עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. הרבה תמונות, כן אני יודע ולא מצפה לביקורות לכל אחת ואחת . כל התמונות צולמו ב RAW ועובדו ב DPP לפי הטעם שלי, יתכן סטיות בגוונים בגלל הבדלים בכיול מסך, ביקורות והצעות לעיבודים שונים יתקבלו בברכה 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

• 25 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. והוא נקרא: BMW M6 צולם בשעות הערב, ב"שלוף" ללא הכנה מוקדמת כמובן, ולצערי ללא ציוד תאורה ראוי. קובץ RAW עם קצת פוטושופ (בעיקר מסכת shadow&highlight על הגלגלים, ותיקון השתקפות של מכונית אחרת על הדלת) הציל את המצב.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by tamigi,

שלום, אנחנו מחפשים כבר כמה זמן מצלמה ולא מצליחים למצוא משהו שמוצא חן בעינינו. נשמח לעזרה. 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? סביבות 1500 ש"ח. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. אין מושג בכלל. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? רכגע המצלמה שיש לנו היא Canon PowerShot A470. הבעיה היא איכות תמונה ירודה - חלק מהתמונות יוצאות לא חדות ומגורענות הצילום האוטומטי. בעיה נוספת היא ההשהיה בין תמונה לתמונה - צריך לחכות זמן רב, ובינתיים מפספסים דברים. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם…

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  4. שלום, קיבלתי מצלמת CANON POWERSHOT A80 . היא ארבע מגהפיקסל וכל השאר אני ממש לא יודע. עכשיו במלצמות דיגיטליות אני ממש לא מבין- היא נחשבת למצלמה טובה? בכלל מוכרת? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yaniveitan,

שלום, אשמח לקבל המלצות לחנויות צילום באיזור המרכז תודה יניב

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by sgt_flippy,

מה אתם אומרים על הרעיון להיפגש כולם להחליף חוויות לצלם אחד את השני (וגם אם זה יוצא לפועל צריך מקום שנוכל לצלם המון תמונות חחחחח)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by benor,

זריחה תורכיה - ההיפודרום

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  8. Started by R0ck,

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by overload,

הרמונייה בטבע (גודלה מדי בשביל FF)

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  10. Started by ALÞHA,

שלום אשמח לתגובות!

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by benor,

מעניין אותי לדעת, איזה סוג של צילומים אתם אוהבים. אני אתחיל: טבע ונוף, מאקרו, אמנותי, לילה.

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by SloOmPer,

התחדשתי במצלמה חדשה מבית CANON!: Canon EOS 1Ds MARK II מצלמה דיגטלית ממש איכותית! איכות תמונה אדירה 16MP ברוולוצייה מכסימלית. ניסיתי את הזום והוא ממש טוב ושומר על איכות התמונה. גם הפלאש היה מרהיב, ניסיתי לצלם תמונה ב3 בבוקר וראו ממש טוב. ממליץ קנייה. יתרונות: איכות תמונה מדהימה, זום ופלאש ממש איכותיים, ממשק נוח, צג איכותי ביותר, מהירות סגירת תריס גבוהה מאוד, לא כול כך כבדה. חסרונות: אין כמעט חוץ מהמחיר! ממליץ קנייה למי שיש 35 אלף שקל פנויים! ולמי שעובד הרבה עם רולוציות גבוהות וצלם מומחה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by PyroGhost,

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by Chevy,

מספר צילומים של עלים שצילמתי אתמול, כל הצילומים הם עם ה-Canon A610 בלבד ובהחזקה ידנית (לא היה צורך בחצובה). תהנו

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by valorien,

צולם לפני שנה בערך, ושכחתי מזה לגמרי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  16. Started by rangerman,

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Coca Cola,

צילמתי שלשום (עוד כשהייתי בחו"ל) כמה תמונות בבית דודתי, זו אחת מהן, יש לה עץ דובדבנים עריכה שנעשתה - levels, color balance, contrast. חידודים אני ממש לא טוב בזה, אני אפילו הורס אז אני לא נוגע בUSM :-X אני אשמח אם מישהו ישפר את התמונה ויתן את חוות דעתו על הצילום וכדומה. רומן.

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  18. Started by explize,

טוב לאחר התעכבויות בניו יורק- אני רוכש את המצלמה בB&H- למרות שהשבוע הם העלו את המחירים ב40 דולר(הם וגם J&R). אני פונה לאלו שכן מחזיקים או יש להם ידע בנושא על הדגם הנ"ל או הדומים לו TZ7-8 וגם TZ5. שאלתי לנושא, האם בטרייה ספייר אחת תספיק למקום בלי טעינה של שבוע וללא שימוש בוידאו(יש כמה וכמה מקומות כאלה בטיול שלי). וכמובן האם לקנות מקוריות של פנסוניק(עולות 30 דולר) לעומת חליפיות שעולות בין 15 ל20 דולר(פה בארץ המחיר הוא 300 למקורי ו160 לחליפי)??? אודה לכם על העזרה, אני רוצה להזמין לפני החג(הם עוד עושים משלוחים עד צהרי יום רביעי)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אבא שלי רוצה לקנות את המצלמה הכי זולה של HP שעולה בסביבות 700 ש"ח. כבר יש לנו זיכרון SD 512. אמרתי לו שזה לא משהו אבל הוא לא מוכן להשקיע יותר כסף מזה. השאלה היא מה המצלמה הכי טובה שאפשר לקנות בסכום הזה? (הוא מוכן גם לקנות מחודשת או משומשת).

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by arad gonen,

שלום לכולם אני נוסע בעוד כמה שבועות לארצות הברית ואני רוצה לקנות מצלמה לתיעוד הטיול. ראיתי באתר של "באג דיוטיפרי" מצלמה של TOSHIBA דגם: CAMILIO S10 ב-200$. כתוב שהיא מצלמת ב HD ורזולוציית הצילום גבוהה H.264 והמצלמה שומרת על כרטיסי זיכרון... (SD) האם המצלמה הזאת טובה וכדאית לקנייה? (מכל הבחינות ,מחיר וכו'...) מחכה לתשובה ברק גונן.

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  21. Started by Kenny,

היי , אממ , פעם ראשונה שאני באמת מנסה לעשות חשיפה ארוכה עם המצלמה. אני לא מצלם משהו , המצלמה הזאת היא יחסית פשוטה ולא רפלקס (S2 is) אבל בכל זאת החלטתי לנסות , אז לא לנגח אותי בהערות , תודה :-* . אגב , שמתי לב שיש יותר מידי רעשים בתמונה , אם למישהו יהיה כוח לנסות לעזור לי להפחית אותם זה יהיה נחמד. היתי צריך לצלם ב iso200 ולא 400 . פשוט באותו רגע בכנרת , בלילה , היה דיי קשה לראות את זה במסך של המצלמה. אממ , לדעתי התמונות היו יוצאות יפות יותר , אם היה קצת אור מהירח.. אותו ללילה , לא היה ירח , או שהיה מאחורי עננים היה ממש חושך רציני. שמתי את 2 התמונות... קצת מאוכזב שהאבנים , שרציתי שהם יהיו הנושא , לא יצאו מפוקסות כמו שצריך. התמונה השניה בשחור לבן ... אני גם לא י…

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by KoM,

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by dsane,

אשמח לכל תגובה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yair_b,

האם כדאי לקנות פלאש ועדשה לאולימפוס e-510 אני רוצה לקבל שיפור משמעותי במהירות הפוקוס של המצלמה בתאורה נמוכה. מה עדיף לקנות פלאש fl-50 או עדשת 14-54 2.8-3.5 דור ראשון. שאלה נוספת משהוא מכיר את שני המוצרים אני מפחד שהפלש גדול מידי על המצלמה. ואך העדשה הזאת מבחינה אופטית .והאם יכולת המקרו שלה מספיק טובות. והאם אני יקבל שיפור בפוקוס רק אם אני יחליף את העדשה. יש לי שני עדשות קיט.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by ob,

אני מחפש מצלמה דיגיטלית דקה שתיכנס לכיס עד 1000 ש"ח (מוכן גם לחרוג) , עם זום גדול (חשוב זום גדול) המצלמה הראשונה שלי . לצילום רגיל ... חובבני.

• 5 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.