עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by dbx22,

שלום דוד שלי הגיע מגרמניה ואיתו panasonic fz50 מאוד התלהבתי מהעניין ואני רוצה לקנות גם משהו דומה. מה שאהבתי במצלמה זה שהזום והפוקוס ידני, אבל אני לא יודע אם זה באמת עדיף על האוטומטי שמצוי ברוב הדגמים. יש לי כעת קנון A80. ממה שחיפשתי בזאפ ראיתי את הדגמים הבאים. הייתי רוצה שתגידו לי מה עדיף מהדגמים האלה ולמה, ואם תוכלו אז תנו לי גם טיפים בנושא מה כדאי ומה פחות כדאי. אני מחפש בטווח מחירים של פחות מ2000. הנה הדגמים: Fuji FinePix S5700 S5200 Panasonic DMC-FZ5 Panasonic DMC-FZ7 Panasonic DMC-FZ8 Fuji FinePix S6000 Canon S3 S5 תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  2. Started by ALÞHA,

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ALÞHA,

8)

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by canonball,

מישהו יכול להמליץ לי על מצלמה שאני יכול לחבר לפאלם. מכיוון שאני לא מבין בדברים האלה אני גם לא יודע מה התקציב שאני צריך לאחת טובה אז פשוט תביאו כאלה שלא עולות יקר מדי

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  5. Started by benor,

התמונות צולמו אתמול במהלך טיול אופניים, רובן באיזור נחל אלכסנדר.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by shlomom,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by PyroGhost,

לפני שקניתי את המצלמה קראתי בביקורות שמשום מה הסלוט של הCF עובד לאט יחסית במצלמה, אתמול הגעתי למצב שמילאתי את הכרטיס עד הסוף ולא היה מזיק לי גיבוי קטן, מכיוון שכרטיסי CF יכולים להגיע לנפחים גדולים יותר מה ( עד 2 גי'גה? ) חשבתי להשקיע בכרטיס כזה שעובד במהירות גבוהה יותר מהנורמלי. השאלות שלי הן : 1. אם אני אקח כרטיס יותר מהיר אם זה יפצה /ישפיע על המהירות? 2. עד כמה באמת איטי הסלוט של הCF? 3. לא עדיף לי לקנות עוד כרטיס של גי'גה במקום? תודה לכל המגיבים (:

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  8. Started by zolder,

תמומה מת"א היום בצהריים.

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  9. מתנצל שאני שוב פעם מבקש המלצה למצלמה דיגיטלית, פשוט התקציב שהגדרתי מקודם נהיה גבוהה מדי בגלל כמה ביזבוזים נוספים החודש (קעקוע, בגדים ועוד כמה שטויות). בעיקרון, גם שיניתי לגמרי את הדרישות שלי מהמצלמה, כך שההמלצה הקודמת כבר לא רלוונטית (בלי קשר למחיר). עכשיו אני מחפש מצלמה קומפקטית לצלם מתחיל, אחת שיהיה לי נוח להסתובב איתה כל היום מחוץ לבית. זה יהיה מצויין אם למצלמה יהיה זום אופטי ארוך, אבל לא מעוניין להתפשר על העדשה, מעדיף שהיא תהיה רחבה (יש סתירה במשפט הזה ???). צילום דרך LCD נשמע לי יותר נוח מצילום דרך עינית. לגביי גודל המסך, אין לי מושג! מעדיף נפח של 512MB, למרות שיש לי נגישות למחשב רוב היום. כמות הפיקסלים לא משנה, אני לא מתכנן להדפיס פוסטרים של התמונות. העיקר שהתמונה …

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Noam26,

מדריך כיצד להעלות תמונות באתר IMG-IL.COM ואיך להציגם פורום. שלב 1: נכנסים לאתר העלאת התמונות IMG-IL.CoM קישור: http://www.img-il.com/ שלב 2: כאשר אתם בעמוד הראשי אתם לוחצים על Browse.../עיון... תמונה 1: *בוחרים מהמחשב את הקובץ/תמונה שאתם מעונינים להעלות ---ניתן להעלות מספר תמונות בבת אחת על ידי לחיצה על הוסף תמונה או 5+ שיוסיף לכם 5 בבת אחת בלי ללחוץ על הכפתור תמונה 2: **תאשרו או תלחצו פתח. שלב 3: אחרי שסיימתם לבחור את התמונה שאתם רוצים אתם צריכים לפשוט להעלות אותה להאתר לוחצים על כפתור העלה קובץ וממתינים עד שהקובץ יעלה. תמונה 3: שלב 4: הצגת התמונה בפורמים או בכל מקום אחר. לאחר שהתמונה הועלתה אתם תקבלו מספר קישורים שתוכלו להשתמש בהם בכל מקום שתרצו. תוכ…

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  11. היי כמו שראיתם בכותרת אני מחפש מצלמה דיגיטלית בתקציב של עד 1000 ש"ח ורצוי כמה שפחות. סוללות ומטען יש לי אז אין צורך לזה, עדיפות לכרטיס ג'יגה שיהיה כלול במחיר ואם אי אפשר אז לא קריטי, היה לי את המצלמה הזאת canon ixus s500 נשבר המסך לא משתלם לתקן, אני מרוצה מקנון סך הכל ומעדיף להמשיך איתם... אם יש מצלמה שיכולה לצלם וידאו בלי הגבלת זמן זה יהיה מעולה.... תודה, דרך אגב זה מאוד לחוץ כי הייתי צריך להזמין את זה עוד היום זה מיועד לטיסה לחול.

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  12. 1) עדשה שמתחילה ב28 MM 2) LCD מסתובב 3) חישן עם רגישות ISO טובה (לפחות כמו של F31 ) 4) היסטוגרמה LIVE יש חיה כזאת ? לדעתי אין . (זה לאחר דיסקוסים ארוכים בפורם פה )

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by KiDi,

שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 300-350 דולר בחול אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? תנאי תאורה חלשים ורגילים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לפי המאמר אני מעדיף פלאש חיצוני מוקפץ השאלה כמה הוא עולה האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא יודע לגבי חצובה אולי בעתיד האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת ת…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. הגיע הזמן להשתדרג, הפלאש המובנה הורס את התמונות בצורה ש"פשוט אי אפשר להמשיך ככה!!" אז לענייננו, אין יותר מדי אפשרויות ב-Sony, אבל רציתי לדעת איזה פרמטרים צריך לבדוק לפני הקניה. האפשרויות הם: F42AM F58AM אפשר לראות פרטים כאן: http://www.fotofilm.co.il/Default.aspx?TemplateID=2&PageID=63&TemplateType=5&ParentID=44&CategoryID=98&Filter=857, יש לי כרגע תקציב ל-F42, השאלה היא אם כדאי לחסוך עוד 800 ש"ח לF58 (שמסתובב כמו בתמונה) מה נראה לכם? (אגב, שמתם לב איזה פופולריות יש ל-SONY לאחרונה? ) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  15. Started by kawaii,

Nikon D1, tokyo at night from the 52nd floor (not my pic, and an old one,but i find it interesting) note: too big of an image, save it for full view pics from www.kimble.org

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Ran B,

* מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? - 3500 שקל גג. * האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? - לא. * האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? - אין תוכניות עתידיות. תלוי במצב הכספי וברצון. * האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? - העדפה נמוכה, אבל אפשרית. * האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט. - לא * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? - אנשים, בעלי-חיים, ילדים, פנים בית ובחוץ. תנאי תאורה בעיקר באור יום. (כמובן …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני רוצה לקנות מצלמת וידאו לשימוש ביתי בטווח של 2000 שקל אם אתם כמוני חוקרים לפני שקונים ואתם מרוצים תגידו לי שיהיה אפשר לצלם תמונות אני לא יודע אם זה בכול המצלמות

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  18. מתכנן לרכוש מצלמה עקב מצלמה ישנה שמתה מכל מה שהצלחתי ללקט ברשת הבנתי שזאת המצלמה שאני רוצה השאלה היא האם שווה להשקיע עוד סביב ה500 שקל בשביל מצלמה קצת יותר טובה? אני לא צלם מקצוען ומה שאני מחפש במצלמה זה זום טוב ויכולת לצלם אובייקטים ממש מהירים גם רוב התמונות שראיתי ברשת שמשווים את 2 המצלמות הן כמעט זהות ושוב האם יש הבדל משמעותי?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by KoM,

רוקי הרים את הכפפה ואני התחלתי בסט שלי, קונבנציונאלי לבינתיים...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by subarel,

חתולה... עינים ירוקות... [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by sgsg,

איזו מהן אתם ממליצים? אני לא מבין כל כך, אבל הבנתי שה A80 מאוד מומלצת והמליצו לי גם על G-500. המחיר בערך אותו הדבר (ההבדל בין 4 ל 5 מגה-פיקסל ישפיע?). ראיתי שיש גם את המינולטה Z1 שהיא בערך באותה רמה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. Started by eliav-peretz,

אז ככה.. בגלל שאני ער הרבה זמן בבקרים בימים האחרונים(סליחות..) כל בוקר יש זריחה מדהימה ואני לא יודע איך לצלם.. :s05: מהם ההגדרות לצילום שקיעה/זריחה?.. אני מדבר על ההגדרות במצב M/C ב-A610 תודה, אליאב.

• 2 תגובות
    • 4.6k צפיות
  23. אז כך ,אין הרבה מה להסביר ,אני מחפש מצלמה כזו לצילום ספורט ,אבל לא מצלמה רצינית ,אלה מצלמה מישנית ,כזו שתהיה על הגוף של המבצעה . דרישות שלי מהמצלמה : 1) קלה וקטנה ,ככל הניתן ,ומצלמה שאפשר לחבר לגוף (לקסדה ,חזה ,יד או כתף ) 2)איכות לא גבוה במיוחד ,משהוא באזור ה640×480 עד hd רגיל. 3)לפחות 30 fps עדיף יותר . 4)עמידות יחסית לתנאים גרועים ,שתוכל לסבול נפילות קטנות . 5)צילום של לפחות שעה ,לא הרבה יותר מיזה ,אבל גם לא פחות . תקציב של באזור ה 1000 שקל . נועדה לצלם :רכיבה על אופניים ,אקרובטיקה,פארקור וכל שאר הבולשיט . תודה .

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. איזומצלמת וידאו דיגיטאלית miniDV - איך אני מוריד את הסרט למחשב?...עם איזו תוכנה? יש לי פה יציאת USB ויציאת DV. אני יודע שאני צריך את את יציאת ה DV להורדת הסרט למחשב, הבעיה היא שאין לי את הדיסקים/כבלים, כבלים אני אקנה, אבל מאיפה אני משיג את הדריוורים....או תוכנות להורדת הסרטים למחשב?.. המצלמה היא panasonic NV-GS15 עידו

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל ברכה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.