צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
סטילס *שתהייה קטנה *רזולוציה גבוה *מסך קטן כזה ערכתי קצת את ההודעה שלי. תודה.
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי אבא שלי נוסע שוב לשליחות בארה"ב, והוא החליט לקנות שם מצלמה דיגיטלים במחיר של 300$ -+ אז איזה מצלמה ההיתם ממליצים לו? אם אפשר גם לינק תודה מראש Install
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
4 מגה פיקסל ועוד מלא אפשרויות בתוך ! אם אתם מכירים אותה מקרוב זה יהיה טוב. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
ואני וחברים שלי רוצים לצלם סרט סקייט עכשיו אנחנו זקוקים לעדשת פיש תתנו לי בבקשה מחירים, וכן, שתתאים למצלמה Panasonic NV-GS30 תודה מראש!! נ.ב אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
תערוכת צילומים "אורבניה", בגלריית החלונות, קומה 3 בקניון עזריאלי, בתל-אביב התערוכה היא תערוכת היחיד הראשונה מצילומיו של גלעד בנארי. גלעד מפרסם כבר כמה שנים בגלריות אינטרנט וזוכה להצלחה רבה מאד, וזהו המעבר הראשון לצילום מודפס, ל"עולם האמיתי". בתערוכה מוצגות תמונות של המראה העירוני הקלאסי, מהזווית השונה והמאד אלגנטית של גלעד. הרבה השתקפויות, אבסטרקטים, משחקי אור וצל. התוצאה היא מאד מגוונת ומאד ישראלית. אירוע הפתיחה יתקיים ב 12/8 בשעה 20:00 http://www.guy-olami.com/Recomm.htm התערוכה תוצג בגלריית החלונות עד ה 31/08 כולם מוזמנים ראו זאת כהזמנה אישית ממני גיא עולמי אוצר התערוכה http://www.guy-olami.com אורבניה - כל הזכויות שמורות לגלעד בנארי
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
לאחר שקיבלת את עצת המערכת לגבי A80, הסתבר שהיא אזלה מהמלאי ולא ברור מתי המלאי יחודש. מתוך הנחה שברצוני לרכוש מצלמת 'קנון' במה הייתם בוחרים מתוך הרשימה הבאה: http://www.camera4less.co.il/categories.asp?cID=30 יש לציין כי אני זקוק גם למטען + זיכרון גדול (256 או 512) + תיק. תודה!
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
קניתי את המצלמה דיגיטאלית (ניקון קולפיקס 5200) המדריך שהגיע לי עם המצלמה הוא ביפנית, מישהו יכול להביא לי קישור למדריך באנגלית? איפה אני יכול לרכוש מדריך באנגלית?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשבוע האחרון יש מבצעים לקנון A-75 ו-A-85 וה-A-80 כמעט ולא מופיעה במבצעים. למה לא מפרסמים אותה, ומה ההבדל בינה לבין ה-A-85
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דיברתי אם מישהו שיש לו ניסין במלא מצלמות ושאלתי אותו בקשר למצלה קנון a80 שאני ממש אמור לקבל כול יום והוא אמר לי שהיא מצלמה ממש פשוטה ומצוינת מאוד אבל יש לה מן באג כזה שאין לי מושג בדיוק מה מישהו אולי מכיר את זה???
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מצלמה דיגטלית חדשה. -צילום תמונות באיכות גבוהה. -אפשרות לצילום וידאו (גם קטעים קצרים זה טוב, ואם יש אפשרות להקלטת קול זה מצויין). -חייב שיהיה מסך ציבעוני קטן! -רצוי שהיא תהיה כמה שיותר קטנה. -עד 600 דולר (אני יכול לגלוש ל-700... מעדיף שלא). -אני קונה את המצלמה בארה"ב, אז אם אפשר אתרים משם. תודה מראש :-)
-
- 31 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי זיכרונות של 128/64/8 מגה מהמצלמה הישנה ואני מעוניין להשתמש בהם במצלמה הבאה שלי יש לכם המלצה למיניהם ? אני לא הולך לדפוק תמונות על ימין ועל שמאל ואני צלם חובבן אפילו אבל אני צריך מצלמה באיכות גבוהה שמגיבה מהר מאוד ללחיצה על הלחצן לצילום ושלא תבלע סוללות מסך - ממש לא חובה גודל - לא קובע!!!!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! ההורים שלי חושבים לקנות מצלמה של PENTAX לאחר שהם ראו את המצלמה של דוד שלי . אשמח לקבל מכם חוות דעת על המצלמה והאם המחיר שלה טוב? http://netaction.co.il/multi.phtml?item=1837272. אשמח אם תעזרו לי.. אסף.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אזור ג'נבה, גבול צרפת שוויץ תהנו ! http://pctip.co.il/cc/clicks.php?id=7
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית הדרישות שלי הם לא גבוהות מאוד אני רוצה תמונות באיכות טובה, מצלמה שתיהיה פשוטה לתפעול, שתכלול כרטיס זיכרון בעל נפח שיאפשר לאכסן מספר גדול של תמונות, ושהמחיר יכלול בטריות נטענות שיוכלו להחזיק את המצלמה לזמן שמתקבל על הדעת תודה אופיר. חשבתי על הA60 ראיתי אותה באיזה אתר מכירות לא זוכר כבר איזה במחיר של 700 שקל מה אתם אומרים? אם נקנה לה סוללות נטענות וכרטיס זיכרון נוסף זה יהיה באיזור ה1000.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
hay guys אני טירון בכל מה שקשור לצילום אבל ברור לי שעבור הדפסות יש צורך במצלמה דיגיטלית יעודית אבל מה קורה , אם כול מה שאני רוצה זה לצפות בתמונות stills על גבי מסך 19 אינץ ברזולוציה של 1024 * 768 האם לשם כך ניתן להיסתפק ביכולת צילום ה stills של מצלמות mini-dv סטנדרטיות 800000 pixels sony , panasonic ,canon או שחייבים מצלמות mini-dv יקרות שמסוגלות לצלם באבחנה של 1-2 mega pixels היתרונות המובנים של מצלמות וידיאו חדשות הם zoom *10 (sony) , ( *24 panasonic ) מייצב תמונה איכותי יכולת איכותית של צילום לילה קיבולת לא מוגבלת למעשה מפני שניתן להקליט על קסטת mini-dv זולה webcam איכותי האם השיקולים שלי בהעדפת מצלמת וידאו על פני מצלמת stills נכונים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! חבר שלי קונה כנראה את הS410 או הS500 של קאנון. קודם כל, האם ההבדל נעוץ רק ברזולוציה (4 צגה-פיקסל מול 5 מגה-פיקסל), או שיש רק הבדלים אחרים. איך המצלמות הללו בכלליות? הבנתי שהן מאוד טובות, במיוחד לאור הגודל שלהן...
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי לשפני חודש קנון A80. אני מאוד מרוצה פרט לדבר אחד. אני לא מצליח שהתאריך יופיע לי על התמונות. מה צריך לעשות. שי
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן כידוע לכם רכשתי לפני כיומיים תאולימפוס וראיתי שישנה אפשרות צילום פאנורמי ישירות מתוך המצלמה הייתי רוצה לדעת הסברים ופרטים על פונקציה זו וכמו כן מניסיונות של אחרים לגבי שימוש בפונקציה זו ישירות מתוך המצלמה בזמן אמת והדרכה לגבי כך ויתרונות שבדבר ומזה בכלל??? תודה לכל העוזרים ^ * ^ -
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באיזה צורה (איזה כבל או כרטיס למחשב, או שניהם ..) אני צריך להעביר קטעים שצילמתי במצלמה שלי, למחשב, לערוך, לצרוב ל dvd, ושיצא באיכות הכי טובה שיש? כבר ניסיתי בכבל שקיבלתי עם המצלמה (USB), אבל האיכות יצאה ממש על הפנים. ועוד שאלה, האם אפשר להעביר חומר מהמחשב למצלמה? תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש ברשותי Canon A80. אתמול הכנסתי את הכרטיס בטעות בצורה לא נכונה (כנראה חזק מדי), אחרי זה הכנסתי בכיוון הנכון ואז שצלמתי המצלמה נתנה את ההודעה CF Card Error. ממבט בתוך המצלמה, איזה פין אחד או שניים התעקם. אני מקווה שהכרטיס לא הלך Sandisk 256 ULTRA :'( היום אני אנסה להשתמש באחריות של Camera4Less, אני מקווה לטוב
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טופ, אני צריך לקנות כבר מצלמה דיגיטילית הדרישות: 1) לא לעבור את ה1000 שקל 2) יש עדיפות מירבית למצלמה עם כרטיס מסוג CF מכיוון שעם המצלמה אני ירכוש כרטיס זכרון של 512MB (המצלמה תשמש אותי גם בטיול הגדול אז אני צריך הרבה מקום) 3) מצלמת חובבנים ללא צורך באפשרויות שידרוג (עדשות למיניהם) 4) יהיה צורך להדפיס באיכות טובה (לא צריך מעולה) בגודל של תמונה רגילה (זה נקרא A6 לא?) ולא יהיה שימוש בהדפסה בגודל גדול יותר (3MP אמור להספיק זה בדיוק אם אני לא טועה) 5) אין צורך ביותר מזום אופטי של X3 (הזום הדיגיטלי לא רלוונטי כי הוא לא יהיה בשימוש) 6) אין שום צורך בצילום סרט (בטוח שלא יעשה בזה שימוש) 7) עדיפות כמובן למצלמה שלא זוללת סוללות 8 ) לא חשוב כמה סוללות או המשקל (אין שום בעיה של מצלמה …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=dc-04&Cat2Cat1ID=3274&Cat2ID=0 איך המצלמה הזאת בתור מצלמת רשת ואיך היא בתור מצלמה דיגיטלית? לא חשוב שהאיכות תהיה מצויינת אבל שתהיה סבירה.. שווה לקנות אותה במחיר הזה? תודה 8)
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
חברה אנשים יקרים צלמים חובבים ומקצוענים כאחד הינני מחפש אתרים ישראלים שמכילים גלריות שונות ומגוונות של תמונות שונות במצבים ואפקטים שונים שצולמו ע"י אנשים שונים בניהם גם גולשים..תודה לעוזרים אשמח לקבל מידע וקישורים ... אסף פרי.. ;D
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה אהלן קניתי מצלמה דיגיטאלית פשוטה וזולה וקטנה של מוסטאג קיצקץ יש לי כמה דברים בתפריט שהייתי רוצה לדעת מה פשר משמעותם ולכן באתי למקום המתאים...אוקי אז ככה יש לי אפשרות שניקראת חשיפה שניתן לבחור ולשנות: מצב אוטומטי ושאר המצבים הם בחירה בין : +1.0 ,+0.5 , -0.5 ,-1.0 זה האפשרויות שיש לי הייתי רוצה לדעת ולקבל הסבר קצרצר לגבי פונקציה זאת מה שימושה ומה זה כל מיספר ומה לבחור שם ולאיזה תנאי צילום ... דבר שני יש לי פונקציה בשם: BANDING ובפונקציה זו ניתן לבחור או 50 או 60HZ מה זאת האופציה הזו מה שימושה ותפקידה ומה ההבדל בין 50 ל60 הרץ ומה הכי מומלץ...? שאלה שלישית: יש לי בתפריט פונקציה בשם: PHOTO EFFECT שבה בין היתר יש אפשרות לבחור בגוון ספיה חום או בגוון שחור לבן או או ללא כלום…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-