עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by galh_5,

קניתי את המצלמה הזאת באילת ביחד עם גיגה זיכרון של SANDISC ב-1070 שקל מה דעתכם עליה? אני צילמתי בה כמה תמונות והיא ממש איכותית

2. Started by Ghosthunter,

סטילס *שתהייה קטנה *רזולוציה גבוה *מסך קטן כזה ערכתי קצת את ההודעה שלי. תודה.

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by coron10,

מה ההבדל בין המצלמות הנל? http://www1.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=SD850 ובמה הייתים בוחרים. המצלמה בעיקר לצילום במצב אוטו, ילדים וטיולים.

4. Started by Dark_Phantom,

קצת להטוטים בטכניון [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. תקציב של עד שלוש אלף פחות או יותר!! !אבל מהר אנשים.. אנחנו טסים לחול עכשיו אם אפשר לינק להדפסה או רק את דגם מצלמה דיגיטלית!! דחוף אנשים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. חברה לא משנה יותר מידי, התקציב עד 1000 שקלים, רצוי כמה שפחות. חשוב שתיהי הקומפקטית וסוללה נטענת. אין בעיה לרכוש דרך אתר אינטרנט. היא לא מבינה כלום בצילום וצריכה מצלמה פשוטה ואיכותית!

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by exXxTreAm,

אני פשוט לא יכול לסבול יותר את העדשה שיש לי היום, ביצועים על הפנים, העדשה היא Canon EF 28-80mm f/3.5-5.6. בכל מקרה, אני צריך עדשה בערך באותו טווח, אולי קצת יותר לכיוון הטלה, הרחב מספיק. מצלם הרבה צילומי רחוב וסטודיו, וכמובן גם מה שמסביב לפעמים, שיהיה שימושי להרבה נושאים (חוץ מצילומי מאקרו וטבע, לזה אני אקנה עדשה אחרת). תקציב, עד 1500.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by KrustyTheKlown,

שלום לכולם יש לי בעיה בהעברת תמונות למחשב אחרי שהתקנתי את התוכנה של FUJI ואת הדרייבר אני מחבר את המצלמה כמו בהוראות, הווינדוס מזהה את החיבור של המצלמה אבל התוכנה לא נפתחת!! ואם אני פותח אותה ידנית היא לא מזהה את המצלמה יש למישהו מושג למה? (כבר הצלחתי להעביר תמונות אבל אחרי כמה ניתוקים וחיבורים אני לא זוכר מה בדיוק עשיתי והתוכנה קלטה את המצלמה)

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by D@Nte,

שלום רב, תחילה אסביר שזו היא המצלמה ה"רצינית" הראשונה שאני קונה, וזאת לאחר שהחלטתי להתחיל ללמוד בשנה הבאה קולנוע באוניברסיטת תל אביב ואני מעוניין כבר עכשיו להתחיל לצלם ולערוך סרטונים/סרטים שלי. על כן, אני מעוניין במצלמה שתשמש אותי לצילום וידאו בעיקר ולא ממש תמונות. מגוון הסצנות שאני מעוניין לצלם הוא גם בחדרים קטנים ודיאלוגים של אנשים או אובייקטים קרובים, וגם צילום יחסית ממרחק או נוף באיכות טובה. אני לא בטוח אם קיימת כזו חייה ועל כן חיפשתי באינטרנט בכל מיני פורומים ואתרים שונים ומצאתי כמה מצלמות עיקריות שאני מתלבט ביניהן. אשמח לשמוע את דעתכם על המצלמות כמו גם המלצות למצלמות אחרות אם לדעתכם הן ישרתו את צרכיי יותר טוב. התקציב שלי נע בין 3000 ל4000 שקל עם אפשרות לתזוזות קלות …

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by T-Flash,

שלום לכולם כמה תמונות... מזווית קצת שונה: ובסגנון אחר: יום טוב

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by PyroGhost,

תמונה שצולמה אתמול תוך כדי טיול קל שערכתי בשוק הכרמל עם המצלמה (: אשמח לתגובות, תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  12. Started by KoM,

הקשר בין התמונות רופף אבל קיים... בבקשה בלי הערות מתחכמות על איכות התמונה ולמה אין פוקוס, מן הסתם זה בכלל לא הכיוון באף אחת מהתמונות... התמונות הם חלק מסדרה דיי ענקית...

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by benrot,

הייתי שמח אם הייתם נותנים את דעתכם ואת היתרונות וחסרונות לגבי הדגמים : Panasonic ZS7 SONY HX5 מי לוקחת מבחינת איכות צילום במצב תאורה טוב? מי לוקחת מבחינת איכות צילום במצב תאורה קשה? איכות וידאו? מי חדה יותר? מהירה יותר? ולמעשה מי טובה יותר לדעתכם? *דבר חשוב נוסף שאני רוצה לדעת ולא מצאתי האם בסוני ובפנסוניק יש אפשרות "לשחק" בזמן חשיפה\צמצם\ וכו.. וכן ליצור תמונות עם זמן חשיפה ארוך? *יש אפשרות להכניס להשוואה את CANON POWERSHOOT SX210is תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by ALÞHA,

כרגיל אסמח לתגובו 8)

• 23 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. אני מצלם במצלמה של ב-5 מגה פיקסל 2560X1920 ואחרי שאני מעביר למחשב אני רוצה להקטין את הרזולוציה לכל מיני מטרות שונות איך אני עושה את זה?....עם איזה תוכנה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by -impreza-,

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by levelone,

שלום לכולם, לפני מספר ימים פתחתי אשכול לגבי ייעוץ בבחירת מצלמה ראשונה (שכנראה תהיה Canon 550D/600D), והחלטתי שאני קונה גוף בלבד ובמקום לשלם על עדשת Kit אני קונה עדשה איכותית יותר. במצלמה יעשה שימוש יום יומי כמו: תערוכות מוטוריקה, משפחה וחברים, סיורים כאלו ואחרים (באתרים היסטוריים, לדוגמה), ותצלומי נוף. אני מתלבט לגבי שני דברים: 1. Canon 24-70 או Sigma 24-70 2. Canon 24-105 או Canon 24-70/Sigma 24-70 אשמח לעזרה ולדעה מנוסה. תודה, levelone.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by Black_Citadel,

אז ככה, חבר שלי בסין והוא אמור להביא לי PENTAX K100D וSUNPAK 383 כשהוא חוזר, דיברתי איתו והוא עוד לא קנה, וחשבתי במקום זה להביא איתו NIKON D40X מכיוון שלדוד שלי יש 2 עדשות מהפילם ריפלקס הישנה שלו של ניקון שהוא לא משתמש בה כבר, והוא אמר שאין לו כל צורך בעדשות האלו. אחת 28 משהו, והשנייה 80-200 ! יש לו את הציוד הזה כבר איזה 6 שנים, האם העדשות האלו שימושיות גם היום או שהרמה התקדמה יותר מדי מאז ? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by maor-a-,

אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל לא ידעתי איפה לרשום אני צריך המצלמה למצלמת וידאו עד סכום של 2000 ש"ח (מצלמה ביתית) תודה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  20. חבר שלי נוסע לחול והוא ביקש מדודה שלו שעומדת להגיע מחול מצלמה כי ההפרש בין הארץ לארצות הברית הוא ענקי, בכל אופן מבין כל המצלמות שמתאימות לצרכים שלו הוא סינן 2 מצלמות : minolta dimage f100 ו- canon photoshot s50 אני מבקש שתענו לי בכנות בלי דעות קדומות, איזה מצלמה נותנת יחס עלות\תועלת גבוהה יותר? ואיזה מצלמה איכותית יותר?

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  21. ניקון הכריזה על ה-Nikon D5000 DSLR החדשה! מדובר בדגם ביניים בין D60 ל-D90 והמחיר המשואר הוא כ-700 דולר למצלמה יש צילום וידאו באיכות 720P ומסך מפרקי (אני לא זוכר משהו כזה בניקון לפני כן..) תהנו: hands-on preview of the Nikon D5000

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? סוללות לא צריך, גם לא כ.זיכרון אם לא מגיע קופלט. התקציב הוא 500-600 ש"ח אך גמיש אם יש משהו שכדאי להשקיע # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? שום דבר יוצא דופן, מצלמה ביתית לצילום ארועים/טיולים/חו"ל # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). שוב, אין כוונות מיוחדות מעבר להנ"ל # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. אין צורך בחצובה # האם יש לך נכ…

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by zoman,

תפסתי דוב יושב בסוטול היה חסר לו רק כוס בירה אחד מהחברים שלו לא יכל להתאפק והתחיל לצחוק כדי שלא יראו כיסה את פניו בשני ידיו או רגליו : (מה אתם אומרים תפיסות לא רעות?)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by tzolerguy,

שלום אני דיי חדש זו תהיה הראשונה שלי אז אני מחפש מצלמה שתתן תמונות איכותיות כמובן וידידותית למשתמש זה סוג התמונות שאני הולך לצלם http://www.hotwheels-club.com/gallery/Hotwheels-Club_Race_5_2007_8/album/index.html זה מכוניות על שלט טיסנים מסוקים זה תחביב אחר שלי אז קחו בחשבון שאלו דברים שזזים מהר יחסית התקציב שלי לא ממש גדול מכוןן לאיזור ה 2500 לא לחרוג הרבה יש לי אפשרות ל CANON 400D עם עדשת קיט 18-55 שווה לי? או שיש המלצות אחרות?

• 5 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.