עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by בזיק2,

צילמתי סרט במצלמה שלי (fuji f70). את הסרט אפשר לראות במצלמה. הורדתי את הקובץ של הסרט למחשב ומסתבר שהמחשב מזהה אותו כקובץ בגודל 0 ולא מצליח לפתוח אותו. ניחוש שלי,זה קרה בגלל שהסרט הוסרט עד סיום המקום בכרטיס הזיכרון, מבלי שלחצתי על כפתור סיום הצילום. יש מה לעשות? אפשר איכשהו להגיע למצב בו אני רואה אותו במחשב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. אני מניח שלא לכולם אני מחדש אבל בכל זאת שווה לקרוא את הכתבה http://www.dpreview.com/news/0706/07061401kodakhighsens.asp קודק מצאה דרך חדשה לסידור חיישנים השונה מתבנית Bayer הסטנדטית כיום ברוב המוחלט של המצלמות (מלבד פוג'י המשתמשים ב Super CCD). הם כמובן היו חייבים לפתח גם אלגוריתמים חדשים כדי להפיק תמונה מסידור שכזה. הם טוענים לשיפור של סטופ אחד עד שניים ברגישות עקב כך, אני מניח שבעתיד הקרוב יתחילו יצרנים להשתמש בחיישנים כאלה במצלמות ואז גם יהיה ניתן לבחון את מידת השיפור. דוגמא לתמונה עם החיישן החדש יחסית לקיים:

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  3. Started by izhakizhaki,

במצלמת finepix f-420 התחילו להופיע על המסך קוים לרוחב המסך שיורדים מידי פעם מלמעלה למטה מה גורם לכך? מה ניתן לעשות לתיקון?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by guyo,

גיא עולמי – אוצרות, תערוכות ואירועי צילום מפיק תערוכת צילום כמחווה לעיר ללא הפסקה, תל-אביב החוגגת 101 שנים בשיתוף עם פורטל תל-אביב TLVCT ו SWIFT מדפיסים פנטזיות קול קורא לצלמים להשתתפות בתערוכה: TLVCT תל-אביב של פעם, של היום, של הלילה, מזיעה בחום, רטובה בגשם, אנושית, מלאת עשן או במנוחה רגעית נדירה, בתנופה של בנייה, ברגעי חגיגה, בפקקי התנועה, בחוף הים, מצפון לדרום וחוצה איילון, בקיצור: תל-אביב 365 ימים בשנה סביב השעון בכל מובן של המילה מעוניינים להשתתף ? הפרטים המלאים באתר: www.tlvct.co.il מועד אחרון לשליחת עבודות: 25/02/2010 http://www.tlvct.co.il http://www.swift.co.il http://www.guy-olami.co.il [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  5. Started by le011,

זה לא הפרח של אוהבת לא אוהבת???? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Chevy,

אני מניח שכולכם ראיתם או שעדיין רואים ברקים, אז הנה מקבץ קטן ממה שצילמתי בשעתיים האחרונות. אני אעדכן אם יצאו עוד טובים, יש לי אחרים שיש חלשים או ארוכים ולא הכי "מעניינים" אבל יפים

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by ALÞHA,

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  8. Started by ALÞHA,

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. גיסתי מחפשת מצלמה שתשמש אותה ליום יום ולטיול לחו"ל שהיא מתכננת לקראת האביב. היא תכננה לרכוש במקור A560, אולם המלצתי לה לחסוך עוד קצת כסף בזמן שאני אחפש לה משהו מוצלח ומתאים יותר. המצלמה צריכה להיות חזקה במודים האוטומטיים שלה, בקרה ידנית או עינית לא חיוניים כאן, גודל קומפקטי (לא דמוית SLR), וחשוב מאוד רקורד אמינות טוב בשביל לשמור על יחסים טובים עם המשפחה של אישתי. המצלמה תרכש באילת במהלך השבועות הקרובים. מאחר ואני לא ממש מכיר את סגמנט המצלמות הזה, אשמח לקבל המלצות מבעלי ניסיון. תודה.

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  10. Started by e-r-a-n,

אני מחפש בימים אלו מצלמה דיגיטלית קומפקטית שתשרת אותי. הסכום הוא כ 900שקל, למצלמה וסוללות חיצוניות במידת הצורך. אין צורך בפלאש חיצוני, או יכולת הדפסת תמונות או כל דבר כזה או אחר.. קיימת נטייה מסוימת למצלמות של קנון, עקב מעבד ה DIGIC3 ששמעתי עליו דברים טובים. חשוב לי: -מהירות תגובה בין צילום לצילום -פוקוס ידני (לא חורץ גורל, אם כי במידת האפשרות אני מעדיף) -מייצב תמונה -איכות צילום - שלא יהיו פינות מעוותות, גוונים שונים ומשונים, עיגולים בוהקים על התמונה וכד' -כדאי סוללות חיצוניות כדי להרוויח זמן שימוש ארוך יותר -יכולת לצלם גם בחדרים סגורים שאינם מוארים היטב, ללא חצובה ופלאש -ראיתי שיש מצלמות שמאפשרות פוקוס על מספר נקודות במסך - נשמע טוב. בינתיים ראיתי את הקנון a590is, שעונה…

11. קראתי התייחסות למצלמה קומפקטית חדשה של אולימפוס שיתכן ואף תיטול את הכתר מסדרת ה-GX של ריקו. מבוססת על החישן של ה-620 ואולי תהיה השילוב בין יתרון הגודל הקומפקטי לאיכות ה-DSLR. ד"א ראיתי שיש לה עיינית אופטית "רגילה" המתחברת מעל - האם יש סיכוי שריקו יאמצו את הרעיון במקןום העיינית האלקטורנית שלהם? מישהו מכיר? זמינות? תימחור? (ראיתי אותה בהזמנה מוקדמת באמזון ב-900$?!! :-[ )

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. הי אחד מהאתרים האהובים עלי ביותר לצילום הם פאבים, בהם יש רמת תאורה מאוד נמוכה אבל פלאשים לא רצויים, לעומת זאת מאוד קל לתפוס תמונות מעניינות "במצב טיבעי" של הסובבים. האם יש מצלמה קומפקטית שאפשר לקבל איתה תוצאות צילום סבירות בפאב ממוצע ללא פלאש? עד כה בדקתי קנון ixus 800 ו-a550 והן לא מתאימות עבורי בכל אופן. עם קנון a530 הסתדרתי בקושי אבל זה היה סביר, למרבה הצער היא נגנבה (מזמן). תודה. נ"ב למרות שזה עדיין לא בתקציב, האם זה סביר שקנון slr 350d עם עדשת קיט תסתדר בתנאי תאורה של פאב ללא פלאש?

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  13. Started by SuperDuper,

שלום, אני מחפש המלצה למצלמה דיגיטלית בתקציב של עד 1500 ש"ח. עד עכשיו הייתי עם הקנון שבכותרת ואני רוצה לעבור למצלמה קומפקטית. עדיף שתהיה איכותית יותר מהקנון שהייתה לי אבל בשום פנים ואופן שלא תיפול ממנה. תודה.

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  14. 1000 שקל, יש חיה כזאת בארץ ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Peri228,

שלום! דבר אחד לפני הכל - התקציב שלי, כפי שכתוב למטה, הוא 1800 ש"ח. אני כנראה אקנה את המצלמה בחו"ל (אצל B&H כנראה), ואשמח אם תוכלו לכוון למצלמות סביב 450$ (כולל). * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1800 ש"ח . * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם . בעיקר טיולים - נוף ואנשים (ביחד ולחוד), אבל גם בלילה. * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? כן . * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? בתקווה שהמיני-חצובה שיש לי תתאים, כן. * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? מטעמים כלכליים, כרגע לא. אשמח אם תהיה לי האפשרות לשדרג בעתיד. * האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by bd,

הציע לי SB600 - ב 1450 שח'... יש משו אחר? שיותר זול או מומלץ במחיר הזה? תמצלמה עם העדשה ב 2800 במזומן

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by psychuil,

בגדול הייתי דיי נעול על D80 של ניקון עם עדשת 18-135 בארה"ב (שהייתה אמורה לעלות לי משהו כמו 2700, ופתאום אני רואה שהמחיר קפץ ל3300..). עכשיו אמא שלי ביררה לי קצת ומסתבר שיש איזה צלם שהיא מכירה שמעוניין למכור Canon 20D ב3000. אני לא מבין יותר מדי בכל הנוגע לDSLR, אני רק רוצה מצלמה טובה, שתיתן לי איכות יחסית טובה ולא תהייה מגבילה כמו כל הPnS, כדי שאני אוכל להתפתח הלאה. יש טעם לשקול את ה20D? יש משהו אחר שאני יכול לקנות בקיט באיזור ה3000 ש"ח בארה"ב? ואני רוצה לצלם הכל, אין לי העדפה מיוחדת.

• 33 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. שלום, בימים הקרובים אני יקנה את הF40 ורציתי לשאול איזה כרטיס זכרון מומלץ להוסיף,SD או ? ואם יש הבדל במצלמות במהירות של הכרטיס זכרון למשל X133 או X60

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני קונה מצלמה לשימוש ביתי, תמונות של המשפחה טיולים בקטנה כזה וזהו.. לא משהו מקצועי ואני צריך המלצה של מצלמה ומאיפה לקנות אותה התקציב שלי זה:600 עד 1000 שקל.. כמה שיותר נמוך יותר טוב, תזכרו זה לשימוש ביתי בלבד

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  20. שלום...מחר אני קונה מצלמה דיגיטלית ואני צריך המלצה למצלמה לפני הקנייה. יש לי בסביבות ה-1500 ש"ח להשקיע + כרטיס זיכרון של 256 MB (או יותר אני לא יודע). אני מעוניין שהמצלמה תיהיה בעלת איכות גבוהה, נוחה להפעלה (אבא שלי לא מבין כלום) ושאיכות התמונות במצבים שונים יצאו באיכות טובה( בלי עיניים אדומות, לא תמונות שרופות וכו') ללא הגדרה ידנית (כלומר הכל אוטומט) אבא שלי מאוד מעוניין במצלמת אולימפוס...מצלמה אחת שמצאתי היא Olympus C-50, היא טובה...שווה את הכסף? אם לא תמליצו לי בבקשה על מצלמה של אולימפוס.. תודה רבה...דוד.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  21. מתלבט בין ה- 450D, 1000D ו-500D לצילום חובבני. השאלה שלי היא האם אני יכול להסתפק ב-1000D או שאני צריך יותר. השימושים שלי הם צילומים כלליים.

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית קומפטית שמיועדת לצילום בטיולים (נוסע עוד חודש לד. אמריקה). עניתי על השאלון באופן מפורט אשמח לקבל המלצות למצלמה לפי צרכי, תודה מראש, יואב. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? - 700-1,000 ש"ח לכל הפריטים. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אני מתכוון לצלם בעיקר נופים ואנשים במגוון תנאי תאורה (גם בתנאי תאורה קשים). האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? כן. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא. האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן. האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אח…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. לאחר כחמש שנים של פעילות אבא החליט להפטר מה-c700 Ultra Zoom שלנו ולקנות מצלמה חדשה. התקציב, 2000 ש"ח. הדרישות שלי למצלמה: - זום אופטי גבוה כמה שיותר. - אפשרות למשחק מירבי עם ה-Aperture ו-Shutter Speed - מסך LCD שאשכרה רואים בו משהו. לגודל, אין ממש חשיבות. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  24. Started by ilya9,

ברצוני לקנות מצלמה דיגיטלית בסביבות ה-1500-2000 ש"ח. בינתיים שמתי לב על אלו : Olympus SP-550 Ultra Zoom Canon PowerShot S3 IS Fuji FinePix S6000fd מה לדעתכם עדיף לקנות? ניתן להציע הצעות נוספות. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  25. Started by Fir3^StorM,

שלום חבר'ה אני קונה מצלמת DSLR. אין לי עבודה בצילום או סוג ספציפי של תמונות שאני מצלם, אלא בכללי בטיולים, נוף, משפחה וכו'. המליצו לי על Cannon Rebel XTi 400D 10.1MP, אמנם אני רוצה לדעת האם יש אופציות יותר טובות. יכול להיות שאני אקנה מחו"ל (זה תלוי בהפרש המחירים לעומת הארץ) ראיתי שלסוני יש מצלמה שעושה רושם שהיא טובה - Sony DSLR Alpha-100. איך היא משתווה ל-400D? והאם יש אופציות נוספות במחירים דומים אשר יותר טובים? תודה רבה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.