צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
ראיתי לדוגמא את המצלמה של קנון 400D +עדשה רק ב 2444 : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCEOS400Dbody זה לא נראה הצעה משתלמת מאוד ? למרות שלא רשום שהיא מחודשת ,אז איך אני יכול לדעת ? אם אפשר גם הסבר למה זה בדיוק מחודשת ,כי חלק אומרים שאלו מצלמות שעברו תיקון ,חלק אומרים שרק פתחו את הקופסה ,איך אפשר לדעת ? האם זה כדאי לקנות מצלמה מחודשת ? האם אתם מעדיפים לשלם יותר ולקחת כבר חדש ? יש סיכון לתקלות יותר עם מחודשות אשר עם חדשות ?
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
-
העדשה העיקרית שלי, הסיגמה 18-50 F/2.8 החליטה להתאבד היום, בדיוק יומיים אחרי שמכרתי את עדשת הגיבוי שהעלתה אבק (Canon 18-55 F/3.5-5.6). הצמצם שלה נתקע במצב סגור. ביום שישי הוא תובל לאחר כבוד למעבדה לקבלת הצעת מחיר לתיקון. בינתיים - היי שלום. :'( [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! הנה התמונות... האבסטרקט לא יצא לי משהו משהו יש לכם טיפים לצילומי אבסטרקטים למיניהם? :-\ תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=572&AuctionId=7698614 בעיקר לשימוש ביתי .
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
השירות הנ"ל נסגר,למי שיש שם תמונות הם נותנים אפשרות להעביר את התמונות לספק אחר,לצומת ליבכם. מי שלא יעביר עד התאריך הנ"ל יאבד את כול התמונות . http://closing.photos.yahoo.com/
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הזמן והתאריך אצלי מקונפגים כמו שצריך, אבל שאני רואה את התמנות שצילמתי, הזמן והתאריך לא מופיעים, איך אני מקנפג שהוא יציג אותם?
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
קיבלתי(בחינם ) אתמול את ה אולימפוס C-765 הצילום הראשון שלי איתה שיצא ממנו משהו, אחרי עריכה של הצבעים בפוטו שופ וניקוי קטן של האוזניות (הם היו מאוד מלוכלכות :-\ ) הכוונה היתה להשיג לוק של מגזין גג'טס או משהו ...חבל שאין לי אוזניות מתאימות הנה המקורי (מוקטן) http://img395.imageshack.us/img395/4999/p82600290gh.jpg לצערי יש לי חלונות כהים בחדר שצובעים את כל האור בחום צהוב
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי את המצלמה המומלצת הנ"ל (מה אתם אומרים עליה ועל הביצועים שלה?), אך דבר אחד ויחיד מפריע לי עד מאוד והוא אורך צילום הוידאו. היתכן שלא ניתן לשנותו? המצלמה סופרת לי 30 דק' לאחור ומפסיקה את הצילום בתום הזמן! האם זה הוא ענין בהגדרות צילום הוידאו או כך זה ולא ניתן לשינוי ? תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים, אם לא אני מתנצל. חשבתי פשוט שפה אני אמצא אנשים חובבי צילום שבוודאי עברו את אותה הדילמה. יש לי K10D שאני מאוד נהנה ממנה, ואני טס בקרוב לתאילנד לחודש, התהייה שלי היא כמה מסורבל ומסוכן (מבחינת סכנת גניבה) לקחת את הריפלקס איתי? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, עברתי קצת על העמודים האחרונים, ולמרות שאני יודע שמפרט טכני פשוט ושם של חברה לא אמורים בהכרח לומר שהמוצר טוב אני מתפלא שרוב ההמלצות פה הם על הדגמים של פוג'י F40,F100 ופנאסוניק TZ5 לטווח מחירים קצת גבוה משלי או בעלי זום אופטי קטן יחסית. סתם לדוגמא, פוג'י S1000FD נראת מצויינת על הנייר עם זום אופטי ענק ומחיר נמוך, לעומת זאת בכל הדגמים לעיל לא מתקרבים לזום האופטי שלה ועדיין הם מומלצות והיא לא... אני כמובן לא מבין בנושא בכלל, ולא הייתה לי מצלמה דיגיטלית מעולם. כמו שכתבתי אני מחפש מצלמה לטיול בהודו ובתקווה גם לאחר כך, שלא אפחד עליה יותר מדי מגנבות. הדרישות שלי הן שיהיה זום אופטי טוב,שרידות, ואם אפשר תמיכה בכרטיסי זכרון של לפחות 4GB. אני מקווה שמה שכתבתי באמצע לא יחרפ…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט כבר תקופה ארוכה איזו מצלמה לרכוש. קראתי פה בפורום וגם במקומות אחרים ואני צריך את העזרה שלכם לגבי ההחלטה הסופית. אני מתלבט בין 3 מצלמות: canon s95 canon g12 panasonic lx 5 הדרישות שלי מהמצלמה הם, שהיא תשמש אותי למספר שנים ולמגוון רחב של שימושים. כל מצלמה שקניתי בעבר לא הצליחה להפיק תמונות איכותיות וברורות בלילה ובמקומות עם תאורה נמוכה. חשוב לי מאוד שסוף סוף תהיה לי מצלמה שתוכל לצלם בלילה והתמונות לא יהיו מרוחות. מרבית הצלומים יהיו במהלך טיולים ולעיתים גם בבית. כמו כן רוצה שצילום הוידיאו גם יהיה איכותי למרות שזו לא הקריטריון החשוב ביותר. אם ישנן מצלמות נוספות שאתם חושבים שיתאימו לי, אני אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מצלמת קאנון A85 שעבדה לי כמו שצריך כמה שנים ופתאום תמונות הסטילס יוצאות לי עם קווים ומטושטשות לפעמים גם יש קווים במסך אבל בוידאו הכל יוצא רגיל ללא הפרעות מה הבעיה ? והאם שווה לקחת לתיקון או כבר לקנות חדשה ? תודה מראש לעונים .
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רואה הרבה פרסומות של כרטיסים במהירות x40 במחירים סבירים דווקה, אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הבא - http://212.179.113.187/camera4less/product.asp?pID=117&cID=61 ולא יודע עם שווה לרכוש אותו מהחברה הנ"ל PQI או לרכוש כרטיס אחר, המחיר הוא זהה. אני פשוט רוכש מצלמה מחר ומעוניין לדעת מהוא כרטיס ה128 מגה המומלץ ביותר כי שמעתי שיש מקרים שצריך לחכות הרבה אחרי כל צילום?!? (המצלמה שלי היא CANON A60) או שזה הכל שטויות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מה זה "אורך מוקד"? הרבה פעמים נתקלתי במושג הזה. לא מצאתי באינטנרט הסבר טוב. ומהו אורך המוקד של המצלמה SX1?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה לטיול בחול של אחותי.. (בטיול שלי תהיה רק SLR כמו שצריך) צריכה להיות קטנה ונוחה.. בלי יותר מדי התעסקות - P&S טובה לטיולים. התקציב הוא עד 800 שח בערך - היא צריכה לסגור כמה כסף יש לה הבאתי כמה אופציות.. מי מהם עדיף לטיול? או שיש דגם אחר יותר טוב? FinePix F40 הבנתי שהיא מומלצת מאוד בכללי עם איכות צילום טובה.. FinePix F31 כמו הקודמת רק שאומרים שהיא איכותית יותר, תמורת פחות מגה-פיקסלים.. Fuji finepix-a920 בעלת אותו חיישן כמו השתיים הקודמות.. רק עם זום X4 Ricoh R3 הבנתי שיש לה אחלה טווחים ועדשה Canon IXUS 80 אחותי פשוט ממש מתלהבת ממנה..וכן אני יודע שזה מעל התקציב תודה לכל העוזרים.. זה קצת דחוף
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש המון אתרים שמציעים שירות של העלאת תמונות אליהם, הדפסה ושליחה הביתה. אשמח לקבל המלצה על אתרים מסוימים שעושים עבודה טובה, העניין הוא שהתמונות לא יגיעו ישירות אליי אז לא אוכל ממש לבדוק אותן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לא אוהב את הגישה השיווקית של לייקה, את היומרנות והפלצנות וכמובן את התמחור ההזוי. אני במיוחד לא אוהב את התמחור ההזוי, משום שהוא מרחיק מידי ומידי חובבים רבים אחרים מצלמות בנויות היטב שתאווה לצלם איתם ועדיין מהוות בחירה מעולה לצילומי רחוב וכמובן נותנות גישה לאוסף אדיר של עדשות מצוינות משנות ה-50 ואילך. לייקה נכנסו לעולם הדיגיטלי באופן לא מוצלח ובאיחור מאוד לא אלגנטי. ה-M8 הייתה פשוט לא לעניין, העיצוב הכללי היה נכון (המשך מדויק ומוצלח של הקו המנחה מאז ה-M3, למעט ה-M5 המגודלת), אבל האלקטרוניקה ממש לא. קרופ X1.3 במצלמה שאמורה להצטיין בזוויות הרחבות שלה וממש לא מיועדת לטלה-פוטו? איכות תמונה בינונית בלייקה? פשלות שונות ומשונות בקושחה (שרק חלקן תוקנו ב-M8.2)?. ה-M9 אמורה להיות ה-M…
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט של GPT אבל נעלמו הדרייבים... למישהו במקרה יש לדרייבירים למצלמות של GPT או יודע איפה אפשר להשיג דרייברים שיפעילו את המצלמה הדפוקה הזאת. .?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, מישהו יכול להגיד לי מהי המצלמה הזולה ביותר לצרכי צילומים חובבניים/משפחה שהיא טובה?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ברשותי מצלמת CANON שקניתי לפני 4 שנים בערך. לפני שבוע היא התקלקלה, כשמצלמים משהו זה יוצא סגול אפור ומעוות עד כדי כך שאי אפשר להבין מה צולם. 1. איפה אני יכול לתקן את המצלמה? 2. יש מצב שהמצלמה הלכה קפוט ואי אפשר לתקן אותה?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
סופסוף היה לי מעט זמן לערוך את התמונות מהטיול בנפאל... אז אני אחלוק איתכם, קצת כל פעם. הנה 3 ראשונה: בתמונה הראשונה, האגם בגוקיו מהגבעה הנקראת "גוקיו רי". הצל בנה פה את התמונה. בתמונה השנייה "יאק" הפועל התאילנדי בנפאל. ניסיתי להשתמש בשביל כהולכה לנושא התמונה, היאק. בתמונה השלישית הכיתוב ביחד עם המקום (הבאנג'י הגבוה בנפאל ולטענתם הגבוה בעולם למרות שכמה שאני יודע במפלי ויקטוריה באפריקה יש יותר גבוה, בכל מקרה מדובר ב- 165 מ'). עוד תמונות מנפאל: http://www.tapuz.co.il/Albums/publicAlbum.asp?a=448173&u=817182&ao=1 ובחתימה לינק לסיפור... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מצלמה שתקנה בחו"ל בתקציב של כ350-400 דולר [סינגפור, אבל בגלל שאין לי מושג קלוש מה סדר גודל המחירים שם, אני אצטרך מגוון רחב ממחירים שונים ] אני צריך מצלמה איכותית, עם זה טוב, לא גדולה במיוחד, בעלת מסך גדול ושלא תתקלקל. המצלמה האחרונה שהייתה לי Canon a75 נדמה לי [או משהו בסגנון] שרדה 3 שנים והתפגרה לגמרי, אני אשמח למשהו עמיד קצת יותר. תודה מראש, ארקדי
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
החיישנים, המגיעים עם יכולות לכידה של לפחות 20 מגה-פיקסל, מציגים לנו את הדור הבא של טכנולוגיית ה-HDR - צילום מהיר והתמקדות מהירה מאי פעם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%99%d7%99%d7%a9%d7%a0%d7%99-%d7%90%d7%95%d7%a8-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%aa-sony-%d7%95-omnivision-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בעקבות הדיון של boren (שדורש עדכון): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=102922.0, עלו לי כמה שאלות לראש: 1. למה במצלמות DSLR אין "תצוגת מסך חיה" (Live LCD shooting view)? חוץ מה-Olympus E-330. כלומר במה זה מתבטא? מה היצרן צריך לעשות כדי שיהיה את הפיטצ'ר הזה? 2. למה אין אפשרות לצלם וידיאו? האם כמו ה-live lcd שנכנס עכשיו לחלק מהמצלמות החדשות, גם הוידיאו יכנס למצלמות DSLR עתידיות, או שאין אפשרות להוסיף את הפיטצ'ר הזה? 3. האם העובדה שאין היסטוגרמה חיה (אלא רק אחרי הצילום) קשורה בזה שאין live lcd? 4. למה נוצר תהליך ה-blackout ? 5. אני זוכר את boren אומר שהמושג "DSLR-like" הוא בולשיט שיווקי, עדיין לא הבנתי את ההבדלים (שהוא מדבר עליהם, כלומר שאין דבר כזה). אני …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-