עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by ag_mbm,

אני מתלבט בין שני המצלמות האלו:MINOLTA a1 ו OLYMPUS C_770 האולימפוס יותר קטן אבל המינולטה אמורה להיות יותר איכותית יש לה אנטי שיק וכל הפרמטרים טובים יותר רק דבר אחד מפריע לי הרבה אומרים שיש בעיה אם הפוקוס אם מישהו יוכל לעזור לי אשמח

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by 1nstall,

היי עוד מעט יש לאחותי יום הולדת ואני אני ואחותי (אחותי השניייה) מתכוונים לקנות לה מצלמה. אחותי היא צלמת די מקצועים אז יש לי כמה דגמים בראש: 1). Fuji FPIXS7000 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=18642 2). Sony DSCF717 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=7450 3). Minolta DIMAGE Z2 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=29579 אני מבשק להיסתכל על האיכות ולא על המחיר, אז איזה מצלמה אתם מציעים לי לקנות לאחותי??? תודה מראש Install

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by aleXtazi,

שלום חבר לי הביא לי מצלמה מתנה ביגלל שהוא קצת מפגר ושבר אותה קצת הוא פירמת לה את הזיכרון הפנימי ועכשיו היא לא רוצה להידלק היא נידלקת מרא תמונה כזאת ואז זה ניתקע עם אני יסים cf כארד זה יעזור לי להפעיל ולהישתמש בה?? ומה אני יכול לעשות בנושא תכנאי יוכל לתקן את זה??

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by max_shifrin,

אהלן אנשים, אני די חדש בפורום ורציתי לדעת מה דעתכם על המצלמה הזאת... יש לי אותה כמעט שנה עכשיו ולדעתי היא אחלה... למרות שקראתי בכל מני מקומות שיש פה ושם באגים קטנים מצלמה... אז בכל אופן אשמח לדעת מה אתם חושבים... אני אישית מתפלא מהמצלמה כל פעם שאני לוקח תמונות! מקס.

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  5. שלום לכם, לא מזמן רכשתי מצלמה דיגיטלית ואיני מבסוט מצילומי הלילה שלה ומהרעיון המרכזי שבשביל צילום לילה מומלץ להניח את המצלמה על משטח יציב ואסור שהאובייקט יזוז כי הוא יצא מטושטש. שמתי לב שהמצלמה הזו מצלמת מצויין בלילה וידאו רק שהרזולוציה והאיכות ירודה, לכן חשבתי כבר לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית וכך לפתור את הבעיה של צילומי לילה (ממילא כמעט כל מה שאני מצלם בלילה עדיף לצלם בוידאו) : אני ממש לא בעניינים בקשר למצלמות וידאו ואשמח מאוד אם תעדכנו אותי בעניין - חברות מומלצות, מצלמות טובות, מצלמות הידועות כבעייתיות וכו'... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by Falcon4g3,

שלום לכם, לפני מספר שבועות רכשתי מצלמה Ricoh G3. בצילום באור יום הכל בסדר ואין שום בעיה, התמונות מצוינות והאיכות מדהימה. כאשר אני נמצא במקום חשוך קמעה ואני מצלם עם פלאש, כל התמונה נהרסת, התמונות עם פלאש פשוט יוצאות דפוקות, הכל חשוך מסביב, איפה שהפלאש - רואים, גם קצת סביב.... וזהו, הכל הרוס. חשבתי שזה ככה, בגלל הפלאש, אבל שמתי לב שבמצלמות אחרות, שעושות פלאש כפול, אין את הבעיה, התמונות הרבה יותר טובות והרבה יותר מתאורת החדר המקורית נשארת בתמונה, זאת לעומת תמונות שלי עם המצלמה הנ"ל, בהן הפלאש הורס הכל. רציתי לדעת האם זה בגלל המצלמה או שמא זה בגלל שהפלאש של מצלמה זו הוא פלאש בודד? אם זה בגלל הפלאש הבודד... מה ניתן לעשות כדי לשפר את המצב? יש לה חיבור פלאש חיצוני?

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by MacGyver,

יש לי את ה750 כבר יותר משנתים והיא ממש אחלה!! הבעיה שלי היא שכאשר היא במצב צילום היא עושה רעש קל.... אם אני לא מזיז אותה אז אין רעש.... תכלס חשבתי אולי זה מהCCD אולי הוא פשוט עובד או משהו... HELP? איתן

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום חבר שלי נוסע בקרוב לאמריקה וביקש ממני למצוא לו מצלמה דיגטילת שמצלמת קטעי ווידיאו בסביבות ה 1000 דולר אז אני צריך המלצה למצלמה איכותית בסביבות המחיר הזה וגם דעה ממכם איפה כדאי יותר לקנות - אמריקה או בארץ ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. יש לי את ה canon A80. ואני רוצה לצלם תמונה מסויימת אני רוצה לפקס על עצם מסויים נגיד על כדור אני רוצה שהכדור יצא חד וכל הרקע מטושטש כזה שהפוקוס או מה שצריך יהייה על הכדור ואז הכדור יצא חד התמונה והרקע מטוטש איך אני עושה את זה עם הcanon A80?? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. היי, גיליתי היום שיש חנויות רשת רבות שלא מספקות יחד עם המצלמה שלהם חוברת הפעלה בעיברית. מעבר לזה שהדבר מהווה עבירה על חוק הגנת הצרכן (שקובע שעם כל מוצר מיובא ידאג היבואן לספק הוראות הפעלה מפורטות בעיברית) הדבר מאוד בעייתי. תמיד ממליצים כאן לקרוא את כל חוברת ההוראות - אבל לא תמיד החנויות מספקות חוברת. אני מתכנן לקנות A75 את CAMERA4LESS לא תפסתי היום אז אין לי מושג מה הולך שם - אבל לפי מה שהבנתי הם לא מביאים חוברת. התקשרת לוואלה שהפנו אותי לMDK הספק של קנון שלהם - שם אמרו שמגיעה חוברת הוראות בעיברית - אבל לא ידעו להגיד לי אם היא שלמה או רק לפונק בסיסיות התקשרתי לעוד חנות רשת שהמחיר שם סביר - וגם שם אמרו לי שהם לא מספקים חוברת. עד עכשיו הייתי סגור על קניה בC4L. יש לי ניסיון …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by amd,

תעזרו לי לבחור מצלמה טובה אם אפשר עד 1200 ש''ח...... תודה מאגף הבניייה........

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית קטנה יחסית עם 4 מגה פיקסל וצמצמתי ל 2 מצלמות ה A80 של קנון וה ניקון 4300 המחיר שלהם בערך אותו הדבר כמה שקלים יותר או פחות... אותם נתונים בסיסיים מה כדאי לי?? איזה מצלמה? ולמה? [והאם לניקון 4300 כשמסריטים וידאו הוא ללא קול?] מה כדאי מבין השתיים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מצלמה שעלתה לפני שנה-שנה וחצי בסביבות ה3 אלף שקל בחול, תוצרת CANON כרגע אין לי את הדגם המדוייק אלה התמונות שצולמו ביד לא על מוט, פלאש ובלי פלאש.. http://www.vl.rehost.co.il/desk/01.jpg http://www.vl.rehost.co.il/desk/02.jpg

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by shimon956,

שלום לכולם קיבלתי לפני כמה ימים את המצלמה החדשה של קנון a80 עכשיו שאני מצלם מהחלון בלילה למרחקים אני לא רואה טוב הנה תמונה שצילמתי כרגע!!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 40 תגובות
    • 4.5k צפיות
  15. Started by nivezrati,

שלום לכולם אני עומד לקנות דיגיטלית חדשה עד 2000 שקל וחשבתי שאני סגור על הA80. עכשיו ראיתי בזאפ שהA80 עולה 2200 שקל בערך כולל עוד 128MB מטען וסוללות ליטיום 2200MA. קיצר ראיתי בזאפ שיש אתר שמציעה את הA75 ב1750 שקל כולל עוד 128MB מטען וסוללות ליטיום 2400MA. עכשיו שווה להוסיף כסף ולקנות את A80 או שה-A75 תספק אותי? יש בינהם עוד הבדלים חוץ מהמסך המסתובב? מה אתם ממליצים לי לעשות? אולי יש עוד מצלמות עדיפות?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. דחוףףףףףףףףףףףףףף!!!!!! (סתם סתם - תמיד רציתי לעשות את זה ) בכל מקרה, אני מת כבר להזמין את הA75 שלי ומה שמעכב אותי כרגע זה בחירת הכרטיס זכרון והמטען. אז שאלה ראשונה, האם יש הבדלים משמעותיים בין הכרטיסים. קצבי העברה וכו. מצאתי כאן בפורום את ההשוואה הזאת: http://www.dpreview.com/articles/mediacompare/default.asp?sort=fwread#fwperf אבל כמובן שהיא לא מכסה את כל הדמים והסוגים. אני עקרונית מטלבט בין הKINGSTON 128M שמוכרים בKSP ב170 שקל : http://www.kingston.com/products/cf.asp תמונה: לבין הלאקסר שמוכרים בCAMERA4LESS בתפזורת ב150שקל. זה כרטיס X12 והוא אמור להיות יותר מהיר מהלקסר X8 שהם מוכרים ב230 באריזה מלאה. (זה מה שהם אמרו בטלפון), יש על הכרטיס הזה 5 שנים אחריות אבל …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית אני רוצה מצלמה שתהייה כמה שיותק קומפקטית וקלה עם 4 או יותר מגה פיקסל ועם זום אופטי של 4 לפחות [עדיף יותר של 6 ככה אם יש] מה כדאי לי? מחיר בערך 2000 אפשר גם קצת יותר אני לא רוצה מצלמה כבדה כזאת וגדולה משהו קטן, קל משקל כמה שיותר ועוד שאלה החברה ניקון היא חברה טובה? כי יש לי מצלמת ריפלקס מקצועית של קנון והיא ואנחנו ממש מרוצים אז חשבנו ללכת על קנון גם הפעם אז איזה מצלמה של קנון יש בהתאם לבקשות שלי? [אפשר גם של חברה אחרת] תודה לכם

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. התקציב שלי הוא עד 2000 שקל ככה ואני מחפש מצלמה טובה, שגם שאם אני אפתח את התמונות הם לא ייצאו מטושטשות או משהו כי זה מה שקרה לי במצלמה הקודמת ... תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by אוריפ,

היי! חבר שלי קונה כנראה את הS410 או הS500 של קאנון. קודם כל, האם ההבדל נעוץ רק ברזולוציה (4 צגה-פיקסל מול 5 מגה-פיקסל), או שיש רק הבדלים אחרים. איך המצלמות הללו בכלליות? הבנתי שהן מאוד טובות, במיוחד לאור הגודל שלהן...

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by Wizard Of Oz,

האם יש מצלמות לPDA's באיכות טובה...כלומר מעל 3 מגה פיקסל? (עד עכשיו נתקלתי רק ב-1.3) אם תוכלו לשם קישורים לכל מיני סוגי מצלמות שמתאימים למיו558 אני אשמח...תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. hwzone שלום! יש לי מצלמה דיגטלית aosta cx200b, מצלמה פשוטה ולא רצינית, אבל מספקת אותי. יום חמישי קניתי לה כרטיס זיכרון מסוג sd של חברת pqi בנפח 128mb. אתמול צילמתי איתה 100 תמונות בערך, אבל היום כשאני מנסה להעביר אותם למחשב אני נתקל בבעיה. כאשר אני מחבר את המצלמה למחשב והכרטיס נמצא בתוכה, בכונן החדש שנוצר עבור המצלמה (יש לי ווינדוס xp) אין שום דבר, הוא ריק לגמרי. כשאני מחבר את המצלמה בלי הכרטיס בתוכה, רואים בכונן את התמונות ששמורות על הזיכרון של המצלמה, והכל עובד כרגיל. מישהו יודע איך אני יכול להעביר את התמונות מהכרטיס זיכרון למחשב ולפתור את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני יודע שיש כאן כמה שקנו מצלמה משם. מישהו יכול לתת דעה על השרות ואם חס וחלילה הוא היה צריך להשתמש באחריות איך הם היו.... http://www.camera4less.co.il/default.asp תודה מור

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by overload,

יש לי בעיה עם מצלמה מדגם "פיין פיקס" של פוג'י. המצלמה לא נותנת לצלם מופיעה הודעה של [glow=red,2,300]" !CARD IS NOT initialize"[/glow] (הכרטיס לא מאותחל!") מה לעשות? איך מאתחלים כרטיס? ד"א מחקתי את כל התמונות שהיו על הכרטיס דרך המחשב כשהמצלמה היתה מחוברת בUSB, זה משנה? דואו!!, סליחה תעבירו לפורום ציוד הקפי, סליחה :-[ התפקשש לי.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by SixKiller,

שלום... הזמנתי כמה מוצרים... ואחרי שמהשלוח יצא כבר והכל... אז ג'ון שלח לי מאייל... שמחקתי כבר.. אבל אני זוכר שהוא רשם משהו שזה לא יעבוד לי בישראל כי פה אין משהו שאין שם... משהו כזה לא ממש זוכר.. מישהו פה יודע על מה הוא מדבר?.. או איך אני יכול לעשות שזה יהיה בסדר..? לינק למוצר - http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1952&cat=103&page=1

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. דיברתי אם מישהו שיש לו ניסין במלא מצלמות ושאלתי אותו בקשר למצלה קנון a80 שאני ממש אמור לקבל כול יום והוא אמר לי שהיא מצלמה ממש פשוטה ומצוינת מאוד אבל יש לה מן באג כזה שאין לי מושג בדיוק מה מישהו אולי מכיר את זה???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים