עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. יש לי מצלמת CANON A610, והיא נפלה במהלך טיול, וכרגע הכפתור של הזום והמצבים בקושי עובד.. האחריות לא מכסה דברים כאלה, ובכל מקרה החנות שקניתי ממנה נמצאת במרכז, ואני מהצפון, אז רציתי לדעת מה ניתן לעשות עכשיו, האם יש מעבדות תיקון שיכולות לתקן את המצב?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by PyroGhost,

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  3. Started by lmlm,

צילמתי במאקרו של W800 קקטוס יפה, אך נראה לי, לא יצא לי משהו. הנה שתי גירסאות: 1. http://img194.imageshack.us/my.php?image=17rqfiltered7yg.jpg 2. http://img419.imageshack.us/img419/6903/25mu.jpg תגובות בונות בבקשה.

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  4. Started by benor,

- בוא לכאן בבקשה - ולסיום : שושן צחור

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by PyroGhost,

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  6. Started by ALÞHA,

הסיפור

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by benor,

צולם בחדרה.

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  8. שלום אני רוצה לקנות מצלמה עם המפרט הבא: -בתקציב של עד 1500 ש"ח. -עם לפחות 3 מגהפיקסל עד 4 (אין לי צורך בתמונות יותר גדולות). -שתהיה עם מאקרו, חשיפה ארוכה וכל הפונקציות האלה. -סוללה נטענת עם מטען. -אין לי העדפה לחברה אבל שתהיה טובה. -חיבור לטלוויזיה. פחות חשוב: -אפשרות לצלם וידאו עם אודיו. -עם כרטים זיכרון גדול (512MB +). אם אפשר את החסרונות של המצלמה וקישור לחנות זולה וטובה

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית קטנה וקומפקטית עם איכות כמה שיותר גבוהה. אני יודע שיש איזו פשרה על איכות כשלוקחים מצלמה עם מידות קטנות, אבל תנסו למצוא את הטוב ביותר משני העולמות. התקציב לא מוגבל.

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by T-Flash,

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Guns AND Moses,

מחפש בעקרון מצלמה בתקציב של 1500 פלוס מינוס... המצלמות שנראו לי הכי רציניות בסכום הזה היו או ה-canon A700 או ה-sony dsc w7 ואין לי מושג מה עדיף אם ישלמישהו המלצות בשבילי על אחת מהם...איזו עדיפה או אולי דגמים אחרים שלא העלתי כאן אז שיעזור לי בבקשה...

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  12. Started by nikf,

http://www.dyxum.com/news/index.asp#162 יש שמועה שמסתובבת שסוני הולכת לצאת עם החיישן הבא במותג שלה אלפה ( שמבוסס על מינולטה שנרכשו על ידה) זה נראה כמו החיישן של ה D200 !!! אם כך יהיה זה הולך להיות מעניין , ושוק ה DSLR ובמיוחד ניקון יקבלו מכה . אנחנו הצרכנים רק נרויח ...

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  13. היי אנשים , היום קניתי אותה , קודם כל , חיפשתי בכל רחבי האינטרנט והחנויות. קניתי אותה במחיר של 2150 , מחודשת , כולל כרטיס זכרון sandisk של 1GB , ותיק. (וכמובן כל הציד הנלווה \ חוברות) ואחריות לשלוש שנים. כמובן שבדקתי אותה , אין עליה סימנים כלל. והיא עובדת מצויין. בכל מקרה , רציתי קצת טיפים , אולי עזרה .. אני אכתוב מספר שאלות , ואמספר אותם , ואם תוכלו לענות לי לפי המספר של השאלה (למי שיש כוח כמובן) זה יהיה לי הרבה יותר פשוט להבין. תודה מראש. 1) כשאני משתמש בזום גבוה יחסית , בהרבה מקרים התמונה יוצאת קצת מרוחה , לא בפוקוס. נראה לי שהמצייב עובד. אם אני מניח אותה על השולחן ואז מצלם , התמונה יוצאת מצויין. יש עצות? מה אפשר לעשות? אני לא ממש רועד , אפילו רעידות קטנות והתמונה לא …

• 37 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. יש לי את המצלמה canon ixus 750, אני רוצה לקנות עוד כרטיס זיכרון של ג'יגה השאלה היא האם השוני במהירויות הוא משמעותי כי הבדל המחירים הוא יחסית גדול. תודה.

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  15. Started by PyroGhost,

התמונה צולמה אתמול, כחלק מהנסיון הראשון שלי להעמיד סט צילום מקצועי יותר בתוך סטודיו, על הסט היו איתי עוד שני חברים + הדוגמנית, אחד החברים ( שמשמש כעורך הדיגיטלי שלי ) עזר עם התאורה ותפקד כעוזר צלם והשניה ( חברה שלי במקרה וחברה טובה של הדוגמנית - הכל במקרה P: ) עזרה עם ההלבשה והאיפור... עוד תמונות יגיעו בהמשך, אם למישהו יש הצעות נוספות לשם עבור התמונה אני אשמח לשמוע. תגובות יתקבלו בברכה, תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 65 תגובות
    • 5.6k צפיות
  16. Started by GUNZ,

אני ואבא שלי רכשנו את המצלמה הזאת והיא הגיעה ביחד עם כרטיס זיכרון של 16MB שזה גם אומר שהיא לא מחודשת ולא כלום אלה חדשה עכשיו השאלה היא שאנחנו רוצים להרכיב בה 2GB זיכרון ורצינו לדעת אם המצלמה מאפשרת זאת? ועוד שאלה איך אני עושה את הצילום הזה בערב שכאשר מכונית נוסעת את בצילום מהפנסים שלה נימרך אור כזה לכול אורך הצילום מקווה שהבנתם אותי

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by BmsKlane,

המצלנה הזאת שירתה אותי שנים עד שלפני כחצי שנה הפסקתי להשתמש בה ולא נגהתי בה מאז , השבוע חבר ציין שהוא צריך מצלמה לטיול ואני אמרתי לו שיש לי מצלמה בשבילו , לאחר חיפוש קצר מצאתי את המצלמה וניסתי להשתמש בה וכלום המצלמה לא מגיבה אז החלפתי לבטריה שונה ועדין המצלמה לא פעלה אז אמרתי אולי הסוללות לא טובות וחיברתי את המטען ועדין כלום לא פועל חוץ מהמנורה של המטען , למישהוא יש אולי מושג מה לא בסדר במצלמה?

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Started by PyroGhost,

אחיין של חברה שלי, צולם שלשום... אני אשמח לקבל הצעות לשם בשביל התמונה הזאת : ( רצוי באנגלית ) *הוסרה* תגובות יתקבלו בברכה, תודה מראש לכל המגיבים וחג שמח לכולם, יוסי.

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  19. אני מתכנן טיול ארוך עם מצלמה וכרטיס של 256MB מה הפתרון??

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by T-Flash,

עלה מרגיע....

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  21. Started by dr computer,

CANON A95-איך היא?

• 12 תגובות
    • 920 צפיות
  22. היי , שמתי לב שבהרבה שעות שאני מצלם , 70 אחוז זה מאקרו , כנראה שזה פשוט יותר מעניין אותי. קראתי שיש עדשות שמגדילות כמו +1 +2 +4 +6 וכו' רציתי לרכוש אחת כזאת , הבעיה שאין לי מושג איך אני עושה את זה. מאיפה קונים? יש דגם ספציפי שמתאים למצלמה שלי? (S2) צריך לקנות מתאם ואת העדשה המגדילה לחבר אליה? העדשה הזאת היא בסה"כ עושה תפקיד של זכוכית מגדלת , נכון? תודה לעונים , ואם אפשר קישורים למקומותש שמוכרים , ולכוון אותי לדגם ספציפי שיתאים לי. תודה!

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  23. Started by PyroGhost,

אז כמו שאתם רואים בתקופה האחרונה אני מנסה כל הזמן דברים חדשים, הנה עוד אחד מהנסיונות שלי, חשיפות ארוכות בספורטק הרצליה : תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  24. Started by ALÞHA,

• 12 תגובות
    • 948 צפיות
  25. Started by PyroGhost,

מאחד הטיולים שלי ליד גן אירועים בעיר... תודה לכל המגיבים, יוסי.

• 4 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים