עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. המשפחה שלי רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית.. מכוונים לעד 2000 ש"ח, אבל אם זה חשוב אני אוכל להוסיף עוד.. לא צריכה להיות מדהימה.. אף אחד מאיתנו לא מבין כלום בצילום.. רק שתעבוד, שתהיה עמידה (מבחינת מכות), אולי אם היא באה עם איזה כיסוי שאפשר לשים וכו'.. בסה"כ זה לתמונות סטילס משפחתיות \ הסרטות קצרות של אירועים משפחתיים ואני ואח שלי מתכננים לצלם סרט כדורסל שזה צריך הרבה זמן צילום.. וזה גם אומר שצריכים לראות בה סבבה תנועהו כאלה.. לא יודע בדיוק מה צריך כי אינ לא מבין כלום.. בסה"כ אני אשמח אם תמליצו לי על דגם שלדעתכם יתאים לי.. שימו לב מצלמת וידאו דיגיטלית, לא מצלמה דיגיטלית רגילה. אה וצריך שיהיה סאונד (ממה שהבנתי יש מצלמות שאין בהן).. אני אשמח אם תמליצו על מצלמות ותכתבו על חסר…

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  2. שלוםף מכיוון שאני רוצה לתעד את המשפחה ההולכת והמתרחבת אני מעוניין במצלמת וידאו - איכותית אך קלה חשבתי על פנסוניק SDR-H280 אשמח לדעת את דעתכם מה שמצא חן בעיני במצלמה זו זה שיש לה מייצב טוב ו-3CCD (ואני לא מתקרב לסוני עם מקל למרות שהעדשות שלהם מדהימות) כל טוב, גבריאל

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  3. Started by i_D_A_n,

מה אתם אומרים על המצלמה ? מה המחיר שלה בארץ?

4. Started by dsane,

איך הדגם הזה תמורת המחיר הנ"ל? http://www.sony.co.uk/view/ShowProduct.action?product=DCR-DVD109E&site=odw_en_GB&pageType=TechnicalSpecs&imageType=Main&category=SDH+DVD+Handycam#tab

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  5. Started by t d,

שלום, אני מעוניין לקנות מצלצת וידאו דיגיטלית ב סביבות ה 1600 שח, רציתי לדעת מה עלי לחפש במצלמה מבחינת פונקציות ואיכות, וממה עלי להמנע, אולי גם אילו דגמים מומלצים. תודה!

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  6. אני צריך מצלמה לצילומים דיי בסיסיים כמו צילום מאוטו נוסע וגם לא צריך רזולוציה גדולה, מה הכי זול שאפשר להשיג משהו כזה ? תודה

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  7. יש לי מצלמה של JVC gr-dvl 105 שנקנתה בחו"ל לפני מספר שנים. לאחרונה הופיע תקלה של ניקוי ראש שרק החמירה עם הזמן והיום גם גורמת נזק לסליל הקלטת, אז אם יש למישהו מושג איפה נמצאת מעבדה של JVC שיכולה לתקן את הבעיה אני אשמח מאוד לדעת תודה לעוזרים ,אלעד.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי, ההורים שלי רוצים לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית.. אני לא מבין בתחום ואשמח לקבל המלצה לאופציה הכי טובה עד 2500,עדיף לא לחרוג.. תודה

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  9. היי, סבא שלי מעוניין במצלמת וידאו חדשה ומכיוון שדוד שלי בא לביקור מארה"ב יש לנו אפשרות לקנות שם. התקציב הוא 1200-1500 דולר בערך. אין לי שום מושג במצלמות וידאו לכן אם תוכלו לתת קצת הסברים לגבי דגמים- אשמח מאוד תודה רבה לעונים עריכה: מכיוון שאין תגובות החלטתי לחפש ב Newegg ובתקציב הזה מצאתי רק את זו: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16830114011 הייתה גם פנאסוניק בתקציב דומה אך היא נראית גדולה ומסורבלת למדי. מה דעתכם על המצלמה הזו של היטאצ'י?

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by DXter,

אבא שלי חזר מחו"ל עם מצלמת וידאו חדשה...היותי הבן אדם הכי טכנולוגי במשפחה אני כמובן למדתי אותה והכל....עוד לא ניסיתי אותה לגמרי (הקלטה...סתם לשחק איתה שיחקתי) ויש מלא פונקציות שאני לא בטוח מה עושות כי אני לא מבין כל כך אבל זה לא קשור חח אני אכוון לאוטומטי... המצלמה היא sony handycam DCR-HC26E לפי מה שאני מבין למצלמה הזאת אין זיכרון פנימי בכלל מכיוון שכל פעם שאני מנסה להקליט משהו זה אומר לי NO CASSETTE INSERTED (משהו בסגנון...) - המצלמה עובדת של מיני קלטות כאלה (mini cassete) והשאלה הראשונה שלי היא: מה קורה אם אני רוצה להקליט 2 סרטי וידאו בשתי "קבצים" נפרדים? או לחלק סרט אחד ארוך לשני קבצים-מה שניתן לעשות במצלמה דיגיטלית עם זיכרון פנימי - מה קורה עם תמונות סטילס? זה כאילו …

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  11. שלום. אני צריך מצלמת וידאו דיגיטלית (דא!) להקלטת ישיבות והרצאות בשביל חברת הייטק. המצלמה תעמוד על חצובה רוב הזמן, אבל לא מן הנמנע שמדי פעם תילקח לפעילות מחוץ למשרד \ ניידת ברחבי המשרד. יש דרישה לכניסה בשביל מיקרופון חיצוני, כנראה מיקרופון שוטגאן כדי לשמוע את המרצה בבהירות בהקלטה. נדרשים חיי סוללה סבירים, למרות שיתכן שהמצלמה תוצב מחוברת לחשמל על החצובה. בחברה הם ביקשו מצלמה של כרטיסי SD \ XC אז HDD כנראה לא בא בחשבון (אלא אם המצלמה ממש כדאית, אז נשקול.) הקנייה יכולה להתבצע בארץ או בארה"ב, שכן מטה החברה בארה"ב ואין בעיה לביא מחו"ל. 500$ זה התקציב. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. Started by Iv0ry,

שלום, אני רוצה לקנות מצלמה ליוטיוב זה אתר טוב לקנות? https://www.bestbuy.com אני רוצה לקנות C920 שעולה שם 57$ אני אצטרך לשלם מכס או מיסים? תודה!

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  13. אורח יוטיובר
    Started by אורח יוטיובר,

שלום, כדאי לקנות את המצלמה הזאת ליוטיוב? https://www.bestbuy.com/site/logitech-c920-pro-webcam-black/4612476.p?skuId=4612476 אם אני מזמין אותה יהיה על זה מכס או מעמ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. אני טס לטיול בקרוב, ונתקלתי במבצע הבא: http://www.buy2.co.il/Hashfela/DailyDeal/Index/6d6cfa14-6cb6-407a-abf0-5a8ababdc2ec?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+Hashfela&utm_campaign=6b90890641-Buy2_CAMERA_12_08_2011_Hashfela_A&utm_medium=email כן אני יודע שזה מאוד זול, אני לא פתי שחושב שזו באמת מצלמת וידאו לכל דבר. השאלה שלי היא כזאת, האם המצלמה יכולה לספק תיעוד (דגש על תיעוד ולא על סרטי נשיונל ג'יאוגרפיק) סבירים? מה לגבי סטילס האם יש איכות סבירה לתיעוד (נדרשת איכות של פלאפון סביר) מה שאני מחפש זה מצלמה שיהיה אפשר לשלוף ברגע לצורך כל מיני מצבים מצחיקים וכדומה, בהחלט לא מצלמה לתעד ליקוי חמה וכו'. מה דעתכם? האם זבל טהור או שזה מוצר חביב ותקציבי? תודה …

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. מקווה לקבל מכאן כיוון / עזרה. יש לי גימיק שאני רוצה להפעיל באירועים, ואני צריך מצלמת וידאו שתצלם לי 30 שניות כל פעם בלחיצה אחת. כלומר מגיע מישהו מול המצלמה,מתיישב (מתקן גדול אני בונה) וכשהוא לוחץ על כפתור- המצלמה מצלמת אותו ל 30 שניות בלבד לדבר מול המצלמה(דיגיטלי על כרטיס). חשבתי על כמה אופציות- 1. לקחת את המצלמה לטכנאי אלקטרוניקה שיפרק ויבנה מעגל כזה 2. לבנות תושבת עם סרוו חשמלי, שלחיצה עליו מזיזה אותו והוא לוחץ על ה REC, אבל מה יעצור אותו שוב אחרי 30 שניות? יש לכם כיוון בשבילי ?

• 19 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. Started by RDS,

אוקי אני רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית, שתומכת ב-DVD RW... לפי מה שהבנתי DVD RW זה שאפשר להקליט על דיסק DVD, ואח"כ למחוק את מה שהקלטתי, או משהו כזה... אם זה באמת כך, אפשר המלצה על מצלמה כזאת, שיחס הביצועים מחיר שלה הכי טוב, במחיר הכי נמוך... תודה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  17. שלום אני רוצה לקנות מצלמת וידאוו הכי טובה שיש במכיר של עד 1000+- אם אפשר אז גם מZAP.CO.IL תודה .[br]פורסם בתאריך: 7.06.2008 בשעה 12:47:03 מישו?[br]פורסם בתאריך: 9.06.2008 בשעה 22:14:48זה כל כך מסובך ?כבר שבועה כאן ואף אחד לא מגניב

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  18. Started by Tw1ZeR,

היי, אז רציתי להתייעץ ולקב להמלצה לבחירת מצלמה לוידיאו בעיקר, ליצירת תוכן ליוטיוב ואינסטגרם בסגנון וולוג וגם לעריכות וידיאו שנראות טיפה "Cineamatic" כגון Travel Videos, תקציב של עד 2500 בערך, אני כן רוצה אולי שאם ומתאפשר יהיה לי אפשרות לעשות איתה פרילאנס מהצד ושהיא תהיה מספיק טובה לעריכה, לא מפריע לי לרכוש מחול או יד שניה גם... חשבתי על הA6300 או הM50 שיש לה אחלה BANG FOR BUCK מה שנקרא. בכ"מ אשמח להמלצות :)

19. Started by h_yoav,

שלום חברה אני מחפש מצלמת וידאו שתהיה קטנה איכותית שתקליט על קלטות ולא על הרד דיסק או מדית dvd שיהיה לה מיקרופון טוב והכי חשוב שתהיה לה כניסת av בשביל שאני יחבר לה מצלמה שמתחברת לקסדה והיא תוכל להקליט את זה. פחות מעניין צילום טוב בחושך כי כמעט כולם אם לא כולם יהיו באור וחשוב שמתי שיהיו תנועות מהירות התמונה לא תמרח תודה יואב

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  20. Started by timac,

לפי הנותנים הטכניים האלה: http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Camcorders/DVD_Digital/dc100/index.asp?specs=1 איך אני יכול לדעת כמה מגה פיקסל יש למצלמה בתמונות סטילס? תודה .

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  21. Started by Avi Levin,

http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do?id=sp5-4328357 ???

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Pure-Gold,

נראה לי שפה זה המקום לפרסם את השאלה הבאה מכיוון שיש פה אנשים שעוסקים בתחום. אני מחפש מצלמת וידיאו HD בתקציב של בערך 4000 ש"ח מצאתי את המצלמה הזו: http://panasonic.net/pavc/camcorder/hd/global/products/hdc-hs9/specifications.html המפרט שלה נראה מאוד נחמד, יש תמיכה ב SDHC וכונן קשיח מובנה. יש עוד המלצות ממי שמתעסק עם מצלמות וידיאו ?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  23. Started by MS-D,

שלום, אני מחפש מצלמת וידיאו דיגטלית. אני ממש לא מבין בתחום, חשוב לי שהמצלמה תהיה קטנה יחסית, שאיכות צילום הוידיאו תהיה גבוהה, ועדיף גם שיתאפשר לצלם צילום רגיל כמו במצלמה דיגטלית רגילה באיכות טובה יחסית. אתם מביני עניין, אשמח להעזר בכם. מסגרת התקציב היא בין 200 ל- 400 דולר. * עדיפות לדגם מסוג סוני

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  24. Started by bad-sector,

חריגה קטנה אפשרית, לא מבין בזה הרבה אני מניח שיש בעייה של צילום במצבי לילה... רק לא JVC יש לי אחת בארון לא מרוצה בכלל. אנא עזרתכם המקצועית...

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  25. בעיקר לשימושים בייתיים לא צילום נופים או כל מיני דברים מיוחדים - יותר תמונות מישפחתיות וכאלה . 1.חיייייבת להיות קטנה ודקה . 2. לא צריך יותר מ 4-5 מגה פיקסל . 3.ווידאו עם קול ב 640X480 30FPS . 4.ידידותית למתחילים 5.ללא צורך בדריוור בעת חיבור למחשב- זהוי כדיסק קשיח (כדי שיהיה אפשר להעביר תמונות/ווידאו ל H320 ללא מחשב) 6. עדיפות לסוללת ליטיום 7.מסך גדול 2.5" חיפוש בפורום הפנה אותי לשתי מועמדות: Canon PowerShot SD450 Kodak V550 הן עונות ב'כן' על חלק גדול מהדרישות אבל אני לא בטוח לגבי חלק למשל : הן מצלמות ווידאו ב 640X480 30FPS, אבל עם קול ? הן קלות להפעלה ? הן צריכות דרייבר למחשב ? איזו מהן מומלצת יותר ?

• 7 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.