עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. יש לי את ה canon A80. ואני רוצה לצלם תמונה מסויימת אני רוצה לפקס על עצם מסויים נגיד על כדור אני רוצה שהכדור יצא חד וכל הרקע מטושטש כזה שהפוקוס או מה שצריך יהייה על הכדור ואז הכדור יצא חד התמונה והרקע מטוטש איך אני עושה את זה עם הcanon A80?? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Tal601,

היי! יש לי את המצלמה TZ10 של פנסוניק, ושאני מצלם איתה וידאו האיכות יוצאת לא משהו ומטושטש... (ואני מצלם באור יום) איך אני יכול לסדר את זה? אני שם על AVCHD ואיכות SH, חוץ מזה אני לא מבין בכל האפשרויות. נ.ב פתחתי נושא לפני איזה חודש ואף אחד לא עוזר לי!! (ולפי חוקי הפורום הבנתי שאסור להקפיץ נושאים אז פתחתי אחד חדש.) ועכשיו אני צריך לצלם משהו ואני לא רוצה שהאיכות תהיה לא טובה... :'(

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  3. שלום, ברשותי Canon A80 העדשה שלה כבר דיי התלכלכה. האם יש איזה משהו שאני יכול לקנות בשביל לנקות את העדשה, או שכבר יותר שווה לי לשלם לאיזו חנות צילום שתעשה בשבילי את זה? אני קצת מפחד לשרוט את העדשה. תודה!

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by eliezer,

בקשו ממני לקנות בארה"ב מצלמת וידאו DVD בסביבות $250, וכל חיי צלמתי רק במצלמות סטילס. אין לי מושג במצלמות וידאו ועד היום אפילו לא ידעתי שקיים גם מדיה DVD במצלמות וידאו. אנא עזרו בנקודות הבאות: - אני קורא שה- DVDs במצלמות האלה הוא בקוטר 8 ס"מ, (3 אינטש). זה גודל לא סטנדרטי, נכון? האם ניתן לנגן אותו במנגן DVD ביתי סטנדרטי או במחשב אישי? - אם יש לי בבית מלאי DVD לצריבה עבור המחשב האישי, האם הם למעשה לא מתאימים? האם קיימת מצלמת DVD שמקליטה ל- DVD בגודל סטנדרטי? - אמאזון מפרסמים את סוני DCR-DVD650 שמתאים מבחינת המחיר וה- user review, אך כל הנעלמים שציינתי לעיל מפחידים אותי. תודה עבור העזרה.

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  5. אם למישהו מבינכם יש חצובות, הייתי רוצה לשמוע קצת דעות עליהן, איזה מומלצות ומאיזה להתרחק.. מה צריך לחפש בחצובה, איזה מחירים יש להן ומאיזה חברות אמינות יותר כדאי לקנות. הלכתי עם חבר לת"א וחיפשנו בכל מיני חוניות באיזור אלנבי בן-יהודה, ראינו כלמיני חצובות, בכל מיני מחירים. החל מהפשוטות שעשויות כולם מפלסטיק וממש לא יציבות - וכן המחיר בהתאם (כ150 -200 שקל) עד ליותר יקרות ב 300 + שעשויות ממתכת. יש אולי דגם ספציפי שמומלץ ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Spook77,

שלום לכולם, התחלתי לחקור את השוק למצוא לי מצלמת SLR שווה לקנייה. ואני אשמח לקבל כמה עיצות מכיוון שהידע שלי בתחום לא גדול (מחפש גם קורס כדי לשפר את הידע). בכל מקרה, אשמח לקבל המלצות למצלמה, עד לסכום של 4000 שקל. אני מתלבט בכלל להזמין את המצלמה מחו"ל בגלל הפרש המחירים הענק. בצורה כזאת אני אוכל לקבל מצלמה הרבה יותר איכותית במחיר יותר זול. האם יש למישהו נסיון עם הזמנת מצלמה מחו"ל? ועכשיו למצלמה. אילו תכונות כדאי לחפש? אילו חברות נחשבות לטובות? קראתי דברים טובים לגבי המצלמה החדשה של סוני A100. מה דעתכם עליה? האם שווה לחכות לה שתצא לשוק עוד חודש ולהזמין אותה מארצות הברית? אני אשמח למצלמה שיש לה מייצב תמונה טוב כי אני משתמש הרבה בזום. אני לא יודע אם זה משהו שאפקטיבי גם למצלמות S…

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  7. היי אנשים , יש לי את ה Canon S2 אני מצלם במועדונים , אני משתמש ב iso 400 , ואתם בטח יודעים שאיסו גבוה זה לא צד חזק אצל הקנון הזאת. רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי , לגרום לתמונה להיות יותר צבעונית ופחות רעשים... חשיפה יותר ארוכה\קצרה ? F יותר גבוה\נמוך ? , הפלאש כרגע על הכי חלש , כי ברמה בינונית , התמונה נשרפת. המייצב תמונה משפיע על כמות הרעשים? כדאי(אפשר בכלל?) לבטל אותו? זה יעזור? כל דבר עצה לשיפור תתקבל בברכה. תודה! (בקרוב אני אוסיף פלאש חיצוני , כרגע זה מה יש :\ ) נ.ב אם מישהו רוצה לראות כרגע איפה אני עומד מבחינת התמונות (וזה בהחלט לא מיודע מה) , כנסו ל atraf.co.il , לגלריה , מועדון Play בתאריך 6.7 . (צילום : שגיא מור) . תודה!

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by T-Flash,

שלום חברה אני מחפש כבר המון זמן פלאש טוב (חוץ מהמובנה) ל MINOLTA DIMAGE 7... חיפשתי ב ZAP ולא מצאתי... תודה רבה

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  9. מאז ומתמיד אהבתי את תחום הצילום ועכשיו אני רוצה להיכנס לתחום הזה יותר. אני רוצה לקנות מצלמה בזמן הקרוב אבל התקציב שיש לי מספיק רק לפוג'י s6500. ואני מפחד שהיא לא תיהיה מספיק טובה לעומת נגיד ניקון d40 שהיא dslr דיי פשוטה. גם המחירים של ה d40 ממש יקרים. כמו לקנות 2 פוג'י s6500 אפילו יותר. וזה עם עדשת קיט. אני לא יודע מה לעשות ואני מפחד להתאכזב ולהוציא סתם כסף.

• 12 תגובות
    • 974 צפיות
  10. Started by CyberBot,

http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=573701 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=573575 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=524177 צריך החלטה פה אחד כמה שיותר מהר!

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  11. יש לי את המצלמה S6500, ותיק שמספיק בשביל להכיל אותה ואולי חביסת מסטיקים :-X. אני מחפש תיק יותר נורמלי, משהו שיספיק למצלמה, לארנק ואולי לנגן MP3 גם (X5). תקציב לא משנה לי, רק לא להתפרע יותר מדי, סך הכל תיק . יש למישהו המלצות?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  12. Started by HILKIM,

יש לי מצלמת CANON מדגם POWERSHOT SD 1000 AI AF היא בת 3 וחצי שנים בערך אבל לא נעשה בה שימוש מאסיבי כרגע יש לי בעיה ,המצלמה נדלקת רק כאשר היא על מצב תצוגה, כלומר במצב בו רואים תמונות שצולמו אך כאשר אני מעבירה את זה למצב צילום רגיל או וידאו היא נסגרת, גם המסך תצוגה וגם העדשה עצמה. הטענתי את הסוללה, ניקיתי את העלים של העדשה אך זה לא עוזר היא לא נפתחת במצב צילום. מה יכולה להיות הבעיה??? בפעם האחרונה שהשתמשתי בה היא עבדה כרגיל....זה פתאום עבר למצב הזה קניתי אותה בתאילנד אבל לפי מה שהבנתי לCANON יש אחריות עולמית האם זה נכון? וכמה זמן יש יש אחריות על דברים כאלה אם בכלל?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by alona,

היי, מתחילה ללמוד צילום וממש מבולבלת.... צריכה קצת סדר ועזרא בבחירת המלצמה... רוצה להשקיעה כסף.. חשבתי על כיוון קנון d400 אבל קראתי שה-d40 הרבה יותר טובה השאלה אם שווה להשקיעה את הכסף על ההתחלה בכזאת מצלמה....

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by tamigi,

שלום, אנחנו מחפשים כבר כמה זמן מצלמה ולא מצליחים למצוא משהו שמוצא חן בעינינו. נשמח לעזרה. 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? סביבות 1500 ש"ח. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. אין מושג בכלל. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? רכגע המצלמה שיש לנו היא Canon PowerShot A470. הבעיה היא איכות תמונה ירודה - חלק מהתמונות יוצאות לא חדות ומגורענות הצילום האוטומטי. בעיה נוספת היא ההשהיה בין תמונה לתמונה - צריך לחכות זמן רב, ובינתיים מפספסים דברים. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם…

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  15. אם הייתה לכם אי פעם התלבטות לגבי הפלאש הבא למצלמת הפנטקס שלכם, הינה קישור שיסביר לכם כל פרט קטן וקטן בצורה אובייקטיבית ומעניינת לגבי הפלאשים. יש פה סיקור על רוב הפלאשים, תכונות, איכויות ובקיצור, הכל. http://knol.google.com/k/matthew-miller/pentax-p-ttl-hot-shoe-flash-comparison/3jwk7bitq8i8/1?domain=knol.google.com&locale=en#view תודה למשתמש mattdm מפורום pentaxforum.com על כתיבת המדריך הנפלא הזה. בהצלחה.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  16. Started by bezadon,

אני ממש לפני הזמנת המוצר הזה. דבר אחרון אני צריך לדעת - איך צריכת החשמל שלה? פשוט זו מצלמה שמגיעה עם בטרייה נטענת ייחודית, כך שאם אני נתקע פתאום , אני לא יכול להכניס לתוכה בטריות אצבע רגילות. אז לחבר'ה שמשתמשים במצלמה הרבה זמן (ובגלל זה לא שאלתי את זה בת'רד של aviko ), מה אתם אומרים? איך הצריכת חשמל שלה? חסכסנית ? והאם הבטריה מספיקה להרבה זמן. תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  17. Started by ^GunX^,

צולמו היום , מחכה לתגובות [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by sagi5,

התמונה בגודלה המלא: http://farm1.static.flickr.com/159/420341401_9041531d71_o.jpg

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  19. Started by Rule The Pc,

איכות [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by shshmul,

עם איזו תוכנה חוץ מהתוכנות של קנון יש אפשרות לפתוח קבצי raw ?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by marmark,

:'( שלום ידידי, צילמתי בערך 150 תמונות במצלמה דיגיטאלית. 100 תמונות נפתחות בסדר והשאר לא. בתקייה אני רואה אייקונים של קבצי JPEG ורואה שהם שוקלים בין 2-3 MB. ניסיתי לפתוח אותם עם ACDSEE,INFRANVIEW אבל ללא הצלחה, קופצת הודעה the file format is not recodnize or the file is corrupted. האם יש איזה תוכנה לתיקון קבצי jpeg ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by rangerman,

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by PeteRoy,

24. Started by ilanb0,

האם זהו אותו סוג קובץ כמו MPEG4?

25. שלום יש לי מצלמה canon a720 לפני מספר ימים צילמתי בעזרתה סרטון עד שניגמר לי המקום בכרטיס הזיכרון הסרטון מתנגן במצלמה אך לאחר שהעברתי את הקובץ למחשב לא הצלחתי לנגן אותו האם יש דרך לנגן אותו גם במחשב?

• 3 תגובות
    • 5.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.