עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. איך המצלמה HP E217? היא שווה 400 ש"ח? ועכשיו שתי שאלות: 1)בכלליות מצלמות זוללות בטריות?בגלל שקיבלתי עם המצלמה 2 בטריות של אנרג'ייזר ליתיום ותוך יום הם התרוקנו. 2)מה זה האפשרות במצלמה FORMAT CARD? תודה

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by shimon23,

אני מתלבט בין קניית שתי המצלמות הנ"ל. ההבדלים שמצאתי ביניהם(כולם לטובת ה-610) הם עוד 0.2 אינץ' בגודל המסך, 30 פריימים בוידאו במקום 20 והבדל בגודל החיישן בין 1/1.8(610) ל-1/2.5(530) וצילום המאקרו 5 לעומת 1 ס"מ. מישהו יכול להסביר לי על מה משפיע גודל החיישן וגודל המאקרו? ההבדל ביניהם הוא 200 ש"ח, אך גם ה-610 דורשת 4 סוללות במקום 2, האם זה מספק לה אורך חיים יותר ארוך? או שהיא פשוט זוללת אנרגיה?

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  3. Started by Chevy,

שוב, נמל ת"א...אבל סיימתי עם הסטים הגדולים, עכשיו זה תמונות פה ושם מקווה שתאהבו, עדיין לא סיימתי. תהנו מהשמש בינתיים כי הולך להיות סוער. :-X

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  4. Started by T-Flash,

תודה ליוסי על בחירת השם לתמונה.

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  5. Started by benor,

אני מקווה מאוד שבקרוב אני אעלה לכאן סט יותר מושקע ומעניין. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  6. Started by Coca Cola,

השאלה בכותרת.. תודה.

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  7. אין לי תקציב כי אני לא יודע מול מה אני מתמודד אני צריך מצלמה איכותית עם זום ארוך,שיהיה בה מסך LCD מאחורה,צילום וידאו,סינון עיניים אדומות וכל מיני פיצ'רים שיעזרו לי לצלם בצורה הטובה ביותר,אני לא צריך מצלמות מפלצתיות כאלה שעולות בין 1000 ל2000 משהו טוב וחברה טובה שיספקו אותי כי בתכלס אני לא צלם מקצועי ואין לי מעבדה לצילום..חחח תודה ציון

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  8. Started by KoM,

• 11 תגובות
    • 978 צפיות
  9. Started by ido-nava,

יש לי מצלמת פנטקס מדגם optio 50l בקיצור שזה מצלם אז הקובץ של התמונה הוא על BMP וזה בערך 2.5 מגה לקובץ ... למישהו יש מושג איך אני שם שזה יצלם על JPG כמו כל מצלמה אחרת נורמלית ? ואז אני יוכל לצלם הרבה תמונות ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  10. סט תיעודי לכבוד חגיגות 70 השנים לשידור הרדיו העברי הראשון בארץ ישראל, שהתקיימו היום בירושלים, בשיתוף מוזיאון הרכב ההיסטורי של אגד בחולון, אשר סיפק לאירוע שני אוטובוסים נוסטלגיים משו (שווה לקרוא לאמא ואבא, אפשר ואפילו רצוי סבא וסבתא), מדובר במכונות משנות ה 30, לפחות ה Mack, בה נסענו. היפהיפיות בסביבתן "המודרנית" - החביב המוכן לזינוק, בראש ה Mack - קידמת ה Dodge. שימו לב, המוט הלבן (והצבוע חלקית באדום) מתחת לחלון הנהג (השמאלי), שימש כ"ווינקר" כשהיה צורך להשתלב שמאלה. על צד ימין עדיין לא חשבו באותה תקופה... מה שבטוח, היה מאוד משעשע להשתמש בזה היום. סביבת הנהג - המספר הפנימי של Mack - מנוחה ראשונה ואחרונה לפני שנגשים לעליות ירושלים - וכשסוף סוף הגענו למ…

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ben007,

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  12. Started by KrustyTheKlown,

שלום לכולם יש לי בעיה בהעברת תמונות למחשב אחרי שהתקנתי את התוכנה של FUJI ואת הדרייבר אני מחבר את המצלמה כמו בהוראות, הווינדוס מזהה את החיבור של המצלמה אבל התוכנה לא נפתחת!! ואם אני פותח אותה ידנית היא לא מזהה את המצלמה יש למישהו מושג למה? (כבר הצלחתי להעביר תמונות אבל אחרי כמה ניתוקים וחיבורים אני לא זוכר מה בדיוק עשיתי והתוכנה קלטה את המצלמה)

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  13. שבי יעיד כמה אני לא משתגע על כוכבים, אבל אמרו לי שזה קורה פעם במאה ומשהו שנים ברמה כזאת, א זלקחתי תמצלמה ואיזה מסנן שאחותי קנתה וניסיתי את כוחי... פעם ראשונה שאני מנסה לצלם כוכבים, יצא נחמד והיה מעניין מאד למרות האילתור המאסיבי והעובדה שחצי מהליקוי הייתי בלי חצובה בכלל... עוד תמונות בהמשך היום... אשים בת'רד כאן כל מיני דוגמיות, ונתחיל עם המבוא :

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Chevy,

אשמח להצעות לגבי הכותרת של הסט. ה-EXIF בתמונות לכל המעוניין. צולם על גבי חצובה כמובן. תמונה נוספת שצילמתי, אני מתלבט לגביה...

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Chevy,

היה מגניפיקו ! בשיא, 83% = הייתה ירידה של כ-2.5-3 מעלות וכן ירידה במידת ההארה של השמש. תמונות נוספות ופרטים נוספים באתר אינטרנט שבניתי - Partial Solar Eclipse, 83% - 29/03/06 ניתן לראות שהירח ממש בקצה נוגע בכתם שמש שיש כרגע על השמש

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by benor,

מה אומר הנתון הזה? http://www.dpreview.com/reviews/canons2is/page14.asp האם הכרחי לבחון אותו, כאשר רוכשים מצלמה חדשה?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  17. אהלן, אני מחפש המלצה למצלמה דיגטלית במחיר של כ-200$. אני לא ממש מתמצא בכל העניין לכן אני גם לא יודע איזה קרטריונים לבקש.. מה שכן שתהיה מחברת אמינה ואיכותית (הבנתי שאולימפוס וקאנון הם המובילות..?) ושמהירות הצילום, כלומר מהרגע שאני לוחץ על כפתור הצילום ועד הצילום עצמו, תהיה סבירה (מכיוון שנתקלתי במצלמות שלקח להם כמה שניות טובות עד הצילום). אני קונה את המצלמה בארה"ב כך שלא להתייחס למחירים בארץ. תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אשמח לשמוע פרטים נוספים מעבר למה שתציעו בסקר. באופן אישי, אני מעבד את התמונות לעיתים קרובות, והרבה יותר מאשר בעבר. השינויים העקריים שאני עושה הם קרופ, שינוי קונטרסט/בהירות וחידוד. לעיתים רחוקות יותר אני משנה את ריוויון הצבע, מתקן פרפקטיבה ועיוותים או דברים אחרים.

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  19. האם הבטריות האלו של GP יחזיקו CANON POWER SHOT-A-40? הבטריות: http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=168 המצלמה: http://foto.b52.pl/aparatcyfrowycanonpowershot_a40f.html http://www.imaging-resource.com/PRODS/A40/A40A.HTM http://www.dcresource.com/reviews/canon/a40-review/ ובאופן כללי המצלמה הזו עדיין נחשבת ליציבה\טובה? יש לי אותה כבר 4-5 שנים ואני נהנה מכל רגע איתה...

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  20. שלום, יש לי CANON POWER SHOT-A-40 ויש לי כרטיס של LEXER X8 CF 32MB. אני רוצה לשדרג כי זה לא מספיק אף פעם... איזה חברה ואיפה לקנות? אני מעריך שאני צריך 512\256. לא פחות. בבקשה את הכי טוב והכי זול, אבל שלא יהיה זבל. ז"א יחס ביצועים\מחיר הכי משתלם. את זה כדי? http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=177&name=כרטיס%20זכרון%201GB%20קומפקט%20פלאש%20של%20חברת%20SANDISK או שאת זה? http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=176&name=כרטיס%20זכרון%20512MB%20CF%20של%20חברתTRANSCEND תודה מראש. .swg

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  21. אשמח לשמוע ממי שכן שינה את ברירות המחדל מה הוא שינה ומדוע. למרות שאני מעבד בד"כ את התמונות במחשב, השארתי את הגדרות התמונה של האולימפוס C5060 שלי על ברירות המחדל, מכיוון שהן מייצגות פשרה די טובה - התמונות נראות מספיק טוב ללא עיבוד, אבל הן כוללות מספיק פרטים במקרים שבהם אני כן רוצה לבצע עיבוד. עם זאת, מכיוון שהמקרים שבהם אני מבצע עיבוד לתמונות הולכים ומתרבים, אני שוקל להוריד את כל ההגדרות לרמה יותר נמוכה (כלומר פחות קונטרסט, פחות חידוד וצבעים פחות רווים). בזמן הקצר שהמינולטה 7D הייתה אצלי (לפני שנשלחה לתיקון), צילמתי RAW ולכן לא הייתה חשיבות להגדרות האלה.

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. אני צריך מצלמה לצילומים דיי בסיסיים כמו צילום מאוטו נוסע וגם לא צריך רזולוציה גדולה, מה הכי זול שאפשר להשיג משהו כזה ? תודה

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  23. Started by R0ck,

מגיחה קצרה שעשיתי היום לירושלים לאחר השחרור... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  24. Started by Chevy,

סט מספר שתיים יוצא לדרך. כיוון שהתמונות לא הכי ערוכות מלבד תיקונים קלים ה-EXIF קיים לכל דורש. צולמו בעזרת חצובה תוך סיכון מקסימלי של המצלמה מן הגלים המתנפצים. תהנו !

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים