עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. בוקר אנשים! יש לי מצלמת HP Photo Smart 720 (נא לא להביע את דעתכם בנושא המצלמה, עשו את זה בערך בכל חנות צילום שנכנסתי אליה היום... תודה) לפני כמה ימים, אחרי כמעט שנתיים וחצי שלוש של עבודה מצויינת המצלמה עשתה טיפה בלאגנים במסך, לא עשתה פוקוס, הריצה מעין גלי צבע על המסך (כאילו המסך הוא אקולייזר) הייתה מוסיפה צבעים ועוד המון דברים בסגנון ניסיתי להחליף בטריות, לתת לה להירגע (להוציא את הבטריות ולהכניס אחרי שעה כדי שזה יאפס את הזיכרון שלה לתאריך וכאלה, חשבתי אולי משהו נתקע), סגרתי והפעלתי, חיברתי למחשב וניסיתי לאפס ממנו (מה שלא מצאתי איך עושים) השורה התחתונה, המצלמה לא פעילה כרגע... חבל לי לאבד אותה כי כמה שהיא ישנה היא ממש טובה, יש בה צ'יפ של 256 מגה שזה מצויין ועוד המון ה…

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  2. Started by arkady,

שלום. קודם כל סליחה על הדיון הקודם שהקפצתי =[ פשוט הייתי צריך תשובה. אז ככה יש לי שאלה אחת אם תוכלו לענות לי :-\ איזה מצלמה יותר משתלמת לי? (אני אוהב זום טוב) Z1 או A75? איזה אתם ממליצים לי? אפשר גם אחרים אבל רק מCamera4Less בבקשה =] תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום! בגלל שאני אפשר להגיד דיי בור בכל עניין המצלמות הדיגיטליות, אני צריך את עזרתכם שתתנו לי המלצות על מצלמה דיגיטלית ב3.2 מגה פיקסל באיכות סבירה, אני לא צריך משהו מקצועי יותר מדי וחשוב שהיא תיהיה הכי הכי קטנה שאפשר. בקשר לשאר הפונקציות האחרות שקיימות במצלמות הדיגטליות אני לא יכול להגיד מה אני מחפש כי כמו שאמרתי אני לא מבין בזה, אז אני משאיר את זה בידיים שלכם וסומך עליכם שתתנו לי דגמים שמתאימים למה שאני מחפש, ואני חוזר ואומר - דגש שתיהיה קטנה וקומפקטית אה כן, וגם שלא תיהיה יקרה מדי, לא צריך להשתגע עם המחירים ועוד סתם משהו שרציתי לשאול עליו, בגלל שאני לא ממש מבין בכל העניין של המצלמות ראיתי את המצלמה הזאת, היא יחסית זולה עם 6 מגה פיקסל וגם מאוד קטנה, בידיוק כמ…

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  4. הייתי אמור לטוס לברזיל עם הורי,אך לבסוף עקב מחוייבות אחרת שלי ,טסו הורי לבד,אבל ביקשתי מהם לקנות לי את המיני חצובה המגניבה שהוצגה פה לפני כמה חודשים על ידי ICE2K,שגם היה נחמד מאוד והסכים להגיד לי היכן קנה אותה בברזיל. הורי קנו לי שם דגם טיפה יותר מתקדם,דגם WT0500,שהיא טיפ'לה יותר גדולה מזאת של ICE2K... תמונות

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. טוב אני מחפש מצלמה דיגיטלית עכשיו המליצו לי בכללי על החברה CANON עכשיו על איזה דגם אתם ממליצים אני מחפש משהו טוב איכותי אבל לא באיזה 5 6 אלף אלה משהו טוב ב1500 18000 או שאם יש לכם איזה המלצה למצלמה אחרת אני מוכן לשמוע שאלה שניה שלי היא האם יש הבדל בין 6 מיליון פיסקול במצלמה לבין 3 מיליון פיסקול אבל כיאילו הבדל ממש מוחשי משהו רציני כזה שנראה לעין תודה לכול העוזרים

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  6. קניתי את המצלמה המעפנה הזהו לפני שנתיים מהום סנטר ונישבר לי הידסק עם הדרייבר שלה בתוך הסידי רום...מאז אני לא יכול להתקין אותה!בבקשה מיצאו לי את הדרייבר..[ תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Prophecy,

שלום. האם יש אפשרות ללכוד סרט שהוקלט כבר במצלמת וידאו באמצעות כבל S-Video בלבד? אם כן, במה זה כרוך? תוכנה כלשהי? מישהו יכול להמליץ על שם? אם לא, מה עוד דרוש כדי ללכוד וידאו ממצלמה כזאת? תודה

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  8. Started by Exe,

אני מעוניין לקנות מצלמה דיגטלית. אני לא צריך תמצלמה הכי מקצועית בעולם משום שאני מתחיל. המליצו לי על Canon A75. מישהו יכול להמליץ לי על מצלמה אחרת למתחיל או לתת ביקורת על המצלמה הזאת? תודה מראש, Exe

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  9. שלום לכולם, החלטתי שגם אני מתקדם לתחום הדיגיטלי. עכשיו כבר עשיתי מחקר מאד מקיף, ופשוט הגעתי למקום שאני ממש תקוע בו ואולי דעות אחרים ישכנעו אותי. בעקרון הגעתי ל3 מצלמות סופיות אבל מכאן הבחירה מאד קשה. הן אומנם שונות מאט אבל לכל אחת יתרונות שונים. קאנון S1 IS - בערך 430דולר, כולל הכל אולימפוס C-765 - בערך 430 דולר, כולל הכל קאנון S-410 - בערך 370 דולר, כולל בכל ואתם אפילו יכולים לנסות ולהרחיב את הבחירה. דעות, יתרונות חסרונות הכל יתקבל בברכה. ותודה רבה מראש רום.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום, קיבלתי מצלמת CANON POWERSHOT A80 . היא ארבע מגהפיקסל וכל השאר אני ממש לא יודע. עכשיו במלצמות דיגיטליות אני ממש לא מבין- היא נחשבת למצלמה טובה? בכלל מוכרת? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Id0,

מה המצב חברה תראו אחרי הרבה התלבתויות ומחקר החלטתי שאני הולך על ה SONY DCR-PC350E (וידאו) והצלחתי להשיג אותה ב 6300 ש"ח עם אחריות של 3 שנים מישפאר שזה דיי זול אני רק רוצה לדעת 2 דברים 1. המחיר מצדיק את הקניה? 2. הסטילס במצלמה הזאת יהיה גרוע כמו בכל המצלמות וידאו או שדווקא בזאת הוא יכול להיות לא רע? הא והוספתי קישור למי שלא מכיר את המצלמה ופה השוואה של ZAP שימו לב שהאחריות היא של ישפאר ל3 שנים

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by arkady,

שלום. עזבו את השאלה שהיה מקודם. שאלה חדשה. Canon A75 VS Minolta Z1 הם באותו תקציב. How Is The Winner? ^^ תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by harry,

קיבלתי מחבר שלי מצלמת אינטרנט, אבל הוא אמר לי שאין לו דרייבר לזה, אז חיפשתי על המצלמה את השם יצרן ולא מצאתי, כל מה שמצאתי זה דגם : dc2120 עשיתי חיפוש בגוגל לדרייבר שלה ולא מצאתי, אז בבקשה אם מישהוא מכיר אתר שיש שם דרייבר למצלמה הזאת או שיש לו את המצלמה הזאת ורוצה לשלוח לי דרייבר בבקשה שיכתוב!!! הנה איך נראת המצלמה : פה בבקשה, זה דחוף אני מת להשתמש בה! אם יש לכם את הדרייבר שלה תכתבו !

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  14. היי חברים, מחר בשעה טובה ומוצלחת אקנה צעצוע חדש ב CAMERA4LESS (שיש להם נוהל מוזר של הזמנה מראש ותיאום טלפוני טרם הגעה לחנות). הבעייה שאני תכננתי לקנות את ה- S1 שמוצעת שם במחיר דיי נחמד כוול כרטיס זכרון ומטען (2358 ש"ח). אך אבוי !!!! היא אזלה במלאי, מה היא עצתכם ? לחכות או לצאת עם CANON A95 דנדשה ? ההבדל באיכות החישנים משמעותי ? 1/1.8 בa95 לעומת 1/2.7 ב S1 ..... עצתכם חשובה ביותר! ואגב 3 מגה פיקסל מספקים אותי.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  15. Started by adiras,

קניתי בכל התקציב שלי מצלמה של מינולטה Z500 . לאחר שהתחלתי לצלם, נוכחתי לדעת כי היא מצלמת מקסימום 13 תמונות בפעם. אין ברירה וצריך לחסוך כעת לכרטיס זכרון. בתקציב המצומצם שיש לי ובהתחשב בכך שאני צריך מכסימום 50-100 תמונות לפעם איזה כרטיס זכרון מומלץ לי לקנות ? המצלמה עצמה מסוגלת לקלוט כרטיסים מסוג SD או MEMORY משהו, האם יש הבדלים בין שניהם ומהן ?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  16. אם כן אז איך ובעזרת איזה תוכנות? אני מריץ WINXP תודה מראש

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  17. Started by ilan_fix,

היי... אני הולך לקנות מצלמה חדשה בתקציב של כ2000 שקל ומטלבט בין שלושה מצלמות.. fuji 5500 minolta Z3 cannon is s1 למרוט שהמינולטה היא לכאורה הכי טובה כאן, היא קצת יקרה יותר וגם לא תומכת בפורמט RAW מה שקצת מבעס... המצלמה של קנון, קצת פחות זום, קצת פחות מגה פיקסל אבל עושה רושם ממש אחלה..... אבל יש לי בעיה איתה: ממה שאני מבין יש איזה בעיה לגשת למצלמות של קנון בלי להתקי במחשב את התוכנה המיוחדת.. ודי חשוב לי שאנייכול להגי לכל מחשב ולחבר אליו את התמונות בלי בעיה... מישהו מכיר את הקטע הזה? יש דרך לעקוף את הבעיה הזאת? אני רוצה לחבר את המלמה למחשב, ולגשתאליה כמו כונן נוסף, בלי תוכנות מעצבנות ובלי שטויות. ככה הכי נוח לא?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ravid,

חברה גם אני רוצה לקנות אותה,איפה יש חנות טובה לקנות? אני לא רוצה לתת כרטיס אשראי (מעדיף במזומן) לכן עדיף שזו לא תהיה חנות אינטרנט ולקבל אחריות מהיבואן ולא כזאת שמשוק אפור כמו שראיתי בחלק מהדיונים (כן עשיתי חיפוש) כמובן מחיר יפה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by kikoos,

אני יודע שזה לא קשור יותר מידי לפורום תמונות אבל לדעתי אפשר לבקש זאת פה. אני צריך חתימה לתמונות שאני מצלם (עם ה A75 הנפלאה שלי) השם שלי זה אחיקם נאור לכן אני רוצה חתימה כזאת באנגלית בכתב עגלגל ויפה משהו בשחור-אדום יהיה יפה דרך אגב רושמים טת השם שלי ככה ואנגלית Achikam Naor תודה מראש למי שיעשה לי חתימה.

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  20. ערב טוב ומבורך ! ביום שישי האחרון קיבלתי את המצלמה שהזמנתי Sony DCS-F828 , ואני מתלבט איזה כרטיס לקנות לה, או אולי כרטיסים חח הנה הפרטים - למצלמה החמודה יש 2 כניסות לכרטיסים, כניסה לכרטיס מסוג MemoryStick , וכניסה לכרטיסי Microdrive - CompactFlash , ויש מתג העברה לשימוש בין שיניהם - ז"א שאפשר לשים גם כרטיס MS וגם CF - מה עוד - שוב פעם לפי סוני, על כרטיס מסוג MS אפשר להקליט סרטונים לא מוגבלים בזמן, רק במקום, ומחירם גבוה מאוד (יחסית ללCF) . השאלה היא - האם כרגע כדאי לי לרכוש כרטיס 256MB בתצורת CF ULTRA 2 כרגע, ועוד כחודש בערך כרטיס MS Pro 512MB מהיר לסרטונים ( סרטים יותר חח ) ולהשתמש בהם במקביל ? תודה רבה, וגם אני אבקש המלצה לכרטיס CF מהיר ואיכותי בנפח 256MB - וכרט…

21. Started by MiD,

וגם שאלתי אם ה-SD הרגיל יהיה מפסיק טוב למצלמת MINOLTA Z1 (הן בתמונות והן בסרטים)? מה היא מהירות הכתיבה/קריאה של SD רגיל? ומה דעתכם על זכרון של חברת קינגסטון?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by nir100,

לאחר מחקר מעמיק (וארוך למדי) צמצמתי לשלוש אלו. כצפוי, אני רוצה זווית רחבה - שיש לשלושתן. המטרה - צילומי נוף בחו"ל (וגם הופעות רוק), אני לא צלם מקצועי, אבל איכות התמונות חשובה לי. וכך גם הקליפים. אני יכול להשיג את כולן בערך באותו המחיר (S60 יותר זולה). אשמח לקבל חוות דעת (בעיקר לגבי איכות תמונה, עיינים אדומות, קצוות סגולים וכו') ממי שיש לו את הדגמים הנ"ל זמן מה ויכול להעיד מניסיון. כולן טובות אבל יש כמה בעיות....אז ככה: אולימפוס - זמן טעינה 6 שעות נראה לי מוגזם והבנתי שהממשק ממש לא ידידותי, כמו כן ההוראות המלאות קיימות רק ב- CD. בנוסף, הבנתי שהיבואן שלהם בארץ מחריד. קנון - קומפקטית וחמודה. הפחידו אותי עם "בעיית E18" - האם היא קיימת בדגם זה? כמו כן אורך הקליפים מוגבל מאוד (…

23. Started by AirWolf1,

קיבלתי השבוע במתנה מצלמת pentax optio 30 ואני מעוניין "להטביל" אותה בצלילות שלי. האם קיים מארז צלילה תת מימי גנרי, או אוליי אפילו מארז צלילה ייעודי למצלמה הזו ? תודה רבה וערב טוב !

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  24. Started by PhP dUdE,

יבש בפורום אז בואו נפרסם כמה תמונות,בשביל להפריח בו חיים. אני אתחיל.

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  25. Started by kikoos,

לאחר שביקשתי את עזרת חברי הפורום במצלמה אופטימלית בשבילי קיבלתי עצה לקנות את Canon a75 - מצלמה מדהימה. קיבלתי את המצלמה אתמול בצהריים (אבל התחלתי לעבוד איתה רק אחרי העבודה בלילה :-[). מצלמה איכותית בצורה בלתי רגילה - תמונות חדות וחלקות,צילומי חושך מצויינים ועוד הרבה אפשרויות - האפשרות שהכי אהבתי היא תמונה שחור לבן. בקושי הספקתי ללמוד את המצלמה אבל יצאו לי כמה וכמה תמונות דיי נחמדות. תודה שוב לכל אלה שעזרו לי והציעו לי לקנות מצלמה זאת - מצלמה ששווה כל שקל!. לא הצגתי את התמונות כאן בגלל שהן יצאו גדולות. לינקים לתמונות: http://www.geocities.com/achikam7/IMG_0021.jpg http://www.geocities.com/achikam7/IMG_0028.jpg http://www.geocities.com/achikam7/IMG_0041.jpg http://www.geo…

• 3 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים