צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה למצלמה דיגטלית עד 800 שקל שתהיה הכי טובה לתקציב אם אפשר גם שתהיה קומפקטית
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אפשר לעשות את canon A75 למצלמת אינטרנט שאני יוכל להראות לחברים במסנג'ר?? אם כן בבקשה תסבירו לי...
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
canon a620 או sony dsc-p200 אני מתלבט בין שתי המצלמות האלה... לפני קניה אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה יותר עדיף! חשוב לי זמן תגובה, וצילום בתנאי תאורה קשים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
חשבתי לעצמי: למה כשמצלמים באותו מצב ובאותה איכות, עדיין יש הבדל בין כל תמונה לתמונה? לכאורה המחשב צריך לרשום לעצמו את הצבע של כל פיקסל ופיקסל, ואם כן, היה אמור להיות שמשקל כל תמונה יהיה שווה לחברתה! תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אבא שלי קיבל מהסתדרות המורים אפשרות לקנייה של כמה מצלמות לפי מה שבדקתי המחיר נמוך ב150 שקל בערך מהמחירון בשוק ורציתי לדעת מה דעתכם על שתי המצלמות. C-310-990 שקל C160-600 שקל מה דעתכם שווה? והחנות שמשווקת את המצלמות היא אלודה איך היא?
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש למישהו איזה רעיון באזור המרכז\שפלה ?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחיינית שלי יש שאלה? איזה מבזק מומלץ למצלמה D-90 של ניקון האם שווה לקנות מארצות הברית ? באיזה אתרים בעיברית אפשר לקרוא על זה? תודה ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לרכוש את ה - MINOLTA Z3. המחיר הזול ביותר שמצאתי בארץ הוא 2200ש"ח כולל שנתיים אחריות של היבואן הרשמי. לעומת זאת, לאחר שיטוט קצר באינטרנט הצלחתי למצוא את אותה מצלמה בחנות בארה"ב במחיר זול יותר בכ-150$. שאלתי היא, האם כדאי להזמין את המצלמה מחו"ל והאם האחריות על המוצר תכובד בארץ? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה אני חייב את המלצתכם על מקומות לצילום בירושלים ,כל המלצה תתקבל בברכה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש המלצה למצלמה להורים עד 1000 שח, אני לא מבין כלום במצלמות. הם נוסעים לאחרונה לטיולים מאורגנים ומצלמים בטלפון . אני רוצה לקנות להם מצלמה לא מסובכת , שעושה את הצילום כמה שיותר אוטומתי שיהיו צבעים יפים , כפתורים גדולים מסך גדול , אם יש תפריט בשפה הרוסית אז מעולה יכול להיות נחמד אפשרות לצילום וידיאו
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.צולם די בסוף השקיעה 2.צולם מחשיפה של 3 שניות חשיפה יותר מהקודם [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שתי המצלמות עולות כמעט אותו סכום. האם זה נכון ש- F40 מצלמת מהר יותר?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
I haven't seen it in shops. When is it going to be available here and what is the estimated price? Also I have a dilemma in choosing a camera. 3MP will be enough for me. I'd like to have manual control (like in the low end Canon cameras) and an option for recording VGA movies in 30 fps. Canon A75 suits me well, except the video recording ability (15 fps & limited) Which alternatives do I have (except Z1, Z2, S1IS) to suit me which are priced under 2000NIS? And how is their quality comparing to A75? Another thing that borthers me is the warranty. The cheaper shops like camera4free give only 1 year warranty, while some others give 2 or 3 years. What do you guys …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מצלמה עד 750 ש"ח (עדיף שתהיה לה סוללת ליתיום נטענת). 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 750 ש"ח. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. סבירה. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? האיכות הגבילה. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) כללי טיולים, בית, גם במקומ…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בשעה טובה הזמנתי עם חבר שנסע לסין PENTAX K100D SUPER ופלאש של SUNPAK AUTO 383 SUPER לPENTAX יש גם מקום רשמי בארץ שהאחריות משם תקפה עליו פה ? אם לא, אז לאיפה אני יכול לגשת במקרה של תקלה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אח שלי קנה NIKON D50 וצילמתי איתה קצת תמונות. אני חדש בתחום, אני מבקש לא לצחוק אם התמונות ממש גרועות או משו... : החתולה שלי. תמונה בחצר שלי. רימון על השולחן מחשב שלי. זה מה שקורה שיש לי לייזר ומצלמה בקתות עץ.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הייי שלום לכולם חג שמח אני צריך בבקשה המלצה לDSLR למתחילים לשימושים של בעיקר אנשים ונוף התקציב כמו שרשום הוא אזור ה2800 ש"ח בארץ והקאנון זה בגלל שכבר יש מספר עדשות שלהם כמו כן אני לא ממש יודע אם יש הבדלים בתוכנה של הדגמים השונים אבל המצלמה היא לאישה עם חוש טכני לא בשמיים (אבל סביר ביותר) המליצו לה על ה1000D מה אתם אומרים? תודה
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אוקיי אני האמת מלא זמן חבר פה בקהילה של HWZONE אבל לא ממש פעיל מחוסר זמן עכשיו אולי יהיה לי קצת יותר זמן כי אני נמצא רוב הזמן מול המחשב בעבודה אני נמצא בארצות הברית... ולאחרונה מהמקומות שאני רואה כאן התחלתי לחשוב על "התמחות" בתחום הצילום כמובן בתור תחביב... קראתי המון כתבות והמון מדריכים שיש פה ובפורומים שונים... אבל אין כמו המצלמה טובה על מצלמה.. ממישהו שיש לו אחת אני מוכן קצת להשקיע ולקבל מצלמה טובה שאני ממש אהנה ממנה למה אני רואה פה צילומים של אנשים ונופים באתר.. וזה מדהים רק שלפעמים אני תוהה איך הגיעו לאיכות כזאת? מאיזו מצלמה ... הכיוון הוא לא SLR כי גם פה זה יחסית יקר לי כרגע בסביבות ה 600 דולר ומעלה ... אשמח לשמוע תגובות! תודה...
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היום איכשהו נשרטה לי העדשה, ממש בקטנה ולא רואים כלום בתמונות. אבל בכל זאת מה אפשר לעשות בעניין ומה המחירים-+? https://picasaweb.google.com/m/viewer#album/111257336287143352028/5629305533335194625
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מצלמה של דיגיטל קונספטס digital concepts מדגם 89379-Z כול הדרייבים שמצאתי הם בתשלום ואני גם לא מוצא את האתר של החברה שבו אני יוכל להוריד את הדרייבר למצלמה כדי להישתמש בה במחשב עוד בעיה יש במצלמה.. זה שהיא שוחטת בטריות אני שם 3 בטריות עולות 5 שקל הדקות האלה אחרי 2-3 דקות נגמרות הבטריותץ אני מכבה אותה מדליק הוא נותן עוד כמה שניות וככה עד שהבטיות שובקות באמת אם אני ישים אנרג'......... או דור... או חברה של בטריה טובה שעולה 30 שקל לרבעיה היא לא תשחוט ככה? או שעדיין זה לא משנה .. המצלמה היא 3.1 תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
האם כדי לקנות מצלמת ווידאו בארה"ב או אירופה? אם אני קונה בארה"ב תיהיה לי בעיה בגלל שיטות השידור השונות?? ואם יש לכם המלצות אני אשמח - שימוש ביתי 300-200$ תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
ראיתי את האפשרות הזאת במצלמה OLYMPUS C470 ואני מתלבט אם לעשות את זה או לא... זה בעצם אמור למחוק את כל התמונות נכון? זה לא יעשה איזשהו בלאי לכרטיס כמו שקורה עם דיסקים קשיחים בד"כ? והאם זה משנה שזה כרטיס ? עדיף למחוק אחת אחת ידני?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לאחי מצלמה זולה , באיזור 500 שקלים. על פניו ראיתי 2 דגמים שמעניינים 1. canon a590 - עולה 500 שקל 2. fuji f40 - עולה 600 שקל איזה דגם עדיף ? אשמח לשמוע תגובות , ואף דגמים נוספים שלא הכנסתי. תודה מראש לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי מצלמה לפני שלוש חודשים, ויצאתי מאז כמה וכמה פעמים לצלם באזור תל אביב, חולון, וגם בחוף בבת ים. הייתי רוצה לצאת לצלם עם משהו\י שיהיה לי פחות משעמם..יש כאן משהו שמעונין? התחלתי גם קורס לפני שבועים אצל רועי גליץ, ואני מאד מרוצה ממנו.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500, אבל התקציב לא באמת מוגבל. * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? זו מתנה לזוג צעיר עם ילד בדרך, כך שהוא כנראה יהיה מושא רוב התמונות. ומכאן שגם צילומי "אין-דורס" והרבה וידאו. חוץ מזה זו אמורה להיות מצלמת all round למשפחה... * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? דעה אישית - פלש הוא השטן. אני מאמין בלהמנע מצילום עם פלש עד כמה שאפשר. במילים אחרות, כן * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא * האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? לא עניתי על זה כבר? כן * האם …
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-