עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Gophoto,

הי אולי יעניין אותכם ערוץ ללימוד צילום ביוטיוב http://www.youtube.com/user/gophoto101?feature=mhsn זו עדיין ההתחלה והמטרה לכסות נושאים רחבים אשמח לקבל תגובות...

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. מכירים את זה שלא לוחצים לפני צילום חצי לחיצה ואז כל התמונה בלי פוקוס וקצת מטושטשת? יש דרך לתקן את זה בפוטושופ? וגם מה אם אני רוצה לעשות פוקוס על אובייקט מסויים בתמונה שיהיה הכי ברור כמו אנשים וכו... את זה אפשר? תודה מראש אם לא הבנתם תגידו אני יעלה דוגמא...

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by guy_pr,

בימים האחרונים אני מתאמן על העריכה בש\ל + צבע אז אני מעלה כמה תמונות של מה שיצא לי מה דעתכם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

4. Started by NOSTREDAMUS,

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  5. Started by avi2014,

Olympus Mju DiIGITAL/Stylus 600 1200 שקל +512 זיכרון _נרתיק 6 מגה פיקסל דעות?

• 12 תגובות
    • 844 צפיות
  6. שאלון לקניית מצלמה דיגיטלית קומפקטית מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 800 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). בעיקר האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. כן האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן האם אתה מש…

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  7. Started by PyroGhost,

מישהו פה מכיר תוכנה טובה לעריכת תמונות בפורמט RAW? התחלתי לצלם בפורמט הזה לאחרונה באופן דיי קבוע וזכרתי שתמיד אמרו שבשביל הפורמט הזה יש תוכנות שעדיפות על פוטושופ, האם זה באמת ככה?

• 60 תגובות
    • 6.6k צפיות
  8. Started by LF,

שלום, מה אני צריך למחשב על מנת שאני אוכל לערוך סרטים ממצלמת וידאו דיגיטלית [עם יציאת MiniDV]? ועל מה אתם ממליצים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by sergames,

יש לי מצלמת וידאו תלת מימדית של panasonic. היום רכשתי מסך תלת מימדי למחשב של חברת samsung אך אני לא מצליח לערוך את קטעי הוידאו או לצפות בהם בתלת מימד הייתי מעוניין לדעת איך אני אוכל להפעיל את הצפייה בוידאו במסך. האם יש צורך בתוכנה מסויימת לדבר? ואיך אוכל להגדיר את המסך כך שאוכל לערוך באמצעותו את הוידאו? במסך יש לי אפשרות של התמונות זו לצד זו, frame sequential , ומלמעלה למטה. אודה למי שיוכל לעזור! לילה טוב.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by yukii,

בזמן עריכת סרט יש אופציה לעבוד ב AVI שכל שעה מצולמת הופכת ל-13G שלא מאפשר לצרוב או DVIX או MPEG שכל שעה מצולמת הופכת ל~ 2.5G באיזה פורמט עדיף לעבוד ?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  11. שלום, יש ברשותי תמונה שחלק ממנה כהה מאוד, וחלקה האחר בהיר(לשם העניין שמיים בהירים מול הרים חשוכים). איך אני יכול להבהיר את ההרים, ולהשאיר את השמיים בהירים? כאשר אני מסמן את ההרים ומשנה את הLEVELS בPHOTOSHOP, רואים הבדל ניכר במעבר בין השמים להרים. האם יש כלי שמסוגל לתקן את הגבולות ביניהם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום. יש לי תמונה מסויימת עכשיו הרקע שלה יצא בסדר אבל האדם יצא חשוך, השאלה שלי איך אפשר לערוך בפוטושופ רק חלק מסויים בתמונה כלומר איך לעשות רק חלק מוסיים אחד בהיר יותר ולא לגעת בכל הרקע מאחורה . תודה.

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  13. Started by sagi_10,

שלום אמא שלי שוקלת למכור את המצלמה השינה שלה ( OLYMPUS C-740UZ ) בתקווה לגרד כמה שקלים. מהו השוי העכשיו של המצלמה הנ"ל ? כי במקרה והמצלמה שווה חמישים שקלים אז פשוט נשאיר אותה כמצלמת גיבוי לינקים : http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/c740uz.html http://www.olympusamerica.com/cpg_section/cpg_archived_product_details.asp?id=909 תודה

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  14. עד כמה תגביל אותי העדשת קיט של פנטקס כשאני רוצה ליצור עומק שדה רדוד בצילומי מועדון\אירועים ? 3.5-5.6 כמו כל עדשת קיט, למי ששכח... חשבתי לקנות PENTAX SMC 50MM F1.4 ב200 דולר כשיהיה לי קצת כסף... אבל האורך מוקד שלה קבוע שזה קצת בעייתי לא... ? מנגד עומדת הTAMRON 17-50\28-75 עם צמצם 2.8... בעוד 100 דולר עד כמה גדול ההבדל מבחינה פרקטית בין 1.4 ל2.8 ? תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by -Del Piero-,

סתם תמונה חמודה עברה תיקון קל בפוטושופ+הקטנה וחידוד קל מאוד יש גם גרסא בשחור לבן, לדעתי נחמד.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by R0ck,

מגיחה קצרה שעשיתי היום לירושלים לאחר השחרור... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  17. Started by itaysp,

שלום, לפני כחודשיים במהלך טיול בארה"ב אחותי הפילה את הF30 שלי, והיא קיבלה מכה בחלק העליון שלה. למזלי, היא עובדת מצויין. יש קצת רעש כשעושים פוקוס, אבל הפוקוס עובד מצויין. הבעיה שאני מפחד ממנה מאוד, הוא שהפאנל התעקם למעלה ונוצר מרווח בין 2 החלקים של הפאנל, ואבק נכנס. עוד משהו שמפריע לי שעכשיו אני צריך להכניס את המצלמה לקייס חסין מים שקניתי בלחץ.. היא לא מחליקה לתוכו כמו קודם :-\ איפה אני יכול למצוא פאנל חדש? או איפה מתקנים דברים כאלה וכמה זה אמור להעלות? אין לי איך להעלות תמונה כי זאת המצלמה היחידה שיש לי.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by psychuil,

אחרי שאספתי את ה70-300 החמודה להפליא שהזמנתי הלכתי לצלם אנשים אקראיים, ובלי לשם לב צילמתי סלברטאי יושב בבית קפה עם מישהי אחרת מזו שאיתה הוא אמור להיות. כשהורדתי את התמונות למחשב, חברה שלי הציעה לנסות למכור את התמונה לאיזה צהובון. למישהו יש מושג מה הפרוצדורה ומה המחירים של תמונות כאלה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ALÞHA,

1. אבסטרקט 2. בקבוצה 3. בדידות 4. פנינג 5. I have been watching you #2

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by aleXtazi,

סתם תמונה שעשיתי לאוטו של חבר [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  21. Started by 69,

ברשותי כרטיס זכרון 128MB המשמש לצילום במצלמת אולימפוס C-350. נתקלתי ב 2 תופעות שונות, לאו דווקא קשורות אחת לשניה : 1. לאחר צילום כמה עשרות תמונות, המצלמה "נתקעת" לאחר צילום תמונה נוספת, ורק הוצאת הסוללות + הוצאת כרטיס הזכרון - והחזרתם, המצלמה חוזרת לתפקד כרגיל. 2. בהעברת התמונות למחשב, כ 3 תמונות לא ניתן להעביר (מתקבלת הודעת שגיאה). חשבתי שמדובר במעיין "BAD SECTOR" בכרטיס, אבל אם אכן יש "BAD SECTOR" אזי בעייתה עברת 3 תמונות אמורה לרות בכל העברה, אך היא קורת רק לעיתים ! (כלומר, יש מקרי שבהם אני מצלם עד שהכרטיס מלא, מעביר למחשב, והכל עובר תקין). מה פה קורה פה ? יש דרך אלגנטית לבדוק את מצב הכרטיס ? 3. אולי בכלל הבעיה היא במצלמה ? יתכן ? כיצד ניתן לבדוק זאת ? (ללא כר…

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  22. Started by ALÞHA,

;D

23. Started by Dano,

שלום! אני רציתי לשאול אותכם אם המצלמה פוג'י A-340 שווה קניה? אני משתמש מתחיל ורוצה תמונות באיכות מעולה אני יצלם בחוץ וגם בפנים וזהו..השאלה אם היא תספק אותי ותתן לי תמונות איכותיות המצלמה+מטען+2 סוללות+כרטיס זיכרון 16 מ"ב=950 ש"ח.. שקלתי לקנות את הקאנון A85 אבל זה עולם אחר לגמרי לא? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by rangerman,

מסתבר שבמעבר לחיישן 12 מ"פ ב-F50 פוג'י וויתרה לא רק על יתרון האיכות בצילום'>http://boren.sent.com/photography/articles/F31vsF50/"]בצילום סטילס באור חלש, אלא גם על יתרון האיכות הגדול עוד יותר שהיה לדגמים הקודמים בצילום סרטוני ווידאו בתנאים כאלה. ב-youtube.com אפשר לראות השוואות מרשימות מאוד לנושא הזה: השוואה בין פוג'י F31 לסוני T30:‏ http://youtube.com/watch?v=qz4OrtYr_DY השוואה בין פוג'י F30 לקנון Elura (מצלמת ווידאו MiniDV):‏ http://youtube.com/watch?v=-IOq98KFnx8 בשתי ההשוואות האלה זה נראה ממש כאילו מישהו הדליק את האורות בצילום עם המצלמות של פוג'י. אותם ההבדלים מופיעים בהשוואה אחרת, בין פוג'י F31 עם ווידאו שמיש, לבין פוג'י F50 עם ווידאו חשוך וגרעיני: http://vengo.fre…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by tzahi04,

היי אנשים !! ;D את הSD200 שלי עדיין לא שידרגתי, הTX1 לא שווה את ההשקעה. חשבתי לשדרג לSD800IS או SD700IS אבל בגלל שמאוד חשוב לי מצלמה שמצלמת תמונות וגם וידיאו באיכות טובה באור נמוך ללא פלאש אז אני חושב אולי לשנות כיוון וללכת על הF31 שאני יודע מביקורות פה שהיא מצוינת והתמונות שלה צריכות להיות איכותיות לפחות כמו של הקאנון אם לא יותר. הוידיאו של F31 איכותי יותר או פחות מהSD800? חשוב לי שאיכות הוידיאו שלה לפחות תשתווה לאיכות של הקאנון. עוד לגבי הוידיאו הוא משתמש גם בMJPEG כמו הקאנון אבל יכול לצלם יותר זמן וידיאו - כמעט פי 2. בכרטיס 4 ג'יגה נכנס 60 דקות לעומת קאנון: 35 דקות. זה אומר שהאיכות וידיאו שלו פחות טובה או שאין קשר? לגבי SD800 הגעתי למסקנה שהזוית הרחבה של העדשה ל…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.