צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני זקוק למצלמה טובה שתיתן תמונות לצילומי משפחה ונוף פשוטים .. שמעתי על ה Canon a610 האם היא הכי סבירה לתקציב שלי ? Canon a530 איך היא ? יותר זולה מה 610 ואותו מגה פיקסל מה רע בא ?
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
תמונה שצילמתי באחד הטיולים שלי לאורך שובר הגלים בהרצליה עם ידידה (: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מצאתי כמה תמונות שצילמתי לפניי שנה בערך, הביעו את דעתכם!
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
-
עוד תמונה מהטיול של אתמול לנחל תנינים. הלכתי בשביל ופתאום ראיתי על עלה זבוב ירוק מוזר כזה.. התקרבתי אליו בשקט בשביל שלא יברח והופתעתי לגלות שלא רק שהוא לא עף הוא גם מסתכל למצלמה כאילו הוא מחכה שאני יצלם אותו. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
התלבטתי אם לפרסם או לא... מי שיאהב, שיתוקלט לו. יש בה משו...
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז הנה אפשר בלי דימר אולי יצא לי קצת יותר קר משלך P: אבל עדיין רואים.. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היום יצאתי לטיול קצר עם המשפחה לנחל תנינים ליד הבית שלי.. יש שם מלא שפמנונים אז אחותי הקטנה זרקה להם במבה ופתאום באה שפירית ותפסה טרמפ על הבמבה:
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מחודש לרגיל לפעמים כותבים במכירות ברשת מחודש מישהו יודע מה זה אומר?
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
אני יכול להשיג את המצלמה ב - 850 ש"ח האם היא שווה ,יתרונות וחסרונות שלה?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
המאקרואים האלה צולמו בטכניקה של עדשה הפוכה. וזאת העדשה: http://www.mir.com.my/rb/photography/companies/canon/fdresources/fdlenses/50mmf18shutterbladB.jpg [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות הדיון של boren (שדורש עדכון): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=102922.0, עלו לי כמה שאלות לראש: 1. למה במצלמות DSLR אין "תצוגת מסך חיה" (Live LCD shooting view)? חוץ מה-Olympus E-330. כלומר במה זה מתבטא? מה היצרן צריך לעשות כדי שיהיה את הפיטצ'ר הזה? 2. למה אין אפשרות לצלם וידיאו? האם כמו ה-live lcd שנכנס עכשיו לחלק מהמצלמות החדשות, גם הוידיאו יכנס למצלמות DSLR עתידיות, או שאין אפשרות להוסיף את הפיטצ'ר הזה? 3. האם העובדה שאין היסטוגרמה חיה (אלא רק אחרי הצילום) קשורה בזה שאין live lcd? 4. למה נוצר תהליך ה-blackout ? 5. אני זוכר את boren אומר שהמושג "DSLR-like" הוא בולשיט שיווקי, עדיין לא הבנתי את ההבדלים (שהוא מדבר עליהם, כלומר שאין דבר כזה). אני …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
צולם לפני שבועיים בוקר, שמש, הכל טוב ויפה. עד שמביטים מהחלון לכיוון הים ומבינים איזה יום הולך להיות אני יודע שכתוב OVEROAD נמחק לי הPSD [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, לעבודה/תיקונים של תמונות (ממצלמה דיגיטלית) יש עדיפות כלשהי ל photoshop על ה photoshop elements ? אני עובד עם photoshop elements יש לי סיבה להתקין את הגרסה ה"רגילה" של הפוטושופ?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אח של חברה שלי טס לניו יורק וזה בדיוק הזמן להחליף את המצלמה המאפנה שלה למצלמה דיגיטלית. כמו שרשמתי בכותרת המחיר הוא 200-300 דולרים(רצוי כמה שפחות) וחשוב לציין שהמצלמה תהיה כמה שיותר ידידותית(אתם יודעים היא בת..). המצלמה שעליה חשבנו היא canon a610,האם יש עוד מצלמות שאני יכול להמליץ לה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרון של 1G למצלמה OLYMPUS מה המחיר המומלץ ללקוח?
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
איכשהו הרבה מאד דיסקים הגיעו לידי ולפני הזריקה לפח צילמתי יש לי תמונה של כל הדיסקים במגדל, אם למישהו משעמם ורוצה לספור ;D פסח שמח וכשר ומסודר לכולם אלו דיסקים של MSDN בשפות שונות (איטלקית/גרמנית/צרפתית/הולנדית...) שהגיעו במארז של MS
-
- 13 תגובות
- 862 צפיות
-
-