום REVIEW עליה אז אני קצת חושש. אז מה דעתכם ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני שוקל לקנות את הA75, (אחי עדיין רוצה לקנות את ה3100.... אבל נסתדר בסוף). בכל מקרה, רציתי לדעת עם יש אפשרות להשתמש במצלמה בתור מצלמת רשת לוידאו זורם באיכות נמוכה... ואיך...
-
- 8 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלצת וידאו דיגיטלית ב סביבות ה 1600 שח, רציתי לדעת מה עלי לחפש במצלמה מבחינת פונקציות ואיכות, וממה עלי להמנע, אולי גם אילו דגמים מומלצים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמנתי מצלמה דיגיטלית וזה הדגם שלה CONCORD Eye - Q 3340Z . לא מי יודע מה מוכרת ולא שמעתי עליה האמת ובגלל זה אני רוצה שתתנו לי המלצות עליה או חוות דעת ממישהו שהשתמש במצלמה הזאת, אני יודע שזאת לא המצלמה הכי טובה אבל זה אמור להספיק לי... יש לי לינק ישיר לפרטים על המצלמה ולא ממש הבנתי את הנתונים כי זאת מצלמה ראשונה מסוג זה שאני רוכש אז אני נותן לינק ואם זה נוגד את חוקי הפורום תורידו את הליק ואני יחפש לינק לא מחנות או מכירות פומביות http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/mag/product.asp?pf_id=LL241670. תודה תודה, אהובכם דודי הסטלן.
-
- 35 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית של Mp 3, ואני רוצה שיהיה בה זום אופטי של x2 או x3. על מה אתם ממליצים, חשבתי על ה Canon Powershot SD100/IXUS II והיא נראית לי נחמדה, האם אתם מיכרים חסונות כלשהם שלה? התקציב שלי הוא עד בערך 1200 שקל.
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מצלמת סטילס עם אפשרות להקלטת סרטוני ווידאו + קול, עמידות מבחינת סוללות, ועמידה לאורך שנים. תודה לכל העונים.
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
האם יש הבדל באיכות ההדפסה בין תמונה של 2MP לבין תמונה של 3MP? נגיד בתמונה בגודל סטנדרטי, 10x15. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה זה אינטרפולציית חומרה במצלמות דיגיטליות? כמו למשל בזאת http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=1676677 ומה יותר טוב, עם או בלי? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ב A75 יש מסך 1.8" לעומת 1.5 ב- A70, בנוסף היא מציעה 12 מצבי צילום נוספים בתנאי תאורה קשה (שלג, חוף וכו') ומגיעה עם כרטיס זכרון של 32MB (לא משנה הרבה). העניין הוא שההבדל בין המצלמות הוא כ-50 ש"ח בלבד. האם יש סיבה שלא לרכוש את ה A75 על פני ה A70?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן... אני מחפש מצלמה דיגיטלית עד 1800 ש"ח לא כולל כרטיס זיכרון. הכי חשוב לי שהתמונות יהיו איכותיות מאוד.... כי היא תחליף מצלמת פילם לשים תמונות באלבום. עוד דברים שחשובים הם שהמצלמה לא תהיה כבדה וגדולה מדיי... (אני לא רוצה שהאיכות תרד, ככה שאין ל יבעייה עם יותר גדולות מהסטנדרט אבל שלא יהיו מפלצות) אם אפשר שתתמוך בסמארט מדיה (מהסיבה הפשוטה שיש לי עוד מצלמה בפורמט זה) אך לא חובה. רצוי שגם העדשה וגם המצלמה עצמה יהיו מחברות טובות. (אל תביאו לי אייפטק...) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי canon a70 אתמול ומאז היא כבר אכלה לי 8 סוללות סט אחד של 4 סוללות שקיבלתי ביחד עם המצלמה (סוללת של panasonic) וסט שני נטענות של gp האלה , אומנם הם ישנות הם אצלי משהו כמו 2-3 שנים אבל בכל זאת הם עברו טעינה של איזה חמש שעות. והתעסקתי עם המצלמה הרבה , אבל לא כל כך הרבה... בוא נגיד משהו כמה שעתיים עבודה ו120 תמונות מאתמול זה הגיוני? יעני אם אני נוסע לאילת ורוצה לקחת אותה , אני יצטרך תיק שלם של סוללות?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
I was told the A70 is very good. the best for that price range, but after reading about it I heard alot of talk about the Error E18. is that still exists in today's A70? anyway I'm looking for a digital cam for around 1500. -analog zoom (the more the better) -manual settings (shutter, exposure and focuse) -cheap memory card type (like CF) -small delay between clicking to taking the picture (the smallest the better) -sequential captuing -movie w/ sound not renewed, unless it's very good and that's the only way it will fit somehow in the budget.
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליה מצפה לתגובות טובות ;D אתר הבית : http://cf.olympus-europa.com/consumer/digimg/intro.cfm?id=C-4000ZOOM
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חשבתי ללכת על המצלמה הזאת העם המצלמה הזאת שווה את הכסף ומה האיכות שלה(איזה רמה...לאיזה מצלמה זה משתווה בערך)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
החלטתי שאני הולך על קנון S400 עכשיו בארץ הכי זול זה 2200 שקל בארה"ב זה הכי זול בסביבות 300 דולר בחלק אתרים ולכן החלטתי לנסות לקנות שם, בן דוד שלי נוסע שבוע הבא לארה"ב וקונה גם לעצמו דיגיטלית. עכשיו השאלה היא, האם שווה לי לקנות שם כשהמחיר הרישמי ומה שבטח הוא ימצא בחנויות RETAIL בניו יורק הוא 400$ ובנוסף באתר של המכס ראיתי שהם רוצים על זה גם מע"מ כלומר 308 ($68)מע"מ + 1809 ($399) על המצלמה שבחישוב מהיר זה יוצא כבר כמעט 2200 שקל כמו המחיר הכי נמוך בארץ, שלא לדבר על זה שזה בלי אחריות בלי תשלומים וגם בן דוד שלי יסתובב עם החבילה ולך תדע מה יהיה (למרות שבטח לא יקרה כלום) עכשיו רציתי לשאול אם מישהו מכיר תנושא יותר טוב ויכול לתת עצות וטיפים ואולי אפילו מקומות טובים בניו יורק סיטי …
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם יש בעיה טכנית עם הפעלת מצלמת וידיאו דיגיטלית שתירכש במזרח הרחוק - מבחינת שיטות שידור/הקלטה (PAL/NTCM) האם תהיה מיגבלה בהצגת ההקלטה על מכשירי טלוויזה בארץ????? תודה רבה מראש לכל העונים איתן
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מצלמה דיגיטאלית כנראה בחו''ל ואני מתלבט בין שני הדגמים האלה חלק אמרו לי ללכת על הניקון חלק הל הקנון אני לא יודע מה להחליט,מישהו יכול לעזור שמכיר תמצלמות ויודע קצת חסרונות ויתרונות (אהבתי תגודל הקטן של ניקון) נ.ב לא אכפת לי להוסיף עוד קצת וללכת על מצלמה של 4 מגה ,רציתי לדעת אם זה כדאי ואם כן מה הכי טוב לפי מה שהבנתי זה A-80 ו 4100 אני פתוח לדגמים אחרים גם למרות ששמעתי שאלו די טובות
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי את ה S1 ב 2700~ ש"ח ויש לי שתי שאלות: 1) כדאי לקנות בארץ? 2) האם הS1 היא בחירה טובה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-