עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Vaz,

שלום, מחפש מצלמה קומפקטית לטיול של חודשיים בלאוס ותאילנד..יש המלצות. והאם כדאי לקנות שם? חשבתי על המצלמה הזו שהתגובות עליה ממש מעולות. http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=789761 יש למישהו דעה או המלצה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. טוב קניתי אותה היום ועם למישהו יש שאלות אז בבקשה עכשיו אני צלם די מחורבן וזה היתה רק בדיקה ראשונית בהתחלה פתיחת קופסא עם הסלולר המיושן שלי ואז צילום באור יום ובחושך במצלמה שימו לב שאני לא יודע עם יש פלאש או לא במצלמה ובחושך צילמתי בלי כמו כן אני לא חסיד של חברה כזאת או אחרת פשוט היתי צריך להחליט והלכתי על הסוני הזאת בכל מקרה פתיחת קופסא (צילמתי בסלולרי ) ופה הצילום באור ובחושך (תכוונו על HD ביוטיוב ) (כן כן זזתי יותר מידי ) בכל מקרה עם זה יעניין אותכם אתם מוזמנים לשאול שאלות או לבקש צילומים בהגדרות מסוימות עם תבקשו אני מוכן לצלם קצת סטיל -אבל זה לא היעוד של המצלמה והיא לא נחשבת להיט בסטיל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by AmL1,

שלום חברים, אני טס לתאילנד עוד שבוע וחצי ואני רוצה מצלמה שתהיה עמידה במים אבל לא תהיה יקרה. מה יכול להתאים לי? תודה ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  4. 1. תקציב: עד 2000 עם אפשרות לחרוג ב 300 2. יש ידע בצילום , לא רחב כמו צלם מקצועי 3. P&S פשוטה של קנון ומצלמת SLR מימי הפילים 4. הכל 5. מחפש בסביבות ה 15-18 מגה 6. נראה לי שעדשת קיט תספיק לי כרגע 7. לא 8. לא 9. לא 10. ה D550 של קנון ניראת לי מתאימה לצרכים שלי אבל איני יודע מה האלטרנטיבות 11. כן. HDR Automatic Exposure Bracketing זה פיצ'ר חובה בשבילי 12. כן, עדיפות ל 1080P ה D550 עולה בזאפ 2150 בערך, אשמח לשמוע על אלטרנטיבות או חיזוקים במידה ווה D550 היא בחירה מוצלחת תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני מחפש מסגרת דיגיטלית בגודל מסך של 10'' ומעלה ובעלת רזולוציה נורמלית 1024X768 (לא ה 800X600 שיש בדרך כלל במסכים). כמובן שהניגודיות, והאיכות התמונה היו טובים. אין בעייה להביא מEBAY, למרות שהם יש בארץ אז עדיף תקציב עד 1000 שקל. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by spitzi,

היי, אני מעוניין לשכור מצלמת וידאו HD עם איכות תמונה וסאונד מצוינות למשך יום, לצורך צילום טקס סיום בבה"ד 1, בשבוע הבא בשעות אחה"צ. יש המלצות או הצעות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by BD2012,

שלום לכם, החלטתי לממש את הביטוי "נזם זהב באף חזיר" ואני שוקל לקנות אחת משתיים: פנסוניק GH2 או סוני NEX-7. המצלמה תשמש לצילום "רגיל" משפחה, טיולים, נוף... ואני מקווה להתחיל לעסוק קצת יותר בצילום כתחביב. בפועל המצלמה תשמש גם לתמונות וגם לוידאו. ביחסים שווים. אין לי כח לשתי מצלמות (וידאו וסטילס). חשובה לי גם הניידות של המצלמה - כמה שיותר קטנה וקלה. ממה שראיתי סוני קלה וקטנה יותר עם איכות תמונות עדיפה. לפנסוניק וידאו איכותי יותר ומחיר זול יותר. רוב הבלוגרים שקראתי, סיפרו בהתלהבות שהם כבר הזמינו את NEX-7 לעצמם. מצד שני ראתי כאן: [updated!] NEX-7 vs. GH2 side-by-side video comparison Part 1 (FullHD 1080p25 version) on Vimeo ואיכות הוידאו של פנסוניק ניראת עדיפה. המלצות תתקבל…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by MrCheese,

היי, אני טס בקרוב לארה"ב ומעוניין לקנות שם מצלמה דיגיטלית קומפקטית. התקציב הוא 300 דולר מקסימום. מעט הדרישות שיש לי (וגם אותן אני לא בטוח שניתן להגשים בתקציב הנ"ל) הן שהמצלמה תהיה כמה שיותר קלה, בעלת יכולת לצלם תמונות סבירות גם בתנאי תאורה חלשה, יכולת צילום וידאו בסיסית ועם זום אופטי סביר. מפאת העושר המופרז במגוון המצלמות הקומפקטיות, אשמח להמלצה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by fungiman,

פנטקס נרכשו לאחרונה על ידי חברת Ricoh שהכריזה שבכוונתה לא רק להחזיק את המותג בחיים, אלא אף הציגו תוכניות מפוארות לעתיד. מאז הרכישה פנטקס הציגה את המצלמה נטולת המראה K-01 שיחודה שהיא תומכת בעדשות K סטנדרטיות ומצוידת בחיישן מאוד איכותי (שיפור אפילו ביחס ל-K-5 המעולה), אולם מבקריה מציינים את העדר העינית והמבנה המגושם. כעת פנטקס מציגה את המחליפה ל-K200 הזכורה לטוב. מצלמה בקטגורית חובבים שהייתה מצוידת בתכונות שנראו רק במצלמות יקרות בהרבה. ה-K30 בנויה כמו ה-K200/K20 משלדת פלדה וגוף פוליקרבונט ולא ממגנזיום כמקובל במצלמות מקצועיות (וכמו ה-K-5), אולם כמו קודמותיה המבנה יחסית מוצק ומצויד באטימות ללחות ואבק. מניסיוני עם ה-K20 שבנויה בצורה דומה, למרות השימוש בפלסטיק, ניתן להגיע למסיב…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני מתלבט בין שתי המצלמות הבאות: Nikon Coolpix S6300 Canon ELPH 100 HS (IXUS 115 HS) קצת רקע: אני רוצה לקנות מצלמה מתנה שתשמש לצילומים כלליים למישהו שלא מבין במצלמות יותר מידי כך שבגדול רצוי שיהיה לה מצב אוטומטי איכותי ושלא תהיה מסובכת להפעלה... טווח מחירים הוא עד 1100 שקל... תודה מראש לעוזרים! נ.ב. אם למישהו יש מצלמה אחרת להציע אני ישמח, שתי המצלמות הנ"ל היו נראות לי טובות ביחס למחיר...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. http://photorumors.com/2012/06/04/this-is-the-new-large-sensor-sony-cybershot-dsc-rx100-compact-camera/ עוד לא הוכרזה, אז זה לא סופי, אבל נשמע טוב מאוד על הנייר: חיישן 1" 20MP עדשה 29m-105mm (ב 16:9) 30mm-108mm (ב 4:3) F1.8-4.9 מידות דומות לאלו של ה S100 (טיפה יותר עבה). בקיצור, סוף סוף מחליפה ראויה ל S100/XZ-1. מת לראות ביקורות..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Vidati,

אז ככה, התקציב באזור ה-2500 ש''ח. המטרה: 9 לאוגוסט אני טס לניו זילנד לתקופה לא מוגבלת, בעיקר לטייל ואחרי מספר חודשים להתחיל לעבוד שם וכרגע אני לא רואה את עצמי חוזר בקרוב, אז המטרה היא טיול ארוך, מאוד חשוב לי הווידאו כי אני מתכנן VIDEOLOG מאסיבי! אני צריך עדשה ALL AROUND עשיתי קצת חושבים ועם הזמן החלפת עדשות תהפוך למטרד לכן אני חושב על ללכת על עדשה 18-200 או -250. על הכוונת: 1) Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS - 2400NIS 2) Sigma 18-250mm F3.5-.5.6 DC OS HSM For Canon - 2000NIS 3) Tamron 18-270mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD For Canon - 2700NIS כמובן שהמחירים הם בקירוב. ממה שיצא לי להבין, הCANON נחשבת הטובה משלושתם, הסיג…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by noa.m,

היי, לאחרונה הבנתי שמצלמה קומפקטית ומצלמה של האייפון כבר לא מספקות אותי יותר ואני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית, התקציב הוא 1000 ש"ח (כמובן שיש לי יותר להשקיע אבל אני יודעת שאצטרך את הכסף לעדשות וכו..), אם אמצא מצלמה שבאה עם עדשה טובה שלא אצטרך להוסיף בהתחלה עוד כסף אז אני מוכנה גם ב-1500 עד 2000 השימוש הוא לצילום כללי וחשוב לי שהאיכות של התמונות תהיה ממש טובה כי זה מה שהפריע לי בקומפקטית. גודל לא ממש משנה לי במצלמה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. בנתיים מצאתי שני מצלמות: canon sx40, nikon p510. הניקון היא חדשה משנת 2012 והקנון אולי יש בחו''ל אבל לא מהדורה חדשה משנת 2012 http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=2BO7C8FE83 זאת הניקון זה האתר היחידי שמצאתי אם הניקון מהדורה 2012 http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1RDPowershotSX40HS וזאת הקנון תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by zam,

אבד לי הכבל ואני לא מוצא אותו בחנויות ברשת מישהו יכול לעזור לי? איך נקראת בכלל היציאה?

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  16. Started by shus2000,

מה דעתכם על המצלמה זו? http://aee.com/en/productshow.asp?Sendid=79 או http://gopro.com/cameras/hd-hero2-outdoor-edition/

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Joli,

אני רוצה להעשות קורס צילום בתור תחביב כרגע (אולי יותר מאוחר נשתמש בזה כהכנסה..) מישהוא מכיר מקום טוב וזול באזור ירושלים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by zedisdead,

רק גוף ללא עדשה במצב ממש טוב

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. היי, בסופו של דבר החלטתי ללכת על ה-SONY ALPHA A37K בתור התחלה לאחר ששחקתי איתה כיומיים נהנתי מאוד מהיכולות שלה ומביצועיה,כעת אני רוצה לרכוש אחת,דרך EBAY יש "עסקה" שעל פניה נראית לא רעה כלל גוף + עדשות קיט 18-55/55-200mm http://www.ebay.com/itm/Sony-A37K-18-55mm-and-55-200mm-Twin-kit-16-1MP-DSLT-Camera-1Wt-SLT-A37-S3145-/120930835713?pt=Digital_Cameras&hash=item1c280a1d01 גוף + עדשות קיט 18-55 http://www.ebay.com/itm/U3490-Sony-Alpha-A37K-18-55mm-kit-16-1MP-Digital-SLT-Camera-1Wt-SLT-A37-/380446464609?pt=UK_CamerasPhoto_DigitalCameras_DigitalCameras_JN&hash=item5894605a61 האם יש מכס על רכישת המצלמה מחו"ל?

• 2 תגובות
    • 8.2k צפיות
  20. Started by Symbore,

ברשותי מצלמה דיגיטלית שנקנתה לפני יותר משנה (כלומר האחריות של השנה הראשונה כבר פגה אך האחריות המורחבת עדיין חלה על המצלמה). היום כשניקיתי אותה גיליתי שריטה/ אבק בעומק העדשה. משהו שקיים מצידה השני של העדשה או אולי בעובי העדשה עצמה אך לא קיים על צידה החיצוני. המצלמה מעולם לא קיבלה מכה ואני מאמין שכך קניתי אותה (שמתי לב לזה כשהעברתי פנס עוצמתי על העדשה) השריטה נמצאת יחסית צד, לכן אני לא מאמין שניתן לראותה בצילום. כיצד השריטה יכלה להיווצר? (אינני מאמין שזה גרגיר אבק) האם לדעתכם האחריות תכסה פגם כזה? (אני אשאל את החנות מחרתיים) האם בכלל כדאי להביאה לתיקון? הרי מן הסתם שהחברה מעסיקה טכנאים משלה ולא תשלח לקנון עצמה ואינני רוצה שאדם זר ישחק לי עם המצלמה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by gal10_private,

שלום לכולם! אני מחפש מצלמה במחיר סביר בגלל שאני חובבן ואני גם לא מתכנן להיות. היעוד העיקרי שלה הוא צילומי שקיעות נוף וגם צילומי תקריב של אירועים משפחתיים. תחילה התעניינתי בD550 אבל המחיר היה אובר-קיל. אחרי כמה מאמרים שראיתי שמתי לב שאין הרבה דברים רעים בגדם 1100D של קאנון. הISO הוא 100-6400 שזה די משפיע על צילומי חושך. בנוסף יש לו את עיבוד התמונה digic4 שהוא זהה ל550D. מה שלא שמתי לב אליו הוא אם אפשר לשנות את זמני הפתיחת הצמצם. מה שכן הייתי רוצה להתנסות עם המצלמה זה בעיקר הדגשת אובייקט בעזרת הפוקוס ולעשות צילומי bukeh. הייתי רוצה לקבל עוד חוות דעת לקראת הקנייה. תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אהלן, מחפש מצלמה בתקציב של 250-350$ (תירכש בארה"ב). עיקר השימוש של המצלמה יהיה במהלך מסלולי טיול כך שדרישה עיקרית ממנה תהיה צילום נופים/פרחים/ציפורים וכדומה.. שאר תכונות נדרשות: עמידות לחול ולנפילות (באופן יחסי כמובן. המצלמה לא צפויה ליפול כעניין שבשגרה). עמידות למים עד 2 מטר (כעיקרון אני צולל עד עומק של 30 מטר אך אני מעדיף איכות תמונה טובה יותר על פני עמידות בעומק. אם ישר אפשרות לקופסת צילום עמידה בעומק זה יהיה אחלה). עמידות לקור/שלג. זמן תגובה מזערי (אינני יודע מה המונח המקצועי, הכוונה שיתאפשר "לתפוס" תמונות רגעיות כמו קפיצות וכו) אפשרות לוידאו איכותי. מבחינתי היכולת להצמיד את המצלמה לקסדה או לרכב כדוגמת GoPro HD Hero 3 מיותרת אם זה בא על חשבון יכולות הצילום במגבלת הת…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by dor444,

שלום לציבור הקוראים, צרבתי לא מעט דיסקים של DVD-R על די.וי.די. מסויים ולא עשיתי להם finalize דרכו. כרגע כשיש לי צורך להשתמש בחומר שיש בדיסקים, המחשב לא קורא אותם מהסיבה הפשוטה שהfinalize לא בוצע. עכשיו איפה הקאץ אתם בטח שואלים.. הדי.וי.די. התקלקל ועלות התיקון שלו היא מעל 600 שקל. אני צריך פיתרון וחיפשתי כבר לא מעט. הגיון בריא אומר לי שאני צריך לבצע finalize דרך המחשב, חיפשתי והתכונות שנוגעות בדבר שמצאתי נמצאות בקישור הבא: http://en.softonic.com/s/finalize-dvd-disc-free-download אם תוכלו להצביע לי על תוכנה שתפתור לי את הבעיה, אם בקישור שהבאתי, או אם לא, או בכלל למצוא לי פיתרון אני אשמח מאוד. המטרה היא שאני אצליח לקרוא את הדיסקים שצרבתי במחשב או בכל מכשיר אחר שאחפוץ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. ראיתי כמה תמונות כאלו של בוב מארלי למשל שתמונה אחת גדולה של בוב מארלי מורכבת מהמון תמונות קולאז' קטנות שלו.... יודעים איך עושים את זה? http://www.picpong.co.il/landPage.asp?page=7&item=55&ref=203 כמו שיש פה

• 2 תגובות
    • 14.8k צפיות
  25. שלום, בימים האחרונים עשיתי מחקר ארוך במיוחד ומרשימה של כמה עשרות מצלמות צימצמתי ל-3 מועמדות סופיות. מטרת המצלמה: צילומי טיולים/משפחה וכו'..., אין לי ידע מקצועי בצילום וכנראה שהאפשרות האוטומטית תהיה זו שאני אשתמש בה. אלה המועמדות: 1. Sony wx150 2. Canon elph330/ixus255 3. canon s100 על פניו ל-S100 יש יתרון בנתונים אבל מבחינת איכות תמונה גם 2 המועמדות הראשונות לא רחוקות בהרבה (לא לקחתי בחשבון את עניין הצמצם הגדול יותר אלא רק מבחינת ISO מול ISO) ויש הפרש במחירים. עוד עניין זה שלS100 הייתה LENS ERROR וזה משהו שקנון אישרה, שמעתי שמדובר רק בדגם האמריקאי אבל אני לא יודע אם זה נכון וגם אני לא יודע מאיפה מגיעה המצלמה שאותה אני רוכש. הדברים שהכי חשובים לי זה איכות תמונה ומהירות תוד…

דיונים חדשים בפורומים