צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.fotofilm.co.il/page.php?product=1748&from_category=380 אני לא צריך המלצה על מצלמות אחרות, אני פשוט צריך את הדעה שלכם על המצלמה הזאת! מישהו מתווכח איתי וטוען שהיא מצלמה "10" בלה בלה בלה. המצלמה הזאת שווה את המחיר שלה? http://www.fotofilm.co.il/page.php?product=1748&from_category=380
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מצלמת וידאו קלה לתפעול, קטנה ובנויה טוב. המצלמה מיועדת לשימוש של מספר אנשים, בעיקר בטיסות לחו"ל (כ-10 פעמים בשנה) ולכן אני מחפש משהו שלא יתקלקל מכל מכה קטנה. תודה רבה! עריכה: מישהו יכול לזרוק מילה בכיוון?
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי בבית 2 כרטיסי זכרון. אחד מהם 16 מגה שבא עם המצלמה. אחד 256 מגה שיש לי בפאלם. זה של הפאלם לא פעם אף פעם במצלמה כי היה הודעה "unable to use card" אז כדי לחסוך לכם בעבודה למה זה קורה גיליתי שכל פעם שאני מפרמט כרטיס בפאלם המצלמה לא יכולה לקרוא אותו. ניסיתי את זה גם בכרטיס של ה16 ועכשיו גם הוא מושבת. באינטרנט כתוב שעשיית פירמוט בתוך המצלמה מבטלת את זה, אבל זה לא עוזר, מה עוד אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ביצעתי חיפוש ומצאתי כמה דברים, הבנתי את הרעיון הכללי, אך יצאו דגמים חדשים, וגם לא הכל ענה לי. אני אשמח אם תוכלו לתת לי לפחות 2-3 דגמים בסדר גודל מחיר הזה, אבל שעדיין באיכות טוב, אני יודע שהתקציב נמוך אבל זה מה שיש... ולא אין אפשרות לחסוך עוד קצת.. אגב, אם תוכלו להוסיף ליד כל המצלמה, האם למצלמה הזו ספציפית יש כיסוי שמאפשר כניסה איתה למים, זה יהיה מעולה! אם צריך איזהשהם פרטים נוספים, תגידו. תודה מראש, תום.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי את המצלמה לא מזמן אבל קיבלתי חוברת ודיסק בסינית ככה שהתוכנה כתובה בסינית ולא ניתן להבין מה כתוב בא בבקשה מיהו יכול להמליץ לי על תוכנה שעושה את העבודה בצורה הכי טובה { הורדת עניים אדומות .בהירות התמונה . חדות .} רק לא פוטושופ זה יותר מידי מסובך ניסיתי כבר את red eye remover ואין בא מספיק פונקציות ותודה מראש
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מעוניין להכנס לעולם הדיגיטלי ולרכוש מצלמה דיגיטלית ראשונה .עכשיו קראתי כל מיני ביקורות והשוואות שרק בלבלו אותי ואני ממש לא מוצא את עצמי אני אגיד לכם מה הדברים שחשובים לי ותנסו להמליץ לי על מצלמה שהכי קרובה למה שביקשתי. התנאים הם:גודל זום גבוה (הכוונה מעל לX5) מהירות מקסימלית בין התמונות הדפסה לא חותכת תמונה (שמעתי שבאיזה מצלמה של קנון לא זוכר איזה דגם יש מצב שכאשר מדפיסים התמונה נחתכת ומודפסת עם קוים לבנים בצדדים אז חשוב שזה לא יהיה כך) שניתן יהיה להוריד עיניים אדומות בצילומים לחלוטיןן שתהיה נוח להחזיק וקלה כמה שאפשר דרך אגב התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח גג. אני יכול להגיד ששמעתי ממישהו שמבין שהאופציות שקיימות במצלמות קנ…
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
בתמונה הבאה.....מכיון ימין של הגשר (אבנים...) ועד אמצע התמונה וגם העץ מעל הגשר נראים קצת מטושטש-כתוצאה ממה זה נוצר? זה קיים לי הרבה בתמונות מסויימות שחלקים לא מפורטים מספיק..... עריכה-תעשו כפתור ימין-view image-אז זה יהיה בגודל המתאים.... למי שמועניין התמונה צולמה בשאפהאוזן גבול שוויץ-גרמניה... איתן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מצלמה חדשה של סוני וראיתי את המצלמה הזאת http://www.isfar.co.il/sony/product.asp?family_id=12&catalog_id=36&id=670 האם שווה לקנות אותה והאם האיכות טובה וזה שיש לה מסך גדול זה יכול לפגוע באיכות ? תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום... לפני שנה וחצי בערך קניתי את ה canon ועכשיו סתם בא לי להשתמש בה כמצלמת רשת. רציתי לדעת האם זה אפשרי? אם כן, אז איך? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1504390 ותגידו החברה של המצלמה טובה בכלל?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת על כל אחת מהן הפרש המחירים אינו רלוונטי מבחינתי http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_s1is%2Ckonicaminolta_dimagez3%2Cpanasonic_dmcfz4%2Coly_c770uz&show=all
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני נוסע לחו"ל ואני מתלבט בין שלוש מצלמות עם נתונים דומים: canon powershot s1 panasonic dmc fz3 kodak dx6490
-
- 30 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אני חדש עם המצלמה (canon a510) ועוד יותר חדש עם פוטושופ. הנה תמונה שצילמתי ושיחקתי איתה קצת. מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי לחבר את ה-canon a85 שלי היום למחשב כדי להוריד תמונות, והמחשב לא מזהה שחיברתי אליו את המצלמה, ואני יודע שהכבל בסדר כי חיברתי לפלאפון ואותו הוא מזהה. יש דרך לתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב, ברצוני לקנות מצלמה דיגיטלית לשימושים הבאים: * שימושים הרגילים, צילום ביתי וכו'... * ברצוני לצלם כצופה בהרצאה שקופיות המוצגות בPower Point, וכן רצוי שלא תהיה גדולה מדי. לצערי, איני בקיא דיו בתחום ולכן אזדקק לעזרתכם. על מה אתם ממליצים, ועל כל מידע שימושי שתוכלו להפנות אותי אליו אני אשמח. תודה מראש אורי
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום (: אני צריך עזרה בקניית מצלמה דיגטלית. תקציב בלתי מוגבל, זה לא אומר שאתם מביאים את הhigh-end ואת ההכי יקר, פשוט אם מצלמה טובה תביאו אותה גם היא עולה הרבה. יש עדיפות לסוני אבל לא חובה, וזהו. המצלמה בעיקר לטיולים ולצילומים בבית ספר, אך גם לאירועים ולמסיבות. ובבקשה רק תגובות לעניין, ילדים קטנים ולא חכמים מיוחד בפורום אחר(ג**מר), התחילו להראות לי את המלצמות הכי יקרות בzap, מצלמות ב40 אלף שקל, כל מיני שטויות. רשמתי ללא הגבלת תקציב אבל לא צריך בהגזמה. אז תגובה לעניין (: תודה מראש, נדב.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמונה שצילמתי לפני כמה זמן (החתולה שלי) אני דיי מתחיל בכל העסק הזה, אני בדרך כלל מצלם בוידאו. אני אשמח להערות דגשים וכו...
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפניכם תמונה תלת-מימדית של פרח שצילמתי בעזרת מצלמה דיגיטלית משני זוויות. התמונה ניתנת לצפייה בעזרת משקפיים בעלי עדשה ימנית כחולה (או טורקיז) ועדשה שמאלית אדומה תהנו!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-