עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. ויש לי שתי דרישות עיקריות : 1.שתהיה כמה שיותר קטנה וקומפקטית 2.חברה מוקרת

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  2. Started by HuGeMouTh,

צילום במקרו. עריכת בפוטושופ : SMART BLUR , SMART SHARPEN , LEVELS , BRIGHTNESS/CONTRAST

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  3. Started by R0tem1,

לקחתי את הS9500 שלי איתי למופע רוק של חברים שלי. כל התמונות שצילמו במצב צילום אוטומטי\אוטומטי לילה יצא חשוכות מרוחות ומלאות רעש עוד אין לי נסיון אבל ניסיתי לשחק עם הISO ביחס לזמן של החשיפה ועדיין כל התמונות יצאו מלאות רעש איך אני פותר את זה?

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by Snufkin,

דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by HuGeMouTh,

התמונה גרועה כי לא היה לי זמן :-\ לא ערכתי את התמונה ;D Clipboard Secrets | Funny Videos | Funny

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  6. Started by Green,

היי בשעה טובה קיבלתי את הS9000 לפני יומיים מצלמה מרשימה מאוד אבל כן היא קצת כבדה והחוסר במייצב מאוד מורגש חוץ מזה הכל בסדר כמה שאלות: 1)האם באמת כדאי לצלם על האיכות הכי טובה (9M באיכות הגבוהה) או שמספיק גם פחות? פשוט על כרטיס של גיגה נכנס רק בערך 200+ תמונות (חשוב לציין שאני לא מדפיס את התמונות) 2)המצלמה לא באה עם חוברת בעברית ורציתי לדעת איפה אני מוצא הוראות בעברית כי ריבוי הפונקציות מתחיל לבלבל אותי 3)מה השיטות הכי טובות למנוע רעידות בתמונה ועל איזה הגדרות? 4)אני מחפש חצובת שולחן (קטנה) איכותית וחזקה. על איזה חברות אתם ממליצים או דגם ספציפי? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  7. Started by tomerbd,

http://www.dpreview.com/ Panasonic Lumix DMC-FZ50 Panasonic Lumix DMC-LX2 Panasonic Lumix DMC-FX50 & DMC-FX07 Panasonic Lumix DMC-FX3

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by מתן123,

שלום..המצלמה היא למשפחה..חשבנו על canona620 שהיא איכותית וזולה הבעיה היא שהיא דיי כבדה ולא קומפקטית במיוחד. אני מחפש הצעות למצלמה קומפקטית [ מקסימום 150 גרם ] עם איכוייות כמו של ה canon a620. דרישות : -חברה ידועה -הגנה למסך -min' 5 mega pixel -גודל חיישן 1/1.8 לפחות -אפשרות צילום וידאו -בטריה - עדיף לא יחודית -מסך גדול[עדיף מעל 2inch] זהו בערך התקציב הוא 1600 ש"ח יש לנו אפשרות לקנות מארהב ככה שיש בערך 350$ .. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  9. Started by KoM,

ברוח הימים... (צולם עם W800)

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by R0tem1,

עריכה: כנראה שנכניסת USB הספציפית שהכנסתי אלייה את המצלמה הייתה דפוקה ניסיתי אחת ארת ואין בעיות.. מוזר תמיד אני משתמש בה ורק עכשיו היא עשתה בעיות מוזר תודה בכל מקרה אפשר לנעול!! בקרוב תמונות!

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  11. Started by Snufkin,

מישהו יודע? ניסה? פאנינג אפשרית רק במצלמות SLR?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  12. Started by Coca Cola,

צילמתי שלשום (עוד כשהייתי בחו"ל) כמה תמונות בבית דודתי, זו אחת מהן, יש לה עץ דובדבנים עריכה שנעשתה - levels, color balance, contrast. חידודים אני ממש לא טוב בזה, אני אפילו הורס אז אני לא נוגע בUSM :-X אני אשמח אם מישהו ישפר את התמונה ויתן את חוות דעתו על הצילום וכדומה. רומן.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by tomerbd,

עם איזו תוכנה (חינמית) אפשר להוריד purple fringing מתמונות? האם החצובה הזאת טובה? או שאין חשיבות לבחירת החצובה

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  14. Started by yuvalkob,

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by rangerman,

אני לא בטוח, אבל יכול להיות שאת הראשונה העליתי לכאן בעבר. קצת פרטים טכניים: כל התמונות צולמו עם אולימפוס C5060 ב-27 מ"מ, צמצם 2.8 ו-ISO 400. את התמונה הראשונה צילמתי ב-1/10 שניה. עמדתי על גרם המדרגות שמעל הבאסטה, העברתי את המצלמה דרך הסורגים והצמדתי אותה עם חצובת שולחן לקיר שמתחת למדרגות. בלי המסך המסתובב לא היה ניתן לצלם את התמונה הזו, לפחות לא מהזווית הזו. את שתי התמונות האחרות צילמתי ללא חצובה, במהירויות של 1/6 שניה ו-1/8 שניה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by lharpaz,

היי, אני מקווה שזה הפורום המתאים (התלבטתי אם זה צריך להיות בצילום דיגיטלי או בתוכנה, ובסוף החלטתי שפה זה מתאים). אני מחפש תוכנה שתהיה גם חזקה, וגם פשוטה לעריכת תמונות. דוגמאות דברים שהייתי שמח שיהיו: הסרת עיניים אדומות - עקרונית הבנתי ש- photoshop album - starter edition (חינמית) עושה את זה (היא עושה את זה טוב? עדיף להשתמש בתוכנה אחרת?) הפיכת תמונה כך שתיראה כאילו היא ציור יש עוד משהו שעושה את התמונה כולה מצבע אחד (למשל, אדום / ירוק / כחול) - אין לי מושג איך קוראים לזה... הבנתי שפוטושופ אמורה לדעת לעשות את הדברים האלה, אבל מישהו אמר לי שבשביל לעבוד איתה צריך להשקיע הרבה זמן להתמקצעות אז בגדול אני מחפש תוכנה שיהיה יחסית קל לעבוד איתה, אם יש דבר כזה בכלל. אם יש תוכנה כזו חי…

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  17. Started by bad-sector,

חריגה קטנה אפשרית, לא מבין בזה הרבה אני מניח שיש בעייה של צילום במצבי לילה... רק לא JVC יש לי אחת בארון לא מרוצה בכלל. אנא עזרתכם המקצועית...

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by ALÞHA,

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  19. חנות הצילום השכונתית מציעה Canon Powershot A530 עם נרתיק, כרטיס זיכרון 16 מ"ב + כרטיס זיכרון 512 מ"ב + מטען ובטריות (במקור זה נגן MP3 מתנה אבל שאלתי אם אפשר להחליף בבטריות נטענות איכותיות והם ענו שכן) כל זה ב-1700 ש"ח מה אתם אומרים? ללכת על זה? מחיפוש בזאפ המצלמה הזאת מתומכרת מ-897 ש"ח כשהמחיר הממוצע הוא בערך 1100 למצלמה הזאת..

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  20. לא ראיתי או מצאתי עדיין הכרזה רשמית, אבל מצאתי פרטים באתר של Fuji . http://www.fujifilmusa.com/JSP/fuji/epartners/digitalS6000Specs.jsp?dbid=856004&item=I856004&subitem=SIDataSpecSheets856004&urltype=dataspec&NavBarId=SIDataSpecSheets856004 המצלמה כנראה תשמש כשלב ביניים בין ה- S5XXX לבין ה- S9000 . כמה פרטים מעניינים: CCD Sensor 1 / 1.7-inch Super CCD HR - אותו החיישן אשר נמצא במצלמות מסדרת ה- F? אורכי מוקד 28-300 מ"מ טווח שימושי במיוחד המצלמה תשוחרר לשוק בספטמבר.

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  21. Started by rangerman,

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  22. Started by ALÞHA,

• 11 תגובות
    • 957 צפיות
  23. שלום, בידיוק הפעלתי עכשיו את הF11, ויש לי כמה שאלות: 1) כשאני עושה זום IN, התמונה במסך נראת לא מפוקסת. האם ניתן לפתור זאת. 2) לעיתים כשאני מבצע חצי לחיצה, יש אור ירוק כזה. למה האור נועד, ומתי הוא פועל? 3) לא זוכר תשאלה שרציתי לשאול, אני אערוך את ההודעה כשאזכר. תודה!

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  24. Started by rangerman,

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by taimor,

הנה סט קטן שלי של שלוש בניינים: תמונה ראשונה: http://www.deviantart.com/view/36120202/ * זהו בניין של הערוץ CN, בין הבניינים הכי גבוהים שיש. תמונה שניה: http://www.deviantart.com/view/36120276/ *הר מתכתי הנמצא במרכז העיר, דיי מוזר ויפה מאוד. תמונה שלישית: http://www.deviantart.com/view/36120951/ *בניין מזכוכית אפשר להגיד, אם היה אפשר לראות הוא סוג של מראה, ממש בניין יפה. - התמונות לא עברו עריכה רצינית. אז צפיה מהנה ואשמח לקבל תגובות, טימור.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.