עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אני כמעט בטוח שהיא שומרת לי את התמונות בפורמט של bat וממש אין לי מושג מה לעשות כדי להפוך את הקבצים לפורמטים של תמונות , כי שום תוכנה לא מצליחה אפילו לפתוח את התמונה .. זה ממש מוזר לי , וממש אין לי מושג מה לעשות , אגב אני יודע שזה פורום של מצלמות דיגיטליות, אבל בכל אופן זה היה נראה לי הכי רלוונטי לשאול את השאלה הזאת כאן .. תודה רבה לכם , אתם עושים עבודת קודש

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by Alduin,

אבא שלי הזמין אותו מאיזה מבצע של מפעל הפייס. אני לא מבין גדול במצלמות, אז אין לי מושג כמה טוב הוא.... מה דעתכם? תודה

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  3. אני כרגע מתלבט בין שתי מצלמות ששמתי עליהם עין, ה Minolta DiMAGE Z1 ועל FinePix S3500 שהיא מצלמת 4 מגה פיקסל. ההבדלים העיקריים בינהם זה שהמינולטה 3.2 מגה פיקסל והפוגי 4 מגה, ומינולטה יש זום אופטי יותר גבוה (X10) מהפוגי (X6). המיהירות סגירת תריס של המינולטה יותר גבוה, וקראתי גם בזאפ ובאתרים בחול של פוגי יש דליי מעצבן של 2 שניות בצילום. ובקשר לאיכות בתמונה של מי יותר טובה, הדעות חלוקים, חלק אומרים של פוגי יש יותר איכות, וחלק אומרים שהאופטיקה של מינולטה טובה בלי שום פשרות. וכמובן שהכרטיס זיכרון של פוגי יקר באיזה 50%, ומלא התלוננו על הפלש הקטן מידי ולא מספק. חוץ מזה לשניהם יש בעיה של צילום לילה בלי תאורה, ומריחות בזום מקסילמי בלי חצובה. חוץ משתי המצלמות האלו חשבתי אולי להוסיף …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by A_MuMu,

שלום, בעוונותי הרבים אני נטול כושר החלטה בעליל. לאחר התלבטויות קשות מנשוא ודיונים עד אור הבוקר החלטתי לקנות מצלמה דיגיטלית מסוג Canon IS S1. הדברים שגרמו לי לבחור בה היו: - הזום המפותח שלה (X10 אופטי), - ייצוב תמונה -דבר די נדיר בטווח מחירים הזה והכרחי אצלי. אני שונא פלאש ומנסיון עבר עם דיגיטליות דומות (c750 של אולימפוס למשל) אני רועד כנרקומן בקריז המפעיל קונגו - בקיצור אני מטושטש לגמרי. - יכולות וידאו מרשימות - מגיעה עד 640X480 fine עד 1GB (כ- 9 דקות) - עם זום. - ביקורות חיוביות מאוד - מנוע שקט - זיכרון SD שהוא זול יחסית ועוד כמה. אני פונה אליכם בחפשי פרקליט השטן. מישהו שיציג בפני כמה צדדים שליליים יותר שלה או אלטרנטיבות. אני חושש שמרוב תאווה אני עלול לפספס כמה מינוסים ח…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אהלן ברשותי נגן MP3 מסוג IRIVER H120 - שטח דיסק כולל של 20- ג'יגה אני מתכנן לקנות בקרוב את ה CANON A95. http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=416&cID=30&c=235641 שאלתי היא, האם יש אפשרות לבצע העברת תמונות מכרטיס הזכרון (CF) של המצלמה, ישירות אל הנגן ? אולי באמצעות אחד האביזרים שמופיעים בעמוד הזה : http://www.camera4less.co.il/categories.asp?cID=73 ? האם למישהו יש ידע או נסיון ממשי בדבר כזה ? האם זה אפשרי בכלל ? ומעבר לזה, אשמח לשמוע על המוניטין של camera4less (הרצתי חיפוש עליהם כאן בכל הפורומים, בינתיים זה נראה טוב). תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  6. Started by Dan4,

יש לי התלבטות בין מצלמותץ עד 2000 שקל... 1. איזה מצלמות מומלצות? שמעתי על 2 טובות, איזו יותר טובה? http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=393&cID=30 http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=73&cID=34

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  7. Started by shimon956,

שלום לכולם שלחתי תמצלמה שלי CANON A80 לתיקון כי יש לי אחריות של שנה והבעיה שיש במצלמה היתה אם החריץ של הזיכרון שברגע שמכניסים את הזיכרון למצלמה היא נתקעת לי וקיצור הם אמרו לי שאני צריך לשלם לתיקון וזה יעלה לי כ 300 שקל האם זה מוצדק ? והאם בכלל תיקון כזה עולה 300 שקל ? ואין עוד מקומות לתקן אותה ?

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  8. Started by R0ck,

... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  9. כן היום היא סוףסוף הגיעה, נראית מדהים, מרגישה מדהים, אופטיקה מדהימה, רק חבל שיש כל כך הרבה תפריטים מבולגנים :\ תמונות בהמשך היום...

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by shimi771,

צריך חוברת או קישור להסבר בעברית על מצלמת קנון a 75 תודההההה

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  11. Started by Yaniv_Uzan,

אני עומד בפני רכישה של מצלמה חדשה, CANON A75 אני מביא אותה ב 1100 שח כולל משלוח עם 3 שנים אחריות מ 4H. מחיר טוב? אני מזמין שניים כאלו אני רק רוצה להיות בטוח שאני עושה עסקה טובה... בטווח המחירים הזה כמובן... פלוס מינוס. נגיד וכן אני רוצה לקנות גם כרטיס זכרון... אני מתחיל לפזול ברצינות לכיוון ה 512MB... למרות שזה מוגזם בצורה מחרידה אבל המחירים מפתים מאוד (במיוחד שלפני שנתיים קניתי 64MB ב 400 שח!!! ) ראיתי באתר של CAMERA 4 LESS כרטיס מעניין של KINGSTON 512 HIGH SPEED... במחיר של 255 שח אני לא יודע אם הוא באמת מהיר, בשביל אני צריך אותכם... בנוסף לזה ראיתי גם את PQI X 40 במחיר של 283 שח עכשיו אני גם רואה KINGSTONE רגיל ב 5 שח פחות מה HIGH SPEED... ולמה LEXAR מוכרים את ה…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by RayZ,

אני זקוק לדרייבר של IEWCOM הדיסק ניסרט לגמרי ואני רוצה להתקין את המצלמה. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  13. שווה במחיר הזה?? http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=64327&saleNo=450919

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  14. יש לי מצלמה של JVC gr-dvl 105 שנקנתה בחו"ל לפני מספר שנים. לאחרונה הופיע תקלה של ניקוי ראש שרק החמירה עם הזמן והיום גם גורמת נזק לסליל הקלטת, אז אם יש למישהו מושג איפה נמצאת מעבדה של JVC שיכולה לתקן את הבעיה אני אשמח מאוד לדעת תודה לעוזרים ,אלעד.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ymndl,

קניתי מצלמת וידאו של סוני.האם יש חשיבות להשתמש דווקא בקלטות מיני DV של סוני או שאוכל להשתמש גם באחרות?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  16. Started by N N C,

סבא שלי קנה מצלמה כזאת ויש לה חיבור USB אך כאשר ניסיתי לחבר אותה למחשב לא קרה כלום, המחשב אפילו לא התריע על חיבור התקן חדש... מישהו יודע במקרה איך להתקין אותה ?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  17. Started by shay-biker,

האם הוא מתאים למצלמה של אולימפוס ???

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית דוד שלי טס לארצות הברית והוא יביא לי משם אז אתם אתם יכולים להמליץ לי על מצלמות איכותיות של 5 ע7 מיליון פיקסלים חשוב לי שהאיכות תמונה תהיה טובה ואם אפשר שתהיה עליה אחריות בארץ אבל לא חובהה שתהיה נוחה יפה וכל הדברים שצריכים להיות במצלמה פשוט אין לי מושג בזה.. תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  19. Started by MiD,

לא מזמן רכשתי מצלמה דיגיטלית קנון A75, וברצוני להדפיס תמונות באיכות טובה ובמחיר לא גבוה (גדלים רצויים: 15X10, 18X13). על אילו חנויות אינטרנט תוכלו להמליץ לי? אזור מגוריי הוא הצפון הנידח, אם זה חשוב. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  20. Started by imac,

המצלמה נפלה לי, ולא נגיד שזאת הייתה נפילה קשה, בכלל לא! אחרי שהיא נפלה היא לא רוצה להדלק, אין לי מושג מה הבעיה. אז לפני שאני פונה לאחריות (קודם צריך לעבור דרך אבא שלי = עדיף שלא :-X ) אני רוצה לדעת אם יש למישהו הצעות למה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש ואם זה עוזר למישהו, המצלמה היא של HP דגם Photosmart 850

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  21. Started by LRa,

בשביל תמונות מקרו מ 10-15 סנטימטר ותמונות פורטרט? תודה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by R0ck,

http://severinghaus.org/pictures/nature/celestial/aurorae בלי שום ספק, אחד הדברים היותר מדהימים שניתן לצלם... רק חבל שאי אפשר ממש לראות את זה מהמיקום שלנו.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by davidz,

יש לי שאלה לגבי מצלמת וידאו דיגיטלית מדובר במצלמה של פנסוניק "dvd video camera" על האריזה כתוב שהמצלמה היא בשיטת "NTSC" ולא "PAL" האם יש עם זה איזושהי בעיה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by LRa,

הפונקציה העיקרית היא צילום פורטרט וצילום מקרו של שיניים, התקציב הוא עד 350$ בארה"ב. תודה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  25. Started by shimon956,

אז ככה הכנסתי תכרטיס זיכרון שלי לא טוב וזה עשה לי בעיה במצלמה ושם כרטיס זיכרון לא עובד לי אה דרך אגב קוראים למצלמה שלי CANON A80 ואני לא יכול בלעדיה אז קיצור יש לי אחריות של שנה למזלי ורציתי לשאול אותכם כמה זמן יקח בערך לסדר לי את המצלצמה שלי כול ממשלוח הלוך חזור האם לעוד מישהו זה קרה ששלח לתיקון וכמה זמן זה היה ?? דרך אגב החברה זה חברת ניאו שעכשיו שינו את השם לקליק

• 2 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים