עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by spotash,

תכונות נדרשות: תמונה איכותית, כרטיס זיכרון גדול, מסך גדול, שהסוללות יספיקו להרבה זמן ושתהיה קומפקטית. המצלמה בעיקר לטיולים. פחות חשוב גודל זום והרבה מגה פיקסל, היא תשמש למשפחה בעיקר לטיולים. אין צורך שיהיו לה אפקטים מיוחדים(צילום בשחור לבן וכו')

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  2. טוב הדגמים שאני מתלבט הם בין FUJIS5500 ל MINOLTAZ2 . המחיר פחות או יותר אותו מחיר. היה לי קצת ניסיון עם הפוג'י והרבה אומרים שהוא שווה את המחיר אבל האם הוא באמת שווה? והאם שווה לקנות מצלמה עם זום כפול 10 ואיזה מהם? אני חושב אולי לוותר עם זום ולקנות את הקנאון A520 או את ה A95 בדקתי את המפרטים ולפיהם אין כל כך הבדל אבל נראה שבכל זאת עדיף את ה520, מה דעתכם? או בכלל להשקיע יותר ולקנות את האולימפוס C770 או C695 הבעיה שהם יקרים וסוללות ליתיום. אשמח לקבל תשובות בהקדם אני קצת לחוץ בזמן. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  3. חברה לא משנה יותר מידי, התקציב עד 1000 שקלים, רצוי כמה שפחות. חשוב שתיהי הקומפקטית וסוללה נטענת. אין בעיה לרכוש דרך אתר אינטרנט. היא לא מבינה כלום בצילום וצריכה מצלמה פשוטה ואיכותית!

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  4. היי אני מעוניין לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית. כמובן שאני מעדיף שהיא תהייה קטנה וקלה ככל האפשר - עדיף מאוד כף יד. איכות מצויינת, סוללה ארוכה, זום טוב - גם אופטי וגם דיגיטלי,עדיף מבית JVC, פנסוניק או סוני או מבית טוב אחר. צילום סטילס, פלש ועוד פונקציות נחמדות - שלט יתרון. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  5. שלום לכולם אני ראיתי שיש כול מיני חיבורים או כוננים כאלה למחשב אם חיבור של USB ורציתי לשאול למה צריך את זה למה זה משמש האם המשתמש הביתי צריך את זה

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  6. Started by tom123,

חיפשתי בכל מקום אפשרי =/

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  7. Started by udi_bram,

מה אתם ממליצים? החיישן של D5000 יותר גדול, אבל אין לי מושג מה באמת זה אומר. איזו מהן מצלמת יותר מהר (מרגע הלחיצה)? איזו מהן מצלמת תמונות איכותיות יותר בISO גבוה? יש עוד מצלמות באותו סדר גודל שכדאי לי לשקול? ועוד שאלה - אני קונה את המצלמה בארצות הברית. אפשר לעשות אחריות בינלאומית על מצלמה? איך עובד כל זה? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  8. Started by PuLsE,

עקב נסיעה של מכר לארה"ב הוא מוכן לקנות לי מצלמה... התקציב עומד על 300$ עם חריגה מקסימלית של 30-50$ אני צלם חובב שמעוניין בעיקר להנציח רגעים.. המצלמה צריכה להיות של סוני וגודלה פחות או יותר בגודל של הT9 של סוני אפילו קצת יותר גדול אני מאמין ש6mp יספיקו לי וזום אופטי של X3-X5 אגב, אם מישהו מכיר אתר טוב בו אוכל לקבל מידע על המחיר הממוצע של מצלמות ציוד למצלמות בארה"ב אשמח לקבלו בתודה מראש, דור

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  9. Started by mastick,

[shadow=red,left]שלום לכם...[/shadow] לאחרונה חשבתי לקנות מצלמה דיגיטילת ואני מתלבטת בין קנון A95 לבין סוני T3 הסוני ניראת לי מאוד נוחה וקומפקטית וגם התכונות שלה ניראות לי מצוינות. לעומת זאת אני ראיתי תמונות של הקנון והן ניראות לי אחלה.. כיום יש להורים שלי קנון S400 שהיא גם טובה וקומפקטית. יש לכם אולי המלצות למצלמות טובות אחרות (עדיף סוני\קנון) בתקציב של עד 2500 ש"ח (את הסוני ראיתי ב- 2200) :s05:

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  10. אתם יכולים לעזור לי לבחור מצלמה הכי טובה שאפשר להשיג בטווח מחיר הזה? תעזרו לי לבחור בין שני הדגמים Fuji S6000 וcanon S3 אין צורך לפרוט רב רק לכתוב את שם הדגם ולציין אם אפשר-היתרונות וחסרונות... תודה :hi:

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  11. Started by guyo,

3 אמנים - 3 תערוכות - 3 חללים אוצר התערוכה והגלריה: גיא עולמי ג'ק צימבר "מיסוך" רעיה גרינברג "BLUES" אורי קאופמן Digital Dreams פתיחה ביום ראשון 15/03/09 ב 19:00 הגלריה פתוחה א'-ה' 19:00 10:00 (מומלץ לתאם הגעה מראש) מקום: וואהל סנטר כנסים, אמנות ואירועים דרך קרן היסוד (רחוב אנה ווב) מול אונ' בר-אילן (בכיכר הגדולה) טלפון: 037360662 שלוחה 2 http://www.wohl-center.co.il 30/04/09 15/03/09 http://www.guy-olami.co.il/index.php?module=staticcontent;task=view;id=514

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  12. למי שבחר באופציה 5, הנה כמה לינקים להסברים/מדריכים בנושא: להבין את ההיסטוגרמה Tutorials: Image Histograms - Part 1 הסבר קצרצר על היסטוגרמות, מהודעת הסטיקי של הפורום

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  13. Started by PyroGhost,

טוב אז ככה, היום, לאחר הרבה מאוד זמן, הרבה לבטים, הרבה סקרי שוק והרבה מאוד בירורים קניתי את המצלמה החדשה שלי, פוג'י S9000 / S9500. בתור התחלה רציתי לדעת מה דעתכם על הדיל שהשגתי : המצלמה + שנתיים אחריות של היבואן הרשמי בארץ ( שמעוני? ) + כרטיס של 1 גי'גה + תיק של Lowepro + חצובה גדולה ( עולה 200 שקל רגיל.. )+ חצובת שולחן וכל זה ב4050 שקל, מה אומרים? בנוסף לכך רציתי לדעת אם למישהו יש טיפים פה להתחלה של צילום או כל מיני רעיונות לקומפוזיציות בשבילי, ואני יודע שבתור התחלה אני צריך לעבוד עם אוטומטי או עם מצב P ולאט לאט לעבור לשליטה ידנית אחרי שאני אכיר את כל הפרמטרים ולפי מה הם נקבעים, אם יש לכם טיפים אחרים שיעזרו לי אני אשמח לקבל. anyway אני מקווה שבקרוב אני אתחיל להעלות…

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  14. Started by adam_godin,

הייה קשה במיוחד להדביק בגלל העשן הגננים והשמש.... [attachment deleted by admin]

15. Started by (Arik),

שלום אני מחפש מצלמה חדשה לבת דודה שלי, היא צריכה שהיא תיהיה מעל 5-6 MP ,קומפקטית, קלה לתפעול, עם סוללה נטענת (לא סוללות אצבע) ובעלת מהירות תגובה טובה, היא גם אמרה שהיא מעדיפה של קנון אבל אני לא יודע כמה זה רלוונתי לרצונות שלה. תודה

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  16. Started by Nemesis,

טוב, הגיע הזמן לנקות את החיישן בקנון הקשישה שלי (10D). יש למישהו המלצה על מקום באזור השרון או המרכז שמבצע את הניקוי?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  17. Started by Green,

שלום יש לי את הA710 החדשה בגלל שאני לא מבין גדול בצילום ואני לא רוצה להתעסק יותר מדי עם צמצמים ותריסים שאני לא מבין בהם הרבה אני רוצה לתת למצלמה לבחור איך לצלם אבל אני יוכל לשלוט בISO ואולי גם על הWB תודה

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  18. Started by approx,

מה אתם אומרים ?

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by roadrunner,

איזה כרטיס זיכרון כדאי לקנות למצלמה הנ"ל (אין מגבלת תקציב). תודה

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש המלצה למצלמה דיגיטלית במחיר של 150-170$, חשוב שהיא תהיה קומפקטית (תוכל להכנס לכיס) ושתהיה פשוטה מבחינת הגדרות, זאת אומרת השימוש הוא לבן אדם שרק רוצה ללחוץ ולצלם ולא מעוניין בתכונות למקצוענים. הקניה תהיה בארה"ב, כך שלא צריך להתייחס למחירים בארץ. תודה גדולה לכולם ! *שמתי לב לת'רד כאן שמתייחס גם כן לקניית מצלמה בארה"ב, פשוט המחירים שם הם כ250$ ולצערי אני לא יכול להרשות לעצמי.

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  21. Started by sherlock1212,

צילמתי בלילה מהחלון מאיזה 3 מטר [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  22. שלום, אני טס בקרוב ליפן לתקופה של כמה חודשים (חורף) ואני זקוק למצלמה חדשה... # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? ~2000 ש"ח # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אני טס ליפן בתקופת החורף, ככה שאני מאמין שיהיו זמנים שתנאי התאורה גם במשך היום יהיו חלשים, בנוסף אני מתכנן לצלם הרבה בזמן הערב\לילה בפסטיבלים # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). בדרך כלל הפלאש אצלי במצב אוטומטי, הייתי מעדיף שאני אוכל לצלם באור חלש גם ללא הפלאש # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נ…

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  23. שלום. עד לפני שבועיים המצלמה עבדה מצוין, אבל יום בהיר אחד אני מדליק אותה ואחרי שלב Access ארוך מאוד, כתוב " C:13:01 FORMAT ERROR". הבעיה קשורה לכרטיס זיכרון כי האייקון שלו מהבהב, ובנוסף המצלמה והמחשב יחדיו לא מזהים אותו (אם אני מחבר את המצלמה למחשב לא קורה כלום). המצלמה עצמה בסדר אני מניח, אם אני מוצא את הכרטיס היא עולה רגיל (חוץ מהעובדה שאי אפשר לצלם או לעשות משהו בלי כ''ז). הכרטיס הוא מסוג Memory Stick PRO Duo MagicGate 256MB של SanDisk. שוב, עבד מצויין עד לפני שבועיים. חיפשתי באינרטנטא כל מיני דרכים לסדר דרך המחשב אבל שום דבר לא פעל (די הגיוני בהתחשב בעובדה שהמחשב לא מזהה את המצלמה...). האם הכרטיס נדפק וצריך להחליפו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  24. Started by talimuli,

מחפשת מצלמת וידאו טובה, רצוי של סוני, למטרות של צילום בעיקר באור יום אבל גם חשוב שתהיה אפשרות סבירה לצילום לילה תודה טלי

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  25. 1. 1000שח רק עבור מצלמה ללא סוללות או כ.זכרון 2.מצלמה לכל הצרכים בעיקר אירועים או טיולים לרוב הצילומים יהיו ביום בתאורה רגילה אך שתיהיה גם מתאימה לתנאי תאורה נמוכה... 3.מתכוון לצלם עם פלאש!!! אבל לא חיצוני 4.לא מעוניין חצובה 5.לא מעוניין בפלאש חיצוני 6.השתמשתי בCANON POWERSHOT A540 עד שנשברה 7.על גבי מסך אצפה בתמונות 8.עדשה 28mm 9.שניהם מצלמות קומפקטיות ומשקלם כמעט זהה 250גר'

• 1 תגובה
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.