עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. יש לי מצלמה פוגי' S9600 דמוי SLR עלתה לי לפני כ 5 שנים למעלה מ 3000 שקל אצל היבואן. למדתי לצלם בה וצילמתי כ 5000 תמונות לערך ואכן הוציאה תמונות מדהימות. לפני מספר ימים הוצאתי אותה מהארון שמתי סוללות חדשות והדלקתי . המצלמה עושה רעש של נדלקת העינית מוארת לחלקיק שניה ו..חושך. כלום לא קורה. יש לציין כי אם אני מעביר למוד צפיה, שלב אחד במפסק ההפעלה שקודם לצילום, העינית ו/או המסך דולקים כשורה. קליק נוסף למוד צילום ו...חושך. נגשתי לחנות צילום שאני סומך עליה והבעלים אמר לי לזרוק את המצלמה כי רק בדיקה תעלה לי כמה מאות שקלים ומצלמה חדשה של אותה חברה העולה על "הזקנה" שלי ביכולותיה ובאיכויותיה, עולה פחות מ 1000 שקלים ולכן זו זריקת כסף. מה דעתכם?

2. Started by 114508534,

אתמול הייתי במסיבה וצילמתי דיי הרבה וכשבאתי להדליק את המצלמה היא סרבה להדלק, האפשרות הראשונה שישר קפצה לי לראת שהסוללות נגמור, באתי הביתה החלפתי סוללות ,לוחץ על POWER והמצלמה לא נדלקת אך נשמע צליל כזה של "פיייייי" כל עוד לוחצים על הPOWER אולי למישהו קרה מקרה דומה ויודע מה הבעיה , המצלמה כזכור לי עדיין באחריות והיא גם דיי יקרה אז חבל עליה תודה

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  3. שלום לכולם, אני דיי חדש בכל התחום הקשור למצלמות אבל מה שכן, אני מאוד מאוד אוהב את כל הקשור למצלמות וצילום. אני רוצה להתחדש במצלמה DSLR עד בערך 4000 ש"ח אבל אני לא יודע על מה ללכת... SONY,CANON,NIKON...האמת שאני מצאתי מצלמה של סוני - SLT a77 והבנתי שהיא אחלה מצלמה וגם עוד במחיר סביר. הנה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=810922 רציתי לקבל חוות דעת ממישהו שעוסק ומבין בנושא, מה אתם אומרים? יש למישהו דגם יותר טוב להציע לי? אני אשמח ואף אודה לו. נ.ב: סוני נחשבת לחברת מצלמות טובה או ש...?

4. שלום לכולם יש לי מצלמת אולימפוס דגם IR-500 לאחרונה מזה כחודשיים,התמונות והכתוביות(תפריטים וכו') נראים במהופך בצורת ראי ,כדי שאפשר יהיה לקרוא מה כתוב צריך להציב ראי מול המסך. ניסיתי לאפס את ההגדרות אך ללא הועיל. אודה לכל מי שיודע מה הפיתרון לבעיה תודה שימי

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  5. Started by zigdon24,

איך המצלמה הזאת? ביחס למצלמה שנועדה למשפחה [לוקח אותה גם בגגל שבעיברית] ביחס למחירה שווה?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by MODY69,

שלום רב, חבר שלי רוצה לקנות מצלמה למשפחתו. המצלמה צריכה להיות כמה שיותר טובה במצב האוטומטי (אף אחד לא יודע שם לצלם). התקציב הוא עד 1500 גג כולל כרטיס זיכרון. הוא לא פירט לי כמה הוא צריך, אבל נראה לי ש- 2 GB יהיה אחלה ולא צריך יותר מזה. למצלמה לא צריכים להיות פיצ'רים מיוחדים חוץ משתהיה סבוניה וכמה שיותר טובה למשתמש שלא מבין בצילום. תודה מראש, mody

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  7. Started by MODY69,

שלום רב, אני צריך מצלמה משפחתית + כרטיס זיכרון 2GB ב- 1000ש"ח. במצלמה הולכים להשתמש אנשים שלא מבינים בצילום יותר מדי ומחפשים מצלמה כמה שיותר פשוטה לשימוש ושתביא את התוצאות הטובות ביותר על אוטומט. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  8. Started by אריה גנות,

יש לי את המצלמה כשנה והכל היה נפלא , כאשר הייתי בטיול והגעתי לסוף הקיבולת של כרטיס הזכרון המצלמה הפסיקה לתפקד , המצלמה לא נכנסת לפוקוס ורואים שלג על המסך וגם בעינית ( לא יודע האם יש קשר בין הקיבולת של הזכרון לבעיה) במידה ומישהו ניתקל בבעיה זהה ופתר את הבעיה אשמח לשמוע איך.

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  9. Started by alex257,

כרגע אני בכיוון של canon A550 ב888 ש"ח כולל כרטיס זכרון 2 ג'יגה נרתיק ומטען לסוללות אם מישהו ממליץ עליה או על משהו באיזור ... לא מחפש משהו ממש מקצועי אבל שיהיה תמונה טובה ואמינה.. תודה!

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  10. Started by Avi Levin,

התעניינתי מאוד ב-CANON SX120 שעולה 850 ש"ח, ראיתי תמונות לדוגמא שצולמו על ידיה והן ממש מרשימות בהתחשב בטווח המחיר של המצלמה, כמו כן המפרט הטכני שלה מרשים גם הוא (10X זום אופטי וכו'). האם יש מצלמות באותו טווח מחירים שמתעלות על המצלמה הזו מבחינת ביצועים נטו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by tolaat01,

* מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ1500 - 1000 למצלמה ו 500 לסוללות מטען כרטיס זכרון * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אנשים חיות נופים גם בתנאי תאורה חלשים * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? ללא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא * האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)?לא * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה?לא - מצלמה ראשונה שלי * האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? אם הראשון, מהו גודל הנייר המקסימלי שאתה מעריך שתרצה להדפיס?במחשב - דף A4 * מהו טווח …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Or ei,

אני צריך מצלמה פשוטה ואיכותית אני מאמין שאמא שלי לא תלמד את כל ההגדרות של המצלמה אלא תשים על מצב אוט' ותצלם ככה שחשוב הפשוטות וגם האיכות צריך להכניס גם כרטיס זיכרון וסללות ונרתיק תודה עריכה: המליצו לי על canon a580 מישהו מכיר אותה ? עריכה 2 : היום הולדת מחר אז אני צריך לקנות את זה היום\מחר ככה שאני אשמח לאיזה תגובה מהירה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by The Ball,

המצלמה תשמש לצילום חברים משפחה וכו'... לא צריך משהו מקצועי. מספר דברים שצריכים להיות במצלמה. איכות תמונה כמה שיותר גבוהה בגבולות התקציב כמובן. לפחות 4 מגה פיקסל. כמה שיותר קטנה וקלה. פלאש build in. סרטים + סאונד. usb. אשמח לשמוע מצלמות טובות מהחברות canon, nikon, olympus, fujifilm, konica minolta כמובן שבנוסף למצלמה אני אקנה כרטיס זיכרון + סוללה ספר, אבל זה לא כלול ב 1000 שקלים.. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  14. מצלמה עד 1000-1500 איכותית קלה לתפעול אני לא מבין כלום במצלמות דיגיטליות אז מה כדי לפי התקציב ? תודה

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  15. שלום לכולם חבר שלי נוסע עוד יומיים לחצי שנה ודווקה היום נפלה ונשברה המצלמה שלו יש לו ביד 1100שח והוא חייב לקנות מצלמה מחר ובאילת (יש שם כמה חנויות וגם את קמרה אילת שהיא יחסית מאוד זולה) אז אנחנו מבקשים את אזרתכם למציאת המצלמה הטובה ביותר בסכום הזה גודל המצלמה לא חשוב לו יותר מדיי (ממצלמות קטנות ודקות עד גודל של נגיד הפוגי 5700 +-) אני פה עד 5 בבוקר לקרוא את התגובות שלכם תודה רבה

• 35 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by ConRoe X Fire,

מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500, . אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? ברחובות רגילים, כבישים. הרוב המוחלט ביום, איכות טובה בלילה יכול להיות נחמד, זה במסגרת התחביב, ישמש אותי גם בטיולים/נסיעות לחו"ל וכדומה. האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? אם אני אצלם בלילה (וזה נדיר), זה יהיה בהחזקת המצלמה ביד ואולי עם פלאש. האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה שם היצרן והדגם, ומה חסר לך בה? יש לי כיום ניקון S210, הייתי רוצה איכות תמונה יותר טובה, זום אופטי של X3 זה נורא מעט בשבילי, איכות בלילה יותר טובה, איכות וידאו יותר טובה. האם אתה מתכוון להדפיס או …

• 10 תגובות
    • 4k צפיות
  17. לאחר שעברתי פה על כמה הודעות, חשבתי על זה http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=502514 זה מתאים לדרישות הנ"ל? יש המלצות אחרות? עריכה: הכוונה למצלמה P&S בעיקר

• 14 תגובות
    • 991 צפיות
  18. Started by shai11,

אני מעונין לקנות מצלמה אבל אני לא מבין בחברות ובסוגים מחפש מצלמה די פשוטה וקלה לשימוש לפי מה שהבנתי בחיפוסים צריך 5מגה פיקסל או יותר וזום אופטי די גדול יש העדפה לחברות HP CANON SONY ועם אפשר גם לצרף איזה כרטיס זיכרון בסכום תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  19. אני מחפש מצלמה שתחליף סוף סוף את האולימפוס C-310 שלי וכמובן ששתי האופציות שאני חושב עליהן הן ה-A710 וה-F30... אני יודע שהנושא נטחן אבל עדיין יש לי כמה התלבטויות שלא הועלו בת'רדים קודמים, לפי מה שראיתי שה-F30 נחשבת יותר טובה אבל אני דווקא יותר נוטה לכיוון הקנון מכמה סיבות: 1. הנסיון שלי עם מצלמות קאנון הוא יותר טוב אני לא אוהב את איך שתמונות נראות כמו "צבעי מים" במצלמת פוג'י של אחי (S5000) וראיתי שזה קורה גם ב-F30 2. אני כן מעוניין בזום הגדול שיש לקאנון. 3. המייצב תמונה של הקנון אמור לעזור לסרטים להיראות יותר טוב (דיי חשוב לי). 4. כמה דברים קטנים אך מעצבנים בפוג'י כמו העובדה שהיא לא עובדת על סוללות AA, משתמשת בכרטיסי , ואין לה עינית. בקיצור רב אני דיי בטוח שהקנון היא…

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  20. אני יודע שמישהו יקפוץ ויאמר לי לעשות חיפוש כי "יש 100,000 ת'ראדים על הנושא" אבל אני רוצה שיענו לי על השאלות שלי ולא על מה שאחרים שאלו. טוב אז ככה, התקציב הוא 1500-1600 שקל אני מתאר לעצמי. אני רוצה מצלמה כי אני מאוד נמשך לתחום, כרגע המצלמה המשפחתית היא Canon A80 ואני רוצה עכשיו מצלמה "רצינית" לעצמי שאני יוכל להתקדם איתה. דרישות שלי מהמצלמה: גודל לא משנה. איכות תמונה הכי חשובה לי. וזהו אין הרבה דרישות בכללי. אז מה שהבתי שמומלץ עד עכשיו הם ה: FUJI S6500 וה- Canon s3 עכשיו מי מהם יותר טובה? אני נוטה יותר לכיוון של הפוג'י בגלל העדשה הרחבה. תודה, לירן.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by blitsi,

אז ככה אני מחפש מצלמה עד 1600 ש"ח, אני לא בדיוק מבין במצלמות ולא אכפת לי הגודל אז מה יש לכם להמליץ לי? זה די דחוף...

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  22. מה אתם אומרים, האם אני יכול להסיג משהוא טוב? אני חשבתי לקנות FUJI 5600 באילת (1399)+כרטיס ב(250)

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  23. Started by idan1836,

אני מעוניין לקנות את המצלמה הזו... http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=1951631 מה דעתכם עליה ומה בדיוק טוב ו/או לא טוב בה?

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by D.r Bit,

שלום לכם אני צריך יעוץ למצלמה המצלמה לקרוב משפחה ... הוא צריך מצלמה טובה לצילום סטילס איזה מצלמה אחי מומלצת במחיר הנ"ל תודה .....

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  25. Started by Spirit Crusher,

בנענע שלי רוצה לקנות מצלמה לצילום חובבני יומיומי. עכשיו יש לה מצלמה של אפסון שמתוך 10 תמונות 9 יוצאות מרוחות ומגעילות. התקציב שלה הוא 2000 ש"ח. יכול להיות שידיו של מי שיצלם עם המצלמה יהיו במצב "פרקינסון" קל...אז לקחת בחשבון. ורצוי שהמצלמה תצלם מהר...זה לא קריטי כלכך אבל שלא יצטרכו לחכות איזה 10 שניות בין כל תמונה כמו במצלמות מעצבנות של HP. נ.ב. מה אתם אומרים על Z3 של מינולטה? תודה.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.