צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
כמה דברים חשובים: 4MP לפחות, איכות תמונה גבוהה ואפשרויות שליטה ידניות. אם מישהו יודע על מצלמה שעונה על הדרישות והיא אכן טובה... זה יהיה נחמד לספר תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות כרטיס SD 512MB אך התקציב שלי דל בתקציב שלי אני יכול לקנות כרטיסים של כמה חברות : PQI SANDISK KINGMAX KINGSTON LG Transcend מה הכי כדאי? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היכונו היכונו חום יולי אוגוסט 2 http://www.guy-olami.com/July-August.htm אתם מוזמנים לרשום לעצמכם: 30-31/07/2004 והפעם החל מ 09:00 בבוקר ! אם אתם לא שם ... אז אתם לא שם ! מה ... לא חבל ? נשמח לראותכם ולא לשכוח ... התערוכה המסכמת כבר ב 02/09 ב 20:00 בגלריית החלונות בעזריאלי אז למה אתם מחכים ? רישמו ביומנים ובואו קחו חלק באירוע הצילומי החם של השנה ממני גיא עולמי http://www.guy-olami.com שלכם בשם עמותת אמני הצילום ראשל"צ http://www.guy-olami.com/Program/Prog.htm נ.ב. - כן, כן גם בעלי מצלמות דיגיטליות מוזמנים להשתתף !!! ובמקום הראשון - יצחק לנגל - הזוכה בחום יולי אוגוסט 2003
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. יש אפשרות בקנון A80 נגיד אחרי שצילמתי סרטון במצלמה ללכוד איכשהו תמונה כלשהי מהסרטון ולעשות ממנה תמונה? 2. באיזה איכות תהיה התמונה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר רוצה לקנות את המצלמה הזאות והוא רוצה לדעת איך היא מבחינת ביצועים ההה OLYMPUS C-50??
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אהלן יש לי מצלמת ווידאו של סוני ואין לי מושג איך אני מחבר אותה , חיברתי את הכבל הצהוב (svideo ? ? ) לכרטיס טלויזיה ואז הצלחתי לראות מה שאני רואה במצלמה דרך התוכנה שאני רואה טלויזיה אבל הבעיה שהמצלמה כביכול לא מותקנת ואני לא יכול להשתמש בה לשיחות במסנג'ר :[ איך אני מתקין אותה ? דגם המצלמה : ccd-trv26e עזרה תתקבל בברכה =] תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני מתקוון לרכוש מצלמה דיגיטלית בתחילת החודש הבא, והתקציב שלי נמוך, חשבתי ללכת על המצלמה של KODAK CX6200 שעולה רק 500 שקל. באתר של Kodak אין הרבה פרטים על המצלמה, חוץ מזה שהיא 2MP, ויש לה רק זום דיגיטלי של X2 (אין זום אופטי) ואפשר לצלם בה 30 שניות של סרט, אבל אין שום פרטים על גודל החיישן, והיא אוטומטית לחלוטין. בתחלס היא ניראת מצלמה יחסית איכותית למחיר שלה, גם קראתי קצת ביקרות מעודדות עליה מאתרים מחו"ל. היא שווה את הכסף, או שכדיי לי לחסוך עוד 200 שקל וללכת על Canon A60, שניתן למצוא אותה בסביבות ה700 שקל.
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
פעם קיבלתי מצלמה (פתחתי חשבון בנק...חח) ונאבד לי הדיסק של ההתקנה..ואין לי מושג איך אני יכול להעביר תמונות מהמצלמה למחשב..!!! למישהו יש איזושהי דרך?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז נתחיל מי זה שאני רציתי לקנות מצלמה אז ידעתי והבנתי שלא כל המצלמות מושלמות ואם לוקחים מסרטת וידאו אז הצילום סרטי וידאו יותר טוב מהצילום תמונות באיכות וכך להפך שקונים מצלמת וידאו אז התמונות יהיו באיכות יותר טובה מהסריטי וידאו, אז אני רציתי יותר צילום סרטי וידאו מאשר צילום תמונות סטילס רגילות אז כל הזמן ושאני אומר כל הזמן אני מתכוון כל הזמן ישבתי וחרשתי על האינטרנט להבין מה זה דיגיטלי מה ההבדל בין דיגיטלית לאנולוגית מה מיוחד בדיגיטלית לבסוף החלטתי ללכת על מצלמת וידאו דיגיטלית אבל אז התעוררו וצצו להם עוד בעיות שהם: כדי לשמור את האיכות של אפקט הדיגיטל אז זה תלוי במלא מלא מלא דברים לדוגמא אני רציתי לראות את הסרטים בויאו הביתי של להקליט את הסרט שלי לקלטת גדולה כזאת ש…
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
נכון בZ2 אין הגבלה לסירטוני הוידאו ויש וידאו דיי איכותי רק שהמנגנון של הזום קצת מרעיש.. וזה נישמע בסרטון עכשיו בZ3 לפי מה שכתבו תיקנו את זה ועשו מנגנון שקט אבל מצד שני הגבילו את הוידאו... למה זה? דבר שני: אני רציתי להזמין בקרוב את הZ2 אבל עכשיו שעומדת לצאת הZ3 אז אני לא יודע אם כדאי לחכות אמרו לי שהZ3 תעלה כמו הZ2 עכשיו אפילו אם זה לא נכון שתצא הZ3 הZ2 תעלה פחות מתי תצא הZ3 ומתי היא תגיע לארץ? וכמה בערך יהיה המחיר עליה? ואם שווה לחכות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מצלמה של HP 735 PHOTOSMART ואני מצלם ויוצא לי עיניים אדומות בתמונה. אני עושה פלאש נגד עינים אדומות אבל זה לא עוזר. איך אני יכול להוריד את העיניים האדומות???(באיזה תוכנה) וצילמתי תמונות ואני רואה שהם יותר מדי בצבע אדום(הרקע היה בצבע אדום מאחור)וזה השפיע נראה לי על האנשים שצבע עורם נהיה יותר מדי אדום. [move]תודה![/move] עריכת המנהל: שיניתי את הכותרת, כאמור לשינוי כותרת של נושא צריך לערוך את ההודעה הראשונה שלך.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1.אתם ממליצים על המצלמה הזאת? 2.בשביל מה נחוץ המסך המסתובב? בשביל מה הוא מסתובב? תודה!
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני חדש פה בפורום. אני כרגע מעוניין במצלמה חדשה וחשבתי על ה Canon S1 IS... מה דעתכם? שמעתי עליה רק דברים טובים.. גם פה בפורום ראיתי קצת.. שאלתי היא יותר בקשר לחנויות.. מישהו יכול להמליץ על איזו חנות נורמלית (שירות סבבה, מחירים נוחים..)? מישהו שמע פעם על Camera4Less? שמעתי שהיא סבבה, רצתי חוות דעת שניה. אז אם מישהו יכול להגיד מה דעתו על החנות או לחילופין, להציע מקומות אחרים לקנייה (במיוחד של הS1) מוזמן להגיב פה. ומה בדבר camera.co.il? אותה מישהו מכיר? ובכלל- מה דעתכם על המצלמה? יש הצעות אחרות בתחום המחירים הזה (2500-2800~)? תודה לעוזרים! ;D
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש מגוון רחב של זכרונוות cf עם מהירויות עבודה שונות ופער המחירים ביניהם גדול מאד .באתרים המקצועיים ואתרי היצרנים יש פירוט מדויק. הספקים והמפיצים בארץ, בדר"כ לא מציינים את מהירות העבודה. לא ברורה לי חשיבות המהירות ואם יש לכך השלכות על איכות הצילומים, או שזה משפיע רק על משך זמן העברת החומר. אשמח לקבל חוות דעתם של מבינים בתחום.
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
קניתי מצלמה חדשה Canon a75 מ Camera4Less השבוע. היום גיליתי בתמונות פיקסל שרוף, האם יחליפו לי את המצלמה?
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ביקורות על מצלמות והשוואת דגמים: Digital Photography Review Imaging Resource Digital Camera Resource Page Photography BLOG megapixel.net DCVIEWS The Luminous Landscape photo.net Steve's Digicams FAQ - AA and AAA Batteries אתרים ישראלים בנושא: קליקי, הויקי הישראלי הראשון לצילום D-spot השוואות מחירים ב-Zap לגבי מצלמות דיגיטליות משתמשים המעוניינים להוסיף אתרים נוספים, מוזמנים לשלוח הודעה פרטית ל-Chevy.
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מצלמות דיגיטליות olympus stylus 410 http://www.olympusamerica.com/cpg_section/cpg_product_lobbypage.asp?l=1&p=16&bc=27&product=957&fl=4 לבין canon powershot s410 http://consumer.usa.canon.com/ir/controller?act=ModelTechSpecsAct&fcategoryid=145&modelid=9826 בעיקרון הן פחות או יותר אותו דבר, אבל יש הבדלים קטנים (שאולי משנים הרבה) כמובן... אם מישהו יכול לעזור לי בכל דבר שהוא בקשר למצלמות הנ"ל אודה לו מאוד. http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_s410%2Coly_stylus410&show=all עוד שאלה קטנה, ה- canon s410 יכולה לעשות סרטי וידאו עם סאונד? תודה לעוזרים.
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
זאת המצלמה שלי: http://www.mag.co.il/Product.asp?Pid=DV3300&Cat2Cat1ID=160&Cat2ID=18 הביה שלי היא כזאת היא טוענת את הפלאש ולא מפסיקה לטעון.... ככה שיאין לי פלאש ... מי שמכיר את המצלמה שיצור איתי קשר בבקשה... תודה
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלומות! מישהו שמע/ראה/צילם/יש לו את המצלמה הזאת? מי שכן, אם יוכל, שירשום מה הוא חושב עליה ואם היא שווה את הכסף (2500-2800~) ודה רבה לעוזרים ולקוראים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כל המצלמות מצלמות תמונה באותו גודל רק באיכות אחרת או שיש מצלמות שמצלמות תמונות יותר גדולות (אני מתכוון שאותו זום )
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן ששון לאחרונה אני ממש מתעניין בתחום הצילום והחלטתי לעשות מעשה אני רוצה לקנות מצלמה דיגטלית חדשה. שימושים? צילום בייתי, בחוץ, טיולים בעיקר כדי ממש להכנס לתחום. וזה לא שאני כל כך חדש בתחום..יצא לי לצלם קצת פה ושם במצלמות של אחרים, ללמוד קצת, אבל זה לא גם שאני ותיק. בעיקרון זאת מצלמה כדי לגדול איתה. ונעבור לעניין: תקציב: 2000+- בהתחלה שמתי עין על הקאנון A80 עד ששמעתי על השגיאה E18- לא אופציה. לא בא לי להתעסק עם דברים כאלה.. בטח שלא לפרק מצלמות :-D . עכשיו ראיתי עוד שתי מצלמות: -מינולטה DImage Z2 -פוג'י Finepix S5000 שתיהן מציגות כמעט אותם נתונים עם יתרון קל למינולטה שהיא 4MP לעומת 3.2MP של הפוג'י אבל מבחינת ביצועים ואיכות תמונה- אהבתי יותר את הפוג'י.. אני גם …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל , סלחו לי על הכותרת . מאחר ואני לא יודע איך קוראים לסוג זה של צילום , כתבתי כותרת כללית .. אני מעוניין לצלם סרטונים , בדומה לסרטון של הרשות השניה , שמסריטה משהו כמו 12 שעות על 30 שניות של וידאו .. אני יודע שזהו לא צילום וידאו אחד ארוך שמורץ ב Fast Play , אלא צילום של פריים אחד כל X שניות .. רציתי לדעת , איך נקרא סוג זה של צילום , איזה מצלמות תומכות בו ( ללא קשר למחיר ) , ועוד פרטים על צילום כזה אם אפשר .. תודה :]
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
האם מישהו יודע איפה ניתן להשיג בארץ רקעים דיגיטליים BLUE/GREEN SCREEN? כמו"כ - מה לגבי רקעים דיגיטליים על CD בפורמט TIFF ובכלל , האם יש חומר על זה בעברית?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
פתחתי פעם שעברה הודעה בפרום אני לא יודע איזה פרום אני לא מוצא את הודעה :'( איזה מצלמת אינטרנט הכי טובה ב500 שקל! אחד אמר לי PRO 400 של לג'תיק זות המצלמה הכי טובה ב500 שקל? המצלמה אזות איכותית ביותר?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-