צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
חבר ואני היינו בירושלים. טיילנו בעיר העתיקה ובעיקר ברובע המוסלמי. חיפשנו את החומוס הכי טעים. בדרך נתקלתי בהמון מצבים לצילום. יצאה לי שלישייה של נשים, אני די אוהב אותה. סורגים של ייאוש פוג'י S5200 איזו 400 1/250 f3.2 חם היום ויהיה חם גם מחר... פוג'י S5200 איזו 400 1/220 f3.4 האור בקצה הכנסייה צולם בכנסיית הקבר. מקום שממש קשה לצלם בו בלי DSLR בגלל האיזו הגבוה הדרוש (גם חצובה תעזור אבל תשנה את הסיטואציה אולי). פוג'י S5200 איזו 400 1/4 f3.2 אשמח להערות, הארות וסתם שאלות :-)
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
במדריך לצילום מאקרו מוזכרת התופעה "דיפרקציה" מה זה בדיוק?? תודה
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום יש לי את המכשיר והוא נהדר! אבל יש בעיה...אני בגרוש לא יודע לצלם... מישהו יכול לרשום לי את ההגדרות הכי טובות במצלמה בעט הצילום בסביבה מתאימה? למשל אני נמצא בתוך הסלון בבית עם אורות דלוקים...עכשיו מה לעשות בהגדרות כדי שאני יוציא את המקסימום מהמצלמה? עוד דוגמה למשל אני מעוניין לצלם את הגינה באור יום....מה לעשות בהגדרות? אני שואל את כול זה כי משום מה אני לא מגיע לרמה של איכות תמונה כמו לרוב האנשים בפורם עם המכשיר וזה נראה לי מוזר... תודה לכול העוזר!
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם :] יש לי מצלמה דיגיטלית Sony DSC P73 , אבל לאחר החלטת המשפחה שלי כנראה לצאת לגיחה לחו"ל לכמה שבועות אנחנו צריכים מסרטת וידיאו . התקציב הוא בסביבות 2000 שקל , אפשר קצת פחות , אפשר קצת יותר . ( עדיפות לSony ) ורק עוד שאלה , יש אפשרות שנקנה את המצלמה מחו"ל ? יהיה יותר זול ?
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מעוניין בחוות דעת על SP-550UZ Olympus חוות דעת ב מיוחד בנושא הזמן תגובה בן צילום לצילום. דן
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מצלמה דיגיטלית בסביבות ה-1500-2000 ש"ח. בינתיים שמתי לב על אלו : Olympus SP-550 Ultra Zoom Canon PowerShot S3 IS Fuji FinePix S6000fd מה לדעתכם עדיף לקנות? ניתן להציע הצעות נוספות. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לעצמי מצלמה טובה עם עדשה טובה, כאשר התקציב נע בין 3000 ל3500 ש"ח. מצלם בעיקר נופים, דיוקני פנים, אנשים וחיות קטנות (: המלצות, מישהו ?
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
תמונה נחמדה מארה"ב בתחנת ה..... (כותרת... P:) there you go...: ןברזולוציה גבוהה: לא עברה שום עריכה....
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום. מקווה שהגעתי למקום הנכון... במידה ולא אשמח אם תוכלו לכוון אותי. קודם כל, אני יודע שזה "צילום דיגיטלי", אבל זה המקום היחיד פה שנראה לי מתאים לבעיה שלי באתר... אז ככה: הגיעה לרשותי מצלמה של ידידה שלי מדגם ELMO super 110. היא קנתה אותה לפני כ-30 שנה ועשתה קצת סדר ובמקרה מצאה אותי והחליטה למכור וכאן אני נכנסתי לתמונה. המצלמה במצב חדש (!!) מעולם לא השתמשו בה, אפילו ארבעת סוללות ה-AA שהגיעו איתה עדיין אטומות וסגורות באריזה המקורית שלהן. מישהו יכול בבקשה לעזור לי אולי איכשהו במכירה או לכוון אותי למקום טוב למכור וגם להגיד לי כמה בערך היא שווה היום? חשוב לציין שזה מוצר לאספנים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת מהי מהירות כרטיס זכרון הכי נמוכה שמתאימה למצלמה אך לא תפגע במהירות המצלמה עצמה? לדוגמא : האם מהירות X60 היא מעבר למהירות המצלמה וההבדל בינה לבין X150 הוא לא משמעותי... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
שלום. לפני כמה שנים אבי מצא בדרך הביתה מזוודה עם המצלמה canon 518 super 8 המזוודה מאובזרת והמצלמה עובדת מצוין. רציתי לדעת האם היא שווה משהו, כלומר למכירה אני לא מתענין בקטע הזה ורציתי לדעת האם יש לי סיכוי למכור את המצלמה לספנים. כמו שאמרתי הדגם הוא canon 518 super 8 היא מסרטה, כמה תמונות שצילמתי: היא מגיעה עם 3 סרטי צילום, 2 סגורים. ופילטר מסוים... צילמתי איתה פעם כמה דקות אבל אני לא יודע אם יש מקום שמפתחים את זה. קיצור למישהו יש מושג אם היא שווה משהו? תודה
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הערות, הארות ותגובות יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
המחירים של ארבעת המצלמות הללו הן פחות או יותר אותו הדבר... על מה אתם ממליצים? ???
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
המצלמה הזאת מוצגת כבעלת מייצב תמונה, אבל אני הבנתי שדווקא למצלמה זאת אין את המייצב, זה נכון ? http://www.priceless.org.il/scripts/prodView.asp?idproduct=323
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
עקב נסיעה של מכר לארה"ב הוא מוכן לקנות לי מצלמה... התקציב עומד על 300$ עם חריגה מקסימלית של 30-50$ אני צלם חובב שמעוניין בעיקר להנציח רגעים.. המצלמה צריכה להיות של סוני וגודלה פחות או יותר בגודל של הT9 של סוני אפילו קצת יותר גדול אני מאמין ש6mp יספיקו לי וזום אופטי של X3-X5 אגב, אם מישהו מכיר אתר טוב בו אוכל לקבל מידע על המחיר הממוצע של מצלמות ציוד למצלמות בארה"ב אשמח לקבלו בתודה מראש, דור
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אמ....טוב אז תמונות מהמשלחת הגאונית של תיכון הרצוג, כפר סבא - לא תמצאו משלחת יותר טובה חחח enjoy
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
enjoy and the last one is for my brilliant friends:
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי יש הלילה גשם מטאורים.. האם יש למישהו טיפים או עצות איך לצלם אותו בצורה טובה ?
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מוצא את עצמי יותר ויותר מתעסק עם חשיפות ארוכות. הבעיה שאין לי חצובה, אז אני תלוי בכל מיני עצמים כמו שולחנות, כיסאות, מעקים וכו'... אז ככה, מעולם לא הייתה לי חצובה ולא התעסקתי עם כזה דבר. אז רציתי לדעת אם כל חצובה תתאים לכל מצלמה? יש לי שתי מצלמות. אחת ניקון D50 והשניה מצלמת כיס של קנון, שמתי לב שבשניהם יש מין חור למטה שנראה שאפשר להבריג לשם משהו- האם ככה מקבעים את המצלמה? בהברגה לחצובה? החצובה הזאת נראית לי מתאימה לי עם גובה מינימלי של 62 ס"מ וגובה מקסימלי של 170 ס"מ. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=39717# היא אמורה להתאים ל-D50 בלי בעיות, כן? יש חברות שמומלצות יותר או פחות? למה אני צריך לשים לב? תודה
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אהלן חברה אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית עד 2000 ש"ח והדרישות הן כאלה: מסך גדול, נוחה לשימוש והפעלה וסוללה שמחזיקה זמן. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לעזרתכם לגבי המלצות לקניית מצלמה. תקציב -2000 ש"ח, ישנה אפשרות לחריגה, אך לא מוגזמת. אני מעוניין במצלמה עם זום אופטי 10 לפחות. מתוכננים הרבה צילומי נוף. בטריה חזקה. וידאו עם קול. נראה לי שרשמתי את כל הדרישות החשובות. אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
1. אחי איפה אתה? 2. שתי חברות יצאו לדרך, אחת קיבלה מכה בברך 3. דרמה. ואם אתם תוהים, כן, יש רכב מרוסק בתמונה. קרה היום בדרך הביתה.
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-