עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by benor,

זאת הכלבה שלי , היא כל הזמן ישנה לה על הפוף והיא בת 13 כבר. למישהו יש הצעות, איך אפשר לשפר לערוך את זה אחרת? תודה.

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  2. Started by shibby15,

התקציב אמור לכלול מצלמה+כרטיס 1 גיגה+סוללות. כלומר מצלמה+כרטיס 1 גיגה עד 750. ואם המצלמה כוללת סוללת ליטיום אז עד 800. חשובה האחריות וכמובן האיכות ועדשה רחבה ככל האפשר. אשמח להמלצות תודה מראש רום

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by bio_stdnt,

התנסות ראשונה עם העצמית החדשה שלי (Canon EF 70-200\4L IS) צילמתי כמה אדניות פרחים שנתקלתי בהן [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  4. Started by pwntigo,

שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית אבל אין לי שום מושג איזה טובה איזה לא, איזה חברה יותר איכותית וכו... היא צריכה להיות טובה ושתיתן את התמורה הכי טובה לכסף שלי, כמו כן הייתי רוצה מצלמה שיכולה לצלם וידאו כמה שיותר.

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by talimuli,

מחפשת מצלמת וידאו טובה, רצוי של סוני, למטרות של צילום בעיקר באור יום אבל גם חשוב שתהיה אפשרות סבירה לצילום לילה תודה טלי

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by Green,

שלום יש לי את הA710 החדשה בגלל שאני לא מבין גדול בצילום ואני לא רוצה להתעסק יותר מדי עם צמצמים ותריסים שאני לא מבין בהם הרבה אני רוצה לתת למצלמה לבחור איך לצלם אבל אני יוכל לשלוט בISO ואולי גם על הWB תודה

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  7. הי אחד מהאתרים האהובים עלי ביותר לצילום הם פאבים, בהם יש רמת תאורה מאוד נמוכה אבל פלאשים לא רצויים, לעומת זאת מאוד קל לתפוס תמונות מעניינות "במצב טיבעי" של הסובבים. האם יש מצלמה קומפקטית שאפשר לקבל איתה תוצאות צילום סבירות בפאב ממוצע ללא פלאש? עד כה בדקתי קנון ixus 800 ו-a550 והן לא מתאימות עבורי בכל אופן. עם קנון a530 הסתדרתי בקושי אבל זה היה סביר, למרבה הצער היא נגנבה (מזמן). תודה. נ"ב למרות שזה עדיין לא בתקציב, האם זה סביר שקנון slr 350d עם עדשת קיט תסתדר בתנאי תאורה של פאב ללא פלאש?

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  8. Started by EagleX2,

היי, אני זקוק להמלצה למצלמה דיגטלית עד 2200 שקל (עם אפשרות לחריגה). הצילום יכלול אנשים, נופים, לא משהו מיוחד. יש לי העדפה לזום אופטי גבוה... (אני מודע לזה שפתחתי כזה דיון בעבר, אך כיוון שההורים שלי לא רצו לקנות בסוף, ועכשיו הם רוצים, אני פותח מחדש. מצטער אם זה מפריע למישהו). כמו כן, אשמח להמלצה על חנויות שאפשר לקנות בהם את המצלמה. תודה.

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  9. Started by miss-lulita,

1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1000 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. ידע אפסי .. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? סתם מצלמות פשוטות של CANON ו SONY 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) אני מאפרת ואני רוצה לצלם את העבודות שלי , לא ברמה של ב…

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  10. Started by KoM,

מדובר בזמן בניית הדגם לפרויקט הגמר שלי מהתיכון, זה אמנם לפני דיי הרבה זמן אבל עדיין לדעתי יש משהו בתמונות האלה... צולם לפני כארבע שנים (!!!) עם האולימפוס הישנה...

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  11. Started by lipa,

יש למשיהו נסיון עם המצלמות האלה ? אני רוצה לקנות מצלמה בסכום של עד 400 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  12. Started by IG,

מה דעתכם? התמונה זה קרופ מפריים מסרטון שצילמתי במצלמה שלי (קנון A530) עם קצת צבע ובהירות מתוקנים- אחרי 82348672 נסיונות לתפוס תמונה של הדינוזאור בטיסה בצילום רגיל... לפי דעתי דווקא יצא נחמד (אבל נורא קטן )

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  13. היי אני מעוניין לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית. כמובן שאני מעדיף שהיא תהייה קטנה וקלה ככל האפשר - עדיף מאוד כף יד. איכות מצויינת, סוללה ארוכה, זום טוב - גם אופטי וגם דיגיטלי,עדיף מבית JVC, פנסוניק או סוני או מבית טוב אחר. צילום סטילס, פלש ועוד פונקציות נחמדות - שלט יתרון. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  14. 1. 1000שח רק עבור מצלמה ללא סוללות או כ.זכרון 2.מצלמה לכל הצרכים בעיקר אירועים או טיולים לרוב הצילומים יהיו ביום בתאורה רגילה אך שתיהיה גם מתאימה לתנאי תאורה נמוכה... 3.מתכוון לצלם עם פלאש!!! אבל לא חיצוני 4.לא מעוניין חצובה 5.לא מעוניין בפלאש חיצוני 6.השתמשתי בCANON POWERSHOT A540 עד שנשברה 7.על גבי מסך אצפה בתמונות 8.עדשה 28mm 9.שניהם מצלמות קומפקטיות ומשקלם כמעט זהה 250גר'

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  15. Started by T-Flash,

אין שם בנתיים... אתם תעזרו לי עם השם... הכל ב EXIF... עריכות: קצת תיקון צבע. כל תגובה תתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  16. היי אז כמו שאתם שמים לב במקום WALLPAPER חדש של הכלבה , שוב קיבלתי דיוקן עצמי. כמעט בכל צילום של פנים ובהתמקדות על העיניים, אני מקבל את ההשתקפות של עצמי או השתקפות של סביבת צילום שמציקה לי נורא. איך פותרים את זה? זה שאלה של זוויות צילום? לא חסרים צילומי דיוקן שבהם לא נראית השתקפות בעיני המצולם. אשמח לפתרונות תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  17. Started by mastick,

[shadow=red,left]שלום לכם...[/shadow] לאחרונה חשבתי לקנות מצלמה דיגיטילת ואני מתלבטת בין קנון A95 לבין סוני T3 הסוני ניראת לי מאוד נוחה וקומפקטית וגם התכונות שלה ניראות לי מצוינות. לעומת זאת אני ראיתי תמונות של הקנון והן ניראות לי אחלה.. כיום יש להורים שלי קנון S400 שהיא גם טובה וקומפקטית. יש לכם אולי המלצות למצלמות טובות אחרות (עדיף סוני\קנון) בתקציב של עד 2500 ש"ח (את הסוני ראיתי ב- 2200) :s05:

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by Dumbass,

1 2 3 4 5 6 7 8 9

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  19. Started by adam_godin,

הייה קשה במיוחד להדביק בגלל העשן הגננים והשמש.... [attachment deleted by admin]

20. שלום, אחרי 10 שנים עם מצלמת וידאו אנלוגית (ללא מסך נפתח- מסוג סוני) החלטתי לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית. המטרה שהמצלמה תהיה איכותית ולכן חשבתי על SONY , חשוב שתהיה קטנה - מסך נשלף (מן הסתם) , חשוב שיהיה לה ZOOM טוב ומגה פיקסלים גבוהה - ושסוף סוף אוכל לחבר אותה למחשב ולערוך את הסרטים. הבנתי שהמצלמות MINI-DV טובות יותר באיכותן מאלו של ה- DVD . מבחינת תקציב - לא ממש משנה, אני אשקיע מעט יותר אם יש צורך , מחיר משוער , חשבתי שמחיר מצלמה אמור להיות סביב 3-3.5 אלף ש"ח. תודה מראש

21. ברשותנו כרגע מצלמה של Canon מדגם S3 שקנינו לפני פחות משנה. אבי טס בקרוב לארה"ב וחשב לקנות שם מצלמה טובה יותר, וללכת לכיוון קצת יותר מקצועי. אבי משתמש במצלמה מעט בעבודתו אך יותר בתור תחביב ויוצא לו לא פעם להגדיל את התמונות לגדלים גדולים. כמו כן הוא אוהב לצלם בים בעיקר ציפורים. חשבנו ללכת על מצלמת SLR, אך מכיוון שאנחנו לא ממש מחוברים לשוק, ולא ממש לשוק האמריקני אני מתייעץ איתכם. התקציב הוא 450$ למצלמה+עדשה(שהבנתי שהיא החלק החשוב בכול הסיפור), דגם שמישהו המליץ לי עליו הוא הD40 של ניקון שראיתי שניתן להשיג ב270$ בערך ללא עדשה. אני מחפש המלצה לגוף+עדשה(עדיף מצלמה עם סוללה נטענת), ואם אפשר לכלול בעניין גם תיק וכרטיס זיכרון מצויין. אם לדעתכם התקציב ממש לא מספק אשמח להסבר, זיכרו ש…

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  22. Started by EliranC,

אין לי יותר מדי תקציב צריך מצלמה ב600 שקל עם צריך לחרוג טיפה בשביל שיפורים משמעותיים או מהותיים אז אקבל גם ואם אפשר גם סוגים של כרטיסי זיכרון , ומה עדיף מצלמה על בטריות או על בטריה נטענת אני צריך תמצלמה לצבא ככה שיהיה לי שם להטעין אותה כל יום השאלה האם לא עדיף מצלמה על בטריות נטענות?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  23. Started by PyroGhost,

טוב אז ככה, היום, לאחר הרבה מאוד זמן, הרבה לבטים, הרבה סקרי שוק והרבה מאוד בירורים קניתי את המצלמה החדשה שלי, פוג'י S9000 / S9500. בתור התחלה רציתי לדעת מה דעתכם על הדיל שהשגתי : המצלמה + שנתיים אחריות של היבואן הרשמי בארץ ( שמעוני? ) + כרטיס של 1 גי'גה + תיק של Lowepro + חצובה גדולה ( עולה 200 שקל רגיל.. )+ חצובת שולחן וכל זה ב4050 שקל, מה אומרים? בנוסף לכך רציתי לדעת אם למישהו יש טיפים פה להתחלה של צילום או כל מיני רעיונות לקומפוזיציות בשבילי, ואני יודע שבתור התחלה אני צריך לעבוד עם אוטומטי או עם מצב P ולאט לאט לעבור לשליטה ידנית אחרי שאני אכיר את כל הפרמטרים ולפי מה הם נקבעים, אם יש לכם טיפים אחרים שיעזרו לי אני אשמח לקבל. anyway אני מקווה שבקרוב אני אתחיל להעלות…

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מחפש המלצה למצלמה דיגיטלית במחיר של 150-170$, חשוב שהיא תהיה קומפקטית (תוכל להכנס לכיס) ושתהיה פשוטה מבחינת הגדרות, זאת אומרת השימוש הוא לבן אדם שרק רוצה ללחוץ ולצלם ולא מעוניין בתכונות למקצוענים. הקניה תהיה בארה"ב, כך שלא צריך להתייחס למחירים בארץ. תודה גדולה לכולם ! *שמתי לב לת'רד כאן שמתייחס גם כן לקניית מצלמה בארה"ב, פשוט המחירים שם הם כ250$ ולצערי אני לא יכול להרשות לעצמי.

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  25. אם אני מקליט וידאו בקלטת וידאו דיגיטאלית, האם האיכות שלה יורדת עקב שחיקת הקלטת כמו במצלמות אנאלוגיות? ניסיתי לחפש את התשובה לזה בhowstuffworks ושם רשום שהאיכות לא יורדת מכיוון שזה מידע דיגיטאלי אבל העניין הוא שזה עדיין מוקלט על קלטת ועדיין יש שחיקה. ??? ???

• 1 תגובה
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים