צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני חובבן לגמרי אני רק מחפש מצלמה שתיהיה אמינה ושאני לא יצטרך להטעין אותה כל שנייה וחצי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
1. מה התקציב שעומד לרשותך ? עד 800 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. בינוני 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? אייפון 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) צילום מגוון, טיול בדרום אמריקה 5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותיך לגדלים גדולים (> 20X…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, מבקש את עזרתכם בבחירת מצלמה לטיול הקרוב שלי בדרום אמריקה ל4 חודשים. כמה הבדל בין מצלמה שהיא יותר מסיבית וגדולה לעומת המצלמות הקומפקטיות של ניקון,אולימפיוס, קנון ופוגי? אני מדבר על איכות התמונה(רוב התמונות שלי יהיו נופים ברמה כוללת לא ברמה פרטנית להגיע לחיה מסוימת בזום מסוים. אלא לצלם נוף נחמד במהלך טיול רגלי,חיי חברה ועוד). עד 800 ש"ח. יצא לי לראות דגמים מסוים מבקש את עזרתכם בהמלצה על חברה שתתן את השירות הטוב ביותר ואת התמורה למחיר . תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, תודה עבור ההזדמנות להשתמש בידע של חברי הפורום על מנת לרכוש מצלמה. ראשית כמה מילים לגבי הצורך ואחכ השאלון בגדול שני צריכים האחרד צילום של משפחה בהתהוות (כלומר גם בבית ובגן ילדים עם תנאי תאורה קשים וגם בטבע) שנית אישתי מוכרת תכשיטים דרך אתרי אינטרנט, לפרקים היא צריכה לרענן את הקולקציות שלה ולכן צריכה לצלם את התכשיטים, מאחר וזה לא צילום שהולך לקטלוג מחד ועצם העובדה שהיא מעצבת פית ששולטת היטהב היטב בפוטושפ, המצלמה צריכה לספק תמונה טובה מאוד אבל לא מקצועית ממש. ועשיו לשאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 2500 ש"ח. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש (2-3) מצלמות שניתן יהיה לצלם בעזרתן הרצאות ממרחק של כ 5-7 מטר, כל מצלמה תצלם לוח באורך של כ 2 מטר וגובה של כ 1.5 מטר. האיכות צריכה ליהיות טובה מספיק כדי שיהיה אפשר להבין מה כתוב על הלוח בלי מאמץ. המצלמות יהיו מקובעות לתקרה ולא תיהיה גישה אליהן בלי סולם לכן צריך אפשרות לחבר אותן ישירות למחשב ולשלוט עליהן מהמחשב, שיהיה אפשר להתחיל/להפסיק הקלטה, להעביר את הקבצים למחשב. כמובן שהמצלמה תקבל אספקת חשמל ממקור חיצוני ולא מבטריות(עדיף מחיבור USB). חשבתי על מצלמות USB באיכות גבוהה והקלטה בעזרת תוכנת מחשב(אם מישהו יכול להמליץ על תוכנה הקלטה/עריכה שתתאים זה יהיה נהדר) ומיקרופון אלחוטי שהמרצה ישים על החולצה. אין תקציב מוגדר אך עדיף מצלמה כמה שיותר זולה ושתע…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום :-) חבר שלי עובד בחברת סטראט-אפ, והחברה מעונינת לצלם סרטים באיכות בינונית של הסברים על המוצר (מאחר והם כרגע אינם מעדיפים להוציא סכומי כסף על צלמים מקצועים). הוא ביקש ממני המלצה על מצלמת וידאו. אני מכיר את עולם הסטילס, אבל לא את עולם הוידאו. רציתי לשמוע המלצה על מצלמה באיכות בינונית (אני מניח שזה מוציא את מצלמות ה DVD מהמשוואה), בפורמט HD. האם יש דגם פופלרי בשוק שמצלם באיכות טובה גם אם אתה לא צלם מקצועי? תודה :-)
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אין לי מושג בפוטושופ ויש לי תמונה שדורשת טיפה הרבה ליטוש. היא טיפה שרופה בחלקים מסוימיים, באיזור המנורות למעלה. אני אשמח אם מישהו יוכל לשפץ לי אותה קצת. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אתמול טיילתי עם כמה חברים והיה ממש כיף עד שחזרתי הביתה, חיברתי את המצלמה וגיליתי שהמסך שלה שבור. המצלמה המדוברת היא A400 של CANON. עכשיו אני רוצה לדעת אם מישהו פעם החליף מסך במצלמה כזאת או בכל מצלמה אחרת ומכה זה עולה בערך להחליף כי נגמרה לי האחריות. אני בכללי דיי מבואס בגלל זה כי רק קניתי כרטיס זיכרון והתחלתי להישתמש בה והיא נשברה כך שאני מאוד מודה לכל מי שעוזר לי מראש!
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כנראה סגרתי על זאת http://www.fotofilm.co.il/Default.aspx?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=&CategoryID=&ProductID=553# אין לה מייצב תמונה זה נורא?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי המון תמונות שצלמתי בשנים האחרונות ואני רוצה להראות אותם לחברים ולהכין מהם מצגת מסויימת .. אבל משום מה דבוק לי לתמונה תאריך הצילום בענק בפינה התחתונה הימנית במציג התמונות של ווינדוס. אני שם לב שבתמונות הממוזערות התאריך לא נמצא, הוא נראה לעין רק שמגדילים את התמונה למסך מלא.. מה זה השטות הזאת !? ואיך אני יכול להפטר מזה ומהר..? תודה רבה ! נ.ב - אם לא הפורום המתאים בבקשה להזיז וקבלו את התנצלותי..
-
- 18 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב (שבוע הבא) אני טס לדרום אמריקה,לתקופה די ארוכה. אבקש את עזרתכם הדחופה בהמלצה לקניית מצלמה במחיר של 1100 ש"ח פחות או יותר. אני צריך ISO טוב שבשעות ערב ובמצבי תאורה קשים התמונות יצאו טוב ,אם אפשר עדשה רחבה הרי זה מבורך,וזמן סוללה ארוך..וכמובן שתיהיה קומפקטית אודה על תגובה מהירה!
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
ערב טוב כולם, קרובת משפחה שלי ביקשה ממני עזרה בבחירת מצלמת וידאו דיגטלית והרבה זמן לא התעסקתי בתחום כך שאני חושש שאני לא מספיק בעניינים. אשמח לשמוע המלצות שלכם בעניין, התקציב הוא בין 2500 - 3000 ש"ח. אשמח אם תמליצו לי על משהו לפני יום שלישי כדי שהיא תספיק לקנות את המצלמה לפני יום כיפור :-\ תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
קניתי מצלמה canon mv750i צילמתי סרט שנשמר על הקלטת . עכשיו אני רוצה להעביר את הסרט שבקלטת למחשב כך שזה ישמר לי בתור קובץ וידאו . אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים זאת פאנן... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
טוב ככה רציתי לשאול יש מצלמה נורמלית בתקציב של 1500-2000? בנתיים מצאתי את Canon S1 Fuji S5000 Olympus C765[אחד מהפורום המליץ לי] בנתיים על האולימפוס אני חשוב ללכת http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=711&aff=zap ואם זה עוזר אני רוצה משו דיי קטן לא ענק... טוב שאלה שנייה לדוגמא אני מצלם תמונה רגילה הולך לחנות...או איך שלא קוראים לזה לפתח את התמונה בגודל יעני אני רוצה שיפתחו לי אותה גדולה...כמה זה יעלה לי בערך לתמונה? ותגידו איזה גודל תודה מראש :]
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אחיות שלי רצו מצלמה עד 750 שקל בערך ואני לא הייתי בבית כדי לבדוק לפני אז הם קנו את ה-e1 של canon עכשיו לתקציב כזה נמוך עד 800 שקל בערך יש מצלמות יותר טובות ממנה? ואיך היא בסך הכל?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
חברה אהלן קניתי מצלמה דיגיטאלית פשוטה וזולה וקטנה של מוסטאג קיצקץ יש לי כמה דברים בתפריט שהייתי רוצה לדעת מה פשר משמעותם ולכן באתי למקום המתאים...אוקי אז ככה יש לי אפשרות שניקראת חשיפה שניתן לבחור ולשנות: מצב אוטומטי ושאר המצבים הם בחירה בין : +1.0 ,+0.5 , -0.5 ,-1.0 זה האפשרויות שיש לי הייתי רוצה לדעת ולקבל הסבר קצרצר לגבי פונקציה זאת מה שימושה ומה זה כל מיספר ומה לבחור שם ולאיזה תנאי צילום ... דבר שני יש לי פונקציה בשם: BANDING ובפונקציה זו ניתן לבחור או 50 או 60HZ מה זאת האופציה הזו מה שימושה ותפקידה ומה ההבדל בין 50 ל60 הרץ ומה הכי מומלץ...? שאלה שלישית: יש לי בתפריט פונקציה בשם: PHOTO EFFECT שבה בין היתר יש אפשרות לבחור בגוון ספיה חום או בגוון שחור לבן או או ללא כלום…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את הפילטר הזה = למצלמת ניקון D90 http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00004ZCFQ/ref=ord_cart_shr?_encoding=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&v=glance יש לי עדשת 18-105 1. רק רוצה לודא שהוא איכותי בעיניכם? 2 למה העדשה שלו כל כך כהה? ולא שקופה ? מה הרעיון...? האם הוא לא יחשיך את התמונות? 3. האם פילטר כזה מתאים לכל השימושים ? כלומר לצילומי חוץ + פנים + עם פלאש? הנושא הכספי הוא לא שיקול: האם לעומת האפשרות הראשונה - עדיף לי הפילטר הזה ? http://www.amazon.com/Tiffen-67mm-Neutral-Density-Filter/dp/B00004ZCFX/ref=pd_sim_p_2 או זה ? http://www.amazon.com/Tiffen-67mm-UV-Protection-Filter/dp/B00004ZCJK/ref=pd_cp_p_2 THX! מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי את המדריך ששמו בנושא מרוכז בקשר להסרת עיניים אדומות אבל בגלל סיבה לא ידועה התמונה נהפכת לי לשחור לבן...מישהו יכול להסביר לי מה אני אמור לעשות לאחר הצילום כדי להסיר את העיניים האדומות בלי לפגוע בתמונה עצמה??? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מצלמת קנון powershot530. לאחרונה כאשר אני מדליק אותה מופיע המסך של עידכון תאריך ושעה ואני נדרש לעדכן או לבטל - את 2 האפשרויות אינני מצליח לבצע מה עוד שהתאריך מיותר לחלוטין עבורי. על מנת לצלם אני לוחץ על כפתור fun/set ואז ניתן לצלם כמה תמונות ברצף שאני רוצה עד ההפעלה הבאה וחוזר חלילה. כיצד ניתן להסיר את מסך עידכון התאריך המיותר. כמו כן, 1. אילו בטריות 1.5V נטענות מומלצות למצלמה? 2. ספר הפעלה בעברית- מישהו מכיר? תודה, צביקה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1000-2000 שקל 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. ---מינימלי לחלוטין מעדיף שלא להתעסק ולכן מצלמת poin and shoot היא הכיוון 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ?אין ניסיון 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) -------הייעוד …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה החלטתי לקנות Panasonic TZ5 הבעיה היחידה היא שאני מתלבט מאיפו לקנות חשבתי על שני אפשרויות או דיגיטל שואפ או MDK השאלה שלי היא מניסיונכם האם כדי לקנות מהחנויות?אם ישנם חנויות אחרות בבקשה תציעו. ההיתלבטות היא האם החנות דוחפת מצלמות מחודשות ואם אפשר לסמוך על האחריות של החנויות?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
או אולי בכלל משהו אחר ? אני דיי יודע את החסרונות והיתרונות של כל אחת, השאלה מה לדעתכם בכל זאת עדיף יותר ? האם למישהו יש ניסיון עם אורך חיי הסוללה של כל אחת מהן ?
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
טוב אמלא את הטופס: שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? אם יש משהו שעושה את העבודה בתקציב נמוך, ועוד עדין נותן איכות סטילס ווידאו טוב אני מוכן להתפשר על איכות המצלמה וללכת על משהו באיזור ה-500. אבל אם זה עונה על כל התנאים שלי אז בין 800-1100. אני מעדיף שהסוללה לא תיהיה נטענת (כלומר שאפשר להכניס בטריות אצבע), ולגבי כרטיסי זיכרון, האם אי אפשר פשוט לקנות בנפרד? יש לי בבית מספר רגילים בגדלים משתנים, האם אני יכול להשתמש בהם? אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אני המשתמש הרגיל. מה שמשתמשים רגילים צריכים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום …
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב חברים אני כמעט סגור על הקנון SX230 מצאתי עוד דגם של מצלמה של פנסוניק DMC-TZ20 שמשום מה נראה יותר טוב והמחיר יותר זול... אני לא מבין גדול בתחום אך מקריאה במפרט הבנתי ש: 1. זום יותר גדול 2. יותר מגה פיקסל 3. מסך מגע 4. עדשה רחבה יותר 5. צילום וידאו ללא הגבלה. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני וחברה שלי רוצים מצלמה היא: רוצה מצלמה של canon ב4000 אלף כולל עדשה שיהיה תמונות בHD ורזולוציה 14מגה פיקסל רוצה שתיהיה עדשה שיהיה יותר איכותי רוצה שילצם מהר וכל פעם יהיה יפה ממש אוהבת לצלם ואוהבת תמונות אני: לא מבין במצלמות חוץ מכפתור צילום רוצה מצלמה ב1500 מעדיף canon למרות שיודע שיש עוד דגים בים מאמין שבשביל משתמש רגיל אפשר מצלמה מדהימה גם במחיר הזה אבל עדיין רוצה את הכי טוב שלא יהיה קטע שבו ניתבאס בשביל זה אני פונה לHWZONE כי תמיד בכל בעיה מקבל תשובה מספקת מה לעשות בקטע הזה? ניסיתי גם להיכנס להמלצות בראש הפורום אבל אומר לי שהאתרים מתים
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-