עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by dsane,

חשוב מאוד שתעבוד על סוללות AA ויהיה לה זום של לפחות כפול 8. כמה שיותר אפשרויות ידניות יותר טוב

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  2. סביב ה 600$ כולל עדשה. אני שואל את השאלה הזו אחרי שקראתי בו תגובות רבות המראות את עדינותה של הk100d שהתלהבתי ממנה כל כך. ואני לצערי לא עדין.

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. אז, אני חושב שאולי הגיע הזמן להשקיע במצלמה טובה. בגדול, בהתחלה חשבתי בכלל ללכת על ה-RX100 על גרסותיה השונות, אך אפילו הגרסא הראשונה יקרה, ושלא נדבר על השלישית. ואז התחלתי לחשוב - אולי יש משהו יותר איכותי בתקציב, והגעתי ל-DSLR. אין לי כמעט שום ניסיון/ידע במצלמות והיום יש לנו, אם אני לא טועה בדגם, פוג'י פיינפיקס S1800. אוסיף רק שאין לי כוונה ללמוד ולהתמקצע בתחום והכוונה היא ממש לכוון ולצלם, שהמצלמה תהיה אוטומטית ו"תחליט" לבד ככל הניתן כך שבסוף תצא תמונה טובה. א. אשמח לדעת אם בכלל אראה שיפור, בהתחשב בכל מה שרשמתי לעיל, באיכות התמונה שבכלל מצדיקה קנייה של מצלמה חדשה. אני סה"כ צופה בתמונות במחשב הביתי ואין שום כוונה לעשות איתן משהו נוסף/אחר. ב. אם כן - האם המצלמה שמצורפת בלינק…

• 6 תגובות
    • 6.5k צפיות
  4. * מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 2000-3000 * האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? לא * האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? לפי דעתי יקח זמן עד שיהיה צורך בציוד נוסף למצלחה * האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לא מעוניין ביד שנייה, זאת מתנת יום הולדת * האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט לא * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מגוון מאוד, כל תנאי הצילום * האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפור…

5. אחריי שהמצלמה הקומפקטית המזדקנת שלי כבר לא מספקת אותי בתמונות ובפונקציות ואני מעוניין להתעמק קצת יותר בעולם הצילום החלטתי שאני מעוניין לרכוש מצלמת DSLR ראשונה. עברתי קצת על השוק ומצלמות הכניסה של קאנון וניקון (ופנטקס בחצי עין) וכמו בכל תחום בדקתי את מצב עולם היד"ש בשוק הנ"ל. עכשיו, כמו בהרבה תחומים ראיתי כי הנטיה מבחינת רווח ביחס למחיר הוא לטובת היד"ש ובדקתי הצעות שונות ומצאתי את ההצעה הבאה: המצלמה נרכשה לפני שנתיים בארליך , שימשה את הבחור לשנה עד עד שהוא עבר לדגם מתקדם לפני כשנה ומאז היא בארון (סה"כ בת כשנתיים). יש אחריות Mack לשנתיים נוספות ועלות העברת האחריות לאדם אחר היא כ 20$. לא היו תקלות או ביקורים במעבדה. 9000 וקצת קליקים. שימשה לשימוש חובבני בלבד. גריפ מק…

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. שלום מדובר במצלמה מסוג DVR 037 אליה מחובר כרטיס SD של SANDISK דגם SDSDU-016G CLASS 10 כשאני מחבר למחשב ומעתיק את הקבצים זה לוקח המון זמן - ומהירות העתקה של 5 מגה במקסימום. הפורמט של הכרטיס בכונן מופיע כFAT32, כששינתי לNTFS המצלמה לא מצליחה לקרוא את הכרטיס ורק בעזרת קורא כרטיסים ייעודי הצלחתי "להציל" את המצלמה שתוכל שוב לקרוא את הכרטיס(החזרתי לFAT32) מה אפשר לעשות? האם ניתן איכשהו לזרז זמן העתקה? תודה לעוזרים חג שמח

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by shlomom,

כפי שכבר ציינתי רכשתי לאחרונה את ה S9100 ורציתי לחלוק אתכם את רשמי הראשונים מהמצלמה. אני לא צלם מקצועי או חובב כבד אבל מתכוון להשתפר בתחום ולכן הביקורת שלי לא מתימרת להיות מקצועית אלה רק חוות דעת אישית. יתרונות: - איכות הצילום טובה מאוד לדעתי במרבית המצבים. - מצב וידאו יחסית טוב ומספק וידאו טוב לטעמי. - במצבי תאורה בעייתיים ה ISO הגבוה (עד 1600) בא לעזרה אבל לא הייתי אומר שה 1600 הוא אופציה רצינית ה 800 נסבל בהחלט. - התפעול שלה נוח ודי אינטואיטיבי - היות וזו לי המצלמה (הדיגיטלית) הראשונה אני יכול לומר שהתרגלתי אליה תוך יומיים ואני יודע מה עושה כל כפתור ואיפה הוא - עדיין לא מבין איך לנצל את כל התכונות כמובן. - יש למצלמה כפי שניתן לראות בנתונים ובתמונות תושבת לפלאש ח…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by maxwell10,

שלום, אין לי כלל ידע על מצלמות דיגיטליות ועתה אני עושה סקר שוק לקראת הקנייה הראשונה שלי. במהלך החיפוש ראיתי את המצלמה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7576&perur=2&t=7&c=529 שאחת התכונות של המצלמה הזו, כפי שהם מציינים: "מאפשר צילום תמונות HD" למה מציינים שזה HD? הרי יש שם עוד הרבה מצלמות (8-12M pixel) שלא מצוין שזה HD, למשל http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7667&cbar=r האם HD זה רק הרזולוציה (או מספר הפיקסלים) או שבמצלמות דיגיטליות ההגדרה ל HD שונה ממה שאני מכיר? תודה

9. Started by Ash Binary,

האם ניתן למצוא מצלמת IR 'פשוטה' שיכולה לצלם תמונה כזאת ? מצלמה מתקדמת ב ebay עולה כמה עשרות אלפיי $ אותי מעניין אם יש מצלמה ג'נרית זולה מאודשיכולה לצלם תמונת gray scale של זה ללא מדידת טמפרטורות ויתר הפיצ'רים. אבל עדיין להראות הבדלי טמפרטורות ומקומות חמים במעגל אלקטרוני או לוח חשמל וכדומה אפשר שהמצלמה תהיה כמו webcam כלומר מחייבת חיבור למחשב בזמן הצילום ראיתי באינטרנט מדריכים איך להפוך מצלמה דיגיטלית רגילה ו webcam למצלמות IR אבל אני לא בטוח שהיא רואה IR כזה 'נמוך' (רחוק מאוד מהתחום הנראה)

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by niv251,

קניתי לאחרונה מצלמה IXY 900 CANON ורציתי לדעת את חוות הדעת שלכם זה חיכוי של הסדרה IXUS של CANON גם רציתי לדעת מה ההבדל בין IXUS לIXY- +-

11. Started by alon15,

ברשותי מצלמת וידיאו jvc grd53. יש לי את הדיסק של התוכנה ואחרי ההתקנה לא ניתן לראות את הצילומים במחשב. אשמח לעזרה בתודה מראש אלון פרידמן

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  12. שלום רב. חבר שלי מעונין במצלמת מיני דיוי פשוטה, שתשמש אותו לצילומים בייתיים. ניסיתי לחפש ולתור באנטרנט, ואין שום מקום שבאמת משווה ובוחן את הענין, וכל הענין נשאר מאוד מעורפל.. מה שנותן למוכרים בטרקלין חשמל לדחוף לנו זבל, ועוד במחיר מופרז. אז התקציב הוא עד 2500 שקלים, הדרישות מהמצלמה לא מופלגות. היא לא צריכה לצלם סטילס. היא לאוו דווקא צריכה להיות קטנה וקומפקטית (למרות שאם זה בא בתור בונוס במחיר הזה אז זה רק בונוס.) לא צריך זום אופטי מטורף..(כי במילא עם זום הכל רועד אם לא מצלמים עם חצובה) לא זקוק לאפשרויות עריכה מטורפות.. פשוט שתדע לצלם טוב. שלא יהיה לה בעיה עם צילומים פנים.. שתיהיה איכותית. ושיהיה קל להוריד הכל למחשב, וגם להוריד לוידאו האנולוגי הרגיל (לקלטת) בסקירה בYNET…

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  13. Started by fuck off,

כן, זו לא SLR באלפי שקלים אבל זה מה שאני צריך ובגלל שפה מבינים במצלמות באתי לבקש המלצה. אני לא צריך שהיא תהיה מהדגם הכי חדש ומעדיף שתהיה 3.2 מגה פיקסל אבל טובה ומצידי אפילו יד שניה. העיקר שתעבוד. דרישה נוספת שיש לי היא שהסוללה תהיה נטענת. המצלמה תהיה מצלמה משפחתית. זה בעקרון הכל. אם יש שאלות נוספות אני אשמח לענות. ותודה מראש על העזרה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by oFiR 22,

האם יש חיה כזאת? אם כן אז אני אשמח לדוגמא, תודה רבה, אופיר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ross,

אני עומד לקנות מצלמת point and shoot ושמתי עין על canon a3000 האם היא מומלצת? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3895238,00.html המצלמה השנייה שאני מתלבט לגביה היא Casio EX-Z550 איזו מצלמה עדיפה? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3920361,00.html אני משיג את שניהם באותו מחיר כך שכסף הוא לא שיקול. אני צריך בעיקר איכות תמונה במצב AUTO (כולל מנגנון נגד רעידות) , וצילום תמונות מהיר (לפחות יחסית). אם יש מצלמת point and shoot מומלצת אחרת אשמח לשמוע. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by idanmal,

שלום לכולם .... חבר שלי מעוניין לקנות מצלמה במחיר הנל ...הוא בקרוב רוצה להתחיל קורס צילום ומחפש את המצלמה הטובה ביותר במחיר שציינתי . המחיר הוא רק עבור הגוף בלבד ,רצוי מצלמת SLR, רצוי של NIKON או CANON....הוא לא רוצה לשמוע על חברה אחרת. בקיצור תודה לכל העוזרים ובבקשה רק מי שבאמת מבין שיגיב .....תודה.

• 12 תגובות
    • 951 צפיות
  17. לכל מי שעוד לא יודע או לא שמע, קאנון השיקה בתאריך 17/02/2005 מצלמה חדשה, המבוססת על הדגם המצליח ה D300. הדגם החדש קטן וקל יותר, עיצובו נוח יותר לאחיזה בעיקר בגלל עיצוב סימטרי. המצלמה בהשוואה ל 20D. http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_eos350d%2Ccanon_eos20d&show=all תמונות חלקות ללא רעשים. D350 משמאל לצד אחותה הבוגרת ה D300 היום הולדת שלי ב24 לספט' אגב ...

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לקנות לעצמי מצלמה טובה עם עדשה טובה, כאשר התקציב נע בין 3000 ל3500 ש"ח. מצלם בעיקר נופים, דיוקני פנים, אנשים וחיות קטנות (: המלצות, מישהו ?

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by dd7,

מה אתם אומרים על המצלמה הזאתי.? http://www.priceless.org.il/scripts/prodView.asp?idproduct=100

20. Started by rjjb7,

האם המצלמה הזו: https://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3656&CatCode=413 עובדת רק דרך WIFI או שתהיה לי האפשרות לצפות בלייב דרך הסמארטפון שלי עם תכנית גלישה של אחת החברות בארץ? כלומר, האם אני אוכל להכנס לדפדפן בסמאטרפון ודרכו לצפות במה שקורה היכן שהמצלמה נמצאת? אם כן - האם המצלמה צריכה להיות מחוברת למחשב כלשהו או שיש לה IP משלה ואז אני אוכל להתשלט עליה גם בלי תלות במרחק כמו בWIFI?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by ophir555,

יש ברשותי את המצלמה שבנדון כ 3 שנים. עד עכשיו היה לי כרטיס זכרון של 32 מגה(לא לצחוק) האם היא מסוגלת לקבל כרטיס זכרון בנפח של 2 גיגה או 1 גיגה. המוכר בחנות אומר אין בעיה, האומנם? תודה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by yoni321,

צריך מצלמת אינטרנט איכותית כמה שאפשר מוכן להשקיע בין 150-250 תודה

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  23. Started by bagetrek,

שלום , יש לי מצלמה של CANON POWERSHOT A80 ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אותה למחשב ולהישתמש בה בתור מצלמת אינטרנט ..ז"א שאני יעשה איתה שיחות ווידאו דרך המסנג'ר ..זאת השאלה שלי האם אפשר לעשות דבר כזה ... תודה מ לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש רעיונות? רצוי גם שיהיה מיקרופון מובנה אבל לא חובה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. יאללה, כבר עברנו את המצלמות המעפנות של שנת 2003-2005 שבקושי היית רואה דרכן משהו, וג"כ שהצד השני זז כמו רוח רפאים... דיי, עבר הזמן של זה, אנחנו ב2011, אני רוצה לקנות פעם אחת ולתמיד מצלמה טובה, ראוייה, ואיכותית. להמלצתוכים אודה!, ברכות.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.