צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
האם זה הפורום הנכון או לא? בכל אופן, משהו סביר במחיר נמוך יחסית, יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
המצב האוטומטי זוועה באור נמוך... תאורה ביתי סבירה בערב.... לא כל כך מצליח לפצות במצבים האחרים, אולי זה אני שממש לא יודע איך ואולי.... ככה זה במצלמה הזו?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
במקום בבטרית ה lithiom שמצורפת?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
קניתי מצלמת וידאו עדיין לא קיבלתי ואני רוצה לדעת אם היא טובה מי שמבין שיגיד לי אים הקישור לא עובד זאת מצלמה של סמסונג mini dv דגם SC=D103 Samsung Mini-Dv SC=D103 עריכת המנהל: ברוך הבא לפורום, אנא הקדש לתשומת ליבך כותרת אינפורמטיבית (ערכתי לך) וכן דאג להציץ שנית בחוקי הפורום בראש כל פורום.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה 2 תמונות שצילמתי. המצלמה היא Canon A-80 מצלמה מעולה (לצלם מתחיל כמוני). מה אתם חושבים על התמונות? מה צריך לשפר? תודה. [attachment deleted by admin]
-
טוב ככה אין לי שמץ של מושג בצילום אז הם כולם על AUTO כנ"ל גם בפוטושופ ההקטנה ממש פגעה באיכות אז אם מישהו יכול להמליץ לי על איזשהי דרך טובה להקטין אני ישמח טוב קצת מידע על התמונות הראשונה זה מחזיק מפתחות שלי דווקא התמונה בגדול די חדה וממש אהבתי בה איך שהצבע של הבודהה משפיע על הבד השניה זה צילמתי די הרבה תמונות עד שיצא לי שהטבעת של פייס תיצא חדה השאר מטושטשות ( חברה ששכחה את הטבעות ) השלישית זה קקטוס אצלי אני תכף יפרסם עוד איזה תמונה שתיים שלו כל אלה מקרו האחרונה עם האקדח זה הצו ראשון שלי עם ביבי גאן ----> תחשבו על זה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
ראיתי את האפשרות הזאת במצלמה OLYMPUS C470 ואני מתלבט אם לעשות את זה או לא... זה בעצם אמור למחוק את כל התמונות נכון? זה לא יעשה איזשהו בלאי לכרטיס כמו שקורה עם דיסקים קשיחים בד"כ? והאם זה משנה שזה כרטיס ? עדיף למחוק אחת אחת ידני?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
קיבלתי במתנה מצלמה דיגטלית מדגם DS3661, כל מה שרציתי לעשות זה להפוך אותה למצלמת רשת ולהגדיר אותה במחשב. אבל אני לא מוצא דרייברים, כשאני מחבר אותה למחשב עם מערכת הפעלה XP + SP2 רק נוסף לי כונן נוסף של הכרטיס זיכרון. עשיתי חיפוש קטן וגליתי משהו מוזר המצלמה משווקת תחת כמה שמות לדוג': על המצלמה שלי רשום dgcam DS3661, בדיוק דגם זהה ראיתי עם שם מותג Aosta DS3661. האם למישהו יש דיסק התקנה או דרייברים עבור מצלמה זו ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום רב! קניתי מצלמה Olympus C-770 Ultra Zoom מצלמה מצויינת בכל אספקט שלה ודיי הופתעתי לראות שהיא מצלמת וידאו ברמה כזו [ למעשה המצלמה עדיין לא הגיע ליידיי אלא ראיתי תמונות וסרטים שאחרים עשו איתה] השאלה שלי היא : האם מישהו יכול להסביר לי בצורה עיניינת ומפורטת את ההבדלים בין הוידאו שלה [ היא דוגמת ןוידאו בשני פורמטים עיקריים QuickTime ב15 fps וMpeG4 ב30 fps ללא הגבלה] לבין נגני וידאו יעודיים כמו נניח SONY DCR HC32E ? אני חושב שגם הסוני דוגמת ב30 fps אני מניח שהיא עושה את זה ברמה של 640*480 גם ואולי יותר אבל מה ההבדל בין שני הדגימות למרות שהם ניראים אותו דבר על הנייר, האם יש הבדל כי ראיתי שאיכות ה QuickTime טובה בהרבה מMpeG 4 , ואם זה אותה רמה של צילום מדוע למעשה קונים בכלל …
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי בעיה במצלמה אני עושה קליפ אוו תמונה זה הכול שחור לא
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
איך אני עושה שיהיה פוקוס במקום מסויים לדוגמא פרח והרקע יהיה מטושטש או כמו שעשו פה בפורום http://www.hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=128872.0;id=52335;image ויש לי עוד שאלה יש לי אפשרות במצלמה שיש שם כאלה אותיותP, A, S, M מה היא עושה? יש לי Minolta Dimage 7i תודה מראש אלכס
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את המצלמה הזו לפני שבוע ורציתי לשאול כמה דברים: 1. המצלמה עובדת על 2 סוללות AA, יש דרך לדעת כמה כח נשאר בסוללות כדי שאני אדע להחליף אותם לפני שהם מתרוקנות לגמרי, כי זה פתאום נכבה לי ושניסיתי להדליק זה הראה לי תמונה של סוללה אדומה מהבהבת ונכבה שוב, אבל לא הביא לי התראה לפני שהסוללות ריקות או משהו כזה. בדקתי בספר של המצלמה, באתר של קנון ולא מצאתי כלום על זה, יש למישהו מושג? 2. מה זה AF? זה פונקציה שיש שם ואין לי מושג מה זה. 3. באיזה רזולוציה אתם בדרך כלל מצלמים? כאילו אני כיוונתי לרזולוציה 1600*1200 ובאיכות הכי גבוהה, השאלה שלי אם זה לא רזולוציה מוגזמת, ועדיף לרדת קצת? בכלל, באיזה רזולוציה עדיף לצלם תמונות רגילות, חברים, משפחה, תמונות מזדמנות כאלה. ולפי מה אתם …
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
טוב הדגמים שאני מתלבט הם בין FUJIS5500 ל MINOLTAZ2 . המחיר פחות או יותר אותו מחיר. היה לי קצת ניסיון עם הפוג'י והרבה אומרים שהוא שווה את המחיר אבל האם הוא באמת שווה? והאם שווה לקנות מצלמה עם זום כפול 10 ואיזה מהם? אני חושב אולי לוותר עם זום ולקנות את הקנאון A520 או את ה A95 בדקתי את המפרטים ולפיהם אין כל כך הבדל אבל נראה שבכל זאת עדיף את ה520, מה דעתכם? או בכלל להשקיע יותר ולקנות את האולימפוס C770 או C695 הבעיה שהם יקרים וסוללות ליתיום. אשמח לקבל תשובות בהקדם אני קצת לחוץ בזמן. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מחפש דרך לפרוק כרטיסי זיכרון עם תמונות RAW אבל אני די בדילמה... ארנק אלקטרוני- לא בטוח כמה זה אמין. צורב נייד- נראה לי קצת יקר. יש עוד אפשרויות? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ה-D5 תעלה כ-$800 דולר בחו"ל ותספק תכונות מאוד דומות ל-D7 המעולה שלהם. היתרון הגדול שלה על כל המתחרות: מייצב תמונה מובנה שעובד עם כל העדשות שמתאימות למצלמה. תשלבו את זה עם איכות תמונה טובה ב-ISO גבוה, ואתם מקבלים מצלמה מעולה לצילום באור קיים ללא פלאש. http://www.dpreview.com/news/0507/05071503kmmaxxum5d.asp מינולטה (או ליתר דיוק קוניקה-מינולטה) הכריזה גם על שיתוף פעולה עם סוני לייצור מצלמות DSLR חדשות. זה יגדיל את מבחר העדשות והמצלמות שמשתמשות בבאיונט של מינולטה, ייאפשר הורדה של המחירים ויציע שילוב מעניין של טכנולוגיות ייחודיות שיש כיום לשתי החברות. אם מישהו חשב שהעתיד של מינולטה בתחום ה-DSLR מעורפל, נראה שעכשיו, עם Sony, הם יכולים אפילו לאיים על השליטה של קאנון וניקון…
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה לעריכת תמונות כמו פוטושופ אך חינמית. האם יש אחת שאיכשהו מתקרבת לפוטושופ ואם כן איפו אפשא למצוא? תודה
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
חשבתי על ה-SONY DSC-V3. מה אתם אומרים יש עוד המלצות ובכלל הייתי רוצה שסבירו לי משהו,למה לפעמים אני רואה מצלמה עם למשל 3 מגה פיקסל שעולה יותר ממצלמה עם 5 מגה פיקסל. אה ועם אפשר הסבר על מצלמות דיגיטליות (איזה אתר שמסביר טוב איך לקנות ומה חשוב - אם אפשר אז בעברית).
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
Sony DSC-P150 - איך נחשבות המצלמות של סוני? SONY DSC-W12 Minolta Dimage Z5 לא ממש חשוב ליזום גדול כמו לאחרונה אבל חשובה לי האיכות. יש עוד משהו שאולי שווה לקחת?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני קצת מתלבט. תודה.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שמתי לב במבחנים של ה-C8080 שהמצלמה מפיקה פחות רעשים תחת ISO 100 מאשר ב-ISO 50. האם זה נכון? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה דיגיטלית במחיר של 600-700 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מישהו מוכר אותה ב-480 ש"ח, בלי כרטיס זיכרון, לא מודשת ועם אחריות לעוד שנתיים. מצלמה ראשונה שלי, מעוניין בצילום רגיל של משפחה, חברים, שכונה וכו'. אולי מדי פעם צילום מיקרו וכאלה בשביל הכיף. אתם ממליצים לי לקנות אותה?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-