צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אח של חברה שלי טס לניו יורק וזה בדיוק הזמן להחליף את המצלמה המאפנה שלה למצלמה דיגיטלית. כמו שרשמתי בכותרת המחיר הוא 200-300 דולרים(רצוי כמה שפחות) וחשוב לציין שהמצלמה תהיה כמה שיותר ידידותית(אתם יודעים היא בת..). המצלמה שעליה חשבנו היא canon a610,האם יש עוד מצלמות שאני יכול להמליץ לה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
[shadow=red,left]שלום לכם...[/shadow] לאחרונה חשבתי לקנות מצלמה דיגיטילת ואני מתלבטת בין קנון A95 לבין סוני T3 הסוני ניראת לי מאוד נוחה וקומפקטית וגם התכונות שלה ניראות לי מצוינות. לעומת זאת אני ראיתי תמונות של הקנון והן ניראות לי אחלה.. כיום יש להורים שלי קנון S400 שהיא גם טובה וקומפקטית. יש לכם אולי המלצות למצלמות טובות אחרות (עדיף סוני\קנון) בתקציב של עד 2500 ש"ח (את הסוני ראיתי ב- 2200) :s05:
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
דבורה שחורה ולא מזוהה.יש למישהו רעיון מה זה?[br]פורסם בתאריך: 5.11.2010 בשעה 22:56:55 ןעוד זוג אחד שממש אוהב את זה בשמש..... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם אני רוצה לפתח תמונות שצילמתי בגודל 1950X2590~ בערך, בהנחה שאין בהן רעש בכלל, מה הגודל המקסימלי שאפשר לפתח בו את התמונות? יש שיטה כלשהי לחשב את זה גם לגדלים אחרים?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היום צילמתי כמה תמונות בשלג וגיליתי ששתיים מתוכן נהרסו, אחת בכלל לא קריאה והשנייה יצאה ככה: עכשיו אני לא יודע אם זה שהכרטיס זכרון דפוק (סתם כרטיס), המצלמה דפוקה, או שפשוט בטמפרטורות האלה קורות פשלות... הכרטיס והמצלמה שניהם בני חודש ולא אמורה להיות לי בעייה עם אחריות.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אמנם אני לא צילמתי אותה, אבל לדעתי התמונה מדהימה מבחינת הצילום הזווית וכל מה שתרצו. כדי שתקבלו השראה בצילומים שלכם [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
נתקלתי בכמה בגוגל, אבל לא שוות כלום. מישהו התנסה באחת שעובדת ...
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי, מסך ה LCD של ה Canon A610 נדפק לי, התצוגה נהרסה לגמרי.. כנראה כתוצאה ממכה או נפילה. עכשיו גם אין לי אחריות כי קניתי אותו בארה"ב, אז רציתי לדעת אם אפשר להחליף את המסך (כי הוא לא מובנה בתוך המצלמה) וכמה זה עולה בערך ? והאם אתם מכירים חנויות שמטפלות ב canon באזור הצפון ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
לפי ההמלצות בפורום קניתי את הTZ5 ואני מאד מרוצה. לצערי במהלך מעבר דירה נאבד הכבל שמחבר את המצלמה למחשב נאבד. יש למישהו רעיון איפה אפשר להשיג כזה ? בחיפושים באינטרנט וספציפית בזאפ לא מצאתי כבל שמתאים לדגם (יש למצלמה מחבר לא סטנדרטי). ראיתי בEbay ב1$, אבל אני מעדיף לקנות בארץ בשביל לא להסתבך אם אפשר.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי את זו מצלמת וידאו דיגיטלית SDRH80Panasonic אם יש המלצות למצלמות דומות טובות יותר תתקבלנה הצעות בברכה הייעוד שלה הוא צילום בבית את הילד טיולים וכדומה לא מקצוען בצילום אבל צריך שיהיה איכות סבירה {שלא תמליצו על מצלמה וידיאו של סרטונים שרואים בהם את המרובעים האלה } אם יש אפשרות שהיא תבוא עם תיק נשיאה זה יהיה טוב בברכה ארז
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צילמתי את שבי מנסה לתפוס חלק מהאקשן, יצא מעניין לדעתי...
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מצלמה בתקציב של 250-350$ (תירכש בארה"ב). עיקר השימוש של המצלמה יהיה במהלך מסלולי טיול כך שדרישה עיקרית ממנה תהיה צילום נופים/פרחים/ציפורים וכדומה.. שאר תכונות נדרשות: עמידות לחול ולנפילות (באופן יחסי כמובן. המצלמה לא צפויה ליפול כעניין שבשגרה). עמידות למים עד 2 מטר (כעיקרון אני צולל עד עומק של 30 מטר אך אני מעדיף איכות תמונה טובה יותר על פני עמידות בעומק. אם ישר אפשרות לקופסת צילום עמידה בעומק זה יהיה אחלה). עמידות לקור/שלג. זמן תגובה מזערי (אינני יודע מה המונח המקצועי, הכוונה שיתאפשר "לתפוס" תמונות רגעיות כמו קפיצות וכו) אפשרות לוידאו איכותי. מבחינתי היכולת להצמיד את המצלמה לקסדה או לרכב כדוגמת GoPro HD Hero 3 מיותרת אם זה בא על חשבון יכולות הצילום במגבלת הת…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המאפיינים דיי דומים.. ןהמחירים דיי קרובים לשתיהן יש את אותו חיישן 1/1.6 של פוג'י. ההבדלים שמצאתי מסתכמים ב- ל-F40 +יש זיהוי פנים +סוללה ליטיום נטענת ל-A900 +זום X4 +סוללות AA רגילות יש משהו שאני מפספס? אם זה כל ההבדל יש סיבה לא ללכת דווקא על ה-A900?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אזור ג'נבה, גבול צרפת שוויץ תהנו ! http://pctip.co.il/cc/clicks.php?id=7
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית קומפקטית ודקה כאפשר. לא חשוב חברת המצלמה והיא בעיקר לבתי הקטנה בת ה-15. עדיפות לסוללה פנימית שתיהיה למצלמה. ובעיקר שבתי תהנה ממנה ככל האפשר. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מהאתר בלינק המצ"ב http://www.focalprice.com/ERZ56B/M300_25_Screen_Mini_HD_Car_DVR_Driving_Recorder_with_8_Infrared_Lamp_Amplifier_Microphone_32GB_TF_Card_Support_Black.html מצלמה ניידת לרכב. במדריך רשום שהמצלמה תומכת בכרטיס זיכרון SD/MMC up to 32 GB. אז הלכתי לחנות צילום ורכשתי כרטיס מתאים. אך כשאני מכניס אותו למצלמה נרשם לי על הצג - Card is full. הכנסתי את הכרטיס למחשב והוא דורש ממני לאתחל אותו. אז אני לוחץ "אתחול" ואז כשאני לוחץ "אתחל" (ולא משנה מה גודל יחידת ההקצאה שאני שם לו... שימו לב שהוא גם מזהה את הכרטיס כ- 30.6 מגבייט ולא גי'גה בייט). הוא נותן לי את ההודעה הבאה: " ל- windows לא הייתה אפשרות להשלים את האתחול"... מה זה אומר? ל…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש ברשותי את המצלמה שבנדון כ 3 שנים. עד עכשיו היה לי כרטיס זכרון של 32 מגה(לא לצחוק) האם היא מסוגלת לקבל כרטיס זכרון בנפח של 2 גיגה או 1 גיגה. המוכר בחנות אומר אין בעיה, האומנם? תודה
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של סוני DCR-PC115e שהיא מיני DV. קיבלתי איתה כבל יו אס בי - אני יכול להעביר דרכו סרטים מהמצלמה למחשב או שצריך כבל DV או Firewire?
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
Sony DSC-P150 - איך נחשבות המצלמות של סוני? SONY DSC-W12 Minolta Dimage Z5 לא ממש חשוב ליזום גדול כמו לאחרונה אבל חשובה לי האיכות. יש עוד משהו שאולי שווה לקחת?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מה המצלמה המועדפת עליכם???? אם תוכלו לשלוח לי הודעה פרטית עם נימוק לבחירתכם.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אשמח לדעת איזו מצלמה עדיפה ולמה? http://www.cameramia.co.il/מוצר-3393-Panasonic-Lumix-DMC-FZ70.aspx http://www.cameramia.co.il/מוצר-3168-Fuji-FinePix-SL1000.aspx http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=22&vmenu=12
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום הזמנתי את המצלמה מהאתר camera4less בקיצור אני זקוק ל: נרתיק - עד 70 ש"ח איכותי כרטיס זיכרון- 1 ג'יגה, האם הוא חייב להיות של החברה? פתוח להצעות תודה
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני זוכר שעם המצלמה שלי,Canon PowerShot A620 הצלחתי פעם להגדיר אותה כמצלמת אינטרנט וזה עבד. אבל עכשיו כשאני מנסה אין לי אפשרות לבחור בה כמצלמת אינטרנט במנסג'ר. כנראה שהדרייבר נמחק לי,ובכל מקרה אני לא מוצא את הדיסק. מישהו יכול להסביר לי למה אני לא יכול? אם זה הדרייבר אפשר בבקשה לינק לדרייבר?אני לא מוצא בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מה בעצם השיקולים הכלכליים לרכישת מצלמה חדשה דווקא ולא רכישת מצלמה משומשת ברמה גבוהה יותר. הרי בעצם, לאדם מהישוב, בעל תקציב מוגבל (ולא משנה מהו) תמיד ניתן, לכאורה, לרכוש מצלמה משומשת ברמה אחת טובה יותר (לפחות) . השאלה היא בעצם, עד כמה מצלמות DSLR הינן מוצר אמין (כלומר מה הסיכוי שמצלמה תקלקל) וכן מה העלות של תיקון אופיני (כלומר מהן התקלות השכיחות ומה עלותן). במילים אחרות, אם מצלמת DSLR הינה מוצר אמין בעיקרו, שהבלאי העיקרי בו הינו מכאני (תריס/מנוע?) והתיקון שלו הינו בעלויות סבירות (נגיד מאות ש"ח), כי אז זה כלכלי לרכוש מצלמה מיד שנייה ולקבל באותו מחיר מוצר טוב בהרבה. כצלם חובב, שלא צריך את המצלמה ככלי עבודה, תיקונים לא מרתיעים אותי אלא רק עלותם. ובאותו עניין, מה בעצם בודקים…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב! קניתי מצלמה Olympus C-770 Ultra Zoom מצלמה מצויינת בכל אספקט שלה ודיי הופתעתי לראות שהיא מצלמת וידאו ברמה כזו [ למעשה המצלמה עדיין לא הגיע ליידיי אלא ראיתי תמונות וסרטים שאחרים עשו איתה] השאלה שלי היא : האם מישהו יכול להסביר לי בצורה עיניינת ומפורטת את ההבדלים בין הוידאו שלה [ היא דוגמת ןוידאו בשני פורמטים עיקריים QuickTime ב15 fps וMpeG4 ב30 fps ללא הגבלה] לבין נגני וידאו יעודיים כמו נניח SONY DCR HC32E ? אני חושב שגם הסוני דוגמת ב30 fps אני מניח שהיא עושה את זה ברמה של 640*480 גם ואולי יותר אבל מה ההבדל בין שני הדגימות למרות שהם ניראים אותו דבר על הנייר, האם יש הבדל כי ראיתי שאיכות ה QuickTime טובה בהרבה מMpeG 4 , ואם זה אותה רמה של צילום מדוע למעשה קונים בכלל …
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-