צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
איזור בארי, כל הקרדיט לעופר ! צולם עם W800...
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חשבתי על ה FUJI 5600 , השאלה אם זה הבחירה הכי נכונה או לא ? מישהו מכיר חנות זולה באילת ?
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לי אין מוסג במצלמות וגם כול המוסגים שקשורים ברשותי מצלמה KODAK Z612 אני מאוד נהנה ממנה אבל הבעיה שלה שהיא לא מצלמת טוב פרטים קטנים מה סתומרת: אני ואבא שלי בונים דגמים של טנקים וחיילים שהם יחסית קטנים(1:35 בדגמים ) ובתמונות הם יוצים חסרי צבע(זה עים יש מספיק אור) או מתושתשים חסר חדות ופוקוס אז זה מאוד חשוב שיהיה במצלמה היכולת לצלם פרטים כאלה אז מה אתם יכלים להציע ? עריכה: אני מצטער אבל שכחתי פרט מאוד חשוב המצלמה עברה תיקון עדשה וזה לא כמו שהיתה בהתחלה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
http://www.jugend.co.il/invision/index.php?act=idx חשוב לי לומר שבעת ההרשמה מופיעה קוד סודי בן 6 ספרות שאותו יש להקיש, את הקוד יש לרשום מימין לשמאל ולא משמאל לימין ותאמינו לי שאפשר לשבור על זה את הראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם השתעממתי קצת אז יצאתי החוצה לצלם, וזה מה שיצא ועוד אחת שיצאה נחמדה[שימו לב לכדור ]- תנו חוות דעת כללית בבקשה.. אבי.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אריג'נט בשיתוף גליץ, בית הספר לצילום המוביל בישראל מקיימים מפגש מקצועי לצלמים 18:00-18:30 - התכנסות והרשמה 18:30-18:45 - רועי גליץ, דברי פתיחה 18:45-19:15 - אריגנ'ט, סקירת קו מוצרי Wacom 19:15-20:15 - אדם שול, עבודה בפוטושופ ולוחות Wacom לצלמים המפגש יתקיים ביום ג', ה- 27/12/11 בגליץ, רחוב היצירה 26, רמת גן ההשתתפות אינה כרוכה בתשלום מספר המקומות מוגבל ולכן יש צורך בהרשמה מוקדמת להרשמה: http://www.arigent.co.il/forms/Ariscribe.asp?Ari=39
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הרעיון להיפגש כולם להחליף חוויות לצלם אחד את השני (וגם אם זה יוצא לפועל צריך מקום שנוכל לצלם המון תמונות חחחחח)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו בעד מפגש צילום באיזור המרכז בסביבות החופש הגדול?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לקנות מפזר (באחת מהחנויות בארץ) ושמתי לב למשל פה שיש כל מיני מפזרים לדגמים שונים של פלאשים.. אני לא כלכך מבין, מה קשור הדגם של הפלאש? זאת לא סתם חתיכת פלסטיק שפשוט מתחברת לפלאש מלמעלה? כמה שונה זה כבר יכול להיות מדגם לדגם, ואיך אני יכול לדעת מה מתאים לפלאש שלי? תודה
-
- 33 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
צילום קצת ישן שלי אבל בכל מיקרה Camera:NIKON D80 Exposure:100/249 Sec @ f/16, ISO100 Focal Length:20 mm Date:2009:03:21 14:45:55 תגובות
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בדרך כלל כשקונים את המצלמה יש נתונים שלה מישהו יכול להסביר לי את הנתונים הבאים: צמצם מינימלי 2.0 צילום ברצף 1.2 זום אופטי X4 זום דיגיטלי X4.1 סוג חיישן CCD מהירות סגר מקסימלי 1/2000 מהירות סגר מינימלי 15 מפתח צמצם 2.0-8 גודל חיישן 1/1.8 אס"א 50-400, אוט' ותגידו האם שווה לקנות את המצלמה בכלל ? CANON POWERSHOT G6 ב 1200 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא בדיוק יודע איפה אפשר להעלות את הבקשה שלי אבל נראה לי שזה הפורום המתאים מכולם. אני מנסה למצוא תמונה באיכות גבוהה של מדינות העולם או לפחות של מדינות אירופה ואסיה. חשוב לי ששמה של כל מדינה תופיע על המפה. אשמח אם תעזרו לי למצוא תמונה זו. תודה מראש, יגאל
-
- 1 תגובה
- 8.9k צפיות
-
-
מצורפות 3 תמונות, מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים שהואהיא רואה בהם, מה לדעתו הטובה ביותר, ומה פשר ההבדל? (אין עריכה ממשית בפוטושופ) http://www.dex.co.il/nodes/t/22488/file_0_original.jpg http://www.dex.co.il/nodes/t/22488/file_1_original.jpg http://www.dex.co.il/nodes/t/22488/file_2_original.jpg הגודל חשוב כאן לדעתי, לכן לא הקטנתי יותר ושמתי בעמוד
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לתוכנה קוראים ACD fotoslate 3 תוכנה מצויינת! זהו.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, זאת מצלמה ישנה של שארפ 1.3 מגה פיקסל, אין לי כבל חיבור למחשב, אין לי כרטיס זיכרון. כמה יעלה לי כרטיס מתאים וכבל מתאים? ועוד משהו, המצלמה הזאת שווה אפילו את המחיר של הדברים? תודה
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בדיוק ביום שני התכוונתי להזמין מצלמה דיגיטלית: CANON A60. רק שהיום מצאתי מישהו שמוכר את המצלמה הבאה: מה אתם אומרים? שווה לי לקנות אותה במחיר הזה או בכל זאת להישאר על ה-CANON A60?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מה קורה חברה ? מזמן לא היתי פה (וירוס ) אז ככה, טיילתי עם האופניים בצפון הארץ ומצאתי מצלמה מסוג olympus IS-5000 .... היא פילים ... זאת מצלמה טובה ? כמה כזה דבר עולה חדש וכמה זה שווה יד שניה ? אהה וכמה עולה בימנו פילים וכמה עולה לפתח? תודה , דור
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
כמה קירות שחרבו ונפלו מהמצודה שהייתה על המצוק. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
תצפית מהמקום האהוב עלי ביותר בישראל בימים עם פחות אובך, הנוף עוד יותר מרהיב. למעשה, הרבה יותר מרהיב!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים. ממש לאחרונה (אתמול אפשר להגיד), התחלתי להתעסק בצילום בתור תחביב. בכל מקרה, המצלמה שברשותי כרגע היא מצלמה ביתית מדגם FinePix A345, ממש לא מקצועית, אבל אני אצטרך להסתדר איתה בינתיים איכשהוא, לפחות עד שנקבל משכורת ויהי אפשר לרכוש משהו יותר סביר. אני מצרף פה שתי תמונות שצילמתי היום, ואני אשמח לקבל חוות דעת, לטוב ולרע. התמונות בהחלט לא מקצועיות, גם בגלל המצלמה, וגם בגלל הצלם, הלא כל כך מנוסה *עדיין*. תודה (הודעה ראשונה ), שי.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי שני מצלמות מקצועיות לא דיגיטליות לרועה מזלי או שלא? ^^ אחת מינולטה 7000 היא די ישנה וגם נחשבת למצלמה החלוצה של ה-AF בזמנו והשניה פנטקס MZ 30 חדשיה יחסית אבל לא חושב שהיא מקצועיות כמו המינולטה ולכן אני חייב השוואה ואת דעתכם איזה להשאיר ואיזה למכור אני די חובב צילום ולמדתי צילום לפני כמה שנים לא שאני ממש זוכר הרבה אבל עדיין למדתי... :-* :-\
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-