צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
-
-
-
לא קשורות אחת לשנייה . בתמונת פורטרייט צלמתי את עצמי, אל תפחדו. [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, הנה כמה תמונות שלא ממש קשורות אחת לשניה, צולמו במקומות שונים, בזמנים שונים, כחלקים מסטים שונים. בחרתי להעלות אותן בשביל לקבל קצת חוות דעת ולשמוע את דעתכם... עוד כמה סטים בדרך ( מקווה בקרוב להעלות סט מאוטומוטור (: ) Deep In The Sand The Return Of The Third Self Shadow Portrait - Negativ תודה לכל המגיבים, יוסי.
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי חברים, לאחר חזרתי מהטיול ברצוני לשתף אתכם במס' תמונות מהנופים המדהימים שצילמתי. בתמונות נראית ככר השוק באיסטנבול ופסלו של אטא-טורק, מפלי הדודן וזיקוקים שנראו מדי ערב ממרפסת המלון. [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז הלכתי היום עם אבא שלי ועם שלושת המצלמות שלי , וצילמנו , המון , והנה כמה מהדברים שצילמנו....(זה רק מעט , הרוב בפילם...) : המרינה בהרצליה והסביבה(ליד המסגד שם) : יאכטות המדרגות לים ולסיום , בקבוק בירה באמצע שומקום...
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
עוד סט של תמונות. תהנו מאקרו (עם החצובה החדשה שלי, החיים נהיו הרבה יותר פשוטים) 1 2 3 4 5 6 עם עדשה רחבה (סיגמה 10-20) 7 טיול צילום קצר לקיסריה (חבל שלא היה עננים) 8 9 10 ולבסוף 2 תמונות HDR 11 12 הערות וביקורות יתקבלו בברכה
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
קצת מכל דבר. קודם כל כמה צילומי מאקרו שקיעה שתפסתי בעבודה וכמה תמונות מטיול צילום בנצרת כנסיית הבשורה nazareth village וכמה פנורמות לסיום תהנו, ואם יש ביקורות אז תרביצו
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
עדיין לא קניתי מצלמה חדשה והנוכחית מתה, לכן אינכם רואים תמונות שאני מצלם בחודשים האחרונים. בכל אופן, יצא לי קצת לצלם עם הסלולרי (נוקיה 6230) תמונות נחמדות ששוות פירסום לדעתי. לזו אני קורא - Follow The Brick Path : ומצאתי תמונות של מטוס שצילמתי בזמנו עם הדיגיטלית (תמונות התקריב צולמו דרך משקפת, לכן האיכות הירודה יחסית) :
-
- 50 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אשמח ל2-3 המלצות על מקמות להדפסת תמונה על קנבס. תודה
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם שבת שלום אחרי הרבה זמן שלא יצא לי לצלם כמו שצריך ניראה לי שאני יזרום לאיזה סשן קטן היום בערב... יש לכם המלצות ללוקיישנים נחמדים לצילומי לילה באזור השרון/מרכז? תודה
-
- 5 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
חברה אני חייב את המלצתכם על מקומות לצילום בירושלים ,כל המלצה תתקבל בברכה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום למנהל הפורום ולשאר חבריו. ברצוני לברר הצעות לקניית מצלמה דיגיטלית סטילס. *השיקול העיקרי העומד על הפרק הוא "מקסימום איכות-מינימום מחיר"! *יש להכליל ציוד היקפי ותומך (פרטו הצעותיכן). *התקציב העומד על הפרק 1000-1400 שקלים חדשים... מה הן הצעותיכם?? בברכת מועדים לשמחה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
טוב אז הבטחתי וזה הזמן לקיים, תמונות מהסט השני, מקצה השיפורים לשבוע שעבר. נתחיל עם נתונים טכניים : מצלמה - פוג'י S9000 רזולוציה - 9 מגה פיקסל ( Normal ) ביחס חיישן 4:3 ISO : כל התמונות צולמו על 200 ISO הקטנה - ההקטנה הראשונית מהרזולוציה שבה צולמו התמונות ל 1024X768 נעשתה ע"י FastStone ( ולא ע"י ה Image Resizer Power Toy כמו בפעם שעברה ) לאחר מכן הוספתי ( בעזרתו של חבר, כמות תמונות ענקית - לא הצלחתי להשלט על זה לבד ) את החתימה בפוטושופ וההקטנה המשנית בשביל הפורום ל600X800 נעשתה תוך כדי ההעלאה ל ImageShack. אני אעלה לפה את התמונות בסטים של 4 תמונות בדר"כ אבל בהתחלה אני אפתח בהשוואה של תמונות שניסיתי לבצע שוב, ז"א התמונה משבוע שעבר מול הביצוע / ביצועים החדשים שלה. תג…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל הפרטים שאני רושם הם עובדות בשטח שום דבר לא דעתי האישית. לפני שלושה חודשים החלטתי שאני רוכש מצלמה דיגיטלית , לאחר חיפוש בZAP ראיתי שהחנות PRICEKESS (פרייסלס) היא הזולה ביותר , נסעתי לחנות(זה היה קרוב לביית אפילו) וראיתי שהמחירים שלה נמוכים משמעותית מכל חנות אחרת!רכשתי מצלמה מדגם CASIO 1050 שמח וטוב לבב הלכתי הביתה עם מצלמתי החדשה. לאחר שבוע (11 יום בדיוק) המצלמה שבקה חיים התקשרתי לחנות והם אמרו לי שכמובן אני יבוא וייתן את המצלמה לתיקון ,שלחתי את המצלמה לתיקון ואמרו לי שהמצלמה תחזור עד 21 ימי עסקים. לאחר שלושה שבועות התקשרתי לברר מה עם המצלמה אמרו לי שבסוף שבוע היא תהיה וכך שבוע אחרי ועוד שבוע ועוד שבוע כל פעם שבוע הבא היא תהיה , לאחר חודש וחצי התקשרתי שוב ואמרתי לה שעב…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום חיברתי עדשה לפנטקס K20D מדובר ב 35-70 מ1987(כן 21 שנה!!!) עם יכולות מקרו מפוקפקות קיבלתי אותה מחבר שקנה מצלמה ב 1990 ולא נגע בה מאז (פנטקס P30 ) הנה מעט תמונות....ה2 קרופ 100% [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום , מזמן לא העלתי תמונות חלקכם אולי מכירים את הטכניקה - עדשת 50 מ"מ שמוצמדת הפוך לעדשה של המצלמה מאפשרת להגיע להגדלות מדהימות בחלק מהמקרים , לא פשוט בכלל לפקס ולצלם ככה - במיוחד בלי מתאם מתאים ,ובמיוחד עם מצלמת p&s , תהנו [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
הנה, מה אתם אומרים? MINOLTA Z2 (אני יודע שזה לא ממש חד אבל תתחשבו בזה שזה הראשון שלי...)
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שתי פנורמות שצלומו באייפון דרך תוכנת "Panorama" מה- Appstore, וחוברו לתמונה אחת במחשב. (לא עברו עריכה נוספת חוץ מקצת קונטראסט) http://up41.siz.co.il/up3/izlnh2azyttz.jpg (שמתי כקישור כי התמונה רחבה והייתה מגדילה את הדף, והייתה מצריכה הקטנה רבה כדי להתאים) אשמח לקבל חוות דעת. (בינתיים אנשים אחרים אהבו את התמונה )
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-