עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. הכל בכותרת. אני מתחיל בצילום - או יותר נכון חובבן וכשאחי בבית אני לוקח את המצלמה שלו ומצלם סתם לכיף . אז רציתי לדעת מה אתם ממליצים לי לקנות עד 1000 שח. לילה טוב.

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לפנק את עצמי במצלמה דיגיטלית חדשה. הסכום שאני מעוניין להשקיע הוא 300$ גג. כרגע יש לי NIKON COOLPIX 5600 שאני מאוד מרוצה האיכות התמונות שהיא מוציאה אבל אני רוצה לשפר ולהתקדם.. המלצות?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  3. Started by TaLTooL17,

שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה קומפקטית שיכולה להכנס לכיס בלי בעיה. יש לי סכום של 1000 ש"ח +- למצלמה. איזה מצלמות מומלצות בתקציב הזה?איך המצלמות של CASIO?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by nadnad,

אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטליות בסביבות ה700 שקל, אבל אם אני יבין שכדי שיהיה משהו טוב צריך לקנות ב 1000-1200 שקל אין לי בעיה. אוקיי, אז מחיפשי הקצרים בפורום ראיתי שהרבה ממליצים פה על ה Canon A70/80/75 אם אני לא טועה לדוגמה זה: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=3101787 עכשיו יש שם 3.2 megapixel ויש את זה: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=3105194#detail שזה מצלמה יותר זולה והיא 4 מגהפיקסל ועוד כל מיני שטויות... למה כזה הבדל במחיר שלכאורה המצלמה השניה יותר טובה? יכול להיות בגלל חברה?אחריות? יכול להיות שאין זום אופטי במצלמה השניה (מה זה זום אופטי בבקשה?) תודה לעוזרים. אה ועוד משהו, נזכרתי שיש כזה LAG במצלמות דיגיטליות (שלוחצים ואז ר…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אם מישהו שמע על שיטת צילום של תמונה-אחר-תמונה, זה מה שאני מתכנן לעשות. אני זקוק ל2 מצלמות מאותו דגם, לשימוש ביתי בלבד ולצילום של תמונות (וידאו יכול להיות נחמד אבל אין צורך באודיו). אני רוצה שהצילום יהיה איכותי, ושהמצלמה לא תהייה רגישה לאור ובהירות (כי כל תמונה יכולה לשנות את הבהירות). עוד דבר חשוב זה שאני רוצה שתהייה פונקציה מיוחדת לכפתור שיחובר עם חוט למצלמה (בלי ללחוץ על הכפתור במצלמה אחרת היא יכולה לזוז). ואני צריך גם 2 חצובות מיוחדות וגמישות שיכולות לזוז לגובה, למרחק ולהגיע לכל מקום תוך כדי שזה יציב (או שיש דרך אחרת להחזיק את המצלמות)

6. Started by lipa,

יש למשיהו נסיון עם המצלמות האלה ? אני רוצה לקנות מצלמה בסכום של עד 400 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  7. שלום אני מעוננין בקניה של מצלמת וידאו HD 1080P מחיר רשום למעלה. רציתי לדעת על דגמים ממולצים ואיזה נתונים צריך לבדוק כשאני רוצה לקנות מצלמה כזאת. יש איזה דגם של סמסנוג שראיתי שנראת טוב- SMX-K45. אני ישמח לתגובות תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. חבר שלי אמר לי שהמצלמות שמקליטות על DVD הם לא משהו מסיבה מסוימת אני לא זוכר למה... זה נכון? ושמתי עין על 2 אלה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1FCgs60 http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1FCGRD750PAL

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  9. אני מבין שה-S9000 תומכת ב- וב-CF. לי יש חצי ג'יגה של אבל אני עכשיו רוצה להרחיב וחשבתי על כרטיס של 2 ג'יגה והשאלה שלי האם עדיף לי לקחת CF בכדי שיהיה לי ל-DSLR (נראה שלי שרובם עם הסוג הזה של הכרטיס לא ?) בעתיד למרות שהבנתי שהמצלמה הנ"ל תהיה איטית אם אני ישים לה כרטיס שהוא לא ? מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  10. אני רוצה לקנות פלאש חיצוני שישמש אותי לצילומי פורטרטים, ספורט ואולי ארועים (כשאני אומר ארועים אז אני מתכוון לחתונות וכו'). חשבתי על הSB800 אבל כבר לא מוכרים אותו וביד 2 גם לא ממש מצאתי אז אחרי שקראתי את זה, חשבתי לעצמי אולי לקנות אחד, אבל כמו שכתוב בבלוג הפלאש לא יעבוד עם הD80 שלי במצב TTL, אז חשבתי בכל זאת, ללמוד לשלוט בתאורה באופן ידני, ככה יהיה יותר מעניין ויותר כיף (והוא גם קצת יותר חזק מהSB600) ובזמן שאני מצלם עם ה28 לחפש SB800 ביד 2. אז... מה כדאי לעשות? את האלטרנטיבות של סיגמה והשאר אני לא ממש מכיר.

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  11. שלום אנשים! במסגרת מבצעי הבלאק פריידי אני מתכנן לקנות מצלמה לטיול שלי הקרב ובא [טס לחצי שנה לניוזילנד אוסטרליה ;D ] אחרי הרבה התייעצות והתלבטויות, החלטתי שאני מעוניין לרכוש את הCANON SX120IS. ורציתי לקבל קצת חוות דעת עליה. כמו כן- שמתי לב שקאנון השיקה את הSX130, בעלת תכונות דומות במחיר די זהה. ותהיתי - מה יותר כדאי? האם כדאי ללכת על ה120 או על ה130? אודה לכל מי שיענה לי בטווח הזמנים הקרוב. בעוד כשעה וחצי אני יוצא למסע קניות קטן ;D

12. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000-1200 , כרטיס זיכרון יש לי 4 ג'יגה SD, וסוללות גם יש.. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר צילומי נוף ואנשים, בעיקר באור יום, לפעמים יהיו תנאי תאורה חלשים יותר (לילות, בתים וכו'..) האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לפעמים.. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד…

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין ברכישת מצלמה דיגיטלית קומפקטית והתקציב עומד על כ-700 ש"ח- לא כולל אביזרים. להלן התשובות לשאלון: *אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אני מעוניין לרכוש מצלמה לצורך תיעוד במסע בית ספרי בפולין. אני מעריך שברוב הסיורים תנאי התאורה לא יהיו אופטימליים-אני יודע שהעננות בחלק משעות היום עלולה לפגוע באיכות התמונות. *האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). מכיוון שאני צלם גרוע, סביר להניח שארבה להשתמש בפלאש שלא לצורך. *האם יש לך נכנות לצלם באור חלש עם חצובה?... לא *האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני?... …

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  14. Started by taltola,

שלום לכולם, אני מחר טס לחול ומעוניין לקנות עוד היום בערב מצלמה בשווי של עד 1500₪ פלוס מינוס. אין לי איזה שהוא ידע עמוק בתחום אלא חובבני בלבד. מעוניין לרכוש מצלמה בעלת איכות תמונה טובה וזום אופטי גדול ככל שניתן. תודה מראש על ההמלצות. - - - תגובה אוחדה: - - - מתנצל, לא שמתי לב לשאלון: . מה התקציב שעומד לרשותך ? סביבות 1500 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. ידע בסיסי וחובבני בלבד. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? לא התנסתי במשהו מיוחד. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו …

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. אם אין סיבה מיוחדת להעדיף אחת שעולה 1500 לאחת שעולה קצת פחות, אז אני מעדיף את הזולה. ואם יש משהו הרבה יותר טוב שדורש עוד קצת כסף, אז אין בעיה להוסיף.. דרישות: שיהיה עם הרבה זיכרון, או שתהיה אפשרות להרחבה עם כרטיס גדול.. אני יודע שזה לא הרבה בשביל מצלמה מקצועית, אבל שתהיה כמה שיותר מקצועית כנראה שבקרוב אני אתחיל ללמוד איתה.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  16. אז ככה, אני מעוניין לרכוש מצלמת canon, דגם A85. סוג זכרון Compact Flash )128 זום דיגיטלי 3.6 x זום אופטי 3 רזולוציה 4.2 מגה פיקסל. 1800 שווה? יורידו לי במחיר אני מניח. במיוחד לצילומי אקווריום יפים תודה, למבינים בלבד!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום. אני מעוניין לרכוש מצלמת ווידאו בתקציב של עד 1900 ש"ח (2000 אם ממש מצדיק את זה) וראיתי את הקאנון MV900I שעל פניו נראית מתאימה. יש למישהו ניסיון איתה? האם בטווח מחיר הזה יש מצלמת ווידאו מומלצת יותר? http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Camcorders/Digital/mv900/index.asp

18. שלום! אני דיי מרוצה מהמצלמה שלי CANON A60, חוץ מהקטע שהיא קצת גדולה וכבדה. למרות שהיא ישנה ושכבר לא מוכרים אותה הערך שלה והמחיר החזיק הרבה מאוד זמן. עכשיו שיש מצלמות חדשות כמו CANON 510 שאפשר להשיג דיי בזול יחסית אני חושב שכדאי לי למכור את שלי כמה שיותר מהר כדי שישאר לי עודף להוסיף על מנת לקנות את אחת מהמצלמות החדשות יותר. השאלה שלי היא מה ההבדלים בין A60 ל- A510 האם יש הבדלים משמעותיים באיכות? אני כבר יודע שהיא יותר קטנה וקלה שזה בשבילי יתרון. ראיתי באתר בנצ'מארק סרטון וידיאו שנעשה בA510 וראיתי הבדל גדול באיכות (פשוט רואים חלק). בקשר לתמונות דוגמא באתרים אני לא כלכך סומך כי מראים את התמונות הכי מושלמות שיכולות להיות וזה לא בהכרח אותן תמונות שיצאו בכל צילום שאני אעשה. חשב…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום לכולם אני עד היום צילמתי במצלמות סטילס ואני די אוהב ודי משקיע בתחביב הצילום אולם אחד הנושאים שאני אוהב לצלם הם צילומי ברקים וכדי לצלם ברקים המצלמה חייבת להיות במצב חשיפה ארוכה וכמובן בתנאי חושך(צילומי ברקים הם כמעט תמיד בלילה) אני רוצה לעבור למצלמות דיגיטליות ורציתי לדעת לאיזה מצלמה דיגיטלית יש חשיפה ארוכה של יותר מחצי דקה וכמובן מסנן רעשים דיגיטלים כדי שהתמונה תיהיה ברורה. בתודה מראש אבי

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. יש לי מצלמת Fuji FinePix S3000, ואני מעוניינת להתקדם הלאה אני מעוניינת במצלמה עם זום אופטי 10X, ורזולוציה טובה יותר ממה שיש לי עכשיו [בשלי יש 3.2 מגה פיקסל] חשבתי על זאת - Nikon 8800 , למרות שהיא קצת חורגת מגבול ה4000 שעומד לרשותי. יש צורך לכלול כרטיס זיכרון 1GB. תיק טוב אני אקנה בנפרד. סוללות אני גם צריכה במידה והמצלמה לא משתמשת בסוללה נטענת. יש המלצות\ביקורת של המצלמה שחשבתי עליה? תודה מראש, ליבי.

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. שלום אני מחפשת מצלמה שייש לה לפחות 10 מגה פיקסל גודל פיזי לא יותר מ10X5.5X2.3 ס"מ מייצב תמונה אופי בעדשה מסך לפחות 2.7 אינץ זום אופטי לפחות 3X תומך בפורמט AVI בוידאו שיתאים לתוכנת סטודיו ביצוע זום בזמן צילום תומך ברכטיס SDHC בלבד אחריות של היבואן עדיף 24 חודשים תודה ענת

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by doker,

שלום אני מעונין לקנות מצלמה דיגיטלית ב1600 שקל בערך אני צריך שיהיה לה זום יחסית נורמלי כמו במצלמות עם הפילים 75 או 80 אני לא יודע איך מחשבים את זה במצלמות הדיגיטליות ויש את הפרט הכי חשוב אני צריך שהיא תתחבר לאיריבר H320 כדי להעביר תמונות תמליצו לי בבקשה על מצלמות עם הפרטים האלה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by GAL_FX,

אני רוצה לקנות מצלמת FinePix 5100/5500 Fuji אני רוצה חוות דעת של אנשים שמכירם או ישיש להם אתה המצלמה דרך אגב זה דחוף ליי אבא שלי משגע אותו בבקשה עזרה המצלמה מגיעה +כרטיס זיכרון 64 MG+תיק נשיאה +מטן וסוללות .... כל זה 2080 שווה? אם למישהו יש הצאה בפחות ולא בחנות אניטרנט כי אני קונה בתוים ......

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  24. מעונין לרכוש מצלמה דיגיטלית - אודה להמלצות‬ המלצה צריכה להיות קומפקטית ונוחה לנשיאה צילום מסמכים כאשר יש צורך וגם דירות מבפנים , בנינים מבחוץ סרטוני וידאו קצרים של כמה דקות לפחות שניתן יהיה להעביר התמונות\סרטונים למחשב אודה להמלצות איזו סוגי מצלמה עלי לחפש , למה לשים לב וארם יש המלצות לדגמים ספציפים אשמח

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  25. Started by sagi5,

• 6 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.