צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
חנות הצילום השכונתית מציעה Canon Powershot A530 עם נרתיק, כרטיס זיכרון 16 מ"ב + כרטיס זיכרון 512 מ"ב + מטען ובטריות (במקור זה נגן MP3 מתנה אבל שאלתי אם אפשר להחליף בבטריות נטענות איכותיות והם ענו שכן) כל זה ב-1700 ש"ח מה אתם אומרים? ללכת על זה? מחיפוש בזאפ המצלמה הזאת מתומכרת מ-897 ש"ח כשהמחיר הממוצע הוא בערך 1100 למצלמה הזאת..
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
הנה סט קטן שלי של שלוש בניינים: תמונה ראשונה: http://www.deviantart.com/view/36120202/ * זהו בניין של הערוץ CN, בין הבניינים הכי גבוהים שיש. תמונה שניה: http://www.deviantart.com/view/36120276/ *הר מתכתי הנמצא במרכז העיר, דיי מוזר ויפה מאוד. תמונה שלישית: http://www.deviantart.com/view/36120951/ *בניין מזכוכית אפשר להגיד, אם היה אפשר לראות הוא סוג של מראה, ממש בניין יפה. - התמונות לא עברו עריכה רצינית. אז צפיה מהנה ואשמח לקבל תגובות, טימור.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא בטוח, אבל יכול להיות שאת הראשונה העליתי לכאן בעבר. קצת פרטים טכניים: כל התמונות צולמו עם אולימפוס C5060 ב-27 מ"מ, צמצם 2.8 ו-ISO 400. את התמונה הראשונה צילמתי ב-1/10 שניה. עמדתי על גרם המדרגות שמעל הבאסטה, העברתי את המצלמה דרך הסורגים והצמדתי אותה עם חצובת שולחן לקיר שמתחת למדרגות. בלי המסך המסתובב לא היה ניתן לצלם את התמונה הזו, לפחות לא מהזווית הזו. את שתי התמונות האחרות צילמתי ללא חצובה, במהירויות של 1/6 שניה ו-1/8 שניה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
עריכה: כנראה שנכניסת USB הספציפית שהכנסתי אלייה את המצלמה הייתה דפוקה ניסיתי אחת ארת ואין בעיות.. מוזר תמיד אני משתמש בה ורק עכשיו היא עשתה בעיות מוזר תודה בכל מקרה אפשר לנעול!! בקרוב תמונות!
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מישהו יודע? ניסה? פאנינג אפשרית רק במצלמות SLR?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
-
היי, אני מקווה שזה הפורום המתאים (התלבטתי אם זה צריך להיות בצילום דיגיטלי או בתוכנה, ובסוף החלטתי שפה זה מתאים). אני מחפש תוכנה שתהיה גם חזקה, וגם פשוטה לעריכת תמונות. דוגמאות דברים שהייתי שמח שיהיו: הסרת עיניים אדומות - עקרונית הבנתי ש- photoshop album - starter edition (חינמית) עושה את זה (היא עושה את זה טוב? עדיף להשתמש בתוכנה אחרת?) הפיכת תמונה כך שתיראה כאילו היא ציור יש עוד משהו שעושה את התמונה כולה מצבע אחד (למשל, אדום / ירוק / כחול) - אין לי מושג איך קוראים לזה... הבנתי שפוטושופ אמורה לדעת לעשות את הדברים האלה, אבל מישהו אמר לי שבשביל לעבוד איתה צריך להשקיע הרבה זמן להתמקצעות אז בגדול אני מחפש תוכנה שיהיה יחסית קל לעבוד איתה, אם יש דבר כזה בכלל. אם יש תוכנה כזו חי…
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
חריגה קטנה אפשרית, לא מבין בזה הרבה אני מניח שיש בעייה של צילום במצבי לילה... רק לא JVC יש לי אחת בארון לא מרוצה בכלל. אנא עזרתכם המקצועית...
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, בידיוק הפעלתי עכשיו את הF11, ויש לי כמה שאלות: 1) כשאני עושה זום IN, התמונה במסך נראת לא מפוקסת. האם ניתן לפתור זאת. 2) לעיתים כשאני מבצע חצי לחיצה, יש אור ירוק כזה. למה האור נועד, ומתי הוא פועל? 3) לא זוכר תשאלה שרציתי לשאול, אני אערוך את ההודעה כשאזכר. תודה!
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי אני עוד החודש מביא מארהב מצלמה ואני חייב להחליט כמה שיותר מהר איזו אחת אלו שלושת המצלמות Sony DSC-H5 Fujifilm FinePix S9000 Canon PowerShot S3 IS ניתן לראות אותן פה: http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_s3is%2Cfuji_finepixs9000z%2Csony_dsch5&show=all אני יודע שבטח תגידו ללכת על הS9000 אבל... אני רוצה מצלמה שתתן את התוצאה הטובה ביותר בלי שום עבודה שלי עליה במחשב שמה שיוצא מהמצלמה יהיה הכי טוב שאפשר בלי משחקים תודה...
-
- 45 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני רוצה מצלמה לצילומים רגילים לא משהו מקצועי במיוחד... כמה שיותר קלה וקומקפטית צילום וידאו עם קול יכול להיות מצויין. לפחות 3-4 מגה פיקסלים. שיהיה מחברה טובה כמו: Canon,Fuji,Olympus.... תודה לעוזרים מראש נ"ב התקציב לא כולל אביזרים נוספים כמו תיק וכרטיס זיכרון....
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לא ראיתי או מצאתי עדיין הכרזה רשמית, אבל מצאתי פרטים באתר של Fuji . http://www.fujifilmusa.com/JSP/fuji/epartners/digitalS6000Specs.jsp?dbid=856004&item=I856004&subitem=SIDataSpecSheets856004&urltype=dataspec&NavBarId=SIDataSpecSheets856004 המצלמה כנראה תשמש כשלב ביניים בין ה- S5XXX לבין ה- S9000 . כמה פרטים מעניינים: CCD Sensor 1 / 1.7-inch Super CCD HR - אותו החיישן אשר נמצא במצלמות מסדרת ה- F? אורכי מוקד 28-300 מ"מ טווח שימושי במיוחד המצלמה תשוחרר לשוק בספטמבר.
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של CANON ויש בה כרטיס SD רציתי לקנות עוד כרטיש שיהיה לי הרחבה לזיכרון של איזה 512 MB ואז חשבתי אולי במקום לקנות SD לקנות MMC (כאמור המצלמה תומכת בMMC) לקנות MMC בעצם שגם שזה יתאים לפלאפון נוקיה שיש לי א אז מה בעצם היתרונות של SD שהוא הרבה יותר פופלרי? כי אם יש איזשהם יתרונות משמעותים אני יקנה אותו כי יותר חשוב לי המצלמה....
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להתחיל להיכנס לתחום הצילום אז חסכתי לי קצת (3.5K פחות או יותר) ואני רוצה לקנות מצלמה תוכלו להמליץ לי בבקשה? (כרגע אני יכול רק מהארץ, אבל יד שניה גם אפשרי). תודה רבה לכולם.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני רואה שהפורום התייבש קצת מתמונות, נראה לי שאני אחזור להעלות לפה מידי פעם תמונות שלי.. תגובות יתקבלו בברכה, יוסי
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מאחר שהבנתם כבר שאני מעוניין לקנות את הF11, רציתי לדעת מה החבילה שאני קונה מכילה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום חברים!!! אני קנתי מדפסת שיודעת גם להדפיס בגודל של 10*15 CM אבל אני לא יודע אך לעשות את זה באיזה תוכנה אני יכול לשתמש בה כדי לעשות את זה או אולי אני יכול להדפיס גם בתוכנה של ווינדוס תעזור לי בבקשה המדפסת שלי היא BROTHER MFC-215C
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
היי אנשים , יש לי את ה Canon S2 אני מצלם במועדונים , אני משתמש ב iso 400 , ואתם בטח יודעים שאיסו גבוה זה לא צד חזק אצל הקנון הזאת. רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי , לגרום לתמונה להיות יותר צבעונית ופחות רעשים... חשיפה יותר ארוכה\קצרה ? F יותר גבוה\נמוך ? , הפלאש כרגע על הכי חלש , כי ברמה בינונית , התמונה נשרפת. המייצב תמונה משפיע על כמות הרעשים? כדאי(אפשר בכלל?) לבטל אותו? זה יעזור? כל דבר עצה לשיפור תתקבל בברכה. תודה! (בקרוב אני אוסיף פלאש חיצוני , כרגע זה מה יש :\ ) נ.ב אם מישהו רוצה לראות כרגע איפה אני עומד מבחינת התמונות (וזה בהחלט לא מיודע מה) , כנסו ל atraf.co.il , לגלריה , מועדון Play בתאריך 6.7 . (צילום : שגיא מור) . תודה!
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי שאלה אני כרגע עדיין עם הכרטיס של ה 16 מגה שמגיע עם המצלמה וככה מאז שקניתי אותה הייתי רוצה לקנות כרטיס של ג'יגה אבל השאלה שלי כזאת ביגלל שהמצלמה שלי דיי ישנה אז לא היה כרטיס בגודל כזה ויכול להיות מצב כזה שהכרטיס לא יפעל טוב אני שמעתי אנשים שאמרו שהיה להם בעיה בוידאו עם כרטיס של ג'יגה כי המצלמה לא ממש תומכת בזה..לתמונות זה היה בסדר גמור אולי יש איזה קשוחה למצלמה שלי או שלא תיהיה בעיה עם המצלמחה שלי והכרטיס בגודל הזה חייב לציין שמה ששמעתי זה לא היה על הדגם שלי אלה על דגמים אחרים והרוב היו של אולימפוס
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-