עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by ALÞHA,

נצפה היום, מערבית לפסגות ים המלח...

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by ampo,

שלום לכם. יש לי כיום CANON S3 והיא בסדר בצילומי חוץ. צילומי בית או תאורה בעייתי אחרת - היא בעייתית. על מה תוכלו להמליץ? חלק נכבד מהצילומים הם צילומי בית - טווח של 10 מטר (כמובן ישנם גם צילומי חוץ אבל פחות). מינימום התעסקות עם פונקציות פנימיות מעבר לבורר המצבים על המצלמה. תקציב של 3500 פחות או יותר. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  3. Started by benor,

מעניין אותי לדעת, איזה סוג של צילומים אתם אוהבים. אני אתחיל: טבע ונוף, מאקרו, אמנותי, לילה. נ.ב מישהו יודע איך פותחים סקר?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  4. Started by aviran_n,

לפני כשבוע בסביבות השעה 1 וחצי בלילה התחשק לי לנסות ולראות איך המצלמה החדשה שלי תצלם בחושך כמעט מוחלט. הנה 2 תמונות שימחישו בערך את החושך שהיה בחוץ: זה היה בין משהו כזה: לבין משהו כזה: אחרי קצת משחקים עם המצלמה אלו התמונות שקיבלתי: האור החזק שנראה שם כמו שמש זה בסך הכל פנס בחצר של אחד השכנים. והנה בית של שכנים מהצד השני: בזמן צילום התמונות המצלמה הונחה על אדן החלון. נ.ב. אל תתייחסו לשעות והתאריכים שהמצלמה שמרה בתמונות, המצלמה לא הייתה מכוונת.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אני מחפש כבל FIRE WIRE 1394 DV למצלמה panasonic nv-gs11 ראיתי שיש 4/4 ו4/6 איזה כבל מתאים למצלמה? תודה

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by orlupo,

לא יאומן קצב ההתפתחות. עכשיו סוללות נטענות בעלות קיבולת זהה הנטענות במספר שניות. http://www.dpreview.com/news/0606/06060901superbatteries.asp הדבר היחיד שממנו אני חושש הוא אורך החיים שלהן.

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  7. מבצעי ה-Prime Day של אמאזון מתרחשים היום, ב-24 השעות הקרובות בלבד, ואנחנו מעדכנים אתכם בכל מה שחם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/עכשיו-באמזון-200-דולר-הנחה-על-באנדל-gopro/

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. יש לי צורך לצלם כמות גדולה של טקסט(טקסט שחור על גבי נייר לבן). הסיבה לכך,היא שהסורק שלי התקלקל וממילא הטרחה והזמן הכרוך בצילום טקסט באמצעות סורק הופכים את המשימה ללא פרקטית(כל פעם יש צורך להכניס דפים מתחת למכסה הסורק ולחכות שהמנוע החשמלי יניע את ראש הסורק לאורך הדף המצולם ובסוף חייבים הרי להוציא את הדף ולהכניס דף חדש על מנת להמשיך בסריקת יתרת הדפים). אני לא מצפה לתוצאה מושלמת,מספיק לי שאני אוכל להדפיס את הדפים שצילמתי ושהתוצאה תהיה סבירה מספיק שתאפשר קריאה. אני לא מבין יותר מדי בצילום ולמעשה עד כה לא התעמקתי יותר ב-MANUALL והסתפקתי במצב "הצילום האוטומטי" שהפיק ברוב המקרים תוצאות מספקות בהחלט. ממה שאני כן יודע,הבנתי שעליי לנקוט במספר צעדים כדלהלן: 1.להעביר את המצלמה למצב …

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  9. Started by M_power,

שלום לכולם. אני חדש בכל הנושא של הצילום ואין לי ידע בכלל לכן אני זקוק נורא לעזר,. החלטתי לקנות מצלמה לשימוש מישפחתי וגם לטיולים. אני צריך המלצות למצלמה אכותית דמוי SLR,דיברתי אם אנשים ורקאתי קצת ורצי גם את דעתכם על כמה מצלמות : fuji s8000 fuji 9100\9600 canon s5 sony h9 אם תוכלו לתת את דעתכם ולהציע מצלמות אחרות טובות יותר עדיף עד 1500 שח . תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  10. קראתי שאחד השיפורים המרכזים של ריקו ב-GX200 לעומת ה-GX100 היה ביצירת RAW BUFFER שמאפשר צילום של עד 5 תמונות RAW ברצף. זה לטעמי עקב אכילס של ה-GX100 שמהירות שמירת קובץ RAW שלה איטי (3-4 שנ'). האם יתכן עדכון קושחה ב-GX100 שיפתור/ישפר את הנושא של מהירות השמירה של קבצי RAW או אולי יאפשר באפר כזה?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  11. Started by ALÞHA,

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by shimon16,

חוץ מ- A710 של canon יש מלמות יותר מומלצות במחיר הזה? אני צריך את זה דיי דחוף אני בצבא ולא רואה את המחשב הרבה זמן. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  13. Started by R0tem1,

יש לי K10D עם פריימוור 1.00 ואני רוצה לשדרג ל1.3 פעלתי בדיוק לפי המדריך הזה: http://www.pentaximaging.com/customer_care/show_firmware?firmId=8793673 חילצתי את הקובץ BIN ושמתי אותי בכרטיס הזיכרון (במיקום הראשון לא באף תיקיה), הכנסתי את הכרטיס למצלמה כשהיא כבויה והדלקתי אותה בזמן שאני לוחץ על כפתור הMENU, מה שקרה זה שהופיע לי הכיתוב frimeware 1.00 למשך 5 שניות ואחר כך המצלמה נדלקה כרגיל, כאילו לא היה בה קובץ עידכון. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  14. אם יש קישורים עדיף...אם המלצות גם סבבה... שלא יהיה יקר נגיד עד 3000..

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by shlomom,

אריאל זילבר הופיע לידי בפארק, חשבתי שזאת הזדמנות לבדוק את המגבלות של המצלמה - חושך ותנועה. זה מה שיצא: וכך זה נראה בבוקר שאחרי . . .

16. Started by dsane,

אני מתלבט בין שני מצלמות אלו ושתיהן מתאימות לי בול לתקציב. אלו מהן כדאי לבחור? בנוסף אני תוהה אם שווה לחרוג מהמחיר ולהשקיע ב fuji e510 (ה e550 היא חריגה חדה מידי כבר לטעמי). תודה מראש חג שמח. http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=fuji_finepixa500%2Cfuji_finepixe510z%2Ccanon_a530&show=all

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  17. Started by PhoenixBoy,

למי שלא יודע מחר בערך מתחיל באחת עשרה בצהריים ליקוי חמה. השאלה שלי היא איך לצלם אותו כי זה מסוכן להסתכל.. המורה שלי אמר משהו עם קרטון לא כל כך הבנתי...

• 49 תגובות
    • 6.8k צפיות
  18. Started by kikoos,

ברצוני לקנות מצלמה - מה שבטוח זה שאני הולך על Canon השאלה שלי היא כזאת: האם יש הבדל גדול בין איכות הצילום בין המצלמות או שרק עניין המגה פיקסלים הוא ההבדל בינהם. אני רוצה לדעת מה אתם חושבים,אני יהנה מA60? היא תצלם בצורה טובה,תמונות חלקות ויפות? ואם משהו יכול לתת לי לינק לתמונות שצולמו עם A65 בלי חידודים ושינויים בפוטו שופ. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Bartleby,

אני יוצא בקרוב לטיול בחו"ל ורוצה לקנות מצלמה דיגיטלית איכותית שתישאר איתי שנים רבות.... אני נוב לחלוטין בתחום ולא יודע על מה שצריך לשים דגש (פיקסל, רזולוציה וכו'...) חשוב לי שהיא תהיה קומפקטית אבל שזה לא יבוא על חשבון איכות/דברים חשובים אחרים. אני מקציב לעניין 2500 ש"ח. בגדול המליצו לי ללכת בכיוון של סוני, אבל אני פתוח להצעות. תודה.

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by ART89,

שלום אני מחפש מצלמה קומפקטית רחבה (רצוי 28MM) המטרה שלי זה לצלם כשאני יוצא לבלות עם חברים ולרוב זה בערב ככה שאין תאורה טובה לכן חשוב לי שתוכל לצלם בחושך כמו כן חשוב לי שתיהיה קומפקטית ונוח להסתובב איתה בקשר לזום האופטי אני מניח יספק אותי3X.4X קראתי דיי הרבה היום על מצלמות וראיתי הרבה טובות של CANON והיה פשוט חבל שהם הורגות סוללת. אין לי משהו נגדם פשוט אני מחפש משהו שלא יהרוג אותם מהר מידיי. וגם חשבתי על מייצב בעדשה ככה שלא ימרחו לי התמונות זה הכל נירא לי. התקציב הוא .1000 תודה רבה לכל המגיבים.

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  21. Started by damti1234,

רציתי להזמין את המצלמה fuji f30 + 1gb memory שמתי לב שמישהו פירסם פה שהמחיר הוא 1470 ש"ח אם אני לא טועה..עכשיו יש לי קצת חששות בנוגע להזמנה כי האתר הוא לא מישראל ואין לי מושג כמה זמן המשלוח ואם זה בטוח ביכלל ומאיזה אתר להזמין , ואם יש סיכון מסויים , אשמח לקבל עזרה.

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  22. Started by SMoKeR,

נפל לי אתמול המגן שמש של העדשה (Lens Hood)... אין לי מושג איך זה קרה אבל אפילו לא שמתי לב, כנראה הוא פשוט לא היה מחובר כמו שצריך ואני משער שכשהידקתי אותו לא עשיתי זאת עד הסוף...אז הוא פשוט נפל מאיפה אני משיג אחד חדש שיתאים למצלמה שלי? מצלמה Fuji S6000/6500 כל רעיון יתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by R0tem1,

לפני כמה ימים המלצתם לי על הפוג'י F11 (בתקציב של 2000 ש"ח כולל כרטיס זיכרון) בחנות camera4less אמרו לי שאם אני מחפש מצלמה קטנה עדיף לי לקנות את הZ2 ושהחיסרון שלה מול הF11 הוא שהצילום מאקרו שלה פחות טוב - לא ממש משנה לי ראיתי שהנתונים הטכניים של המצלמות דיי דומים ואני לא יודע איזו מהן לקנות, בבקשה תגידו איזו עדיפה ומה בערך ההבדלים בינהן. תודה

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. קראתי את המדריך ששמו בנושא מרוכז בקשר להסרת עיניים אדומות אבל בגלל סיבה לא ידועה התמונה נהפכת לי לשחור לבן...מישהו יכול להסביר לי מה אני אמור לעשות לאחר הצילום כדי להסיר את העיניים האדומות בלי לפגוע בתמונה עצמה??? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  25. Started by benor,

מדובר במבנה של בית קפה נטוש, שמילואימניק צייר עליו לפני מס' לא מועט של שנים מפה צלבנית עתיקה. מאוד מרשים. החור בקיר, נוצר כתוצאה מפגיעה של פגז ירדני. אתר הטבילה בירדן - קאסר אל יהוד http://www.parks.org.il/BuildaGate5/general2/data_card.php?Cat=~25~~243758761~Card1~&ru=&SiteName=parks&Clt=&Bur=292914688

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.