עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by T-Flash,

אין שם בנתיים... אתם תעזרו לי עם השם... הכל ב EXIF... עריכות: קצת תיקון צבע. כל תגובה תתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  2. האמת שדי בדקתי את השוק...וממש התלהבתי מהקנון 510A . מישהו יכול לחזק ? ישנן מצלמות במחיר הנ"ל שיתנו תמורה טובה יותר? תודה

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחפש המלצה למצלמה דיגיטלית במחיר של 150-170$, חשוב שהיא תהיה קומפקטית (תוכל להכנס לכיס) ושתהיה פשוטה מבחינת הגדרות, זאת אומרת השימוש הוא לבן אדם שרק רוצה ללחוץ ולצלם ולא מעוניין בתכונות למקצוענים. הקניה תהיה בארה"ב, כך שלא צריך להתייחס למחירים בארץ. תודה גדולה לכולם ! *שמתי לב לת'רד כאן שמתייחס גם כן לקניית מצלמה בארה"ב, פשוט המחירים שם הם כ250$ ולצערי אני לא יכול להרשות לעצמי.

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  4. Started by Devil Servant,

אממ אתם יכולים להסביר לי על כל מיני פונקציות שאני יכול לעשות עם הCANON EOS 888? נגיד מאקרו (זה זה שרואים תמונה בפוקוס והכל מסביב לא בפוקוס לא?) אני עושה עם הציור של הפרח וMF? מה עושה פה כל אחד? (כאילו אני יודע כמעט הכל אבל המספרים מה עושים?) תודה

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  5. קניתי את המינולטה Z5 בשעה טובה ואני מחפש לקנות כרטיס זיכרון מהיר אך אני לא יודע איזה הכי מהיר אני יודע שיש EXTREME ויש ULTRA וכו' אבל איך אני יכול להשוות? בקיצר האם יש אתר שמשווה כאלו נתונים?יש כזו חיה? בתודה מראש לכל העוזרים נועם

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  6. אוקי, אז הגעתי למסקנה ש50% מהת'רדים בפורום הזה הם על המלצות של מצלמות כאלה ואחרות, אני יודע שחלק מהבקשות זה על מצלמות לא DSLR אבל עליהם אין כל כך טעם לדבר כי ההבדלים ביניהם גם במחיר וגם בתפוקה לא גדולים לדעתי. המצלמות שאני אעשה עליהם את הסקר שוק תהיינה מצלמות של Nikon, Canon, Pantex ואולי עוד כמה בודדות. אבל אצל החברות האלה אני אקח את המצלמות שהן מיועדות לחובבנים מתקדמים ולמקצוענים מתחילים, כלומר קצת מעל ה Entry level. אני מניח שטווח המחירים ינוע בין 3500 לבין 6500 (עם חריגות לפה ולשם), במחקר תהיינה גם מצלמות שלא נחשבות קצת מעל ה Entry level אלא אולי קצת מעבר לזה. אוקי אז אחרי שהצגתי לכם את מה שאני רוצה להשוות, אני צריך את הקריטריונים שהכי משפיעים אצלכם, אני אקח בערך 5-8 …

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  7. Started by miss-lulita,

1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1000 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. ידע אפסי .. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? סתם מצלמות פשוטות של CANON ו SONY 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) אני מאפרת ואני רוצה לצלם את העבודות שלי , לא ברמה של ב…

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  8. אתם יכולים לעזור לי לבחור מצלמה הכי טובה שאפשר להשיג בטווח מחיר הזה? תעזרו לי לבחור בין שני הדגמים Fuji S6000 וcanon S3 אין צורך לפרוט רב רק לכתוב את שם הדגם ולציין אם אפשר-היתרונות וחסרונות... תודה :hi:

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  9. בעבר פתחתי נושא דומה אך הוא נעלם ועבר מאז קצת זמן... אז כמו שהבנתם אני צריך מצלמה משפחתית פשוטה עד סכום של 700-800 לא איזה משהו מיוחד יותר מדיי הבנתי שהCANON 590 הכי חזה בקטגוריה והאמת שכבר ממש תכננתי לקנות אותה אבל אני רואה שהיא נעלמת מהשוק לאט לאט וכבר אין אותה בחנויות ליד הבית שלי,אני גר בקריות, יש ל590 איזו מתמודדת ראויה ששווה לקנות? ומוכרים אותה בחנויות כמו,CAMERA,KSP,באג,אופיס דיפו,ביג בוקס או שאר חנויות באזור חיפה והקריות,אין לי אפשרות עם אשראי... אני רוצה לקנות ממש בקרוב זה כבר דחוף אנחנו חייבים מצלמה בבית. עדיפות ממש גבוהה יש לי לFUJI F50 או F40,לא משנה למה,אבל זה מה שאני הכי רוצה עכשיו.... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  10. Started by shibby15,

התקציב אמור לכלול מצלמה+כרטיס 1 גיגה+סוללות. כלומר מצלמה+כרטיס 1 גיגה עד 750. ואם המצלמה כוללת סוללת ליטיום אז עד 800. חשובה האחריות וכמובן האיכות ועדשה רחבה ככל האפשר. אשמח להמלצות תודה מראש רום

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  11. שלום, אני טס בקרוב ליפן לתקופה של כמה חודשים (חורף) ואני זקוק למצלמה חדשה... # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? ~2000 ש"ח # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אני טס ליפן בתקופת החורף, ככה שאני מאמין שיהיו זמנים שתנאי התאורה גם במשך היום יהיו חלשים, בנוסף אני מתכנן לצלם הרבה בזמן הערב\לילה בפסטיבלים # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). בדרך כלל הפלאש אצלי במצב אוטומטי, הייתי מעדיף שאני אוכל לצלם באור חלש גם ללא הפלאש # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נ…

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  12. Started by ofir2808,

hallow to you all, I'm in hong kong and I found a PANASONIC FZ35 in a very good price (1250 shekel) on the store MODERN DIGITAL the salesman say that I have 1 year of International warranty I need to know if it's OK to buy here as far as you know. I can only chack the forum in the morning (for me it's 1 in the morning) so plaese give me as much info as you can. if you have info about how to recognise a face that will be good too. TNX to you all.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  13. אז קניתי את האולימפוס FE100, מצלמה די בסיסית וזולה האיכות מספקת אותי, קלה לתפעול יש עוד דברים שיכולים לשפר את המיומנות שלי, ואף את איכות התמונה?

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  14. שלום אני רוצה לקנות מצלמת וידאוו הכי טובה שיש במכיר של עד 1000+- אם אפשר אז גם מZAP.CO.IL תודה .[br]פורסם בתאריך: 7.06.2008 בשעה 12:47:03 מישו?[br]פורסם בתאריך: 9.06.2008 בשעה 22:14:48זה כל כך מסובך ?כבר שבועה כאן ואף אחד לא מגניב

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  15. המצלמה מיועדת לאנשים חובבנים - מתחילים. תקציב: 1300 שקלים בערך, כמובן שעדיף כמה שפחות. תכונות שחשובות לי במצלמה : מנגנון ייצוב תמונה \ בולם זעזועים\ מונע רעידות מכני , או כל דבר בסגנון. זיהוי פנים. אני מעדיף שלא לוותר על אף אחת מהתכונות הנ"ל, אלא אם כן זה ממש משמעותי . תכונות לא ממש חשובות : קופקטיות , עיצוב , מצבי צילום ( תמיד מצלם על AUTO ) ,יכולות שליטה. חשבתי לקנות את המצלמות הבאות : ( מה דעתכם עליהם ?) Fujifilm FinePix F50 fd ( עונה על הדרישות , פחות טובה מה F30 אך עדיין - מאותה משפחה ). Olympus MJU840 ( תפריטים בעברית - ייתרון , איכות צילום סבירה לפי ביקורות ). אשמח לקבל הצעות למצלמות נוספות והערות על המצלמות שהצעתי. תודה מראש לכל המומחים והעוזרים. [br]פורסם בתאריך…

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  16. Started by aleXtazi,

האני מחפש מצלמה שיהיה לה זום גדול (אופטי) שיהיה אפשר לצלם איתה תמונות ספורט ושזה לא יהיה מטושטש והכי חשוב זה איכות אבל איכות טובה ( 5~6 mp) ועם אפשר שיהיה עם בטרית ליטיום כמו שיש במצלמות וידאו .....

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  17. היי אז כמו שאתם שמים לב במקום WALLPAPER חדש של הכלבה , שוב קיבלתי דיוקן עצמי. כמעט בכל צילום של פנים ובהתמקדות על העיניים, אני מקבל את ההשתקפות של עצמי או השתקפות של סביבת צילום שמציקה לי נורא. איך פותרים את זה? זה שאלה של זוויות צילום? לא חסרים צילומי דיוקן שבהם לא נראית השתקפות בעיני המצולם. אשמח לפתרונות תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  18. Started by T-Flash,

דעתכם?

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by approx,

מה אתם אומרים ?

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  20. Started by EagleX2,

היי, אני זקוק להמלצה למצלמה דיגטלית עד 2200 שקל (עם אפשרות לחריגה). הצילום יכלול אנשים, נופים, לא משהו מיוחד. יש לי העדפה לזום אופטי גבוה... (אני מודע לזה שפתחתי כזה דיון בעבר, אך כיוון שההורים שלי לא רצו לקנות בסוף, ועכשיו הם רוצים, אני פותח מחדש. מצטער אם זה מפריע למישהו). כמו כן, אשמח להמלצה על חנויות שאפשר לקנות בהם את המצלמה. תודה.

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  21. Started by Dumbass,

1 2 3 4 5 6 7 8 9

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  22. למי שבחר באופציה 5, הנה כמה לינקים להסברים/מדריכים בנושא: להבין את ההיסטוגרמה Tutorials: Image Histograms - Part 1 הסבר קצרצר על היסטוגרמות, מהודעת הסטיקי של הפורום

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  23. Started by IG,

מה דעתכם? התמונה זה קרופ מפריים מסרטון שצילמתי במצלמה שלי (קנון A530) עם קצת צבע ובהירות מתוקנים- אחרי 82348672 נסיונות לתפוס תמונה של הדינוזאור בטיסה בצילום רגיל... לפי דעתי דווקא יצא נחמד (אבל נורא קטן )

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  24. שלום, אחרי 10 שנים עם מצלמת וידאו אנלוגית (ללא מסך נפתח- מסוג סוני) החלטתי לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית. המטרה שהמצלמה תהיה איכותית ולכן חשבתי על SONY , חשוב שתהיה קטנה - מסך נשלף (מן הסתם) , חשוב שיהיה לה ZOOM טוב ומגה פיקסלים גבוהה - ושסוף סוף אוכל לחבר אותה למחשב ולערוך את הסרטים. הבנתי שהמצלמות MINI-DV טובות יותר באיכותן מאלו של ה- DVD . מבחינת תקציב - לא ממש משנה, אני אשקיע מעט יותר אם יש צורך , מחיר משוער , חשבתי שמחיר מצלמה אמור להיות סביב 3-3.5 אלף ש"ח. תודה מראש

25. שלום לכולם! קודם שתהיה לה אחריות גם בארץ.. אני מעוניין במצלמה קומפקטית, זום לפחות X6, 6 או 8 מגה פיקסל, מסך LCD גדול , עובדת על סוללות (לא סוללה מובנית). אפשרות לכיוונון חשיפת צמצם, ISO, צילום סרטוני וידאו עם קול, מהירות תגובה כמה שיותר מהירה. מטרות שימוש - בעיקר צילום במפגשים משפחתיים, טיולים וכדומה. לא שימוש מקצועי, אבל כמובן שהתמונות יהיו איכותיות.. אני נוטה לכיוון של CANON או אולימפוס או פנסוניק. אשמח להצעות..

• 2 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים